insallah canim hayirlisiyla insallah isteyen herkesle beraber
ekle canim insallah okurum nöbetlerde gec olur ama mutlaka okurum
Ikinizi de yeni listeye ekleyeceğim, 4 gün sonra başlarız inşallah.Kabul edersiniz bende duanıza katılmak isterim :)
Naber gülo erkencisin :)Günaydın
Uyku tutmadı Namazdan sonra uyuyamadım bat yaklaştıkça stres arttıNaber gülo erkencisin :)
Bu dua da bir Say'ı var mı acabaIkinizi de yeni listeye ekleyeceğim, 4 gün sonra başlarız inşallah.
Kızlar kenzül arş ile devam mı ediyoruz?
Belirti var mı peki?Uyku tutmadı Namazdan sonra uyuyamadım bat yaklaştıkça stres arttı
Geçen bir yazı okudum hacet namazıyla birleştirmişler orada sayı vardı galiba, onun haricinde bilgim yok.Bu dua da bir Say'ı var mı acaba
Hiçbir belirti yokBelirti var mı peki?
Geçen bir yazı okudum hacet namazıyla birleştirmişler orada sayı vardı galiba, onun haricinde bilgim yok.
Gönlümden o kadar çok şeyi okumak geliyor ki :) mesela ismi azam duası, şahmaran duası, tefriciye...
Belli olmaz gülüm, Allah'tan umut kesilmez. Dualarımız bizi bebeklerimize kavuşturacak inşallah... Olabildiğince kendini dinlememeye çalış.Hiçbir belirti yokher ay gibi ama insan yine de Ümit ediyor işte ümitlenmek de istemiyorum ümitlenecek bir belirtide yok aslında kendimi hsg ye hazırlamam gerek
Ben her duaya Varım biran önce kararlaştıralım ara vermeden duaya devam ederiz
Zmin cnm inşallahBelli olmaz gülüm, Allah'tan umut kesilmez. Dualarımız bizi bebeklerimize kavuşturacak inşallah... Olabildiğince kendini dinlememeye çalış.
Benim doktor bana laparoskopi falan demişti hsg ile aynı mı?
Evet ara vermeden duamıza devam edelim inşallah, kızlar da fikirlerini belirtsin. Bu defa uğurlu meleğimiz kızın olsun, kurayı o çeksin kabul edersen?
Laparoskopi ile tüplerin tıkalı olup olmadığını kontrol ediyorlarmış, bu yöntemi endometriozisi olanlar için kullanıyorlarmış, benimde kuyruk sokumum ağrı yapıyordu ondan. Hsg almanyada yapılmıyor galiba, sanki öyle bir şey okumuştum.Zmin cnm inşallah
Yok laparaskopi farklı cnm onda kamera gönderiyorlar ve 10 kat büyülterek içeriyi inceliyorlar hsg de ise rahim içine radyoopak yani röntgen çekilince görülecek bir Sıvı enjekte ediyorlar o anda rahmin filmini çekiyorlar.eğer kanallar tukalı ise bu ilaç yumurtalıklara kadar ulaşmıyor ve bu filmde gözüküyor.bazen ufak yapışıklık ve tıkanıklık varsa bu ilaç oraları Açıyor sistem bu yani.farklı Şeyler sana niye lapataskopi yapılacak
Olur cnm katılacaklar belli olsun kıza çektiririm
Bugün dua Sırası sende inşallahtedavi ne aşamada aşılama mı yine??
20 ye kadar duymuştum ama Sonrasını bilmiyorum herşey gönlünce olsun neden hsg yasak acaba Zararlı diye mi ki laparoskopi anestezi ile Yapılıyor sanırımLaparoskopi ile tüplerin tıkalı olup olmadığını kontrol ediyorlarmış, bu yöntemi endometriozisi olanlar için kullanıyorlarmış, benimde kuyruk sokumum ağrı yapıyordu ondan. Hsg almanyada yapılmıyor galiba, sanki öyle bir şey okumuştum.
Hakkında hayırlısı olsun, korkulacak bir şey yok Allah'ın izniyle atlatacaksın.
Bugün sıra bende, okuyan herkesin ağzına yüreğin sağlık, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :)
Tedavi yine aşılama, Allah'ın hakkı üçtür dedik bakalım :) cuma ultrasona çağırdılar, tahminimce cumartesi de aşılamam yapılır eğer çok geç kalmadıysak :) kaç mm'den itibaren çatlatma iğnesi yapılmıyor?
Hergun bir ksi icin okuyoruz canim cmt gunu bitiyor hattabelli bi sayısı var mı her gün birine mi okunuyor canım
Insallah canim yanmaz canim. Bende korkuyorum sahsenHaklısın çektirmek lazım önümüzde koca bir engel, ama korkuyorum
Yumurta oluştuysa kutlama yapariz aksamaEvlilik yıldönümünüzden sonra git canım, o gün kafan rahat olsun :))) bakarsın tutar :)
Ağzına sağlık tuğbam, Rabbim dua eden o güzel yüreğine hep mutluluk, huzur nasip etsin.
20 eylül yazmışsın ondan karıştı :) hsg'den sonra bir çok kişi hamile kalıyor, inşallah seninde bu ay meleğin gelir. O beklenilen adet 9 ay gelmesin inşallah :)
Her gün bir arkadaşımıza bir adet kenzül arş duası okuyoruz gülüm. 4 gün kaldı sonra yeniden başlayacağız. Senide ekleyelim mi?
Heveslendirdin kiz beniTopiğin adini degiselim kac tane tugba var yahutugba olmayanlar dilek tutsun pink love 12 ay sonra ilk gece dersin
Gunaydinn...Günaydın kızlar...Eki Görüntüle 1664150
Rabbim imtihanımızdan en hayırlı şekilde geçmeyi nasip etsin.
Allah razi olsun cümlemizin insallah canim...20 ye kadar duymuştum ama Sonrasını bilmiyorum herşey gönlünce olsun neden hsg yasak acaba Zararlı diye mi ki laparoskopi anestezi ile Yapılıyor sanırım
Hem evlilik yildönümü hemde yumurta olusum partisiYumurta oluştuysa kutlama yapariz aksama.guvenemiyorum moralim bozulabilir
Allah razi olsun gülüm, agzina yüregine saglik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?