Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Uyku tutmadı Namazdan sonra uyuyamadım bat yaklaştıkça stres arttı
Belirti var mı peki?

Bu dua da bir Say'ı var mı acaba
Geçen bir yazı okudum hacet namazıyla birleştirmişler orada sayı vardı galiba, onun haricinde bilgim yok.
Gönlümden o kadar çok şeyi okumak geliyor ki :) mesela ismi azam duası, şahmaran duası, tefriciye...

Hiçbir belirti yok her ay gibi ama insan yine de Ümit ediyor işte ümitlenmek de istemiyorum ümitlenecek bir belirtide yok aslında kendimi hsg ye hazırlamam gerek

Ben her duaya Varım biran önce kararlaştıralım ara vermeden duaya devam ederiz

Belli olmaz gülüm, Allah'tan umut kesilmez. Dualarımız bizi bebeklerimize kavuşturacak inşallah... Olabildiğince kendini dinlememeye çalış.

Benim doktor bana laparoskopi falan demişti hsg ile aynı mı?

Evet ara vermeden duamıza devam edelim inşallah, kızlar da fikirlerini belirtsin. Bu defa uğurlu meleğimiz kızın olsun, kurayı o çeksin kabul edersen?

Zmin cnm inşallah

Yok laparaskopi farklı cnm onda kamera gönderiyorlar ve 10 kat büyülterek içeriyi inceliyorlar hsg de ise rahim içine radyoopak yani röntgen çekilince görülecek bir Sıvı enjekte ediyorlar o anda rahmin filmini çekiyorlar.eğer kanallar tukalı ise bu ilaç yumurtalıklara kadar ulaşmıyor ve bu filmde gözüküyor.bazen ufak yapışıklık ve tıkanıklık varsa bu ilaç oraları Açıyor sistem bu yani.farklı Şeyler sana niye lapataskopi yapılacak

Olur cnm katılacaklar belli olsun kıza çektiririm

Bugün dua Sırası sende inşallah tedavi ne aşamada aşılama mı yine??

Laparoskopi ile tüplerin tıkalı olup olmadığını kontrol ediyorlarmış, bu yöntemi endometriozisi olanlar için kullanıyorlarmış, benimde kuyruk sokumum ağrı yapıyordu ondan. Hsg almanyada yapılmıyor galiba, sanki öyle bir şey okumuştum.

Hakkında hayırlısı olsun, korkulacak bir şey yok Allah'ın izniyle atlatacaksın.

Bugün sıra bende, okuyan herkesin ağzına yüreğin sağlık, Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah :)

Tedavi yine aşılama, Allah'ın hakkı üçtür dedik bakalım :) cuma ultrasona çağırdılar, tahminimce cumartesi de aşılamam yapılır eğer çok geç kalmadıysak :) kaç mm'den itibaren çatlatma iğnesi yapılmıyor?

20 ye kadar duymuştum ama Sonrasını bilmiyorum herşey gönlünce olsun neden hsg yasak acaba Zararlı diye mi ki laparoskopi anestezi ile Yapılıyor sanırım

Yumurta oluştuysa kutlama yapariz aksama .guvenemiyorum moralim bozulabilir

Günaydın kızlar LeYLa_21 duanı okumuştum canım dün yazamadım E-brulim seninkini de bu gün okuyacağım tatlım. Bu arada sure, dua devam edelim. Hem bu şekilde bebiş gelmese bile henüz, bir şeyler okuyoruz, iyi oluyor. Endometriosis çikolata kisti mi oluyor Ebru?

20 ye kadar duymuştum ama Sonrasını bilmiyorum herşey gönlünce olsun neden hsg yasak acaba Zararlı diye mi ki laparoskopi anestezi ile Yapılıyor sanırım
Allah razi olsun cümlemizin insallah canim...
Hsg yasak degil canim ama doktorlar laparoskopiyi tercih ediyorlar. Internetten baktim laparoskopide kist, endometriosi yada miyom varsa yok ediliyormus o yüzden tercih ediliyormus. Kücük bir ameliyat gibi düsün, seni bayiltiyorlar göbegin iki yerinden kesip kamera ile icine bakiyorlarmis.
Sahsen ben secme imkanim olsa hsg yi tercih ederdim, adamlarin seni bayiltinca ne yaptiklari ne malum

Yumurta oluştuysa kutlama yapariz aksama .guvenemiyorum moralim bozulabilir
Hem evlilik yildönümü hemde yumurta olusum partisi
Moralin bozulmayacak Allah'in izniyle

Allah razi olsun gülüm, agzina yüregine saglik.
Dualara mutlaka devam edelim, ne okumak istedigimize karar verirsek ara vermeden geceriz.
Evet canim endometriosis cikolata kisti oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…