Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Merhaba canım, kurtulmuşsun en azından aklındaki soru işaretinden... Ben gerçekten çok korkuyorum spekulum fln transferde beni mahvetti mesela normal muayenede bile baya zorlanıyorum o yüzden rahim filmi fikri beni baya geriyor.. Ne kadar sürüyor peki çekmeleri.. Doktor fulya açık emar a gidebilirsin orda 400-500 e gln yapıyorlar demişti senin gittiğin yer neresi canım fiyat ve yer olarak da uygunsa gidebilirim oraya da

Ebush_354 cnm bununla gecmiş olsun tekrardan... Rahim filminden hiç korkma ama bu kadar zorlanıyorsan anestezili çektir 5 dkkalık bir işlem.. Benim Dr anestezi olsun demişti biraz tıkanıklık varmış ilaç ile acıldı demişti..
Bende senin gibi işte ilaçsız adet olamıyorum bekleyim 1hafta daha dedim.. Her gün adaçayı,biberiye içiyorum hala gelen giden yok soğan kürünü düşünüyorum belki yarın aç karnına onu içerim...sen kesin adet olursun olmama ihtimalin yok aşılamalarımdan biliyorum... Bak rahim filmi adet biter bitmez çekiliyor aklında bulunsun 7. 8. Gün hanı hamile olma ihtimalin olmayacak ve film çekildiği ay hamile kalma şansında yüksek onun için adet biter bitmez öneriliyor,aklında bulunsun cnm

ebrucum korkma canım, fazla acımıyor.
ben sedasyonsuz yaptırdım, sıvı verilirken adet ağrısının biraz fazlası gibi anlık acı oluyor sadece, geçiyor sonra.
spekulum daha çok rahatsız etti düşün yani.
sen tüp bebeğin iğnelerine katlanmışsın, çektir kurtul canım.

Canım ben Aralık ayında hsg çektirmiştim.. Doktorada narkozlu olsun diye ısrar etmiştim. Ama doktorum narkozu kabul etmedi.. Korkacak bir durum yok rahat ol sen dedi...Odaya giderken resmen dizlerim titremişti.. İnan bana hiç strese gerek yokmuş... Spekulumu takdığını bile duymadım. Doktor benimle konuşa konuşa çekti... Bak bitti işte birde narkoz istiyordun diye güldü.. :)) temiz çıktı hiç bir ağrı acı duymadım.. Hiç korkma tatlım... Duanı oku masaya uzan ve kendini kasma... Doktor zaten yönlendiyor seni..şimdi Spekulumu takıyorum işte şimdi ilacı veriyorum falan diyor... inşallah seninkide temiz çıkar tatlım....

Canım bende şişli de echomar var orda yaptırdım. İlgi çok güzel gittiğinde kayıt yaptırırken geliyolar zaten çok güler yüzlü bayanlar düşün darbe girişimi gecesinin ardından benim yüzüm allak bullakken onlar gülümsemeye çalışıyolardı. Souınma kabini filan var elbise giyiyosun sonra eşyalarını orda bırakıyosun kabin anahtarını sana veriyolar sonra çekildiğin yre gidip yatıyosun onlar yapıyo zaten geri kalanını.. bana filmin sonlarına doğru ıkın dediler sdece öyle de film çektiler. Eşime çıktığımda ka dkdır içeride olduğumu sordum 15-20 dk oldu dedi.. soyunma film giyinme hepsi içinde yani... ben muayene sırasında da sorun yaşamıyorum ama canım ondanmıdır bilmem ama iyiki de narkoz almadm dedim.. hemde izlemiş oldum neler olduğunu 500 tl ye çektirdim buarada canım.. birde film bitti beni sonuç almam için beklettiler ben yorumluyomusunuz kimden bilgi alabilirim dedim Cevat Bayrak var zaten o bakıyo filme arka tarafta ona sölemişler danışmayı aradı telefona çağırdılar beni görüşmek istiyormuşsunuz diye sordum bende sorun varmı diye çok tatlı birisi açık net sakin sakin konuşuyo.. yattığım yerde kendisini camlı bölmenin arkasından gördüm gülümsedi ben tedirgin beklerken güven verdi uzman kişinin orda olduğunu bilmek.. herşeyi anlattım ama sormak istediğin olursa yeni yaşamış biri olarak sonuna kadar cevaplarım canım

Saolasınız kızlar bilgiler için... Biraz korkağımdır ben bu konularda maalesef... Dün hafiften gelmeye başladı devamı gelmedi adetin sonra çamur gibi bir şeyler geldi bir türlü sökülemiyorum bu da ağrı yapıyor çok.. Bu sefer periyod biraz farklı olacak sanırım... Henüz bir yerden randevu almadım kızlar doktor da demişti adetin bitiminde oluyor hemen diye ama şu an şöyle bir durumumuz var cumartesi günü izmire gidiyoruz... Eşim 1 hafta kalıp dönecek ben bir süre daha kalacağım ailemin yanında bayramda da gitmemiştik zaten o yüzden... Dolayısıyla film çekilecek zaman orda olduğumuz zamanlara denk geliyor sanırım o yüzden diyorum ki bir ay sonraki adetle mi çektirsem hem Kartanesi_26 senin de dediğin gibi şans artıyorsa o zaman değerlendirme şansımız da olabilir TaeYang aynen o iğneleri hiç unutmayacağım zaten canım ama bilmediğim bir şeyin acısı da korkutuyor beni belki de bu kadar kastığım için daaha çok acıyor

Saolasın ablacım bilgilendirmen için bne de hemen narkozlu derim diye düşündüm ama beni de kabul etmezler büyük ihtimal... Transfer yapılırken yattığım yerde bile bacaklarım öyle titriyordu ki yukardan usgye bakan doktor eliyle tutmak zorunda kaldı... Halbuki transferşn tek acısı spekulummuş... İnşş benimki de güzel geçer ve sorunsuz çıkar

O tür şeyler rahatlaman için çok önemli canım zaten... Tavsiyen için saol canım orası da seçeneklerim arasında olsun fiyatlar aşağı yukarı her yerde aynı sanırım.. Neden bilmiyorum ama benim ağrılarım oluyor hala ya benim pimpirikliğim ya da gerçekten bir şeyler var yumurta takibinde gittiğimde doktor ultrasonla ölçüm yaparken ben bağırıyordum bir yandan belki başkasında olmuyordur... Düşün bak 2 yıl bitti evliliğimizde ben hala acı çekiyorum ilişki sırasında.. Verdiğin bilgiler için çok saol canım inş bir sorunum çıkmaz... Senin temiz çıkmıştı değil mi

Amin canım...inşallah güzel geçer...hiç stres yapma gülüm....

Sükür canim iyiyim sagolasin, sen nasilsin?

sağol ebrucum ben de iyiyim.
sanırsam olaylardan dolayı yıllık izinleri iptal etmişler.
eşim de izinde onlara bişey olmamış.
salak gibi kaldık ortada.
bi daha ne zaman bi yere gitme fırsatı olcak Allah bilir.
Tüh ya kötü olmus. Eee peki iptal olup olmadigini nasil ögreneceksiniz yada ne zaman?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…