sağol canım...iyiyim çok şükür...sen nasılsın canımcım?günaydın kızlar herkese.
@Ebush_354 canım cidden korkma bak, ben de çektirdim, tüp bebek iğneleri daha fazla acıtmıştır herhalde.
sen yine de istersen hafif sedasyonlu çektir. (anestezi değil zaten o sakinleştirici veriyorlar, işlemi hatırlamıyorsun)
kızlar nasılsınız? @hsevda_Verda_ u-mutlu lale umutLatahzen LeYLa_21 E-brulim @Al_pi vesselam_ @Kartanesi_26 @deeploneliness @Veson @Mor Seven @dilo00 @cornella -Lisaaa- @derandiren @grpaysgl @pinkpin
Tüh ya kötü olmus. Eee peki iptal olup olmadigini nasil ögreneceksiniz yada ne zaman?
TaeYang hayırlısı böyleymiş demek ki canım inşallah başka bi zaman gidersiniz bebisinizde kucağınizda olur hem Allahın izniyle :))
Inşallah ayrıntılıda da hiç bir sorun çıkmadan çıkarsınız canım.
Şükür oda iyi 29haftalik olduk çok şükür canım korku heyecan bunalım hepsi var bende ismi çok önceden erkek olursa Miraç demiştik canım bu olacak inşallah siz buldunuz mu senin nasıl bebis?
sağol canım...iyiyim çok şükür...sen nasılsın canımcım?
hayırlısı olsun canım ya...sen iyi ol bebişte iyi olsunda yine gidersiniz inşallah....kendini üzme...bi sistem var bizde ordan duyurmuşlar ama ben sisteme girmedim yani, bi arkadaş söyledi.
sonuçta ben izindeysem işle ilgili yere neden bakayım ki.
aramaları gerekmiyor mu?
ben de çaktırmasam mı diyorum bilemedim.
maşallah büyümüş oğluşun. adıyla büyüsün inşallah :)
çocuk olduktan sonra tatil işi zor bi daha.
denize gitmeyecektik, yurtdışı olacaktı
bebişim iyiydi en son 2 haftayı geçti gördüğüm. perşembe de detaylı olacak inş.
isim hiç bilmiyorum yaa :)
iyiyim şükür leylacım, güya izne çıkmıştım ama yalan oldu sanırım.
Aslinda haklisin, bencede seni arayip bilgilendirmeleri gerekiyor. Suan baska bir ülkede bulunuyor da olabilirsin :)bi sistem var bizde ordan duyurmuşlar ama ben sisteme girmedim yani, bi arkadaş söyledi.
sonuçta ben izindeysem işle ilgili yere neden bakayım ki.
aramaları gerekmiyor mu?
ben de çaktırmasam mı diyorum bilemedim.
hayırlısı olsun canım ya...sen iyi ol bebişte iyi olsunda yine gidersiniz inşallah....kendini üzme...
valla eşim hala erken olduğunu düşündüğü için bulamıyorum daha.TaeYang amin canım amin inşallah Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah. Sağlık olsun canım demek ki gitmeniz hayırlı değildi nasip artık. Zaman çabuk geçiyor bak bulun minige bir isim :))
aynen ya, paket turu satın alsaydık şu anda burda olmayacaktım zaten.Aslinda haklisin, bencede seni arayip bilgilendirmeleri gerekiyor. Suan baska bir ülkede bulunuyor da olabilirsin :)
TaeYang Canım iyi diyelim iyi olsun, haberleri izlerken mutsuz oluyorum resmen.
Rabbim sonumuzu hayretsin. .
Sen nasılsın, oğluşun hareketlendi mi? =)
benim için izin yine istediğimde alırım da, eşim için öyle olmuyordu maalesef.TaeYang sağolasın canım. Sağlığım iyi şükür ama malum durumlar üzdü bizleri son zamanlarda.. Belki son anda izne çıkabilirsiniz. .Ya da izinde bir yere gidecekseniz simdi gitmemen daha hayirlidir
-Lisaaa- canım sen nasıl oldun. Bacağında uyusma gecti mi?
LeYLa_21 hemserim nasıl gidiyor? Kontrolün bugün müydü
günaydın kızlar herkese.
@Ebush_354 canım cidden korkma bak, ben de çektirdim, tüp bebek iğneleri daha fazla acıtmıştır herhalde.
sen yine de istersen hafif sedasyonlu çektir. (anestezi değil zaten o sakinleştirici veriyorlar, işlemi hatırlamıyorsun)
kızlar nasılsınız? @hsevda_Verda_ u-mutlu lale umutLatahzen LeYLa_21 E-brulim @Al_pi vesselam_ @Kartanesi_26 @deeploneliness @Veson @Mor Seven @dilo00 @cornella -Lisaaa- @derandiren @grpaysgl @pinkpin
Baska bir yere gitseniz? Illa yurtdisi olmak zorunda degilse türkiyenin de güzel köseleri var :)aynen ya, paket turu satın alsaydık şu anda burda olmayacaktım zaten.
deniz tatili de yapan bi insan değilim.
kaldım kös kös evde.
Sağol canım iyi olmaya çalışıyoruz yaşananları atlatmya calisiyorum..günaydın kızlar herkese.
Rica ederim canım ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. Fiyat anlamında evet genelde 400 - 500 tl arası rakamlar sen çektireceksen için nerde rahat edecekse oraya git.. Senin gibi olan kişileri duyuyorum canım kendini mi kasıyosun acaba ondan mı acı oluyo benim çok şükür rahat oluyo o konuda sıkıntım yok ama genelde ilaç verilirken olan acıdan korkuyolar aleti yerleştirirkenden değil yani.. Bende bir soru yokmuş oradaki değerlendirmeye göre canım ama kendi dr ma göstermedim henüz.. İnşallah sende de bir sorun çıkmaz.. Eğer çok korkuyosanO tür şeyler rahatlaman için çok önemli canım zaten... Tavsiyen için saol canım orası da seçeneklerim arasında olsun fiyatlar aşağı yukarı her yerde aynı sanırım.. Neden bilmiyorum ama benim ağrılarım oluyor hala ya benim pimpirikliğim ya da gerçekten bir şeyler var yumurta takibinde gittiğimde doktor ultrasonla ölçüm yaparken ben bağırıyordum bir yandan belki başkasında olmuyordur... Düşün bak 2 yıl bitti evliliğimizde ben hala acı çekiyorum ilişki sırasında.. Verdiğin bilgiler için çok saol canım inş bir sorunum çıkmaz... Senin temiz çıkmıştı değil mi
günaydın kızlar herkese.
geçen hafta salı günü gittim canım...keseyi gördük çok şükür..6 Agustos ta inşallah kalp atışlarını duyarız canım .sen nasılsın canım?TaeYang sağolasın canım. Sağlığım iyi şükür ama malum durumlar üzdü bizleri son zamanlarda.. Belki son anda izne çıkabilirsiniz. .Ya da izinde bir yere gidecekseniz simdi gitmemen daha hayirlidir
-Lisaaa- canım sen nasıl oldun. Bacağında uyusma gecti mi?
LeYLa_21 hemserim nasıl gidiyor? Kontrolün bugün müydü
Hayırlısı olsun canım. Siz iyi olun da...benim için izin yine istediğimde alırım da, eşim için öyle olmuyordu maalesef.
o bi daha çıkamaz. bayramda da çalışıyor malum.
yalan oldu artık.
Maşallah zaman çabuk geçiyor gerçektengeçen hafta salı günü gittim canım...keseyi gördük çok şükür..6 Agustos ta inşallah kalp atışlarını duyarız canım .sen nasılsın canım?
Biraz daha sabır canım. Doğumdan sonra tamamen geçer. Ben iyiyim Gizemcim. Durumlar aynı..Beklemedeyim@deeploneliness yok canım geçmedi daha ilaç verdi doktor arada geçiyor sadece çok kötü birşey ama ya bacağı hissetmemek alıştım niyeyse ama canım ilk çok moralim bozuluyordu Sen ne yaptın canım nasıl gidiyor
Amin gülüm inşallah..Rabbim inşallah darısı başınıza olsun özlemcim...her zaman dualarımdasınız...Sizlerde bizlere dua edin canım benim..sende son durumlar nedir canım...çalışmalara devammı ?doktora falan gidiyormusun?tedavi varmı?.Hayırlısı olsun canım. Siz iyi olun da...
Maşallah zaman çabuk geçiyor gerçektenDoğduğu günleri de göreceğiz inşallah
Biraz daha sabır canım. Doğumdan sonra tamamen geçer. Ben iyiyim Gizemcim. Durumlar aynı..Beklemedeyim
Amin.. Ederim canım :)Amin gülüm inşallah..Rabbim inşallah darısı başınıza olsun özlemcim...her zaman dualarımdasınız...Sizlerde bizlere dua edin canım benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?