Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

TaeYang hayırlısı böyleymiş demek ki canım inşallah başka bi zaman gidersiniz bebisinizde kucağınizda olur hem Allahın izniyle :))
Inşallah ayrıntılıda da hiç bir sorun çıkmadan çıkarsınız canım.
Şükür oda iyi 29haftalik olduk çok şükür canım korku heyecan bunalım hepsi var bende ismi çok önceden erkek olursa Miraç demiştik canım bu olacak inşallah siz buldunuz mu senin nasıl bebis?

sağol canım...iyiyim çok şükür...sen nasılsın canımcım?

Tüh ya kötü olmus. Eee peki iptal olup olmadigini nasil ögreneceksiniz yada ne zaman?

bi sistem var bizde ordan duyurmuşlar ama ben sisteme girmedim yani, bi arkadaş söyledi.
sonuçta ben izindeysem işle ilgili yere neden bakayım ki.
aramaları gerekmiyor mu?
ben de çaktırmasam mı diyorum bilemedim.

maşallah büyümüş oğluşun. adıyla büyüsün inşallah :)
çocuk olduktan sonra tatil işi zor bi daha.
denize gitmeyecektik, yurtdışı olacaktı
bebişim iyiydi en son 2 haftayı geçti gördüğüm. perşembe de detaylı olacak inş.
isim hiç bilmiyorum yaa :)
sağol canım...iyiyim çok şükür...sen nasılsın canımcım?

iyiyim şükür leylacım, güya izne çıkmıştım ama yalan oldu sanırım.

hayırlısı olsun canım ya...sen iyi ol bebişte iyi olsunda yine gidersiniz inşallah....kendini üzme...

TaeYang amin canım amin inşallah Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah. Sağlık olsun canım demek ki gitmeniz hayırlı değildi nasip artık. Zaman çabuk geçiyor bak bulun minige bir isim :))

bi sistem var bizde ordan duyurmuşlar ama ben sisteme girmedim yani, bi arkadaş söyledi.
sonuçta ben izindeysem işle ilgili yere neden bakayım ki.
aramaları gerekmiyor mu?
ben de çaktırmasam mı diyorum bilemedim.
Aslinda haklisin, bencede seni arayip bilgilendirmeleri gerekiyor. Suan baska bir ülkede bulunuyor da olabilirsin :)

TaeYang Canım iyi diyelim iyi olsun, haberleri izlerken mutsuz oluyorum resmen.
Rabbim sonumuzu hayretsin. .
Sen nasılsın, oğluşun hareketlendi mi? =)

TaeYang sağolasın canım. Sağlığım iyi şükür ama malum durumlar üzdü bizleri son zamanlarda.. Belki son anda izne çıkabilirsiniz. .Ya da izinde bir yere gidecekseniz simdi gitmemen daha hayirlidir

-Lisaaa- canım sen nasıl oldun. Bacağında uyusma gecti mi?

LeYLa_21 hemserim nasıl gidiyor? Kontrolün bugün müydü

hayırlısı olsun canım ya...sen iyi ol bebişte iyi olsunda yine gidersiniz inşallah....kendini üzme...

napalım artık kısmet değilmiş

TaeYang amin canım amin inşallah Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah. Sağlık olsun canım demek ki gitmeniz hayırlı değildi nasip artık. Zaman çabuk geçiyor bak bulun minige bir isim :))
valla eşim hala erken olduğunu düşündüğü için bulamıyorum daha.
içime sinen bişey de yok biraz adaylarım var da.
Aslinda haklisin, bencede seni arayip bilgilendirmeleri gerekiyor. Suan baska bir ülkede bulunuyor da olabilirsin :)
aynen ya, paket turu satın alsaydık şu anda burda olmayacaktım zaten.
deniz tatili de yapan bi insan değilim.
kaldım kös kös evde.
TaeYang Canım iyi diyelim iyi olsun, haberleri izlerken mutsuz oluyorum resmen.
Rabbim sonumuzu hayretsin. .
Sen nasılsın, oğluşun hareketlendi mi? =)

iyiyim canım çok şükür sağol.
fazla hissedemiyorum hala ya.
perşembe detaylıya gidicez inşallah bakalım.
sen ne zaman gidiyorsun?
ağrın filan var mı? güzel haberlerini bekliyorum inşallah.

benim için izin yine istediğimde alırım da, eşim için öyle olmuyordu maalesef.
o bi daha çıkamaz. bayramda da çalışıyor malum.
yalan oldu artık.

İyiyim çok şükür kuzum sen nasılsın izinin iptal olması da kötü olmuş çok da bunalmiştın ama bundan sonra cikacaklar icin iptal olmus olabilir sen ciktin sonucta ararlardı diye dusunuyorum..

Sağol canım iyi olmaya çalışıyoruz yaşananları atlatmya calisiyorum..
Rabbim Türkiyemize yardım etsin insaAllah.. Allah devletimize zeval vermesin..

Rica ederim canım ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.. Fiyat anlamında evet genelde 400 - 500 tl arası rakamlar sen çektireceksen için nerde rahat edecekse oraya git.. Senin gibi olan kişileri duyuyorum canım kendini mi kasıyosun acaba ondan mı acı oluyo benim çok şükür rahat oluyo o konuda sıkıntım yok ama genelde ilaç verilirken olan acıdan korkuyolar aleti yerleştirirkenden değil yani.. Bende bir soru yokmuş oradaki değerlendirmeye göre canım ama kendi dr ma göstermedim henüz.. İnşallah sende de bir sorun çıkmaz.. Eğer çok korkuyosan TaeYang ında dediği gibi uygulatabilirsin işlemi (ben randevu için aradığımda hiç bişey hissetmeyeceksiniz rahat olun dediler anestezi veya herhangi birşeye gerek duymadılar)

Bu kötü günlerde iyi olmaya çalışıyorum canım işe geldim bugün normal hayata dönmeye çalışıyoruz ne yapalım psikolojim ciddi anlamda bozuldu kapı çalsa korkuyorum ani fren ambulans polis arabası, fren sesi beni korkutur oldu
Sen nasılsın tatilin iptal mi oldu yurt dışı planınız vardı

geçen hafta salı günü gittim canım...keseyi gördük çok şükür..6 Agustos ta inşallah kalp atışlarını duyarız canım .sen nasılsın canım?

@deeploneliness yok canım geçmedi daha ilaç verdi doktor arada geçiyor sadece çok kötü birşey ama ya bacağı hissetmemek alıştım niyeyse ama canım ilk çok moralim bozuluyordu Sen ne yaptın canım nasıl gidiyor

TaeYang hayırlısı olsun inşallah canım elbet bir isim bulunacak adayların varsa iyi o zaman canım daha kolay olur sizin için

benim için izin yine istediğimde alırım da, eşim için öyle olmuyordu maalesef.
o bi daha çıkamaz. bayramda da çalışıyor malum.
yalan oldu artık.
Hayırlısı olsun canım. Siz iyi olun da...

geçen hafta salı günü gittim canım...keseyi gördük çok şükür..6 Agustos ta inşallah kalp atışlarını duyarız canım .sen nasılsın canım?
Maşallah zaman çabuk geçiyor gerçekten Doğduğu günleri de göreceğiz inşallah

Biraz daha sabır canım. Doğumdan sonra tamamen geçer. Ben iyiyim Gizemcim. Durumlar aynı..Beklemedeyim

Amin gülüm inşallah..Rabbim inşallah darısı başınıza olsun özlemcim...her zaman dualarımdasınız...Sizlerde bizlere dua edin canım benim..sende son durumlar nedir canım...çalışmalara devammı ?doktora falan gidiyormusun?tedavi varmı?.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…