Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

sağol canımcım...sende son durum nedir?tedavi falan varmı ufukta?
En son beta hcg kontrolüm vardı. 5. aydayım . 6. ayda korunmayı bırakacaktım ama değerler normal gelince biraz erken açılışı yaptıkbeklemedeyim canım

En son beta hcg kontrolüm vardı. 5. aydayım . 6. ayda korunmayı bırakacaktım ama değerler normal gelince biraz erken açılışı yaptıkbeklemedeyim canım
hadi inşallah güzel haberlerini alalım canım...Rabbim dileyen isteyen her kula nasip kısmet etsin inşallah....

Çok şükür cnm aynı sen nasılsın Gebeliği yarışmamışsın Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

hadi inşallah güzel haberlerini alalım canım...Rabbim dileyen isteyen her kula nasip kısmet etsin inşallah....
Amin..Insallah canım. .Tum isteyenlere Allahim saglikla nasip etsin. .Hamislerimiz de saglikla kucagina alsinlar insallah..

TaeYang Benim bel ağrım vardı geçti canım,
verdiği ilacı içiyorum ..
Bu arada kamuda izinler iptal edilmiş,
ve yurt dışı yasağı getirilmiş . .
Detaylıda yüzünü filan gösterir inşallah
yaramaz hareket ediyodur da
sen anlamıyosundur cicim. .

Sağol taecim iyiyim şükür, evdeyim bu aralar, sen nasılsın?

@deeploneliness amin canım benim inşallah. Hakkinda hayırlısı olsun inşallah canım hayırlı haberler ver bize inşallah Allahim en kısa zamanda hayırlı bir sekilde nasip etsin canım tam duam ezana geldi Allah yukarda canım namazimdan sonra evlat isteyenler için dua etmeden kalkmiyorum inşallah her isteyene Rabbim fazla bekletmeden nasip etsin

TaeYang saol gzlim bende iyiyim, haftasonu kalabalıktı ailem geldi... Bugünde işte temizlik, camaşır, ütü az önce koltukta uyuyakalmışım biraz yorulmuşum... Bende çok korktum bu olaylarda, nedense sürekli sevdijlerimle beraber olmak istiyorum, kaybetme korkusu oluştu Rabbim bir daha yaşatmasın

TaeYang iyiyim canim sagol sende iyiymissin okudum :)
Izinler iptal olmus haberi gorunce aklima sen geldin bütün izinler iptal üstelik yurtdisina cikma yasagida gelmis .. Neyse olsun rabbim saglik versin gidersiniz yine bebisinle gidersin zor olur diyenlere inanma atarsin arabasina heryeri gezersin

TaeYang hayırlısı olsun inşallah canım elbet bir isim bulunacak adayların varsa iyi o zaman canım daha kolay olur sizin için
var birkaç tane aklımda bakalım ama hiçbirine işte bu diyemiyorum :)

Çok şükür cnm aynı sen nasılsın Gebeliği yarışmamışsın Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
iyiyim ben de çok şükür nolsun :)
aynen canım şükür yolun yarısını geçtik, zamanında sağlıkla gelsin inşallah.

hadi inşallah biraz yukarı çıkmıştır da sağlıklı bir bebiştir.
kaldım öyle ortada izin yalan olunca.
bayramdan önce alsaydım keşke
arada doktorum 3 boyutlu gösteriyor, birkaç görüntüsünü veriyor, detaylı da güzel geçer inşallah.
çok hafif hissediyorum arada, ilk diye herhalde.

Sağol taecim iyiyim şükür, evdeyim bu aralar, sen nasılsın?
iyiyim canım nolsun, izne çıkmıştım ama çıkamamışım meğerse.
Evet izinler ikinci bir emre kadar iptal edilmis..
sorma bana patladı olay :)

oh oh maşallah, gez toz valla fırsat varken.
Allah korusun, Allah kimseye böyle acı yaşatmasın bi daha.

ya sorma, dedim keşke önceden ayarlasaydık, cidden sinir oldum ama, zaten eşimin bi daha izin imkanı yok, ondan sonra da zaten ben alamam.
en güzel zamanlarımdı

u-mutlu lale hayırlısı olsun inşallah canım elbet eklenen Allahın izniyle gelecektir . Çalışıyor musun canım hala devam mi ise

TaeYang idare ediyorum canım sıcaklar ve mide ağrısı rahatsızım biraz
Sen nasılsın siz nasılsınız herkesler iyidir
Umarım

@altunn

Arkadaşım nasılsın, aylardır girmemişsin..
Annen rahatsızdı nasıl oldu?
sevgilerimle. . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…