sağol canımcım...sende son durum nedir?tedavi falan varmı ufukta?Amin.. Ederim canım :)
En son beta hcg kontrolüm vardı. 5. aydayım . 6. ayda korunmayı bırakacaktım ama değerler normal gelince biraz erken açılışı yaptıksağol canımcım...sende son durum nedir?tedavi falan varmı ufukta?
hadi inşallah güzel haberlerini alalım canım...Rabbim dileyen isteyen her kula nasip kısmet etsin inşallah....En son beta hcg kontrolüm vardı. 5. aydayım . 6. ayda korunmayı bırakacaktım ama değerler normal gelince biraz erken açılışı yaptıkbeklemedeyim canım
Çok şükür cnm aynı sen nasılsın Gebeliği yarışmamışsın Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahgünaydın kızlar herkese.
@Ebush_354 canım cidden korkma bak, ben de çektirdim, tüp bebek iğneleri daha fazla acıtmıştır herhalde.
sen yine de istersen hafif sedasyonlu çektir. (anestezi değil zaten o sakinleştirici veriyorlar, işlemi hatırlamıyorsun)
kızlar nasılsınız? @hsevda_Verda_ u-mutlu lale @umutLatahzen LeYLa_21 E-brulim Al_pi @vesselam_ Kartanesi_26 @deeploneliness Veson @Mor Seven @dilo00 @cornella -Lisaaa- derandiren @grpaysgl P pinkpin
Amin..Insallah canım. .Tum isteyenlere Allahim saglikla nasip etsin. .Hamislerimiz de saglikla kucagina alsinlar insallah..hadi inşallah güzel haberlerini alalım canım...Rabbim dileyen isteyen her kula nasip kısmet etsin inşallah....
Amin gülüm inşallah...Amin..Insallah canım. .Tum isteyenlere Allahim saglikla nasip etsin. .Hamislerimiz de saglikla kucagina alsinlar insallah..
günaydın kızlar herkese.
@Ebush_354 canım cidden korkma bak, ben de çektirdim, tüp bebek iğneleri daha fazla acıtmıştır herhalde.
sen yine de istersen hafif sedasyonlu çektir. (anestezi değil zaten o sakinleştirici veriyorlar, işlemi hatırlamıyorsun)
kızlar nasılsınız? @hsevda_Verda_ u-mutlu lale @umutLatahzen LeYLa_21 E-brulim Al_pi @vesselam_ Kartanesi_26 @deeploneliness Veson @Mor Seven @dilo00 @cornella -Lisaaa- derandiren @grpaysgl P pinkpin
var birkaç tane aklımda bakalım ama hiçbirine işte bu diyemiyorum :)TaeYang hayırlısı olsun inşallah canım elbet bir isim bulunacak adayların varsa iyi o zaman canım daha kolay olur sizin için
iyiyim ben de çok şükür nolsun :)Çok şükür cnm aynı sen nasılsın Gebeliği yarışmamışsın Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
TaeYang Benim bel ağrım vardı geçti canım,
verdiği ilacı içiyorum ..
Bu arada kamuda izinler iptal edilmiş,
ve yurt dışı yasağı getirilmiş . .
Detaylıda yüzünü filan gösterir inşallah
yaramaz hareket ediyodur da
sen anlamıyosundur cicim. .
iyiyim canım nolsun, izne çıkmıştım ama çıkamamışım meğerse.Sağol taecim iyiyim şükür, evdeyim bu aralar, sen nasılsın?
sorma bana patladı olay :)Evet izinler ikinci bir emre kadar iptal edilmis..
oh oh maşallah, gez toz valla fırsat varken.TaeYang saol gzlim bende iyiyim, haftasonu kalabalıktı ailem geldi... Bugünde işte temizlik, camaşır, ütü az önce koltukta uyuyakalmışım biraz yorulmuşum... Bende çok korktum bu olaylarda, nedense sürekli sevdijlerimle beraber olmak istiyorum, kaybetme korkusu oluştu Rabbim bir daha yaşatmasın
ya sorma, dedim keşke önceden ayarlasaydık, cidden sinir oldum ama, zaten eşimin bi daha izin imkanı yok, ondan sonra da zaten ben alamam.TaeYang iyiyim canim sagol sende iyiymissin okudum :)
Izinler iptal olmus haberi gorunce aklima sen geldin bütün izinler iptal üstelik yurtdisina cikma yasagida gelmis .. Neyse olsun rabbim saglik versin gidersiniz yine bebisinle gidersin zor olur diyenlere inanma atarsin arabasina heryeri gezersin
iyilik canım bende de bildiğin gibi bir değişiklik yok hala beklemedeyizu-mutlu lale iyiyim şükür canım sen nasılsın uzun zaman oldu gerçekten seninle konusmayali ya sende ne var ne yok canım nasıl gidiyor
günaydın kızlar herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?