Allah senden de razı olsun canım neye karar verirseniz ben devam ederim çok bilmiyorum duaları açıkçası sizinle öğreniyorumAllah razi olsun cümlemizin insallah canim...
Hsg yasak degil canim ama doktorlar laparoskopiyi tercih ediyorlar. Internetten baktim laparoskopide kist, endometriosi yada miyom varsa yok ediliyormus o yüzden tercih ediliyormus. Kücük bir ameliyat gibi düsün, seni bayiltiyorlargöbegin iki yerinden kesip kamera ile icine bakiyorlarmis.
Sahsen ben secme imkanim olsa hsg yi tercih ederdim, adamlarin seni bayiltinca ne yaptiklari ne malum
Hem evlilik yildönümü hemde yumurta olusum partisi
Moralin bozulmayacak Allah'in izniyle
Allah razi olsun gülüm, agzina yüregine saglik.
Dualara mutlaka devam edelim, ne okumak istedigimize karar verirsek ara vermeden geceriz.
Evet canim endometriosis cikolata kisti oluyor...
Amin ecmain insallah.Allah senden de razı olsun canım neye karar verirseniz ben devam ederim çok bilmiyorum duaları açıkçası sizinle öğreniyorum
Aynen canım bu sekilde maneviyatim da artıyor bir de birileri icin okuyoruz ya onun da sorumluluğu var mutlaka okumalisin diyorum icimden kendime kalsa ertelerim de ertelerim nefsimi terbiye ediyorum bu arada senin reglin ağrılı oluyor mu ben her regl dönemi aşırı ağrı yaşıyorum ilk gun bazen ust uste ağrı kesici atınca kendime geliyorum endometriosi de ağrı yaparmis ben de ocakta cektirecegim hsg yiAmin ecmain insallah.
Bende öyle cok asiri bilgi sahibi bir insan degilim gülüm, hep beraber ögreniyoruz iste.
Bebek istegimiz Allah'a siginmamiza, dua etmemize vesile oluyor ve bence bu cok güzel bir sey :)
ahhh keşke cnm keşke.cumaya kadar regl gelmeli yoksa tatile denk geliyor hsg gelecek aya kalır zaten devlette çekmek insanı geriyor devlet hastaneleri malum herkes biliyor ama korkunun ecele faydası yok bu iş olacakgünaydınnnn kızlarrrVeson cum seni şimdiden germeye başlamış hsg durumu inş bu ay bize süpriz yaparsında gerek kalmaz hsg ye normalde hiç acımıyor ama devlette nasıldır bilmiyorum
Baskasina dua etmenin mutlulugu cok farkli. Birde baskasina dua ederken meleklerin senin icinde amin demesi :)Aynen canım bu sekilde maneviyatim da artıyor bir de birileri icin okuyoruz ya onun da sorumluluğu var mutlaka okumalisin diyorum icimden kendime kalsa ertelerim de ertelerim nefsimi terbiye ediyorum bu arada senin reglin ağrılı oluyor mu ben her regl dönemi aşırı ağrı yaşıyorum ilk gun bazen ust uste ağrı kesici atınca kendime geliyorum endometriosi de ağrı yaparmis ben de ocakta cektirecegim hsg yi
Özele gitme imkanin yok mu canim? Sorumu mazur gör, fiyatlari falan hic bilmiyorum.Ah
ahhh keşke cnm keşke.cumaya kadar regl gelmeli yoksa tatile denk geliyor hsg gelecek aya kalır zaten devlette çekmek insanı geriyor devlet hastaneleri malum herkes biliyor ama korkunun ecele faydası yok bu iş olacak
tatlım gelecek aya kalmaz aslında sadece şu var hsgçektirene kadar ilişkiye girmemen lazım oyüzden adet bitiminden hemen sonra yapıyolar biraz gecikse bile korunduğun sürece sorun yokAh
ahhh keşke cnm keşke.cumaya kadar regl gelmeli yoksa tatile denk geliyor hsg gelecek aya kalır zaten devlette çekmek insanı geriyor devlet hastaneleri malum herkes biliyor ama korkunun ecele faydası yok bu iş olacak
AnestezisiZ 450 tl veremeyecek durumda Değilim aslında ama artık devlette karar kıldık eşimle sonuçta az para da değil ama mecbur kalırsam özel de olabilir yapacak birşey yokBaskasina dua etmenin mutlulugu cok farkli. Birde baskasina dua ederken meleklerin senin icinde amin demesi :)
Canim benim otururken kuyruk sokumum aciyordu, regl döneminde orasi biraz daha fazla aciyordu ama öyle cok agrim olmadi sükür. Bir iki aydir agrim kalmadi, belki kullandigim ilaclarin hormonlari agriyi bastiriyordur.
Benim is arkadasima endometriosi teshisi koyuldu, bu kistlerin 3 yada 4 farkli seviyesi varmis, kizin ki en agiz seviyede. Regl dönemlerinde o da senin gibi agri kesicilere yükleniyor, sürekli sicak su yapip üstüne oturuyor. Simdi akupunktura basladi belki faydasi olur diye... He birde doktor hamile kalirsan agrin gecer büyük ihtimalle demis ama garantisi yok tabi ki. Bence sende ihmal etme gülüm, endometriosi düsük seviyedeyse laparoskopi yapildiginda yok ediyorlarmis. Aksi takdirde daha büyük bir ameliyat gerekli oluyormus.
Özele gitme imkanin yok mu canim? Sorumu mazur gör, fiyatlari falan hic bilmiyorum.
Evet cnm doğru diyorsun ben etken yumurtluyorum bu ay 10. Gün yumladım o Yüzden 6.-7. Gün çektirip bir iki de çalışma yapmak istiyorum tüm kaygım o yüzden ama Hayırlısı bir regl olayım tarihe göre karar alırız belki Dediğin gibi bu Ay'ı es geçeriztatlım gelecek aya kalmaz aslında sadece şu var hsgçektirene kadar ilişkiye girmemen lazım oyüzden adet bitiminden hemen sonra yapıyolar biraz gecikse bile korunduğun sürece sorun yok
Baskasina dua etmenin mutlulugu cok farkli. Birde baskasina dua ederken meleklerin senin icinde amin demesi :)
Canim benim otururken kuyruk sokumum aciyordu, regl döneminde orasi biraz daha fazla aciyordu ama öyle cok agrim olmadi sükür. Bir iki aydir agrim kalmadi, belki kullandigim ilaclarin hormonlari agriyi bastiriyordur.
Benim is arkadasima endometriosi teshisi koyuldu, bu kistlerin 3 yada 4 farkli seviyesi varmis, kizin ki en agiz seviyede. Regl dönemlerinde o da senin gibi agri kesicilere yükleniyor, sürekli sicak su yapip üstüne oturuyor. Simdi akupunktura basladi belki faydasi olur diye... He birde doktor hamile kalirsan agrin gecer büyük ihtimalle demis ama garantisi yok tabi ki. Bence sende ihmal etme gülüm, endometriosi düsük seviyedeyse laparoskopi yapildiginda yok ediyorlarmis. Aksi takdirde daha büyük bir ameliyat gerekli oluyormus.
Hamd olsun iyiyim gülüm, sen nasilsin? :)E-brulim günaydınn cnmm nasılsın:)
Lütfen yanlis anlama niyetim durumunu sorgulamak degildi...AnestezisiZ 450 tl veremeyecek durumda Değilim aslında ama artık devlette karar kıldık eşimle sonuçta az para da değil ama mecbur kalırsam özel de olabilir yapacak birşey yok
Insallah canim, Rabbim hepimizin yüzüne gülsün...Ne güzel meleklerin de bizim için amin demesiins. sonuçların güzel çıkar bütün sıkıntıların çözülür..Laparoskopi ile daha iyi incelerler rahmini..Ben de ocakta gideceğim ins. :)
İYİYİM CNM KIRMIZILARDAN BEKLENTİLERDEN SONRA TOPARLANMAYA ÇALIŞIYORUMHamd olsun iyiyim gülüm, sen nasilsin? :)
Lütfen yanlis anlama niyetim durumunu sorgulamak degildi...
450 tl az degil tabi ki, daha uygun fiyata yaptirmak varken daha fazla vermeye gerek yok.
Devlet hastaneleri kötü olacak diye bir kaide yok sonucta :)
Pazartesi misafirim vardi, gelen arkadasimin 1 yasinda kizi var (Allah bagislasin)... Bizim de cocuk istedigimizi, düsük yaptigimi falan hepsini biliyor. Ben kiziyla ilgilenirken bana aciyarak bakmasi kirmizilarin gelmesinden daha agir gülüm... Üzülme, derdi veren dermanini da verecek. Bizde Allah'in izniyle kavusacagiz bebeklerimize.İYİYİM CNM KIRMIZILARDAN BEKLENTİLERDEN SONRA TOPARLANMAYA ÇALIŞIYORUM
Yok güzelim yanlış anlamadımHamd olsun iyiyim gülüm, sen nasilsin? :)
Lütfen yanlis anlama niyetim durumunu sorgulamak degildi...
450 tl az degil tabi ki, daha uygun fiyata yaptirmak varken daha fazla vermeye gerek yok.
Devlet hastaneleri kötü olacak diye bir kaide yok sonucta :)
Canim pzt gidersem benim 14.gunum okuyor sence gecmi saliya birakirsam 18.gun takvim programina gorede sali gunu yumurtlama gunumAllah razi olsun cümlemizin insallah canim...
Hsg yasak degil canim ama doktorlar laparoskopiyi tercih ediyorlar. Internetten baktim laparoskopide kist, endometriosi yada miyom varsa yok ediliyormus o yüzden tercih ediliyormus. Kücük bir ameliyat gibi düsün, seni bayiltiyorlargöbegin iki yerinden kesip kamera ile icine bakiyorlarmis.
Sahsen ben secme imkanim olsa hsg yi tercih ederdim, adamlarin seni bayiltinca ne yaptiklari ne malum
Hem evlilik yildönümü hemde yumurta olusum partisi
Moralin bozulmayacak Allah'in izniyle
Allah razi olsun gülüm, agzina yüregine saglik.
Dualara mutlaka devam edelim, ne okumak istedigimize karar verirsek ara vermeden geceriz.
Evet canim endometriosis cikolata kisti oluyor...
ÖYLE CNM RABBİM DAHA FAZLA BEKLETMEZ İNŞALLAH BİZLERİ OL DER VE OLUR.O İSTEMEDİĞİ SÜRECE YAPRAK KIPIRDAMAZ.ÇOK İYİ BİLİYORUM O DUYGUYU İNSANLARIN ÜZÜLME SENİNDE OLUR SÖZÜ BİLE OKADAR CAN ACITIYORKİ KENDİMİ YARIM EKSİK GİBİ HİSSEDİORUM SONRA SİLKELENİYORUM.ALLAHA ŞÜKRET NE DURUMLARDA OLANLAR VAR DİYORUM ÇOK ÜZÜLÜYORUM BİTİYORUM AMA İMAN GÜCÜYLE TEKRAR TOPARLANIYORUM SONRA.....Pazartesi misafirim vardi, gelen arkadasimin 1 yasinda kizi var (Allah bagislasin)... Bizim de cocuk istedigimizi, düsük yaptigimi falan hepsini biliyor. Ben kiziyla ilgilenirken bana aciyarak bakmasi kirmizilarin gelmesinden daha agir gülüm... Üzülme, derdi veren dermanini da verecek. Bizde Allah'in izniyle kavusacagiz bebeklerimize.
Ayy canim yanlis yazmisim kiz sali gidersem 15. Ben su dr un cagirdigi gunde takili kaldimya 18 diyeCanim pzt gidersem benim 14.gunum okuyor sence gecmi saliya birakirsam 18.gun takvim programina gorede sali gunu yumurtlama gunumbana bi fikir verinn . Bide bisey dicem laparoskopi cok zor bir ameliyat iyikesmesi falan zaman aliyor. Bizim klinikte bazi hastalara gerek duyuluyordu ay oturup kalkamiyorlardi uzuluyordum. Allah laparoskopiye gerek duymadan bebeklerimizi versin insallah
ERKEN GİTSEN OLMAZMI CNM DİNLEME DOKTORU GELDİM BEN DE:)Ayy canim yanlis yazmisim kiz sali gidersem 15. Ben su dr un cagirdigi gunde takili kaldimya 18 diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?