Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

@Enyalios dua ediyorum canım sana inş bebişin sağlıklı ve seninle olur,
u-mutlu lale canım yalnız kalmamaya çalış ben öyle yapıyordum birini çağır komşu filan iyi gelir. Haber seyretme çok
TaeYang nasılsın canım bebiş nasıl inş iyisinizdir vesselam_ canım tatil demisin merak ettim bu ayda ben mi totem yapmasam acaba
kuzu nerdesin tatile mi gitmiştin. E-brulim taşınacak mısın Allah kolaylık versin. Tebdili mekanda ferahlık vardır. Peygamber efendimizin 10 yılda bir kapınıxı değiştirin dediği rivayet edilir.
Al_pi nasılsın canım

Bende bitirdim miss gibi oldu ohh :)
Ütümü hiç sevmem dün bütün evi ütüledim uzun süre görmek istemiyorum :)
Kiler ardiye depo ne derseniz oraya orayida yaptim bitti walla :)
bende hic sevmiyorum dünya kadar ütü beni bekliyor ama ben nöbetten sonra yapmaya karar verdim yarinda ileri temizledim mi tamam
Ne güzel canım kalabalık güzel oluyordur.. Vallahi o zamanlar ev curcuna desene ama olsun iyi ki varlar... Bu arada sorma o bahaneleri
evet canim iyiki varlar sükür Allah"a

Ben kovayım :)
eveeet ayaklarim yorgunluktan sisti resmen. bide bi sürü yemek yaptim gelecek olan misafirler iptal oldu mu alsana travma sinir oldum.. simdide dondurma yiyorum ohhh
İyi tarafından bak gülüm evin tertemiz ve batmayacak :))) afiyet olsun :)
Allah razı olsun kuzum darısı isteyen herkese, 10 yılda bir ev değiştirmek biraz zor :/

Ben kovayım :)

İyi tarafından bak gülüm evin tertemiz ve batmayacak :))) afiyet olsun :)

Allah razı olsun kuzum darısı isteyen herkese, 10 yılda bir ev değiştirmek biraz zor :/

Benim ünv de yakın arkadaşım kova sen de çılgın mısın canım. Ben sakinim o çok böyle yaşam dolu. Çok güldürür beni. Kovalar çok zeki insanlar. Tabi zor 10 yılda bir ama gerçekten ev değişince insanın içi ferahlıyor. Bu arada ben de Akrebim. Eyvah dediğinizi duyar gibi mi oldum

Saye- canım Allah kolaylık versin. Kalabalık güzel ama yemek bulaşık çok zor. Erkek olmak lazım inan bana onlar tadını çıkarıyor. Ben kayınvaldeme gidince iş yapmaktan sohbete zaman yok ondan tek gitmeyi seviyorum.

iyiyim sağol canım, sen nasılsın?
bebiş de iyiydi en son.
yarın detaylı usg vardı da haftaya cts'ye kaldı artık izinler iptal olunca.

bu arada ben de bi mor fanıyım :)

Mor Seven benim burcum terazi canım evde tek kalamıyorum öyle fazla samimi komşumda yok ama Allah'tan çalışıyorum ve sabah eşimle çıkıyoruz akşam da birlikte eve geliyoruz diyebilirim gündüz sorun olmuyor fazla da gece korkuyorum birde evim dubleks daha çok korkutucu oluyo bu akşam eşim futbol oynamaya gidecekti gitme ben korkuyorum dedim iptal etti geç saatteydi kimseye misafirliğe de gidemezdim napim

iyiyim sağol canım, sen nasılsın?
bebiş de iyiydi en son.
yarın detaylı usg vardı da haftaya cts'ye kaldı artık izinler iptal olunca.

bu arada ben de bi mor fanıyım :)
İyiyim ben de çok şükür ne yapalım benimde darbe stresinden reglim geç geldi kist oluşmuş bir sürü ilaç içiyorum ne darbeymiş reglime bile etki etki
İnş güzel gider her şey canım. Mor harika ve asil bir renk. İngiliz kraliyet ailesinin rengi altını daha iyi göstersin diye benim oturma odam yatak odam mor hepsi çok seviyorum enerji doluyorum. Sen de de öyle mi
O zaman sorun olmaz çok gece tabi kime gideceksin dubleksten ben de korkuyorum ablama gidince aşağıda hiç uyumam valla acayip tırsıyorum.
Traziler akreplerle iyi anlaşır. Bence terazilerim çeşitleri var genelde sakinler

geçmiş olsun şeker, olsun sen stres yapma gelir kendiliğinden.
ay benim de 2 ay olmadığım olurdu sinir bozucu, anlıyorum seni.
hayıt tohumu denesene sen de.

benim de oturma odam ve mutfak köşe takımı ve halısı mor :)
yatak odamı eşim evlenmeden önce almıştı ama baya mor çarşaf battaniyem var :)
düğünde de mor gelin kemeri, çiçek ve ayakkabı kullanmıştım :)

Saolasın canım ben de çok sevindim :)) ummadığımız yerden güzel haber geldi:) vallz hsg tam bir muamma bende şu an önümüzdeki ay olacak sanırım..
Ben de tipik bir yengecimm:)

Iylik guzellik canim merak etme benden yana hic birsey degismiyor :)
Birgun degisirse tek tek etiketlerim herkesi :)
İnşallah yakındır o gün ablacım :)
dua ediyorum hepinize tüm isteyenlere bende aynı abla regle 6 gün var bakalım bu ay ne olacak hayırlısı olsun inşallah

Bir ben yokum

Hiç hayıt içmedim deneyebilirim yani ben ot filan içebiliyorum. Hayıt tam olarak ne için iyi çalışması için mi yumurtaların.
Ne güzelmiş ay bayıldım gelinlikle harika olmuşsundur morlarla ben 12 yaşından beri aşığım mora lise de tavan yapmıştı.

Mor Seven ben oğlak ama eşim akrep o inat ben inat sürünüp gidiyoruz işte
Bende çok severim mor rengini, balkon masam cam ve rengi mor, sandalyeleri öle çok farklı ve hoş duruyor...
Kız biz de tam tersi hahaha. Yalnıx akrep erkeği çok zordur ya. Allah yardım etsin. Benim eşim oğlak yükseleni akrep valla hiç çekilmez adam bi cool tavırlar ağzından 2 kelime cımbızla alıyorum. Bence o akrep erkeği özelliği taşıyor oğlakla bi alakası olacağını sanmıyorum adam bi egzantrik bi şey gı hahah

Saolasın canım ben de çok sevindim :)) ummadığımız yerden güzel haber geldi:) vallz hsg tam bir muamma bende şu an önümüzdeki ay olacak sanırım..
Ben de tipik bir yengecimm:)
Yengeç ne güzel benim yükselenim yengeç. Sakin ve evcimen olurlar. Evlerini çok severler. Şanslısın bi de benim gibi akrep olaydın yanmıştın. Sen de morcusun he

Bizi gidi mor cınevarları

Sakin gibi görünürde aslında damarına basıldığında içindekileri püskürebiliyo biraz otoriter oluyolar dışardan soğuk duruyolar ama haksızlığa gelemiyolar başkası bile olsa konu.. öle geçinip gidiyoruz bşz teraziler işte.. gerçi hepsi öle mi bilmem ama benm analizim bu akrep kadınıda sakind herşeyi umursamaz ama sende öylemisin benm tanıdğım mı öyle bilmem

Daha önce konuştuk mu iyi hatırlamadığım için canım ben isimleri filan çabuk unutuyorum kusura bakma gönül koyma. Bazen tanıyamayınca belki tanımıyor beni bilmiyor filan diye direkte yazmıyorum. Yoksa art niyetim yok.
Hamiş misin yoksa tedavi sürecinde misin canım.

Mor Seven ayneeeeen, ya Nasıl ketumdur şok oluyorum... Ben bıcır bıcır sürekli konuşan bir tip o hep ağır adam ama çokta mantıklıdır, saolsun hep korur herşeyden... İyidir ya akrep burcu yanlız 1 kere şahit oldum kızınca çok pis kızıyor o sesiz sakin Adam........ Bide hayatta unutmaz ne yapılan iyiliği nede kötülüğü içinde ansiklopedi var resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…