Evet sinirli olabilir terazi doğru. Damarına basılınca evet. Ben sakinim ama umursamaz olamam çok etkilenirim. Ama dışarıya hiçbir şey yokmuş umursamaz hava verip her şeyi içimizde yaşarız belki öyle bi şeydirSakin gibi görünürde aslında damarına basıldığında içindekileri püskürebiliyo biraz otoriter oluyolar dışardan soğuk duruyolar ama haksızlığa gelemiyolar başkası bile olsa konu.. öle geçinip gidiyoruz bşz teraziler işte.. gerçi hepsi öle mi bilmem ama benm analizim buakrep kadınıda sakind herşeyi umursamaz ama sende öylemisin benm tanıdğım mı öyle bilmem
Ha ha aynen canım iyiliğide kötülüğü de asla unutmayız. Affederim ama asla unutmam hep aklımın köşesindedir. Arkadaşlarınızı akrepten seçin kızlar iyi sırdaş olurlar ama bi yanlış olurda yandınız artık o kinin nerden çıkartır. Yani ben eşimden 1 yıl çıkardım sonra rahatladım. Ama merhametliyizdir çok şükür. Nen hayvaları çok seviyorum. Hiç dayanamamMor Seven ayneeeeen, ya Nasıl ketumdur şok oluyorum... Ben bıcır bıcır sürekli konuşan bir tip o hep ağır adam ama çokta mantıklıdır, saolsun hep korur herşeyden... İyidir ya akrep burcu yanlız 1 kere şahit oldum kızınca çok pis kızıyor o sesiz sakin Adam........ Bide hayatta unutmaz ne yapılan iyiliği nede kötülüğü içinde ansiklopedi var resmen
bende öyle düsündüm canim en cok ona sevindim laf aramizdaİyi tarafından bak gülüm evin tertemiz ve batmayacak :))) afiyet olsun :)
evet canim erkekler nisbeten daha rahat .. ama sagolsun esim öyle zamanda yemege yardimci olur gerekirse evi süpürür tek birakmaz beni.. nöbetten cikista cogu zaman yemegide o yapar.. kayinvalideme gittigim zamanlarda esimin ebisinin esi de orda oluyor hem sohbet edip hem toparliyoruz yalnizligi sevmem bende ..Saye- canım Allah kolaylık versin. Kalabalık güzel ama yemek bulaşık çok zor. Erkek olmak lazım inan bana onlar tadını çıkarıyor. Ben kayınvaldeme gidince iş yapmaktan sohbete zaman yok ondan tek gitmeyi seviyorum.
getireyim canim cok güzel islim kebabi yapmistim süper ötesi olmushatce bana getir kıs :)
yarın nöbetçiyim bi de yani pek makbule geçerdi
Aynen en sevdiğim yanı acayip vicdanlı olmasıHa ha aynen canım iyiliğide kötülüğü de asla unutmayız. Affederim ama asla unutmam hep aklımın köşesindedir. Arkadaşlarınızı akrepten seçin kızlar iyi sırdaş olurlar ama bi yanlış olurda yandınız artık o kinin nerden çıkartır. Yani ben eşimden 1 yıl çıkardım sonra rahatladım. Ama merhametliyizdir çok şükür. Nen hayvaları çok seviyorum. Hiç dayanamam
bende kimlige göre terazi anneme göre basak burcuyum ama teraziye daha yakinim canim ...Sakin gibi görünürde aslında damarına basıldığında içindekileri püskürebiliyo biraz otoriter oluyolar dışardan soğuk duruyolar ama haksızlığa gelemiyolar başkası bile olsa konu.. öle geçinip gidiyoruz bşz teraziler işte.. gerçi hepsi öle mi bilmem ama benm analizim buakrep kadınıda sakind herşeyi umursamaz ama sende öylemisin benm tanıdğım mı öyle bilmem
İslim kebabı mııııııı? Bayılırıııııııııım, banada gelsene bir cay içerdikbende öyle düsündüm canim en cok ona sevindim laf aramizda
evet canim erkekler nisbeten daha rahat .. ama sagolsun esim öyle zamanda yemege yardimci olur gerekirse evi süpürür tek birakmaz beni.. nöbetten cikista cogu zaman yemegide o yapar.. kayinvalideme gittigim zamanlarda esimin ebisinin esi de orda oluyor hem sohbet edip hem toparliyoruz yalnizligi sevmem bende ..
getireyim canim cok güzel islim kebabi yapmistim süper ötesi olmus
yakin olsak kosa kosa gelirim canim ... bu arada islim kebabini ilk defa yaptim esimde cok begendi ..İslim kebabı mııııııı? Bayılırıııııııııım, banada gelsene bir cay içerdik
Yok canım gönül koymam canın sağolsun arkadaşımDaha önce konuştuk mu iyi hatırlamadığım için canım ben isimleri filan çabuk unutuyorum kusura bakma gönül koyma. Bazen tanıyamayınca belki tanımıyor beni bilmiyor filan diye direkte yazmıyorum. Yoksa art niyetim yok.
Hamiş misin yoksa tedavi sürecinde misin canım.
Bende hep bir deneyim diyorum, nedense elim bir türlü gitmedi ama çok severim... Ellerine saglık afiyet bal şeker olsun, teklif etmen yeter güzelimyakin olsak kosa kosa gelirim canim ... bu arada islim kebabini ilk defa yaptim esimde cok begendi ..
İyi geceler canımSaye- ne güzel canım benim eşim çok nadir iş yapar annesi öyle yetiştirmiş. Şahzede olurlar oğulları gerçi iş yorucu ama yine de ben de bazen bıkıyorum
Kartanesi_26 evet canım ben de öyleyim küs kalamam konuşurum ama pis küsersem başka. Ben de hep sorgularım yanlışım olursa özür dilerim.
Kızlar iyi geceleriniz olsun çok uykum geldi benim. Öpüyorum hepinixi Allaha emanet olun
Seninde canın sağolsun canımYok canım gönül koymam canın sağolsun arkadaşımçok konuşmadık seninle ben melisa beklemekteyim tedaviye başlıcam bu ayda olmazsa canım sende durumlar ne?
Mor Seven sagol canim sordugun icin iyiyim simdi geldim eve nöbet tutuyorum disarda hergun siz rahat uyuyun :))
Bu arada bende Yay burcuyum :-/
Senle tam ters olmuşuz kız. Hangisine daha yakınsın
Yengeç ne güzel benim yükselenim yengeç. Sakin ve evcimen olurlar. Evlerini çok severler. Şanslısın bi de benim gibi akrep olaydın yanmıştın. Sen de morcusun he
Bizi gidi mor cınevarları
Evet sinirli olabilir terazi doğru. Damarına basılınca evet. Ben sakinim ama umursamaz olamam çok etkilenirim. Ama dışarıya hiçbir şey yokmuş umursamaz hava verip her şeyi içimizde yaşarız belki öyle bi şeydir
Oh ne şanslısın canım eşin konusunda. Olgunluğunun dediğin gibi etkisi olabilir ama ne adamlar görüyoruz 50 yaşına gelmiş hala ergenliği atlatamamışAynen en sevdiğim yanı acayip vicdanlı olmasıkendini hep sorgular aramızda 5 yaş var bizim o büyük benden olgunluktanmı bilmiyorum ama küçük tartışmalarda bile hiç bişe olmamış gibi 2-3 dkka sonra konuşmaya başlar,küslüğü hiç sevmez bana kalsa oooooo inatlaşır hayatta geri Adım atmam, iyi Zıtız
Allah yardımcın olsun teraziysen.. Şans yoktur bir kere, sonra kimsenin işini tam beğenmez kendisi yapmaya çalışır herşeyi birazcık takıntılıdır bu nedenle her konuda kendini çok yorar. Etrafında kimsenin moralinin bozuk olmamasını ister ama herkesin onun aldığı kararlara uymasını ve mutlu olmasını ister. Nerde haksızlık görse kendisi ve başkasına karşı hayatta susamaz. Hakka çok önem verir. Kimsenin hakkının bana geçmesini istemem. Biriyle yiyeceğimi paylaşıyosam çok olanı ona verrim hak geçmesin diye öle manyak bi teraziyim yani ben herkes öle mi bilmem amabende kimlige göre terazi anneme göre basak burcuyum ama teraziye daha yakinim canim ...
Ebru'cum çocuğum yengeç burcu olmasın diye nerdeyse koruncam ona denk gelen ayda biliyomusun. Çok duygusal oldukları için çok kırılıyolar kendilerini çok üzüp herşeyi kafaya takıyolar. Bende çocuğum üzülmesin diyorum ana yüreğiAynen öyle olmuş vallahi yengecin tüm özelliklerini taşıyorum bir de aktebin inatçılığı ve kinciliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?