Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet sinirli olabilir terazi doğru. Damarına basılınca evet. Ben sakinim ama umursamaz olamam çok etkilenirim. Ama dışarıya hiçbir şey yokmuş umursamaz hava verip her şeyi içimizde yaşarız belki öyle bi şeydir

Ha ha aynen canım iyiliğide kötülüğü de asla unutmayız. Affederim ama asla unutmam hep aklımın köşesindedir. Arkadaşlarınızı akrepten seçin kızlar iyi sırdaş olurlar ama bi yanlış olurda yandınız artık o kinin nerden çıkartır. Yani ben eşimden 1 yıl çıkardım sonra rahatladım. Ama merhametliyizdir çok şükür. Nen hayvaları çok seviyorum. Hiç dayanamam

İyi tarafından bak gülüm evin tertemiz ve batmayacak :))) afiyet olsun :)
bende öyle düsündüm canim en cok ona sevindim laf aramizda
evet canim erkekler nisbeten daha rahat .. ama sagolsun esim öyle zamanda yemege yardimci olur gerekirse evi süpürür tek birakmaz beni.. nöbetten cikista cogu zaman yemegide o yapar.. kayinvalideme gittigim zamanlarda esimin ebisinin esi de orda oluyor hem sohbet edip hem toparliyoruz yalnizligi sevmem bende ..
hatce bana getir kıs :)
yarın nöbetçiyim bi de yani pek makbule geçerdi
getireyim canim cok güzel islim kebabi yapmistim süper ötesi olmus

Aynen en sevdiğim yanı acayip vicdanlı olması kendini hep sorgular aramızda 5 yaş var bizim o büyük benden olgunluktanmı bilmiyorum ama küçük tartışmalarda bile hiç bişe olmamış gibi 2-3 dkka sonra konuşmaya başlar,küslüğü hiç sevmez bana kalsa oooooo inatlaşır hayatta geri Adım atmam, iyi Zıtız

bende kimlige göre terazi anneme göre basak burcuyum ama teraziye daha yakinim canim ...

İslim kebabı mııııııı? Bayılırıııııııııım, banada gelsene bir cay içerdik

Saye- ne güzel canım benim eşim çok nadir iş yapar annesi öyle yetiştirmiş. Şahzede olurlar oğulları gerçi iş yorucu ama yine de ben de bazen bıkıyorum

Kartanesi_26 evet canım ben de öyleyim küs kalamam konuşurum ama pis küsersem başka. Ben de hep sorgularım yanlışım olursa özür dilerim.

Kızlar iyi geceleriniz olsun çok uykum geldi benim. Öpüyorum hepinixi Allaha emanet olun

Yok canım gönül koymam canın sağolsun arkadaşım çok konuşmadık seninle ben melisa beklemekteyim tedaviye başlıcam bu ayda olmazsa canım sende durumlar ne?

İyi geceler canım

Yok canım gönül koymam canın sağolsun arkadaşım çok konuşmadık seninle ben melisa beklemekteyim tedaviye başlıcam bu ayda olmazsa canım sende durumlar ne?
Seninde canın sağolsun canım
İnş bu ay hamile kalırsın canım tedavi olmadan
Benim bir düşüğüm var. Geçen yıl. Ocaktan beri korunmuyoruz ama olmadı. Ben çatlatma vurdum tutmadı normalde ocağa kadar hsg için bekletecekti ama benim yaş 32 malum ondan ben şimdi çekelim dedim tamam dedi. Hsg çekeceğim sonra bekleme sonra aşılamamı ne olacak tam bilmiyorum ama bu ay sadece hsg var canım. Senin doğal haline mi bırakıldı

Slm canlarım nasılsınız umarım herkes iyidir yeni hamişler var çok sevindim Rabbim sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.
Al_pi TaeYang canlar msj atmışsınız biraz toparlanmam lazımdı bide bu topikte en ufak bir sorun bizleri etkiliyor o yüzden geç döndüm.

Canım benim birazcık da olsa toparlanmış olmana çok sevindim..
Rabbim sana sabırların en güzelini en büyüğünü versin inşallah sağlıgın da yerindedir umarım.. Hayırlı geceler şimdiden..

Aynen öyle olmuş vallahi yengecin tüm özelliklerini taşıyorum bir de aktebin inatçılığı ve kinciliğini

Hııı bak şimdi anladım akrep kadınını canım ya. Benim de o tanıdığımın hayatında neler oluyo kadın okadar umursamaz davranıyo ki nasıl yani diyodum demek kadın içinde yaşıyomuş. Ne güzel öyle olması benim tüm düşüncem yüzüme yansır anında hemde... Mutlumuyum sinirlimiyim üzgünmüyüm hemen anlarsın çok kötü bişey kimseden bişey saklayamıyosun.. Sizin gibi olmak gerçekten isterdim.. Ya da daha umursamaz olmak artık hangi burçsa o

Oh ne şanslısın canım eşin konusunda. Olgunluğunun dediğin gibi etkisi olabilir ama ne adamlar görüyoruz 50 yaşına gelmiş hala ergenliği atlatamamış Bizde inatçıyız eşimle ilk adımı atmıyoruz pek ama sonradan dayanamayıp bi şekilde konuşuyoruz malum evli olunca her kapı ona çıkıyo
bende kimlige göre terazi anneme göre basak burcuyum ama teraziye daha yakinim canim ...
Allah yardımcın olsun teraziysen.. Şans yoktur bir kere, sonra kimsenin işini tam beğenmez kendisi yapmaya çalışır herşeyi birazcık takıntılıdır bu nedenle her konuda kendini çok yorar. Etrafında kimsenin moralinin bozuk olmamasını ister ama herkesin onun aldığı kararlara uymasını ve mutlu olmasını ister. Nerde haksızlık görse kendisi ve başkasına karşı hayatta susamaz. Hakka çok önem verir. Kimsenin hakkının bana geçmesini istemem. Biriyle yiyeceğimi paylaşıyosam çok olanı ona verrim hak geçmesin diye öle manyak bi teraziyim yani ben herkes öle mi bilmem ama

Aynen öyle olmuş vallahi yengecin tüm özelliklerini taşıyorum bir de aktebin inatçılığı ve kinciliğini
Ebru'cum çocuğum yengeç burcu olmasın diye nerdeyse koruncam ona denk gelen ayda biliyomusun. Çok duygusal oldukları için çok kırılıyolar kendilerini çok üzüp herşeyi kafaya takıyolar. Bende çocuğum üzülmesin diyorum ana yüreği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…