Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sorma yaa ciddi anlamda dıygusalız bir de benim eşim de yengeç:)) düşün halimizi.. Hep başkaları yerine kendim yıpranıyorum... Ama yine de en güzel burç diyorum:) bence sen o ay korun ki zannedersem ekim ayı bu bak gör kesin hamile kalırsın

Gec olsun dönüsünde yeter ki iyi ol canim.. ❤ Bende bildigin gibi hersey cok sukur sagligim huzurum yerinde gerisi Allah'a kalmis

Günaydin canlarim ♥

Yok aslinda pek öyle cilgin sayilmam gülüm, konuya bagli diyelim :) genelinde daha sakin bir yapim var ama sen sakragimdir. Bazi akrepler biraz fena oluyor, mesela teyzem :))) dobraliginiza hayranim :)
Benimde yükselenim akrep :)
bende öyle düsündüm canim en cok ona sevindim laf aramizda
Benden laf cikmaz :)))

Geçmiş olsun abla ;( inşallah herşey umduğun gibi olur Rabbim tez vakitte hayırlısıyla kucağını doldursun inşallah abla diyorum çünkü 21 yaşındayım bende 1 buçuk senedir bekliyorum abla inşallah vardır bu ay
Günaydin Herkese Hayirli Persembeler :)
Günaydın abişkom

Günaydın ebruş abla

Saye- ne güzel canım benim eşim çok nadir iş yapar annesi öyle yetiştirmiş. Şahzede olurlar oğulları gerçi iş yorucu ama yine de ben de bazen bıkıyorum
sükür canim temizligin ilk günü isten gelince balkonlari yikadi toparladi iki tane cam sildi
Bende hep bir deneyim diyorum, nedense elim bir türlü gitmedi ama çok severim... Ellerine saglık afiyet bal şeker olsun, teklif etmen yeter güzelim
bi ara dene canim cok lezzetli oluyormus..
saadetim canim ALlah sabrini artirsin hosgeldin aramiza...

evet yahuu bu benim istee
Benden laf cikmaz :)))
biliyorum

Yengecler cok güzel yürekli insanlar ama iste kendilerini bu kadar yipratmasalar keske... Kiz senin sansina da yengec denk gelir, istemiyorsun ya :)))
Ayni annem :))) milleti kiracaksiniz diye ödünüz kopuyor
Günaydın ebruş abla
Günaydin güzelim ♥ ütü nasil sevilir kiz :)

Hoşgeldin canım nasılsın ?
İstediğin gibi gel yaz içini boşalt belki biraz yardımcı olur burası sana.

Sen daha küçüksün napcan çocuğu, gez toz hayatını yaşa :)

Canım hoş geldin, dönmene sevindim, ben de bebeğimi kaybettikten sonra
burada sizin yanımda olmanızla kendime geldim..
Rabbim sabrımızı arttırsın.. Bundan sonraki gebeliklerimiz de bir sorun çıkmasın..
Her zaman yanındayım biliyosun, tekrar hoş geldin güzelim. .

Aynen öyle vallahi sırf birini kırmamak için amelelik olduğunu bile bile saçma sapan iş yapmışlığım da olur herkesi kendim gibi zannediyorum

Aynen öyle vallahi sırf birini kırmamak için amelelik olduğunu bile bile saçma sapan iş yapmışlığım da olur herkesi kendim gibi zannediyorum
Ah kuzum ya asiri hassas bir yapiya sahipsiniz, keske kendinizi azicik kontrol edebilseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…