- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Sorma yaa ciddi anlamda dıygusalız bir de benim eşim de yengeç:)) düşün halimizi.. Hep başkaları yerine kendim yıpranıyorum... Ama yine de en güzel burç diyorum:) bence sen o ay korun ki zannedersem ekim ayı bu bak gör kesin hamile kalırsınEbru'cum çocuğum yengeç burcu olmasın diye nerdeyse koruncam ona denk gelen ayda biliyomusun. Çok duygusal oldukları için çok kırılıyolar kendilerini çok üzüp herşeyi kafaya takıyolar. Bende çocuğum üzülmesin diyorum ana yüreği
Gec olsun dönüsünde yeter ki iyi ol canim.. ❤ Bende bildigin gibi hersey cok sukur sagligim huzurum yerinde gerisi Allah'a kalmis
Amin canim burasi ilk defa sakin o yuzden rahatlikla cikiyorum disariyaKuzum dikkat et kendine dışarlardaaa.
Rabbim hepimizi korusun ♡
Yok aslinda pek öyle cilgin sayilmam gülüm, konuya bagli diyelim :) genelinde daha sakin bir yapim var ama sen sakragimdir. Bazi akrepler biraz fena oluyor, mesela teyzem :))) dobraliginiza hayranim :)Benim ünv de yakın arkadaşım kova sen de çılgın mısın canım. Ben sakinim o çok böyle yaşam dolu. Çok güldürür beni. Kovalar çok zeki insanlar. Tabi zor 10 yılda bir ama gerçekten ev değişince insanın içi ferahlıyor. Bu arada ben de Akrebim. Eyvah dediğinizi duyar gibi mi oldum
Saye- canım Allah kolaylık versin. Kalabalık güzel ama yemek bulaşık çok zor. Erkek olmak lazım inan bana onlar tadını çıkarıyor. Ben kayınvaldeme gidince iş yapmaktan sohbete zaman yok ondan tek gitmeyi seviyorum.
Benden laf cikmaz :)))bende öyle düsündüm canim en cok ona sevindim laf aramizda
Geçmiş olsun abla ;( inşallah herşey umduğun gibi olur Rabbim tez vakitte hayırlısıyla kucağını doldursun inşallah abla diyorum çünkü 21 yaşındayımSeninde canın sağolsun canım
İnş bu ay hamile kalırsın canım tedavi olmadan
Benim bir düşüğüm var. Geçen yıl. Ocaktan beri korunmuyoruz ama olmadı. Ben çatlatma vurdum tutmadı normalde ocağa kadar hsg için bekletecekti ama benim yaş 32 malum ondan ben şimdi çekelim dedim tamam dedi. Hsg çekeceğim sonra bekleme sonra aşılamamı ne olacak tam bilmiyorum ama bu ay sadece hsg var canım. Senin doğal haline mi bırakıldı
Günaydın abişkomGünaydin Herkese Hayirli Persembeler :)
Günaydın ebruş ablaGünaydin canlarim ♥
Yok aslinda pek öyle cilgin sayilmam gülüm, konuya bagli diyelim :) genelinde daha sakin bir yapim var ama sen sakragimdir. Bazi akrepler biraz fena oluyor, mesela teyzem :))) dobraliginiza hayranim :)
Benimde yükselenim akrep :)
Benden laf cikmaz :)))
sükür canim temizligin ilk günü isten gelince balkonlari yikadi toparladi iki tane cam sildiSaye- ne güzel canım benim eşim çok nadir iş yapar annesi öyle yetiştirmiş. Şahzede olurlar oğulları gerçi iş yorucu ama yine de ben de bazen bıkıyorum
bi ara dene canim cok lezzetli oluyormus..Bende hep bir deneyim diyorum, nedense elim bir türlü gitmedi ama çok severim... Ellerine saglık afiyet bal şeker olsun, teklif etmen yeter güzelim
saadetim canim ALlah sabrini artirsin hosgeldin aramiza...
Allah yardımcın olsun teraziysen.. Şans yoktur bir kere, sonra kimsenin işini tam beğenmez kendisi yapmaya çalışır herşeyi birazcık takıntılıdır bu nedenle her konuda kendini çok yorar. Etrafında kimsenin moralinin bozuk olmamasını ister ama herkesin onun aldığı kararlara uymasını ve mutlu olmasını ister. Nerde haksızlık görse kendisi ve başkasına karşı hayatta susamaz. Hakka çok önem verir. Kimsenin hakkının bana geçmesini istemem. Biriyle yiyeceğimi paylaşıyosam çok olanı ona verrim hak geçmesin diye öle manyak bi teraziyim yani ben herkes öle mi bilmem ama
biliyorumBenden laf cikmaz :)))
Hayırlı sabahlar canım gönder ütüyü bana ben yapayım seviyorum ütüyü bir seven benim galibahayirli sabahlar kizlar bi kahvalti yapip tekrar temizlige girisecegim yetistirirsem ütüyüde yaparim ama kiler benim cok vaktimi alacak gibi
Yengecler cok güzel yürekli insanlar ama iste kendilerini bu kadar yipratmasalar keske... Kiz senin sansina da yengec denk gelir, istemiyorsun ya :)))Ebru'cum çocuğum yengeç burcu olmasın diye nerdeyse koruncam ona denk gelen ayda biliyomusun. Çok duygusal oldukları için çok kırılıyolar kendilerini çok üzüp herşeyi kafaya takıyolar. Bende çocuğum üzülmesin diyorum ana yüreği
Ayni annem :))) milleti kiracaksiniz diye ödünüz kopuyorSorma yaa ciddi anlamda dıygusalız bir de benim eşim de yengeç:)) düşün halimizi.. Hep başkaları yerine kendim yıpranıyorum... Ama yine de en güzel burç diyorum:) bence sen o ay korun ki zannedersem ekim ayı bu bak gör kesin hamile kalırsın
Günaydin güzelim ♥ ütü nasil sevilir kiz :)Günaydın ebruş abla
❤❤Geçmiş olsun abla ;( inşallah herşey umduğun gibi olur Rabbim tez vakitte hayırlısıyla kucağını doldursun inşallah abla diyorum çünkü 21 yaşındayımbende 1 buçuk senedir bekliyorum abla inşallah vardır bu ay
Günaydın abişkom
Hoşgeldin canım nasılsın ?
Geçmiş olsun abla ;( inşallah herşey umduğun gibi olur Rabbim tez vakitte hayırlısıyla kucağını doldursun inşallah abla diyorum çünkü 21 yaşındayımbende 1 buçuk senedir bekliyorum abla inşallah vardır bu ay
Günaydın abişkom
Yengecler cok güzel yürekli insanlar ama iste kendilerini bu kadar yipratmasalar keske... Kiz senin sansina da yengec denk gelir, istemiyorsun ya :)))
Ayni annem :))) milleti kiracaksiniz diye ödünüz kopuyor
Günaydin güzelim ♥ ütü nasil sevilir kiz :)
Ah kuzum ya asiri hassas bir yapiya sahipsiniz, keske kendinizi azicik kontrol edebilsenizAynen öyle vallahi sırf birini kırmamak için amelelik olduğunu bile bile saçma sapan iş yapmışlığım da olur herkesi kendim gibi zannediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?