Keşkeee nerde amaAh kuzum ya asiri hassas bir yapiya sahipsiniz, keske kendinizi azicik kontrol edebilseniz
O takvim buraya gelecekkkk... Olur canım hayırlısıylaTotemm mi tutmadı maalesefuç gün önce bile oldum.. :)
Durmak yok amaa illa olacak bigun o takvim kızlar
ütüyü seven biri ilk def görüyorum canimHayırlı sabahlar canım gönder ütüyü bana ben yapayım seviyorum ütüyü bir seven benim galiba
aaa bende mi yapsam acaba totem bu ayO takvim buraya gelecekkkk... Olur canım hayırlısıylaLeYLa_21 2 ya da 3 kere yaptı yanlış hatırlamıyorsam o zaman olmuştu
Hayirlisi buymus demek ki kuzum, hadi bakalim önümüzde ki aya insallah ♥Totemm mi tutmadı maalesefuç gün önce bile oldum.. :)
Oh iyi yapiyorsun agzina saglik, bazi insanlar fazlasiyla hak ediyorlar :)Keşkeee nerde amaama bazen benim akrep yanımda tutuyor hiç bir iyiliği de kötülüğü de unutmuyorum illa ki arada lafını sokuşturuveriyorum
Sağol kuzum.allah razi olsun. Şükür sağlığım iyi. Sen nasılsınCanım benim birazcık da olsa toparlanmış olmana çok sevindim..
Rabbim sana sabırların en güzelini en büyüğünü versin inşallah sağlıgın da yerindedir umarım.. Hayırlı geceler şimdiden..
En önemlisi sağlık ve huzur alpimmGec olsun dönüsünde yeter ki iyi ol canim.. ❤ Bende bildigin gibi hersey cok sukur sagligim huzurum yerinde gerisi Allah'a kalmis
Valla olur mu olur canımm:) senin kontrolün ne zaman iğneler nasıl gidiyor ben 5. Günde ciddi yumurtlama ağrıları çekmiştimütüyü seven biri ilk def görüyorum canimahh yakin olsan hem gelirdin kahvalti yaprdik hemde ütü
aaa bende mi yapsam acaba totem bu ay
Aynen bazıları gerçekten hak ediyor bunuHayirlisi buymus demek ki kuzum, hadi bakalim önümüzde ki aya insallah ♥
Oh iyi yapiyorsun agzina saglik, bazi insanlar fazlasiyla hak ediyorlar :)
Hb haticem. Allah razi olsunsükür canim temizligin ilk günü isten gelince balkonlari yikadi toparladi iki tane cam sildi
bi ara dene canim cok lezzetli oluyormus..
saadetim canim ALlah sabrini artirsin hosgeldin aramiza...
evet yahuu bu benim istee
biliyorum
Sorma yaa ciddi anlamda dıygusalız bir de benim eşim de yengeç:)) düşün halimizi.. Hep başkaları yerine kendim yıpranıyorum... Ama yine de en güzel burç diyorum:) bence sen o ay korun ki zannedersem ekim ayı bu bak gör kesin hamile kalırsın
sükür canim temizligin ilk günü isten gelince balkonlari yikadi toparladi iki tane cam sildi
bi ara dene canim cok lezzetli oluyormus..
saadetim canim ALlah sabrini artirsin hosgeldin aramiza...
evet yahuu bu benim istee
biliyorum
Yengecler cok güzel yürekli insanlar ama iste kendilerini bu kadar yipratmasalar keske... Kiz senin sansina da yengec denk gelir, istemiyorsun ya :)))
Ayni annem :))) milleti kiracaksiniz diye ödünüz kopuyor
Günaydin güzelim ♥ ütü nasil sevilir kiz :)
Hb gülüm iyiyim şükür. Sen nasilsin.Hoşgeldin canım nasılsın ?
İstediğin gibi gel yaz içini boşalt belki biraz yardımcı olur burası sana.
Hb enyam inşallah toparlanacağız.çok teşekkür ederim biliyorum kuzum Canım hoş geldin, dönmene sevindim, ben de bebeğimi kaybettikten sonra
burada sizin yanımda olmanızla kendime geldim..
Rabbim sabrımızı arttırsın.. Bundan sonraki gebeliklerimiz de bir sorun çıkmasın..
Her zaman yanındayım biliyosun, tekrar hoş geldin güzelim. .
Canım hoş geldin, dönmene sevindim, ben de bebeğimi kaybettikten sonra
burada sizin yanımda olmanızla kendime geldim..
Rabbim sabrımızı arttırsın.. Bundan sonraki gebeliklerimiz de bir sorun çıkmasın..
Her zaman yanındayım biliyosun, tekrar hoş geldin güzelim. .
Totemm mi tutmadı maalesefuç gün önce bile oldum.. :)
Sağol kuzum.allah razi olsun. Şükür sağlığım iyi. Sen nasılsın
Hb enyam inşallah toparlanacağız.çok teşekkür ederim biliyorum kuzum 
Evet kuzum birinin iyi olması herkesin iyi olması demek bu topikte. Dua kardeşliği bu olsa gerek.Amin Rabbim bize güzel huzur dolu bir ömür nasip etsin inşallahAaa hayırlısı ama ben erken olmana sevindim doktora da erken gidiceksin :) bugun kacinci gün meselaaa
iyiyiz kuzum çok şükür sen geliyosun iyiyim diyosun mesela daha iyi oluyoruz burda Rabbim kötü seyler yasatmasın bize insallah ♡♡♡
Bu arada herkese selam.. hayırlı huzurlu dualarımızın kabul olacağı bigün nasip etsin Mevlam..
Doktora gittin mi kuzum durumun nasılİnşallah canım benim inşallah..
Allah sabredenlerle beraberdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?