Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ah kuzum ya asiri hassas bir yapiya sahipsiniz, keske kendinizi azicik kontrol edebilseniz
Keşkeee nerde ama ama bazen benim akrep yanımda tutuyor hiç bir iyiliği de kötülüğü de unutmuyorum illa ki arada lafını sokuşturuveriyorum

Totemm mi tutmadı maalesef uç gün önce bile oldum.. :)
Durmak yok amaa illa olacak bigun o takvim kızlar
O takvim buraya gelecekkkk... Olur canım hayırlısıyla LeYLa_21 2 ya da 3 kere yaptı yanlış hatırlamıyorsam o zaman olmuştu

Hayırlı sabahlar canım gönder ütüyü bana ben yapayım seviyorum ütüyü bir seven benim galiba
ütüyü seven biri ilk def görüyorum canim ahh yakin olsan hem gelirdin kahvalti yaprdik hemde ütü
O takvim buraya gelecekkkk... Olur canım hayırlısıyla LeYLa_21 2 ya da 3 kere yaptı yanlış hatırlamıyorsam o zaman olmuştu
aaa bende mi yapsam acaba totem bu ay

Hayirlisi buymus demek ki kuzum, hadi bakalim önümüzde ki aya insallah ♥
Keşkeee nerde ama ama bazen benim akrep yanımda tutuyor hiç bir iyiliği de kötülüğü de unutmuyorum illa ki arada lafını sokuşturuveriyorum
Oh iyi yapiyorsun agzina saglik, bazi insanlar fazlasiyla hak ediyorlar :)

Canım benim birazcık da olsa toparlanmış olmana çok sevindim..
Rabbim sana sabırların en güzelini en büyüğünü versin inşallah sağlıgın da yerindedir umarım.. Hayırlı geceler şimdiden..
Sağol kuzum.allah razi olsun. Şükür sağlığım iyi. Sen nasılsın

Gününüz aydın olsun kızlaaaaaaar
M M_atruska hoşgeldin cnm bnm, kendini Nasıl rahat hissedeceksen öle yap...Rabbim en yakında yüzünü güldürür inşallah
Hb kuzum Teşekkürler o güzel desteginiz için amin hepimizin yüzü gülsün inşallah

Gec olsun dönüsünde yeter ki iyi ol canim.. ❤ Bende bildigin gibi hersey cok sukur sagligim huzurum yerinde gerisi Allah'a kalmis
En önemlisi sağlık ve huzur alpimm gerisinde çok kendimizi hırpalamamak istememek lazım kuzum. Inşallah Rabbim o güzel gönlüne göre versin

ütüyü seven biri ilk def görüyorum canim ahh yakin olsan hem gelirdin kahvalti yaprdik hemde ütü

aaa bende mi yapsam acaba totem bu ay
Valla olur mu olur canımm:) senin kontrolün ne zaman iğneler nasıl gidiyor ben 5. Günde ciddi yumurtlama ağrıları çekmiştim

sükür canim temizligin ilk günü isten gelince balkonlari yikadi toparladi iki tane cam sildi

bi ara dene canim cok lezzetli oluyormus..

saadetim canim ALlah sabrini artirsin hosgeldin aramiza...

evet yahuu bu benim istee

biliyorum
Hb haticem. Allah razi olsun

Hahaha doğru sölüyosun ebush denemek lazım bu korunma işini sizin ev çok sulaktır o zaman ebuşum sen ağlak kocan ağlak gerçi bilmiyorum erkekleri de o kadar duygusal mı ama yine de yengeç yanii.. Ben çok kızıyorum benim annem yengeç çok ufak saçma şeylere üzülür bende kızarım çok kendini üzme değerisiz şeyler için diye

sükür canim temizligin ilk günü isten gelince balkonlari yikadi toparladi iki tane cam sildi

bi ara dene canim cok lezzetli oluyormus..

saadetim canim ALlah sabrini artirsin hosgeldin aramiza...

evet yahuu bu benim istee

biliyorum

Sende böyle bi teraziysen kolay gelsin canııım

Ayy senin annende mi yengeç benim ki deee. Bişey desem alınıyo ağlıyo filan hemen hangimiz anne bilemiyorum bazen Bu arada ütüyü bende severim en sevdiğim ev işi yemek ve ütüdür en nefret ettiğimde cam silme

Hb enyam inşallah toparlanacağız.çok teşekkür ederim biliyorum kuzum 

Aaa hayırlısı ama ben erken olmana sevindim doktora da erken gidiceksin :) bugun kacinci gün meselaaa

Sağol kuzum.allah razi olsun. Şükür sağlığım iyi. Sen nasılsın

iyiyiz kuzum çok şükür sen geliyosun iyiyim diyosun mesela daha iyi oluyoruz burda Rabbim kötü seyler yasatmasın bize insallah ♡♡♡

Bu arada herkese selam.. hayırlı huzurlu dualarımızın kabul olacağı bigün nasip etsin Mevlam..

Evet kuzum birinin iyi olması herkesin iyi olması demek bu topikte. Dua kardeşliği bu olsa gerek.Amin Rabbim bize güzel huzur dolu bir ömür nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…