ben ilk defa yapmıştım canım..daha önce yapmadım...O takvim buraya gelecekkkk... Olur canım hayırlısıylaLeYLa_21 2 ya da 3 kere yaptı yanlış hatırlamıyorsam o zaman olmuştu
canım nasılsın_?sana yazmıştım ama görmedin sanırım...Doktora gittin mi kuzum durumun nasıl
Ben ciddiyim haa eğer o zamana kadar olmazsa bence o ay korun:) sonra da ay korunurken hamile kaldım deHahaha doğru sölüyosun ebush denemek lazım bu korunma işinisizin ev çok sulaktır o zaman ebuşum sen ağlak kocan ağlak gerçi bilmiyorum erkekleri de o kadar duygusal mı ama yine de yengeç yanii.. Ben çok kızıyorum benim annem yengeç çok ufak saçma şeylere üzülür bende kızarım çok kendini üzme değerisiz şeyler için diye
Sende böyle bi teraziysen kolay gelsin canııım
Ayy senin annende mi yengeç benim ki deee. Bişey desem alınıyo ağlıyo filan hemen hangimiz anne bilemiyorum bazenBu arada ütüyü bende severim en sevdiğim ev işi yemek ve ütüdür en nefret ettiğimde cam silme
Daha iyiyim canım ben de alışmaya çalışıyprum negatife... Bıraktım biraz işin ucunuHb canım. Amin Rabbim sabrını veriyor inşallah. Sen nasilsin
canim bu gün dördüncü gün benimde kasik agrilarim var dün aksam igneden sonra acayip bunalti bas dönmesi ysadim ... hakkimizda hayirlisi olsun bakalim. o totem nasil yapiliyor yahuuValla olur mu olur canımm:) senin kontrolün ne zaman iğneler nasıl gidiyor ben 5. Günde ciddi yumurtlama ağrıları çekmiştim
aynen canim is yerinde de cok yoruluyorum o yüzdenSende böyle bi teraziysen kolay gelsin canııım
Aaa sanki öyle hatırlamıştım ben.. Olsun totem tuttu yaa önemli olan buuben ilk defa yapmıştım canım..daha önce yapmadım...
Olur canım hepsi sadece gonal f mi kullanıyorsun? Hayırlısı olsun bakalım ctesi fln mı ilk kontrole gidiyorsun ? İnş güzel haberler vardır.. Vallahi ben de bir ara yapsam mı demiştim sonra vazgeçmiştim belki sana da tutarcanim bu gün dördüncü gün benimde kasik agrilarim var dün aksam igneden sonra acayip bunalti bas dönmesi ysadim ... hakkimizda hayirlisi olsun bakalim. o totem nasil yapiliyor yahuu
aynen canim is yerinde de cok yoruluyorum o yüzden
Sanki benim annemi anlatiyorsun :)))Ayy senin annende mi yengeç benim ki deee. Bişey desem alınıyo ağlıyo filan hemen hangimiz anne bilemiyorum bazenBu arada ütüyü bende severim en sevdiğim ev işi yemek ve ütüdür en nefret ettiğimde cam silme
evet canim sadece gonal f kullnaiyorum cumartesi ilk kontrol nöbeten cikip gidecegimOlur canım hepsi sadece gonal f mi kullanıyorsun? Hayırlısı olsun bakalım ctesi fln mı ilk kontrole gidiyorsun ? İnş güzel haberler vardır.. Vallahi ben de bir ara yapsam mı demiştim sonra vazgeçmiştim belki sana da tutar
Iyiyim abla kusura bakma görmedim. Nasılsın gözün aydın kızına kardeş geliyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsincanım nasılsın_?sana yazmıştım ama görmedin sanırım...
Olsun gülüm geç olsun güç olmasın bence. Rabbim en hayırlısını biliyor biz acele ediyoruz belki de. Inşallah kendiliğinden gelir bebişinDaha iyiyim canım ben de alışmaya çalışıyprum negatife... Bıraktım biraz işin ucunu
estağfirallah canım...amin gülüm Allah razı olsun...seni tekrar aramızda görmek güzel..Rabbim sağlıkla tekrar anneliği nasip etsin kuzum sanada...Iyiyim abla kusura bakma görmedim. Nasılsın gözün aydın kızına kardeş geliyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hadi güzel haberlerle gel inşallah canım:)evet canim sadece gonal f kullnaiyorum cumartesi ilk kontrol nöbeten cikip gidecegim
leyla abla kontrol ne zaman tekrarestağfirallah canım...amin gülüm Allah razı olsun...seni tekrar aramızda görmek güzel..Rabbim sağlıkla tekrar anneliği nasip etsin kuzum sanada...
Aynen demek çıkarmam gereken ders barmış diyorum sadece... Kısmet canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.. İnşallah canım gelirler de hepimizi sevindirirlerOlsun gülüm geç olsun güç olmasın bence. Rabbim en hayırlısını biliyor biz acele ediyoruz belki de. Inşallah kendiliğinden gelir bebişin
insallah canim hakkimizda hayirliysa olsun... ya bu takvim nasil ekleniyorkiHadi güzel haberlerle gel inşallah canım:)
Ben de bilmiyorum canım hiç.. Heeeyyy takvim yapanlar helllpppinsallah canim hakkimizda hayirliysa olsun... ya bu takvim nasil ekleniyorki
Doktora gittin mi kuzum durumun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?