Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ben ciddiyim haa eğer o zamana kadar olmazsa bence o ay korun:) sonra da ay korunurken hamile kaldım de eşimin 3 kere fln ağladığını gördüm ben.. Bir kere askere giderkendi bir de ilk izne gelip dönüşünde.. Baya duygusal o da.. Bazen ben hiç neden yokken de ağlıyorum herhangi bir dizi bile ağlamama sebep düşün yani...

Valla olur mu olur canımm:) senin kontrolün ne zaman iğneler nasıl gidiyor ben 5. Günde ciddi yumurtlama ağrıları çekmiştim
canim bu gün dördüncü gün benimde kasik agrilarim var dün aksam igneden sonra acayip bunalti bas dönmesi ysadim ... hakkimizda hayirlisi olsun bakalim. o totem nasil yapiliyor yahuu
Sende böyle bi teraziysen kolay gelsin canııım
aynen canim is yerinde de cok yoruluyorum o yüzden

Olur canım hepsi sadece gonal f mi kullanıyorsun? Hayırlısı olsun bakalım ctesi fln mı ilk kontrole gidiyorsun ? İnş güzel haberler vardır.. Vallahi ben de bir ara yapsam mı demiştim sonra vazgeçmiştim belki sana da tutar

Sanki benim annemi anlatiyorsun :)))
Ütü aslinda kötü degil bir basladin mi yapiliyor da baslamasi sorun bende :)))

evet canim sadece gonal f kullnaiyorum cumartesi ilk kontrol nöbeten cikip gidecegim

Daha iyiyim canım ben de alışmaya çalışıyprum negatife... Bıraktım biraz işin ucunu
Olsun gülüm geç olsun güç olmasın bence. Rabbim en hayırlısını biliyor biz acele ediyoruz belki de. Inşallah kendiliğinden gelir bebişin

Iyiyim abla kusura bakma görmedim. Nasılsın gözün aydın kızına kardeş geliyor. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
estağfirallah canım...amin gülüm Allah razı olsun...seni tekrar aramızda görmek güzel..Rabbim sağlıkla tekrar anneliği nasip etsin kuzum sanada...

Olsun gülüm geç olsun güç olmasın bence. Rabbim en hayırlısını biliyor biz acele ediyoruz belki de. Inşallah kendiliğinden gelir bebişin
Aynen demek çıkarmam gereken ders barmış diyorum sadece... Kısmet canım hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.. İnşallah canım gelirler de hepimizi sevindirirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…