Ben de bilmiyorum canım hiç.. Heeeyyy takvim yapanlar helllppp
rüyalarin gercek olur insallah canim..Yok cnm c.tesi gideceğim.
rüyamda doğum yapmışım bebek emziriyodum =)
rüyalarin gercek olur insallah canim..
Sağol ablacim. Allah razi olsun inşallah. Amin isteyen herkese nasip etsin inşallahestağfirallah canım...amin gülüm Allah razı olsun...seni tekrar aramızda görmek güzel..Rabbim sağlıkla tekrar anneliği nasip etsin kuzum sanada...
Rabbim hayırlara vesile etsin. Bebek emzirmek iyidir görmek. Umarım bebişin iyiyim anne diyordur :) dr güzel haberler verir inşallah canım.Yok cnm c.tesi gideceğim.
rüyamda doğum yapmışım bebek emziriyodum =)
Rabbim hayırlara vesile etsin. Bebek emzirmek iyidir görmek. Umarım bebişin iyiyim anne diyordur :) dr güzel haberler verir inşallah canım.
Çok güzel bunlar kuzum Teşekkürler
ben iyim canim kasik agrilari basladi malum ignelerden dolayi. bu gün 4. doz yarin bes cumartesi kontrol var bakalim insallah ikimizde güzel haberler veririz zeynepcimOyy kuzum inşallah, senin durumun nsl bakalım?
kaç doz vuruldun iğneden??
Haklısın canim hakkımızda en hayırlısını versin inşallah.İnşallah canım benim ne gelirse Mevlam'dan gelir...
Bakalım ne diyecek, ben de meraklardayım..
Canım sen sezeryan oldun ya
ne kadar ara vericeksin?
Canım tedavin hayırlı olsun bebişin inşallah bu defa gelir mutlu eder seniben iyim canim kasik agrilari basladi malum ignelerden dolayi. bu gün 4. doz yarin bes cumartesi kontrol var bakalim insallah ikimizde güzel haberler veririz zeynepcim
amin canim insallah rabbim hayirlisini versin biz elimizden geleni yapiyoruz artik takdir O"nun hayirlisi neyse o nasip olacak ...Canım tedavin hayırlı olsun bebişin inşallah bu defa gelir mutlu eder seni
Öyle tabi canım O en iyi ve hayırlı zamanı biliyor şüphesiz.amin canim insallah rabbim hayirlisini versin biz elimizden geleni yapiyoruz artik takdir O"nun hayirlisi neyse o nasip olacak ...
Çok güzel bunlar kuzum Teşekkürlerama ben bunları yolllamayı bilmiyorum o yüzden benden sana
Olsun gülüm bende kopyala yapıştır yapıyorum zaten google sağolsun =))
Aaa cumartesi ben de gideceğim canım tevafuk olmuş..ben iyim canim kasik agrilari basladi malum ignelerden dolayi. bu gün 4. doz yarin bes cumartesi kontrol var bakalim insallah ikimizde güzel haberler veririz zeynepcim
Bayraklarla mı nöbet tutuyorsun canım yoksa başka bir nöbet mi ? Sağol canım Allah razı olsun her türlü. Ablamın burcundansın sen . Sen de ablam gibi sürekli gçömen kuşlar misali sağa sola gezmek gitmek istiyor musun Alpicim ?Mor Seven sagol canim sordugun icin iyiyim simdi geldim eve nöbet tutuyorum disarda hergun siz rahat uyuyun :))
Bu arada bende Yay burcuyum :-/
Çok inatız çok ama kinciliğimiz haklıyken olur.Aynen öyle olmuş vallahi yengecin tüm özelliklerini taşıyorum bir de aktebin inatçılığı ve kinciliğini
Hııı bak şimdi anladım akrep kadınını canım ya. Benim de o tanıdığımın hayatında neler oluyo kadın okadar umursamaz davranıyo ki nasıl yani diyodum demek kadın içinde yaşıyomuş. Ne güzel öyle olması benim tüm düşüncem yüzüme yansır anında hemde... Mutlumuyum sinirlimiyim üzgünmüyüm hemen anlarsın çok kötü bişey kimseden bişey saklayamıyosun.. Sizin gibi olmak gerçekten isterdim.. Ya da daha umursamaz olmak artık hangi burçsa o
Ben ikiye ayrıldığımızı düşünüyorum gerçekten çok kötü olanlar var ve çok merhametli olanlar var. Dobrayız canım doğru büyüğüm değilse ki saygıdan dolayı kimseye eyvallah etmem.Çok yaratıcı olur kova.Günaydin canlarim ♥
Yok aslinda pek öyle cilgin sayilmam gülüm, konuya bagli diyelim :) genelinde daha sakin bir yapim var ama sen sakragimdir. Bazi akrepler biraz fena oluyor, mesela teyzem :))) dobraliginiza hayranim :)
Benimde yükselenim akrep :)
Hakkında hayırlısı olsun canım seninle regl günlerimiz aynı gibi gerçi benim bu ay 4 gün gecikti. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallahTotemm mi tutmadı maalesefuç gün önce bile oldum.. :)
Durmak yok amaa illa olacak bigun o takvim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?