Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

M M_atruska hosgeldin. Seni tekrar aramizda görmek cok guzel Insan paylaştıkça rahatliyor. Hele bir de birbirinin halinden anlayan dostlar varsa...
Hb özlemim teşekkür ederim. Evet haklısın bende öyle düşünüyorum.en azından halimden anlayan dostlar var nasılsın kuzum

estağfirallah canım...amin gülüm Allah razı olsun...seni tekrar aramızda görmek güzel..Rabbim sağlıkla tekrar anneliği nasip etsin kuzum sanada...
Sağol ablacim. Allah razi olsun inşallah. Amin isteyen herkese nasip etsin inşallah

Rabbim hayırlara vesile etsin. Bebek emzirmek iyidir görmek. Umarım bebişin iyiyim anne diyordur :) dr güzel haberler verir inşallah canım.

İnşallah canım benim ne gelirse Mevlam'dan gelir...
Bakalım ne diyecek, ben de meraklardayım..
Canım sen sezeryan oldun ya
ne kadar ara vericeksin?

İnşallah canım benim ne gelirse Mevlam'dan gelir...
Bakalım ne diyecek, ben de meraklardayım..
Canım sen sezeryan oldun ya
ne kadar ara vericeksin?
Haklısın canim hakkımızda en hayırlısını versin inşallah.
Bilmiyorum canım 2 ay sonra testler yapılacak ona göre dr karar verecek hayırlısı.

ben iyim canim kasik agrilari basladi malum ignelerden dolayi. bu gün 4. doz yarin bes cumartesi kontrol var bakalim insallah ikimizde güzel haberler veririz zeynepcim
Canım tedavin hayırlı olsun bebişin inşallah bu defa gelir mutlu eder seni

Çok güzel bunlar kuzum Teşekkürler ama ben bunları yolllamayı bilmiyorum o yüzden benden sana
Olsun gülüm bende kopyala yapıştır yapıyorum zaten google sağolsun =))
ben iyim canim kasik agrilari basladi malum ignelerden dolayi. bu gün 4. doz yarin bes cumartesi kontrol var bakalim insallah ikimizde güzel haberler veririz zeynepcim
Aaa cumartesi ben de gideceğim canım tevafuk olmuş..

Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah. .

Mor Seven sagol canim sordugun icin iyiyim simdi geldim eve nöbet tutuyorum disarda hergun siz rahat uyuyun :))
Bu arada bende Yay burcuyum :-/
Bayraklarla mı nöbet tutuyorsun canım yoksa başka bir nöbet mi ? Sağol canım Allah razı olsun her türlü. Ablamın burcundansın sen . Sen de ablam gibi sürekli gçömen kuşlar misali sağa sola gezmek gitmek istiyor musun Alpicim ?

Aynen öyle olmuş vallahi yengecin tüm özelliklerini taşıyorum bir de aktebin inatçılığı ve kinciliğini
Çok inatız çok ama kinciliğimiz haklıyken olur.

Umursamaz bi burç varsa bende olmak istiyorum inan ki . Evet dışarı belli etmeyiz kolay kolay içimizde yaşarız. Lise yıllarında bir sorunum vardı sevdiğim biriyle ilgili anneme bile söylememiştim nasıl içime atmışsm üzüntüden hastanelik olmuştum. Hastaneye taşımışlardı. Muhtemelen o kadında öyledir Belki de gerçekten umursamazdır

Ben ikiye ayrıldığımızı düşünüyorum gerçekten çok kötü olanlar var ve çok merhametli olanlar var. Dobrayız canım doğru büyüğüm değilse ki saygıdan dolayı kimseye eyvallah etmem.Çok yaratıcı olur kova.
Totemm mi tutmadı maalesef uç gün önce bile oldum.. :)
Durmak yok amaa illa olacak bigun o takvim kızlar
Hakkında hayırlısı olsun canım seninle regl günlerimiz aynı gibi gerçi benim bu ay 4 gün gecikti. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Melisa1995 abla diyebilirsin canım sorun yok. Ekimde 32 olacağım. aramızda 11 yaş fark var. Sen üzülme sakın ,daha yaşın küçük önünde güzel bir hayat var. Gezip eğlenmene bak tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…