Haklısın canim hakkımızda en hayırlısını versin inşallah.
Bilmiyorum canım 2 ay sonra testler yapılacak ona göre dr karar verecek hayırlısı.
Iyiyim canım. .Bayram sonrasi izindeydim bu hafta calismaya başladım. Alışmaya çalışıyorum. .Hb özlemim teşekkür ederim. Evet haklısın bende öyle düşünüyorum.en azından halimden anlayan dostlar varnasılsın kuzum
6 Ağustos ta canımcım....leyla abla kontrol ne zaman tekrar
amin canim ikimiz icin ve bekleyen herkes icin hayirlisi olsun insallahAaa cumartesi ben de gideceğim canım tevafuk olmuş..
Rabbim hayırlısı ile nasip etsin inşallah. .
o zamana senin mercimek fasulyeden irice olur6 Ağustos ta canımcım....
Canım sadece beden değil ruhen de iyi olmak gerekiyor demisti doktorum. Haklı da bence zaman öyle ya da böyle geçiyor zaten biz farkında değiliz.Canım sezeryanda sanırım bir süre bekletiyolar diye biliyorum, hayırlısı inşallah. .
benim normal doğum olmuştu, ve doktorum ancak 6 ay sonra
beden hazır oluyo dedi yeni gebelik için..
Ben 7. ayın içindeyim bakalım, zaman nasıl geçmiş..
Yoksa sizinde mi izinler iptal oldu kuzum. Çalışmak yazın zor oluyor ve bunaltıcıIyiyim canım. .Bayram sonrasi izindeydim bu hafta calismaya başladım. Alışmaya çalışıyorum. .
amin gülüm inşallah...hayırlısıyla senin tedavinin sonucuda bebiş olsun inşallah canımcım...amin canim ikimiz icin ve bekleyen herkes icin hayirlisi olsun insallah
o zamana senin mercimek fasulyeden irice olurhayirlisi olsun insallah abla
Canım sadece beden değil ruhen de iyi olmak gerekiyor demisti doktorum. Haklı da bence zaman öyle ya da böyle geçiyor zaten biz farkında değiliz.
tamam canim tesekkür ederim bakalim yapabilecek miyim... insallah Allah nasip ederde hayirli saglikli sekilde kalir takvim öylece..insallah sende bu ay tedaviye baslarsin birlikte gün sayariz..Saye- kuzum kişisel bilgilerden yapıyorsun ilk olarak sayfadaki arkadaşların hamilelik takvimi yazan yere tıkla.sonra sana en son doğum yapacağın tahmini tarih söylüyor..o tarihi kişisel bilgilerde hamilelik takvimi var oraya yaz degisiklikleri kaydet de en sonda takvimin oluşuyor insaAllah öylede kalır doğuma kadar
Hayırlı olsun tedavin kuzum Rabbim insAllah güzel haberler vermeyi nasip eder.
amin ablacim insallahamin gülüm inşallah...hayırlısıyla senin tedavinin sonucuda bebiş olsun inşallah canımcım...
Teşekkürler zeynepcimAynen öyle canım ne zaman hazır hissedersen artık.
Nasibimizde ne varsa o olacak,
dönüşüne sevindim.
tekrar yazayım =)
İzinler iptal oldu ama Allah'tan eşimle bana denk gelmedi. İşe döndüğüm hafta iptal oldu.. Aynen çalışmak zor ama bazen de arıyorum işi kafamı dağıtıyor, bir de sabahın köründe uyanmak olmasa :) Canım seni de biraz daha toparlanmış gördüm.. Çok sevindim. Bu süreç hem ruhem hem de bedenen toparlanmayı gerektiriyor. 6 ay da bunun için iyi bir süre. Ben bile yeni yeni kendime geldim. Benim de 5 ay geçti..Yoksa sizinde mi izinler iptal oldu kuzum. Çalışmak yazın zor oluyor ve bunaltıcı
Iyi olmuş kuzum eşinle tatilinizi yapmışsınız :) gerçekten sabah erken uyanmak zor.iyiyim kuzum şükür toparlanmayıp ne yapacağım mecbur hayat devam ediyor. Benim sezeryan olduğu için büyük ihtimal daha uzun süre korun diyecek dr.bakalım kısmet artık.İzinler iptal oldu ama Allah'tan eşimle bana denk gelmedi. İşe döndüğüm hafta iptal oldu.. Aynen çalışmak zor ama bazen de arıyorum işi kafamı dağıtıyor, bir de sabahın köründe uyanmak olmasa :) Canım seni de biraz daha toparlanmış gördüm.. Çok sevindim. Bu süreç hem ruhem hem de bedenen toparlanmayı gerektiriyor. 6 ay da bunun için iyi bir süre. Ben bile yeni yeni kendime geldim. Benim de 5 ay geçti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?