Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Haklısın canim hakkımızda en hayırlısını versin inşallah.
Bilmiyorum canım 2 ay sonra testler yapılacak ona göre dr karar verecek hayırlısı.

Canım sezeryanda sanırım bir süre bekletiyolar diye biliyorum, hayırlısı inşallah. .
benim normal doğum olmuştu, ve doktorum ancak 6 ay sonra
beden hazır oluyo dedi yeni gebelik için..
Ben 7. ayın içindeyim bakalım, zaman nasıl geçmiş..

Hb özlemim teşekkür ederim. Evet haklısın bende öyle düşünüyorum.en azından halimden anlayan dostlar var nasılsın kuzum
Iyiyim canım. .Bayram sonrasi izindeydim bu hafta calismaya başladım. Alışmaya çalışıyorum. .

Canım sadece beden değil ruhen de iyi olmak gerekiyor demisti doktorum. Haklı da bence zaman öyle ya da böyle geçiyor zaten biz farkında değiliz.

Canlarim cok teşekkür ederim ama bu kez ağlamadim,nedense bir boşluk oldu..
Sanırım bir alışkanlık moduna geciyorum uç yıl sonunda

umutLatahzen canım yarın gidecem doktora ben insaAllah bakalım çok merak ediyorum yine bir ay erteliyecekler mi

Saye- kuzum kişisel bilgilerden yapıyorsun ilk olarak sayfadaki arkadaşların hamilelik takvimi yazan yere tıkla.sonra sana en son doğum yapacağın tahmini tarih söylüyor..o tarihi kişisel bilgilerde hamilelik takvimi var oraya yaz degisiklikleri kaydet de en sonda takvimin oluşuyor insaAllah öylede kalır doğuma kadar
Hayırlı olsun tedavin kuzum Rabbim insAllah güzel haberler vermeyi nasip eder.

M M_atruska kuzum hoş geldin.. ohh bizede iyi geldin bir ses vererek.. herşey dahada iyi olacak insaAllah.. Rabbim hee daim yanında olsun
canım totem tutmadı diye yazmışsın şimdi gördüm..hayırlısı olsun inşallah...Rabbim tez vakitte nasip edecek inşallah kuzum....pes etmek yok....

Canım sadece beden değil ruhen de iyi olmak gerekiyor demisti doktorum. Haklı da bence zaman öyle ya da böyle geçiyor zaten biz farkında değiliz.

Aynen öyle canım ne zaman hazır hissedersen artık.
Nasibimizde ne varsa o olacak,
dönüşüne sevindim.
tekrar yazayım =)

tamam canim tesekkür ederim bakalim yapabilecek miyim... insallah Allah nasip ederde hayirli saglikli sekilde kalir takvim öylece..insallah sende bu ay tedaviye baslarsin birlikte gün sayariz..
amin gülüm inşallah...hayırlısıyla senin tedavinin sonucuda bebiş olsun inşallah canımcım...
amin ablacim insallah

Aynen öyle canım ne zaman hazır hissedersen artık.
Nasibimizde ne varsa o olacak,
dönüşüne sevindim.
tekrar yazayım =)
Teşekkürler zeynepcim inşallah hepimiz çok mutlu olacağız inanıyorum

Yoksa sizinde mi izinler iptal oldu kuzum. Çalışmak yazın zor oluyor ve bunaltıcı
İzinler iptal oldu ama Allah'tan eşimle bana denk gelmedi. İşe döndüğüm hafta iptal oldu.. Aynen çalışmak zor ama bazen de arıyorum işi kafamı dağıtıyor, bir de sabahın köründe uyanmak olmasa :) Canım seni de biraz daha toparlanmış gördüm.. Çok sevindim. Bu süreç hem ruhem hem de bedenen toparlanmayı gerektiriyor. 6 ay da bunun için iyi bir süre. Ben bile yeni yeni kendime geldim. Benim de 5 ay geçti..

Iyi olmuş kuzum eşinle tatilinizi yapmışsınız :) gerçekten sabah erken uyanmak zor.iyiyim kuzum şükür toparlanmayıp ne yapacağım mecbur hayat devam ediyor. Benim sezeryan olduğu için büyük ihtimal daha uzun süre korun diyecek dr.bakalım kısmet artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…