- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Totemm mi tutmadı maalesefuç gün önce bile oldum.. :)
Durmak yok amaa illa olacak bigun o takvim kızlar
Totem tutmadı mıı bende bu ay yapayım diyodum herkesin tutuyo diye
Korunurken hamile nasıl kalınıyo kız biri bana şunu söleyiverseBen ciddiyim haa eğer o zamana kadar olmazsa bence o ay korun:) sonra da ay korunurken hamile kaldım deeşimin 3 kere fln ağladığını gördüm ben.. Bir kere askere giderkendi bir de ilk izne gelip dönüşünde.. Baya duygusal o da.. Bazen ben hiç neden yokken de ağlıyorum herhangi bir dizi bile ağlamama sebep düşün yani...
canim bu gün dördüncü gün benimde kasik agrilarim var dün aksam igneden sonra acayip bunalti bas dönmesi ysadim ... hakkimizda hayirlisi olsun bakalim. o totem nasil yapiliyor yahuu
aynen canim is yerinde de cok yoruluyorum o yüzden
Senin benim gibi insanların yüzünden bedavadan geçinen çok insan var dimi oh nasılsa yapıyolar işi diye bizde derdimize yanalım
Sanki benim annemi anlatiyorsun :)))
Ütü aslinda kötü degil bir basladin mi yapiliyor da baslamasi sorun bende :)))
Allah kolaylık versin canım annen konusunda
Harika görünüyo buarada canım ama Türkiye de hiç görmedim ben onu
Ne güzel rüya görmüşsün canım hayır olsun.. Ben ne görsem beğenirsin askerler eve geliyo bizi rehin alıyo ben komutanlara ulaşmaya çalışıyorum filan gülim mi ağlim mi halime bilemedim yaniYok cnm c.tesi gideceğim.
rüyamda doğum yapmışım bebek emziriyodum =)
Benim tanıdık umursamaz muhtemelen o kadar da içinde yaşayamaz insan sanırım patlar yaniiiBayraklarla mı nöbet tutuyorsun canım yoksa başka bir nöbet mi ? Sağol canım Allah razı olsun her türlü. Ablamın burcundansın sen . Sen de ablam gibi sürekli gçömen kuşlar misali sağa sola gezmek gitmek istiyor musun Alpicim ?
Çok inatız çok ama kinciliğimiz haklıyken olur.
Umursamaz bi burç varsa bende olmak istiyorum inan ki . Evet dışarı belli etmeyiz kolay kolay içimizde yaşarız. Lise yıllarında bir sorunum vardı sevdiğim biriyle ilgili anneme bile söylememiştim nasıl içime atmışsm üzüntüden hastanelik olmuştum. Hastaneye taşımışlardı. Muhtemelen o kadında öyledir Belki de gerçekten umursamazdır
Ben ikiye ayrıldığımızı düşünüyorum gerçekten çok kötü olanlar var ve çok merhametli olanlar var. Dobrayız canım doğru büyüğüm değilse ki saygıdan dolayı kimseye eyvallah etmem.Çok yaratıcı olur kova.
Hakkında hayırlısı olsun canım seninle regl günlerimiz aynı gibi gerçi benim bu ay 4 gün gecikti. Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Melisa1995 abla diyebilirsin canım sorun yok. Ekimde 32 olacağım. aramızda 11 yaş fark var. Sen üzülme sakın ,daha yaşın küçük önünde güzel bir hayat var. Gezip eğlenmene bak tatlım