Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Totemm mi tutmadı maalesef uç gün önce bile oldum.. :)
Durmak yok amaa illa olacak bigun o takvim kızlar

Totem tutmadı mıı bende bu ay yapayım diyodum herkesin tutuyo diye şaka bir tarafa hakkında hayırlısı canım zamanına var demek..

Korunurken hamile nasıl kalınıyo kız biri bana şunu söleyiverse o zaman yapcam

Senin benim gibi insanların yüzünden bedavadan geçinen çok insan var dimi oh nasılsa yapıyolar işi diye bizde derdimize yanalım
Sanki benim annemi anlatiyorsun :)))
Ütü aslinda kötü degil bir basladin mi yapiliyor da baslamasi sorun bende :)))

Allah kolaylık versin canım annen konusunda Allah başımızdan eksik etmesin tabi ki

u-mutlu lale cam silmek icin sunlar nasildir acaba?

Harika görünüyo buarada canım ama Türkiye de hiç görmedim ben onu

Yok cnm c.tesi gideceğim.
rüyamda doğum yapmışım bebek emziriyodum =)
Ne güzel rüya görmüşsün canım hayır olsun.. Ben ne görsem beğenirsin askerler eve geliyo bizi rehin alıyo ben komutanlara ulaşmaya çalışıyorum filan gülim mi ağlim mi halime bilemedim yani
Benim tanıdık umursamaz muhtemelen o kadar da içinde yaşayamaz insan sanırım patlar yaniii iğrenç ama

Evet canim bayrakli nöbet :) Walla eve girmek iskence gibi geliyor cok severim gezmeyi hafta ici bol bol oturuyorum zaten hafta sonlari bolca geziyoruz burcumun özelliklerini tasiyorum

Teşekkürler zeynepcim inşallah hepimiz çok mutlu olacağız inanıyorum
İnşallah güzelim inşallah,
sen yaz hep buralarda ol,
zaman geçer zaten..
neler geçmedi ki
bu da geçer...

_Verda_ kızlar cumartesi benimde randevum var bnmde adet bir türlü gelmedi, Dr regli olsan bile gel kontrol etmem lagzım Dedi... İnşallah gzl hbrler ile geliriz

Canım inşallah güzel şeyler söyler doktor.
hadi bakalım.. cumartesi doktor günümüz..

Ne güzel rüya görmüşsün canım hayır olsun.. Ben ne görsem beğenirsin askerler eve geliyo bizi rehin alıyo ben komutanlara ulaşmaya çalışıyorum filan gülim mi ağlim mi halime bilemedim yani
Aynen canım güzel bir rüya gördüm..
hayırlara çıksın inşallah..
normaldir canım haberler
sabahtan akşama kadar aynı konudan bahsediyo
ağır bir travma yaşadık millet olarak
çok normal böyle rüyalar görmen..

Hahahha canım diyorlar ya korunuyorduk diye onlara ithafen dediydim:) bana kalırsa günleri takip etmezsen bir de hani ayy olmasın diye kontrollü bir şekilde çalışma yaparsan bence o iş tamamdır:)

İnsallah bu sefer hayırlısıyla baslarsın da guzel haberlerini de aliriz en yakin zamanda :)

_Verda_ Kartanesi_26 @hsevda

Kızlar siz de ne güzel aynı güne denk gelmis :)) insallah musmutlu hayırlı haberlerle gelirsiniizz..

İnşallah şeker parem inşallah..
güzel haberler getiririz sizlere..
sen nasılsın,
durumun nsl bakalım?

Hahahha canım diyorlar ya korunuyorduk diye onlara ithafen dediydim:) bana kalırsa günleri takip etmezsen bir de hani ayy olmasın diye kontrollü bir şekilde çalışma yaparsan bence o iş tamamdır:)
Biz 1.5 sene istemedik hiç de olmadı valla millet nasıl kaza yapıyo anlamadım ben günleri de takip etmedim yalandan kendi kendime bu ay olmasa da olur dedim hiç bi türlüsü tutmadı nasip işte

İnşallah şeker parem inşallah..
güzel haberler getiririz sizlere..
sen nasılsın,
durumun nsl bakalım?

Ben en son regl olmustum ya kuzum yine :) bitti iste simdi ne zaman olursam 3. Gunu doktora gidicem.. Rabbimden hayırlısı.. bu arada bitki caylarindan sonra sogan kürüne gecmistim 15 günlük 4 günüm kaldı bakalım ondan sonrası Rabbimden hayırlısını istemeye devam edicem ve beklicem :)
Sen de iyisin dimi kuzum herhangi bi rahatsızlığın yoktur insallah..

Biz 1.5 sene istemedik hiç de olmadı valla millet nasıl kaza yapıyo anlamadım ben günleri de takip etmedim yalandan kendi kendime bu ay olmasa da olur dedim hiç bi türlüsü tutmadı nasip işte
Valla ben de bir anlasam canım.. O bize vurmaz bekliyoruz ya... Ben de nerdeyse evlendiğimizden beridir hiç korunmadım ama gerçi adet olmadığım için olma ihtimalim de yoktu tabii.. Bakalım bundan sonrası nasıl olacak

Evet canm maalesef vurmuyo bize.. sen pcolusun dimi canım ondan adet olamıyosun.. ben korunmadığımız ilk ayda hamile kaldım şok oldum aa benm herşeyim zor olur ama bu nasıl kolay oldu dedim dilimi eşek arısı sokaydı keşke sadece genetik ve kan testi yaptırmadım ben hiç bi sorun yok ama bebek de yok nasip işte.. bi sorun olsa insan onun üstüne gider böyle çaresiz kalıyosun

Allah razı olsun cnm, ne gzl dua etmişsin içim bir tuhaf oldu... Hepimiz inşallah hep hayırlı gzl hbrler ile döneriz o Dr kapılarından

İnşallah güzel haberle gelirsin canımcım..Bizi de haberdar et
Tabiki hbrdar ederim,inan direk buraya yazıyorum olup biteni ama Bnmki normal bir kontrol sanırım ilaç yazar... İçime sinmedi malum operasyon olalı daha 2 ay geçti artık daha temkinliyim yeterince önemsiz davranmışım miyom sayısını duyunca çok kızdım kendime, iyi ders oldu bana
Sen nasılsın? Herşey yolunda dimi özlemcm, gzl hbrleri peş peşe verelim yine( amiiiiiiiiin)

Demi abla biraz garip ama seviyorum
Bende sabah erken kalktım direk başladım temizliğe birazdan kahvaltı yapacam... Melisa1995 Bu arada ütü gercekten Nasıl sevilir ki Bnm sepet doldu yine yıkanıyor üşenme lüxüm bitti vay halimeeee
Gönder canım bana seviyorum vallah ailede bir ben seviyorum galiba
Sen daha küçüksün napcan çocuğu, gez toz hayatını yaşa :)
Etrafımdakiler öyle demiyor malesef canım;( çok zorluyorlar özelliklede eşimin ailesi torun deyip duruyorlar canım yaa beni kendi halime bırakan yokki bende düşündüm 1 buçuk yıldır olmuyor bende diyorum yaşım genç olur bir yandanda korku var niye olmuyoki acaba diye bizim ailde evlenenler erken çocuk sahibi oldular 9 kardeş annemler
ütüyü seven biri ilk def görüyorum canim ahh yakin olsan hem gelirdin kahvalti yaprdik hemde ütü

aaa bende mi yapsam acaba totem bu ay
Ah keşke yaa ne güzel olurdu valla
Hb haticem. Allah razi olsun
Abla hoşgeldin ne iyi yaptın gelmekle nasılsın
Haklısın abla yukarıda yazıp anlattım ablacım rahat bırakmıyorlar

Harika görünüyo buarada canım ama Türkiye de hiç görmedim ben onu
İnternetten buldum gülüm karcher markasından var şarjlı cam silme makinası diye geçiyor ama 320 TL :/ utanmasa anasının nikahını da isteyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…