Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Takma kafana yaaa seninde olur, iliskiden sonra hemen kalkma ayaklarini havada tut, filancaninda olmuyordu 2 sene sonra kendiliginden oldu, aciyan bakislar, hatta gereksiz yere benim adetim saat gibidir hic sasmaz demeler..... insanlar mi cahil yoksa bizmi alinganiz bilmiyirum ama bu diyalogdan yoruldum. Benim ailem dışında kimse bilmiyor bide bi kac yakin arkadaslarim ama onlar bile bazen sinir edip üzüyor. ... bazisida durduk yere okur talma diyo heyy Allahh'im yaa

LeYLa_21 canım bende okumuştum yazmayı unuttum. Rabbim size 2. bir melek, kızına da tez zamanda kardeş nasip etsin :)
Amin bitanem inşallah cümlemize Rabbim nasip etsin güzel yürekli arkadaşım benim....
Allah razı olsun gülüm.. Ağzına yüreğine sağlık..

Valla ben özelden yanayım...devlette yaptırma Veson ... Giden paran olsun.devlette rezil oluyor insan...
ERKEN GİTSEN OLMAZMI CNM DİNLEME DOKTORU GELDİM BEN DE:)
Semacım ben 12.günmü başlayacaktım ovulasyon testi yapmaya canım?

ERKEN GİTSEN OLMAZMI CNM DİNLEME DOKTORU GELDİM BEN DE:)
Nasil bi tepki verir bilmiyorum bir fikrimde yok . Sence 14.gun gecmi cnm kontrol icin devlet hast gidicem. Ilacin yan etkilerini yaşıyorum bosa gitsin istemiyorum bu ayda .... tedavideyim diye sevinemiyirum bile kafamin karisikligindan

DÖNGÜN KAÇTI CNM 28-30 FELAN İSE 12.GÜN BAŞLA AMA DAHA KISA İSE 10.GÜN BAŞLA

Erken gitmek bence daha dogru canim ama yinede sen bilirsin, aksi takdirde gec kalma imkanin var.
Laparoskopide 1 hafta rapor veriyorlarmis, evde yatman gerekiyormus. Sonucta kesilip dikiliyorsun :)

Her halimize sükürler olsun, beterin beteri var... insallah daha fazla böyle sözlere ve bakislara maruz kalmayiz...

Nasil bi tepki verir bilmiyorum bir fikrimde yok . Sence 14.gun gecmi cnm kontrol icin devlet hast gidicem. Ilacin yan etkilerini yaşıyorum bosa gitsin istemiyorum bu ayda .... tedavideyim diye sevinemiyirum bile kafamin karisikligindan
KAÇ GÜNDE ADET OLUYOSUN CNM PEKİ

Veson canım bu ff deki grafik teki bazı yuvarlak nokların bazıları içi boş bazıları dolu ateş ölçümü yaptığımız noktalar... Niye böyle acaba?

Bende erken gitme tataftariyim canim o zmn pzt gidicem 1 hafta rapor yaziyordum ben yetmiyordu bir daha rapor yaziyordum ne cektim be ebrulim

Birde bunun "sen düzenli adet görüyorsun benim öyle degildi ama hamile kaldim iste" versiyonu var...
Insanlar cahil degil aslinda, sadece karsinda ki insanin neler yasadigini kestiremiyorlar.
Benim durumumdan kimse haberdar degil, sadece 3 arkadasim biliyor bu yüzden de kimse ne halde oldugumu anlamiyor :) millet saniyor ki aaa ebru cocuk istedi, üc gündür deniyor olmuyor diye üzülüyor...

Hahahaha cnm yaa benim adet hep duzensiz oldugu icin o versiyonu ben hic duymadim canim en yakin ark da olsa bu konuda malesef kimse anlayamiyor cok degisik bir psikoloji bu yaa

Bende erken gitme tataftariyim canim o zmn pzt gidicem 1 hafta rapor yaziyordum ben yetmiyordu bir daha rapor yaziyordum ne cektim be ebrulim
Git bencede, doktor ne derse desin günleri karistirmisim coook pardon dersin
Ah ah ceke ceke bir hal olduk hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…