Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet canım maalesef pcostan ilaösız göremiyorum adet.. Hoş geldiğinde de az geliyor artık neden bilmiyorum.. Bir şey itiraf edeyim mi bilmiyorum bunu daha önce size... İçimden şunu geçirmiştim gebe kalamıyorum ama Allahtan dış gebelik kimyasal fln geçirmedim diye içimden geçirmiştim... Ve yaklaşık 1 hafta içinde kimyasal geçirdiğimi öğrendim.. Şom ağız mı dersin ne dersin bilmiyorum... Sebepsiz olması zaten daha çok can sıkıyordur bir sebep yok çünkü...
Ebush_354 bi dua okuyorum her akşam bebek için duada ilk önce tüm isteyenlere ve bana diyorum inşallah nasip edecek rabbim hepimize er ya da geç inşallah erken olanlardan olur tabi fazla bekletmez bizleri
Allah kabul etsin canım inşallah duanı.. Ben de namazdan sonra ettiğim duada önce forumdan arkadaşlarımı sayıyorum sonra nerde isteyen kalbinden geçen varsa diyorum... İnşallah kabul olur

Hayırlısı canım benim.. Oluruna bırak olur mu..
vakti geldiğinde olacak zaten,
Rabbim bizimle.
Güzel haberler yakındır inşallah..

=)

Canım şu pco denen illetin ne kadar fazla kişide olduğunu öğrendim ben.. inşallah çözümü bulunur hayırlısıyla gelir tüm isteyenlerin bebeği.. bazen hayırlı şeyler anmak gerekiyo bende ilk hamile olduğumda değerin düşük olduğunu öğrendim kimyasal galiba bu dedim ve öylede çıktı kendimi motive etmemiştim hiç artacak yükselecek diye cahillik işte 2. De öyle yapmadım ama alacak nefesi yokmuş kader.. Allah tüm dua edenlerin dualarını kabul etsin nasip etsin inşallah.. ben hsg de sorun çıkmadığında üzüldüm sanki biliyomusun töbe töbe bişey çıksa bari tedavi olsam burdada mı bişey yok dedim o durumlardayız yani.. yine de çok şükür halimize bugünümüze.. belki bebeğimiz yok büyük eksiklik inşallah olur ama onun dışında şükredecek çok şeyimiz var Allah'a Şükür

Allah razı olsun cnm, ne gzl dua etmişsin içim bir tuhaf oldu... Hepimiz inşallah hep hayırlı gzl hbrler ile döneriz o Dr kapılarından

Hayırlısı canım benim.. Oluruna bırak olur mu..
vakti geldiğinde olacak zaten,
Rabbim bizimle.
Güzel haberler yakındır inşallah..

=)

Amiiin amin amin yüzlerce binlerce kez amin dualarınıza dualarımıza.. El açıp dualar ediyoruz Rabbim kabul eylesin hayırlarla sonuçlandırsın çabalarımızı inşallah

Anam ben ülkemin temizlikçilerini pek hafife almışım demek :) birde burdakilere pahalı diyoruz :)
Her şeye zam geldiği gibi onlara da geliyo canım ben parasını filan geçtim be kadar olursa çağırcam dedim duvar filan silincekti kimseyi bulamadım sonra eşimle sıvadık kolları

Saye- _Verda_ kızlar cumartesi benimde randevum var bnmde adet bir türlü gelmedi, Dr regli olsan bile gel kontrol etmem lagzım Dedi... İnşallah gzl hbrler ile geliriz
amin canim insallah güzel haberlerle geliriz hepimiz canim
Senin benim gibi insanların yüzünden bedavadan geçinen çok insan var dimi oh nasılsa yapıyolar işi diye bizde derdimize yanalım
hicc sorma bide sende olmasan ne olacak demezler mi
evet canim cumartesi topik olarak büyük günümüz hayirlisi olsun insallah hepimiz icin

Oooy canım benim kolay gelsin.. ben de bugün hic oturmadim temizlikti camasırdı ütüydü derken akşam oldu zaten
sagol canim sende baya is basarmissin ben bu nöbet iznimi temizlik yaparak yedim bakalim sonraki izinde ufak tefek kalanlarla gecer galba..
Canım maşallah sana hem o kadar yoğun çalışıyosun çok zor bşr işin var hemde arı gibisin vallahi herşeye yetişiyosun Allah güç kuvvet versin
amin caim sagolasin... esimin abisi beni herkese dört carpi dört bizim gelin diyor beni anlatirken

amin canim insallah güzel haberlerle geliriz hepimiz canim

hicc sorma bide sende olmasan ne olacak demezler mi

evet canim cumartesi topik olarak büyük günümüz hayirlisi olsun insallah hepimiz icin

sagol canim sende baya is basarmissin ben bu nöbet iznimi temizlik yaparak yedim bakalim sonraki izinde ufak tefek kalanlarla gecer galba..

amin caim sagolasin... esimin abisi beni herkese dört carpi dört bizim gelin diyor beni anlatirken

Amiin canım benim amin..
Çalışınca öyle oluyo her fırsatta bişe yapman gerekiyo evde maalesef
işteyken diyosun bugün de yatıcam gidip bisey yapmicam.. sonra evde bii sürü işin seni bekledigini goruyosun.. bide en nankör is ev isi yaa bugun yap yarin yine ayni..

Her şeye zam geldiği gibi onlara da geliyo canım ben parasını filan geçtim be kadar olursa çağırcam dedim duvar filan silincekti kimseyi bulamadım sonra eşimle sıvadık kolları
Ellerinize saglik, iste bizim türkün titizligi :) duvar bile siliyoruz masallah :)))

Iyiyim şükür canım. .Benim de muayenemde görünür bir sıkıntı çıkmadı. Insallah pes pese guzel haberler veririz. Ihmal degil aslında canım. Insan bir yerden sonra doktor kapısında gezinmekten yoruluyor. Insallah cok bekletmez bebisler de dr sadece bebisler icin gideriz ben bir kac ay daha dr gitmeden denerim sonra yine olmazsa rahim filmi cekilirim. Bu ayki deneme olmadı sanırım ates düşük seyrediyor

Mor Seven canım benim yok evimdeyim tatilde değilim. Sadece olanlar beni çok etkiledi uyuyana kadar tv karşında haber izliyorum..
Totem tutmadı benim yarın doktor yoluna
Hakkında hAyırlısı olsun canım inşallah. Onlarda gelecek.

Mor Seven ben seni daha küçük sanmıştım niyeyse, yaşıt sayılırmışız yav :) ben de 29um :)
Mutlu ettin beni canım. Yani sonuçta ben de 29 sayılırım bir nevi. İkon kullanamıyorum telde sıkıntılı oluyor.

Melisa1995 haklısın canım rahat bırakamazlar insanı. Daha küçüksün olacağına inanıyorum

Size de günaydın kızlar. Hayırlı cumalar
Bu işler beni çok stresw sokuyor eşimle tartışıyoruz. Sizde de durumlar böyle mi ya da böyle oldu mu?
Bana çok stres yaptığımı söylüyor. Aranızda stressiz olanınız var mı?
Nasıl anlatacağım bilmiyorum. Doktorum normalde rahim filmi ve aşılama için korunmayı bıraktıktan 1 yıl sonrayı öneriyor. Benim yaşım malum. Doktora göre ocak ayında çekilmem lazım ama 5 ay çok uzun bir zaman dilimi. Kürtajdan sonra yapışıklık olabilir dedi bana. Hemşire arkadaşımda çektir dedi çünkü tıkalıysa hiçbir şey etki etme diyor. O da 2. Gebeliği olmuyordu çektirdi. Eşim niye akışına bırakmıyorsun diyor. Gerçekten çok yoruldum zaten kendim ayrı bi stres içindeyim bi de onunla yaşamak ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…