Evet canım maalesef pcostan ilaösız göremiyorum adet.. Hoş geldiğinde de az geliyor artık neden bilmiyorum.. Bir şey itiraf edeyim mi bilmiyorum bunu daha önce size... İçimden şunu geçirmiştim gebe kalamıyorum ama Allahtan dış gebelik kimyasal fln geçirmedim diye içimden geçirmiştim... Ve yaklaşık 1 hafta içinde kimyasal geçirdiğimi öğrendim.. Şom ağız mı dersin ne dersin bilmiyorum... Sebepsiz olması zaten daha çok can sıkıyordur bir sebep yok çünkü...Evet canm maalesef vurmuyo bize.. sen pcolusun dimi canım ondan adet olamıyosun.. ben korunmadığımız ilk ayda hamile kaldım şok oldum aa benm herşeyim zor olur ama bu nasıl kolay oldu dedim dilimi eşek arısı sokaydı keşkesadece genetik ve kan testi yaptırmadım ben hiç bi sorun yok ama bebek de yok nasip işte.. bi sorun olsa insan onun üstüne gider böyle çaresiz kalıyosun
Allah kabul etsin canım inşallah duanı.. Ben de namazdan sonra ettiğim duada önce forumdan arkadaşlarımı sayıyorum sonra nerde isteyen kalbinden geçen varsa diyorum... İnşallah kabul olurEbush_354 bi dua okuyorum her akşam bebek için duada ilk önce tüm isteyenlere ve bana diyorum inşallah nasip edecek rabbim hepimize er ya da geç inşallah erken olanlardan olur tabi fazla bekletmez bizleri
Anam ben ülkemin temizlikçilerini pek hafife almışım demek :) birde burdakilere pahalı diyoruz :)Yok canım nerde 150 den aşağı gelmiyolar öyle geldiklerinde de her işi yapmıyolar
Ben en son regl olmustum ya kuzum yine :) bitti iste simdi ne zaman olursam 3. Gunu doktora gidicem.. Rabbimden hayırlısı.. bu arada bitki caylarindan sonra sogan kürüne gecmistim 15 günlük 4 günüm kaldı bakalım ondan sonrası Rabbimden hayırlısını istemeye devam edicem ve beklicem :)
Sen de iyisin dimi kuzum herhangi bi rahatsızlığın yoktur insallah..
Canım şu pco denen illetin ne kadar fazla kişide olduğunu öğrendim ben.. inşallah çözümü bulunur hayırlısıyla gelir tüm isteyenlerin bebeği.. bazen hayırlı şeyler anmak gerekiyo bende ilk hamile olduğumda değerin düşük olduğunu öğrendim kimyasal galiba bu dedim ve öylede çıktı kendimi motive etmemiştim hiç artacak yükselecek diye cahillik işte 2. De öyle yapmadım ama alacak nefesi yokmuş kader.. Allah tüm dua edenlerin dualarını kabul etsin nasip etsin inşallah.. ben hsg de sorun çıkmadığında üzüldüm sanki biliyomusun töbe töbe bişey çıksa bari tedavi olsam burdada mı bişey yok dedim o durumlardayız yani.. yine de çok şükür halimize bugünümüze.. belki bebeğimiz yok büyük eksiklik inşallah olur ama onun dışında şükredecek çok şeyimiz var Allah'a ŞükürEvet canım maalesef pcostan ilaösız göremiyorum adet.. Hoş geldiğinde de az geliyor artık neden bilmiyorum.. Bir şey itiraf edeyim mi bilmiyorum bunu daha önce size... İçimden şunu geçirmiştim gebe kalamıyorum ama Allahtan dış gebelik kimyasal fln geçirmedim diye içimden geçirmiştim... Ve yaklaşık 1 hafta içinde kimyasal geçirdiğimi öğrendim.. Şom ağız mı dersin ne dersin bilmiyorum... Sebepsiz olması zaten daha çok can sıkıyordur bir sebep yok çünkü...
Allah kabul etsin canım inşallah duanı.. Ben de namazdan sonra ettiğim duada önce forumdan arkadaşlarımı sayıyorum sonra nerde isteyen kalbinden geçen varsa diyorum... İnşallah kabul olur
Allah razı olsun cnm, ne gzl dua etmişsin içim bir tuhaf oldu... Hepimiz inşallah hep hayırlı gzl hbrler ile döneriz o Dr kapılarından
Hayırlısı canım benim.. Oluruna bırak olur mu..
vakti geldiğinde olacak zaten,
Rabbim bizimle.
Güzel haberler yakındır inşallah..
=)
Her şeye zam geldiği gibi onlara da geliyo canımAnam ben ülkemin temizlikçilerini pek hafife almışım demek :) birde burdakilere pahalı diyoruz :)
hayirli aksamlar kizlar temizlikci geldi haniimmnasilsiniz benim isler bitti cok sükür nöbet cikisi ütü ve perde yika as yapacagim
Canım maşallah sanahayirli aksamlar kizlar temizlikci geldi haniimmnasilsiniz benim isler bitti cok sükür nöbet cikisi ütü ve perde yika as yapacagim
amin canim insallah güzel haberlerle geliriz hepimiz canim
hicc sorma bide sende olmasan ne olacak demezler miSenin benim gibi insanların yüzünden bedavadan geçinen çok insan var dimi oh nasılsa yapıyolar işi diye bizde derdimize yanalım
evet canim cumartesi topik olarak büyük günümüz hayirlisi olsun insallah hepimiz icinİnsallah bu sefer hayırlısıyla baslarsın da guzel haberlerini de aliriz en yakin zamanda :)
_Verda_ @Kartanesi_26 Saye-
Kızlar siz de ne güzel aynı güne denk gelmis :)) insallah musmutlu hayırlı haberlerle gelirsiniizz..
sagol canim sende baya is basarmissin ben bu nöbet iznimi temizlik yaparak yedim bakalim sonraki izinde ufak tefek kalanlarla gecer galba..Oooy canım benim kolay gelsin.. ben de bugün hic oturmadim temizlikti camasırdı ütüydü derken akşam oldu zaten
amin caim sagolasin... esimin abisi beni herkese dört carpi dört bizim gelin diyor beni anlatirkenCanım maşallah sanahem o kadar yoğun çalışıyosun çok zor bşr işin var hemde arı gibisin vallahi herşeye yetişiyosun Allah güç kuvvet versin
amin canim insallah güzel haberlerle geliriz hepimiz canim
hicc sorma bide sende olmasan ne olacak demezler mi
evet canim cumartesi topik olarak büyük günümüz hayirlisi olsun insallah hepimiz icin
sagol canim sende baya is basarmissin ben bu nöbet iznimi temizlik yaparak yedim bakalim sonraki izinde ufak tefek kalanlarla gecer galba..
amin caim sagolasin... esimin abisi beni herkese dört carpi dört bizim gelin diyor beni anlatirken
Ellerinize saglik, iste bizim türkün titizligi :) duvar bile siliyoruz masallah :)))Her şeye zam geldiği gibi onlara da geliyo canımben parasını filan geçtim be kadar olursa çağırcam dedim duvar filan silincekti kimseyi bulamadım sonra eşimle sıvadık kolları
Iyiyim şükür canım. .Benim de muayenemde görünür bir sıkıntı çıkmadı. Insallah pes pese guzel haberler veririz. Ihmal degil aslında canım. Insan bir yerden sonra doktor kapısında gezinmekten yoruluyor. Insallah cok bekletmez bebisler de dr sadece bebisler icin giderizTabiki hbrdar ederim,inan direk buraya yazıyorum olup biteniama Bnmki normal bir kontrol sanırım ilaç yazar... İçime sinmedi malum operasyon olalı daha 2 ay geçti artık daha temkinliyim yeterince önemsiz davranmışım miyom sayısını duyunca çok kızdım kendime, iyi ders oldu bana
Sen nasılsın? Herşey yolunda dimi özlemcm, gzl hbrleri peş peşe verelim yine( amiiiiiiiiin)
Hakkında hAyırlısı olsun canım inşallah. Onlarda gelecek.Mor Seven canım benim yok evimdeyim tatilde değilim. Sadece olanlar beni çok etkiledi uyuyana kadar tv karşında haber izliyorum..
Totem tutmadı benim yarın doktor yoluna
Mutlu ettin beni canım. Yani sonuçta ben de 29 sayılırım bir nevi. İkon kullanamıyorum telde sıkıntılı oluyor.Mor Seven ben seni daha küçük sanmıştım niyeyse, yaşıt sayılırmışız yav :) ben de 29um :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?