Canım bence eşin de dahil testlerinizi yaptırın, içiniz rahatlasın, sonra biraz akışına bırakırsın stres yapmadan, gün takip etmeden.Size de günaydın kızlar. Hayırlı cumalar
Bu işler beni çok stresw sokuyor eşimle tartışıyoruz. Sizde de durumlar böyle mi ya da böyle oldu mu?
Bana çok stres yaptığımı söylüyor. Aranızda stressiz olanınız var mı?
Nasıl anlatacağım bilmiyorum. Doktorum normalde rahim filmi ve aşılama için korunmayı bıraktıktan 1 yıl sonrayı öneriyor. Benim yaşım malum. Doktora göre ocak ayında çekilmem lazım ama 5 ay çok uzun bir zaman dilimi. Kürtajdan sonra yapışıklık olabilir dedi bana. Hemşire arkadaşımda çektir dedi çünkü tıkalıysa hiçbir şey etki etme diyor. O da 2. Gebeliği olmuyordu çektirdi. Eşim niye akışına bırakmıyorsun diyor. Gerçekten çok yoruldum zaten kendim ayrı bi stres içindeyim bi de onunla yaşamak ayrı.
Çekilecek olan sensin bosver esini bence gecirdigin her ay seni rahatsiz edecek keske cekilseydim diyeceksin..Size de günaydın kızlar. Hayırlı cumalar
Bu işler beni çok stresw sokuyor eşimle tartışıyoruz. Sizde de durumlar böyle mi ya da böyle oldu mu?
Nasıl anlatacağım bilmiyorum. Doktorum normalde rahim filmi ve aşılama için korunmayı bıraktıktan 1 yıl sonrayı öneriyor. Benim yaşım malum. Doktora göre ocak ayında çekilmem lazım ama 5 ay çok uzun bir zaman dilimi. Kürtajdan sonra yapışıklık olabilir dedi bana. Hemşire arkadaşımda çektir dedi çünkü tıkalıysa hiçbir şey etki etme diyor. O da 2. Gebeliği olmuyordu çektirdi. Eşim niye akışına bırakmıyorsun diyor. Gerçekten çok yoruldum zaten kendim ayrı bi stres içindeyim bi de onunla yaşamak ayrı.
İnşallah abla çok sağolHakkında hAyırlısı olsun canım inşallah. Onlarda gelecek.
Mutlu ettin beni canım. Yani sonuçta ben de 29 sayılırım bir nevi. İkon kullanamıyorum telde sıkıntılı oluyor.
Melisa1995 haklısın canım rahat bırakamazlar insanı. Daha küçüksün olacağına inanıyorum
melisam nasılsın kuzum?İnşallah abla çok sağol
Canım ablam çok şükür iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlikmelisam nasılsın kuzum?
Hayırlı cumalar canım bence git derim üstüne basa basa demiş vardır bir bildiğiGünaydın kızlaaaaaar, hayırlı cumalar herkese
Ütümü bitirdim,wc ye bir gittim ki gelmiş Bnm reglibileydim ütüyü daha önce yapardım. . Böyleyken dr gitmekten nefret ediyorum yaaaa Dr biliyor gibi üstüne basa basa Dedi regli bile olsan gel diye napsam ki çok iptal edesim var
Iptal etme sakin git bi görün ..Günaydın kızlaaaaaar, hayırlı cumalar herkese
Ütümü bitirdim,wc ye bir gittim ki gelmiş Bnm reglibileydim ütüyü daha önce yapardım. . Böyleyken dr gitmekten nefret ediyorum yaaaa Dr biliyor gibi üstüne basa basa Dedi regli bile olsan gel diye napsam ki çok iptal edesim var
evet yaa hiç sorma bide sürekli yıkanan çamaşırlar topla as insanı delirtiyor resmen.. yarın nöbet çıkışı kontrol var u8nuttum ben ya onu öyle temizlik yapacağım diyorumAmiin canım benim amin..
Çalışınca öyle oluyo her fırsatta bişe yapman gerekiyo evde maalesef
işteyken diyosun bugün de yatıcam gidip bisey yapmicam.. sonra evde bii sürü işin seni bekledigini goruyosun.. bide en nankör is ev isi yaa bugun yap yarin yine ayni..
ghünaydın canım darısı başıma inşallah iyi dinlenmelerGünaydın kızlar
Nöbet bitti nihayet eve gidicem birazdan :)
Eslere böyle seyler söylenmez ögrenemedin mi :) Benimle dalga mi geciyorsun gidecegiz gitmeyecegiz diye karar ver demedigine sukretMelisa1995 Al_pi eşimi aradım dedim durum bu, iptal edeyim mi oda kızdı ben izin kağıdını imzalattım personel şefine verdim gecmiş olsun gidiyoruz Dedi yanı konu kapandı kızlar
Ne güzel camasiri temizligi istedigin an yapabiliyorsun benimkini belediye tayin ediyorevet yaa hiç sorma bide sürekli yıkanan çamaşırlar topla as insanı delirtiyor resmen.. yarın nöbet çıkışı kontrol var u8nuttum ben ya onu öyle temizlik yapacağım diyorum
ghünaydın canım darısı başıma inşallah iyi dinlenmeler
Ben de öyle yapmak istiyorum canım inan. Doktorum normalde rahim filmi için ocak ayını söyledi. Ama ben rahmimde sıkıntı olabilir mi diye sorunca kürtajdan sonra yapışıklı olabilir dedi. Sonra aşılama yapmam lazım dedi. Aşılama çok önemli değil ben rahmi öerak ediyorum doktor istersen gel çekelim dedi diğer ay ama eşim bekleyelim dedi. Tamam dedim. Bu ayda başka bi şehire gidecektik başka bi doktora malum olaylar olunca gidemedik. Ben de boş geçmesin o zaman gidip çektireyim istedim ama stres oluyorum ve eşimde stres yapma diyor ama insanın elinde mi bu. Yaşdan dolayı stres oluyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Çok yoruluyorum hem kendimle hem onla uğraşmaktan.Canım bence eşin de dahil testlerinizi yaptırın, içiniz rahatlasın, sonra biraz akışına bırakırsın stres yapmadan, gün takip etmeden.
Evet canım haklısın aslında net olmam lazım bi de hiç bu konuyu konuşmayacaksın. İstedim bitti bi daha lafı açılmayacak. Ama insan konuşmak sohbet etmek istiyor. Bu erkekler niye böyle öküz. Daha çok stres yaptırıyor bana. Çok yoruldum bu evde bunları yaşamaktan.Çekilecek olan sensin bosver esini bence gecirdigin her ay seni rahatsiz edecek keske cekilseydim diyeceksin..
Ben mart ayinda cektirdim iki dusukten sonra zaten sorun olsa gebe kalmazdin dediler 3.doktorum ilk is rahim filmi sonra asilama dedi .. Hoş yinede bisi olmadi ama icim rahat su anda elimden gelen herseyi yaptim o yuzden doktor yuzu gormek istemiyorum :-/
Sans artiyormus rahim filminden sonra öyle diyoolar :)
He birde esinle tartisma bu konuda net ol ben istiyorum de inanki o zaman sorun cikmiyor ama canim ya soyle mi yapsam boylemi yapsam dersen cok acelecisinden tut da sabira kadar geliyor is
bugün itibariyle bulantım biraz daha azalır gibi oldu canım...kaç gündür yemek bile yiyemiyordum..zorluyor yaramaz biraz teyzesi...buna da şükür canım ya...2 hafta sonra kontrolumüz var...Rabbim pıtpıtları duymayı nasip etsin inşallah...sende nevar ne yok canım..çalışmalara devammı?tedavi falan düşünüyormusun?Canım ablam çok şükür iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyor hamişlik
Maşallah kız nazar değmesin koca tarafının takdirini kazanmak da ayrı bi başarı tabi tebriklersagol canim sende baya is basarmissin ben bu nöbet iznimi temizlik yaparak yedim bakalim sonraki izinde ufak tefek kalanlarla gecer galba..
amin caim sagolasin... esimin abisi beni herkese dört carpi dört bizim gelin diyor beni anlatirken
SormaEllerinize saglik, iste bizim türkün titizligi :) duvar bile siliyoruz masallah :)))
Canım dr lar ve eşin uğraşmayın belki olur diye düşünüyolar ama senin psikolojini çok iyi anlıyorum eğer kendini telkin edemeyecksen sakinleşemeyeceksen çektir kurtul en azından aklından gitmiş olur rahatlayıp beklersin ya da tedavi uygularsın.. eşler genelde daha umursamaz oluyo önemsemiyolar bizler gibi.. sen eşinle tatlı dille konuş kafamdan atmak istiyorum diye anlatacaktır seniSize de günaydın kızlar. Hayırlı cumalar
Olan olmuş canım gitcen artık senin sorun neydi kartanemMelisa1995 Al_pi eşimi aradım dedim durum bu, iptal edeyim mi oda kızdı ben izin kağıdını imzalattım personel şefine verdim gecmiş olsun gidiyoruz Dedi yanı konu kapandı kızlar
Yesin teyzesi onu inşallah duyarsın ablacım hayırlı sağlıklı gebelik olsun inşallah ablacım bende regl gününü bekliyorum eğer yoksa bebiş tedaviye başlamayı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz ablabugün itibariyle bulantım biraz daha azalır gibi oldu canım...kaç gündür yemek bile yiyemiyordum..zorluyor yaramaz biraz teyzesi...buna da şükür canım ya...2 hafta sonra kontrolumüz var...Rabbim pıtpıtları duymayı nasip etsin inşallah...sende nevar ne yok canım..çalışmalara devammı?tedavi falan düşünüyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?