Haklısın kuzum zaman herşeyin ilacı. Geçiyor tabiİnşallah güzelim inşallah,
sen yaz hep buralarda ol,
zaman geçer zaten..
neler geçmedi ki
bu da geçer...
Canım inşallah güzel şeyler söyler doktor.
hadi bakalım.. cumartesi doktor günümüz..
Aynen canım güzel bir rüya gördüm..
hayırlara çıksın inşallah..
normaldir canım haberler
sabahtan akşama kadar aynı konudan bahsediyo
ağır bir travma yaşadık millet olarak
çok normal böyle rüyalar görmen..
Hb melisam iyiyim şükür sen nasilsin nasıl gidiyorDemi abla biraz garip ama seviyorum
Gönder canım banaseviyorum vallah ailede bir ben seviyorum galiba
Etrafımdakiler öyle demiyor malesef canım;( çok zorluyorlar özelliklede eşimin ailesi torun deyip duruyorlar canım yaa beni kendi halime bırakan yokki bende düşündüm 1 buçuk yıldır olmuyor bende diyorum yaşım genç olur bir yandanda korku var niye olmuyoki acaba diye bizim ailde evlenenler erken çocuk sahibi oldular 9 kardeş annemler
Ah keşke yaa ne güzel olurdu valla
Abla hoşgeldin ne iyi yaptın gelmekle nasılsın
Haklısın abla yukarıda yazıp anlattım ablacım rahat bırakmıyorlar
Canım stres oluyorsan ve beklemek istemiyorsan rahim filmini çekilmeni tavsiye ederim. Sen nasıl rahat ediyorsan öyle. Ben kendime zaman tanıdım. O yüzden önümüzdeki aylarda beklesem benim için sorun değil. Yapacak işlerim var çünkü. Ama sen istiyorsan hemen çekilebilirsin..Ben de öyle yapmak istiyorum canım inan. Doktorum normalde rahim filmi için ocak ayını söyledi. Ama ben rahmimde sıkıntı olabilir mi diye sorunca kürtajdan sonra yapışıklı olabilir dedi. Sonra aşılama yapmam lazım dedi. Aşılama çok önemli değil ben rahmi öerak ediyorum doktor istersen gel çekelim dedi diğer ay ama eşim bekleyelim dedi. Tamam dedim. Bu ayda başka bi şehire gidecektik başka bi doktora malum olaylar olunca gidemedik. Ben de boş geçmesin o zaman gidip çektireyim istedim ama stres oluyorum ve eşimde stres yapma diyor ama insanın elinde mi bu. Yaşdan dolayı stres oluyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Çok yoruluyorum hem kendimle hem onla uğraşmaktan.
Evet canım haklısın aslında net olmam lazım bi de hiç bu konuyu konuşmayacaksın. İstedim bitti bi daha lafı açılmayacak. Ama insan konuşmak sohbet etmek istiyor. Bu erkekler niye böyle öküz. Daha çok stres yaptırıyor bana. Çok yoruldum bu evde bunları yaşamaktan.
Rahim filminde bi şey çıktı mı senin canım? 2. Bebişinden kaç ay sonra çekindin canım.bu ay kistim var benim ilaçta kullanıyorum
Ben ilk 2014 agustosta ikinci olarak 2015 martta gebe kalmistim 2016 martta cekildim rahim filmini sag tarafta azcik problem cikti ama doktor emin olamadi ilac gecmis ama tamda gecmemis dedi ..Ben de öyle yapmak istiyorum canım inan. Doktorum normalde rahim filmi için ocak ayını söyledi. Ama ben rahmimde sıkıntı olabilir mi diye sorunca kürtajdan sonra yapışıklı olabilir dedi. Sonra aşılama yapmam lazım dedi. Aşılama çok önemli değil ben rahmi öerak ediyorum doktor istersen gel çekelim dedi diğer ay ama eşim bekleyelim dedi. Tamam dedim. Bu ayda başka bi şehire gidecektik başka bi doktora malum olaylar olunca gidemedik. Ben de boş geçmesin o zaman gidip çektireyim istedim ama stres oluyorum ve eşimde stres yapma diyor ama insanın elinde mi bu. Yaşdan dolayı stres oluyorum. Nasıl olacak bilmiyorum. Çok yoruluyorum hem kendimle hem onla uğraşmaktan.
Evet canım haklısın aslında net olmam lazım bi de hiç bu konuyu konuşmayacaksın. İstedim bitti bi daha lafı açılmayacak. Ama insan konuşmak sohbet etmek istiyor. Bu erkekler niye böyle öküz. Daha çok stres yaptırıyor bana. Çok yoruldum bu evde bunları yaşamaktan.
Rahim filminde bi şey çıktı mı senin canım? 2. Bebişinden kaç ay sonra çekindin canım.bu ay kistim var benim ilaçta kullanıyorum
Sağol canım sizin düşünceleriniz bana destek oluyor doğru yolda olup olmadığımı anlamamı sağlıyor. Ocağa kadar çektirmezsem ve ocağa kadar olmazsa ve ocak ayında çekindiğimde bi şey çıkarsa çok üzüleceğim ama bunu eşime anlatamadım. Rahat bırak kendini diyor ama aklımda hep rahimde yapışıklık var mı kısmında. Aşılama olayım telaşı bile yok sadece rahimle ilgili kafam rahat değil. Çok gerildim dün eşimle küstüm konuşmuyorum. Ben de eylüle kadar olmazsa beklemeyi düşünüyorum ama en azından kafamda rahim filmi çekildim temizmiş nasip diyebilmek istiyorum.Canım stres oluyorsan ve beklemek istemiyorsan rahim filmini çekilmeni tavsiye ederim. Sen nasıl rahat ediyorsan öyle. Ben kendime zaman tanıdım. O yüzden önümüzdeki aylarda beklesem benim için sorun değil. Yapacak işlerim var çünkü. Ama sen istiyorsan hemen çekilebilirsin..
Al pim sen kendini nasıl iyi hissediyorsan canım öyle yap. Önemli olan bu aslında bizim kendimizi iyi hissetmemiz canım. Anne adayının kendisini iyi hissetmesi. Hazır olduğunda zaten ne yapmak istediğine karar verecek sensin. Eşimizin saygı göstermesi lazım. Laparoskopi zor bi şey mi ? Ben salı günü çekileceğim inşallah. Allah hayırlısını versin hepimiz için. Keşke eşimde anlayabilseBen ilk 2014 agustosta ikinci olarak 2015 martta gebe kalmistim 2016 martta cekildim rahim filmini sag tarafta azcik problem cikti ama doktor emin olamadi ilac gecmis ama tamda gecmemis dedi ..
şöyle bir yol izleyelim istersen dedi ya laparoskopi yapalim bakalim tikaniklik var mi diye yada 2 aşılama yapalim sonra tüp bebege gecelim dedi..
Bende emin olmadigi icin laparoskopiyi istemedim 1 asilama yaptik tutmadi 3 aydirda birsey yapmadim..
Herseyden yoruldugum icin sanirim yapmayacagimda uzun bir süre..
Leylam ne yapıyorsun. Pıtpıt ları duyarsın inş canım. Yerim ben o pıtpıtları. Maşallahbugün itibariyle bulantım biraz daha azalır gibi oldu canım...kaç gündür yemek bile yiyemiyordum..zorluyor yaramaz biraz teyzesi...buna da şükür canım ya...2 hafta sonra kontrolumüz var...Rabbim pıtpıtları duymayı nasip etsin inşallah...sende nevar ne yok canım..çalışmalara devammı?tedavi falan düşünüyormusun?
amin canım inşallah...Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün inşallah....
Olan olmuş canım gitcen artık senin sorun neydi kartanem
Yesin teyzesi onu inşallah duyarsın ablacım hayırlı sağlıklı gebelik olsun inşallah ablacım bende regl gününü bekliyorum eğer yoksa bebiş tedaviye başlamayı düşünüyorum inşallah gerek kalmaz abla
Evet canım aklımda hep bi soru işareti var yani yapışıklık mı var diye filan??? İçim rahat değil. Aşılama olayım diye stresimde yok sadece o aklımda hep. Doktorum ve eşim hep seyrine bırakalım dedi. Ama en azından kafamın rahatlaması lazım. Öyle yapacağım akşam küstük. Gene barışmak bize kaldı. Küçük çocuk gibi avutmal bize düşüyorCanım dr lar ve eşin uğraşmayın belki olur diye düşünüyolar ama senin psikolojini çok iyi anlıyorum eğer kendini telkin edemeyecksen sakinleşemeyeceksen çektir kurtul en azından aklından gitmiş olur rahatlayıp beklersin ya da tedavi uygularsın.. eşler genelde daha umursamaz oluyo önemsemiyolar bizler gibi.. sen eşinle tatlı dille konuş kafamdan atmak istiyorum diye anlatacaktır seni
Allah razı olsun gülüm..amin inşallah teyzesi..valla bu sıcakta çalışıyorum ya...acayip uyku bastı pc başında...akşam olsada eve gitsem diye gözlüyorum...izinlerde kalktı malesef...sen nasılsın canımcım?Leylam ne yapıyorsun. Pıtpıt ları duyarsın inş canım. Yerim ben o pıtpıtları. Maşallah
Laparoskopi zor degil bayiltip yapiyorlar sayet gobekten iki delik acip ordan kamerayla giriliyor bende emin olmadigi bir durum icin bunu göze alamadim ki zaten esim asla kabul etmem böyle birseyi dedi :-/ Tüp tıkalıysada kalsın öyle dedi ..Al pim sen kendini nasıl iyi hissediyorsan canım öyle yap. Önemli olan bu aslında bizim kendimizi iyi hissetmemiz canım. Anne adayının kendisini iyi hissetmesi. Hazır olduğunda zaten ne yapmak istediğine karar verecek sensin. Eşimizin saygı göstermesi lazım. Laparoskopi zor bi şey mi ? Ben salı günü çekileceğim inşallah. Allah hayırlısını versin hepimiz için. Keşke eşimde anlayabilse
Amin canım saol ÇINAR koyduk ismini tatlımcanım kübüş doğum yapalı oldu baya,
buraları bıraktı yalnız, artık girmiyo.
bu arada sende doğurmuşsun,
Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin..
isim ne koydunuz?
Allah yardımcın olsun canım. Bilirim uykuyu çok tatlı olur. İnş zaman hemen çabuk geçip gider canım hemen evine gider pıt pıtla dinlenirsiniz birlikte. İzinler kalktı malesef ben öğretmen olduğumdan bize bi şey etki etmedi canım. Ben tatildeyim ben de spora yazılacağım inş bu hafta evde çok bunaldım. Evee oturacak insan değilim sarıp sarıp duruyorum.Allah razı olsun gülüm..amin inşallah teyzesi..valla bu sıcakta çalışıyorum ya...acayip uyku bastı pc başında...akşam olsada eve gitsem diye gözlüyorum...izinlerde kalktı malesef...sen nasılsın canımcım?
Evet canım her gün sorsalar daha kötü ama insan bi şey konuşmak istiyor konuşamıyorum ben. Benim eşimde hayvanlara aşılama yapıyor. Ondanmdır nedir bi bilmiş havalarda geziyor.Laparoskopi zor degil bayiltip yapiyorlar sayet gobekten iki delik acip ordan kamerayla giriliyor bende emin olmadigi bir durum icin bunu göze alamadim ki zaten esim asla kabul etmem böyle birseyi dedi :-/ Tüp tıkalıysada kalsın öyle dedi ..
Eşler aslinda bizi kırmamak icin rahat birak kendini strest yapma vs diyorlar emin ol ikide bir sorup bizi zorlasalardi daha zor olurdu bizim icin
Ben elimden gelen herseyi yaptim inanki bir suru test bir suru igne ilac kullandim yapilmadik hic bir sey kalmadi o yuzden rahatim artik .. Yoksa bende pismanlik yasardim beklemek istemezdim..
Amin canım sağolasın kuzum...spor iyi geliyor insana...bende çok seviyorum ...evde koşu bandımız var bir ara yürüyordum bırakalı epey oldu...eşim diyor zaten zayıfsın iyice zayıflayacan başıma diyor...bende bıraktım...inşallah senin hsg de güzel geçer canım..sonucu yaz bizlere merak ederim....Allah yardımcın olsun canım. Bilirim uykuyu çok tatlı olur. İnş zaman hemen çabuk geçip gider canım hemen evine gider pıt pıtla dinlenirsiniz birlikte. İzinler kalktı malesef ben öğretmen olduğumdan bize bi şey etki etmedi canım. Ben tatildeyim ben de spora yazılacağım inş bu hafta evde çok bunaldım. Evee oturacak insan değilim sarıp sarıp duruyorum.
Evet canım her gün sorsalar daha kötü ama insan bi şey konuşmak istiyor konuşamıyorum ben. Benim eşimde hayvanlara aşılama yapıyor. Ondanmdır nedir bi bilmiş havalarda geziyor.
Ben de pişmanlığı yaşamak istemiyorum salı yaptıracağım artık ne olacak bilmiyorum. En azından kafamdan gitsin rahat etmek istiyorum
Amin canım saol ÇINAR koyduk ismini tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?