Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kizlar adam elime kagit yazdi verdi okumam yok diyim gidiyim; )kagidi kaybettim diyim yada
CNM SEN GİT DEKİ PİS HERİF BIKTIM SENDEN Bİ BOK YAPACAĞIN YOK VER ŞU ULTRASON CİHAZINI EVDE BEN KENDİ İŞİMİ KENDİM HALLEDERİM ZATEN KULLANMASINI BİLMİYORSUN DEEE AYY KOPTUMMM SEN ÇOK TATLIISN YA YANAKLARINDAN ISIRASIM GELDİ HAHAHAHHA:)

Evet semacım çin takvimine göre bu ay kız gösteriyor.o yüzden doktora da gitmedik.eşimin takıntıları işte. Ben inanmıyorum çin takvimine falan...eşime diyecem çalışma yapalım diye oda yok çatlama olmuşsa falan derse daha olmadı test yapıyom diyecem..Bakalım ne olcak vaziyet....))

Dun basladi cnm akıntılar ayiptir soylemesi pitt diye wc ye dustu silimcede geliyor . Buyuyo heralde yumos.gogus agrim baslamadi
SİZDE BU İLAÇLAR KİLO YAPIYORMU YA BEN AŞILAMA AYINDA İĞNELERDEN 1 HAFTADA 4 KİLO ALDIM SONRA VERDİM ERTESİ AY ŞAKA GİBİ DOKTORA SORDUM O KİLO DEĞİL ÖDEM YAPAR DEDİ:)

Allah bilir tabi de bence cin takvimine inat kiziniz olacak

SİZDE BU İLAÇLAR KİLO YAPIYORMU YA BEN AŞILAMA AYINDA İĞNELERDEN 1 HAFTADA 4 KİLO ALDIM SONRA VERDİM ERTESİ AY ŞAKA GİBİ DOKTORA SORDUM O KİLO DEĞİL ÖDEM YAPAR DEDİ:)
Klomen benide sisiriyor canim 1,5 kilo oynuyor... sonrada balon gibi sönüyorsun

Hic alttanda bakmiyo pis herif hayir ben raziyim bakmasina o bakmiyo alttan nuayene daha sagkikli çünkü .karnimda yalandan bakiyo sag sol pco diyo hadi yaaa vallami diyesim geliyo . Cok degil bi kere daha bu adama gitcem sonra ya ank yada baska dr secicem ayni hastanede. 2 tane hemsiresi 1tane asistanı var odasindada ilaci parmak sayarak veriyor . Yafff hep beni bulur anormal tedaviler .sende cok tatlisin gel isir esimde hergun isiriyo beni

Kısmet bakalım cnm önce regl olayım hsg tarih belli olsun bakarım duruma göre

Ona dedim cnim hocam ben o tarihte gelemem once yada sonra geleyim dedim olmaz dedi . O yüzden ona gidemiyorum

İkinci çizgi 1.çizgi kadar koyu olduğunu gördüğüm andamı çalışma yapayım.yoksa ertesi günmü canım?

VALLA CNM CİNSİYETİ BELİRLEYEN ERKEK FAKTÖRÜDÜR MALESEF BİZ BELİRLEYEMİYORUZ:) KOCAN BULSUN BEBİŞİDE CİNSİYETE TAKILMASIN:) YANLIZ ŞÖLE BİŞEYDEN BAHSEDİYOLAR Y KROMOZOMLU SPERM ÇOK ERKEN ÖLÜYORMUŞ VAJİNA ASİDİK ORTAM İSE ERKEK OLMA İHTİMALİ AZMIŞ.BUNUNLA İLGİLİ TOPİKLER VAR BİR ARAŞTIR DERİM:)

Veson canım bu ff deki grafik teki bazı yuvarlak nokların bazıları içi boş bazıları dolu ateş ölçümü yaptığımız noktalar... Niye böyle acaba?
Cnm içi boş olanlar vaktinde ölçmediğin Değerler yada Ölçüm saatini yanlış girmiş olabilirsin bir kontrol et cnm

BENİDE EN İLGİNÇ DOKTORLAR BULUR HİÇBİRİNE GÜVENMİYORUM KENDİ SORUNUMU KENDİM ÇÖZDÜM ZATEN:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…