Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

evet canım, ben hayıt çok içmedim ama birkaç kez adaçayıyla birlikte içmiştim tadını daha güzel yapmıştı en azından.
düzenli içilirse işe yarar diye düşünüyorum.

dilo00 ne yaptın acaba yaa çok merak ediyorum seni.. en son 1 temmuzda girmiş
:-(
diloyu ben de merak ediyorum ya

Soğan kürünü ihmal etme bence ben faydası olduguna inanıyorum ben 15 gün yaptım yarın son günüm bitiyo kür de ondan sonra da belki şu çörek otlu ballı karışımdan yaparım
ay o soğan kürü ne mide bulandırıcıydı yaa.
bi de ben eğitime gidiyordum onu yaparken, sabahtan yapıp soğuk içmek zorunda kalıyordum
sıcakken yine gideri var.
bal tarçın çörekotu da karışım yapmıştım ama düzenli kullandın mı diye bi sor

Bende iceyim diyorum adetim bitene kadar faydası olur insaAllah canim

Bal-tarçın-çörek otuna aman dikkat nedenini bilmiyorum ama bazı bünyelerde kist yaptığını duymuştum umutLatahzen eger yapacaksan iyice araştır cnm, kullanım şekli önemli olsa gerek

O kadar uzun süre mi yenmesi gerekiyo ki onun aman almayım ben vermeye uğraşıyorum kilo

Inciri ben de kürünü degil de yemeyi düsünüyorum evet kuru incir diyosun demi kuzucum

Evet soguk hiiic icilmiyo cok fena tadi zaten sıcak icilmesi daha iyiymis sanırsam.. ben de sabahlari buyuk bi bardak ictim ac simdi de incirdi cörek otuydu biseler yapcam bakalım senin zaten gerek kalmamıs düzene felan vurma kafanı duvarlara

Bal-tarçın-çörek otuna aman dikkat nedenini bilmiyorum ama bazı bünyelerde kist yaptığını duymuştum umutLatahzen eger yapacaksan iyice araştır cnm, kullanım şekli önemli olsa gerek

Hee o zaman yapmiyim aman icerlerim temizlensin diye 1 aydır ugrasiyom zaten bitki caylari sogan kurleri derken 1 ay oldu bu arafa regliyi bekliyorum doktora gidicem insallah cok bekletmez beni

umutLatahzen aynen kuru incir cnm reglinin 2.yada 3. Günü başla ama..bende reglim gelsin die taze biberiye içine taze nane üstüne sıcak su hiç çıkarmadan bir kupa içiyordum.. Bilmiyorum faydası oldumu 3 kere içtim 4. Gün geldi belki faydası vardır

Kaynatip mi yapiyosun onu .. benim regl de bi sorun olmuyo aslinda.. hatta 15 gun arayla 2. Ye oldum normalde bugun yarin olacaktim ama coktaaan oldum bitti bile doktoru yakalayamadim tatildi diye simdi diger regl ne zaman gelir bilemiyorum beklemedeyim

Cnm sen gelsede gelmesede bir görün bence... Bide acaba çok mu caydı kürdü fln karıştırdın üst üste? Aman dikkatli olmak gerekiyor...
1 dal biberiye taze koparılmış, içine birkaç dal taze nane yi kupaya koy üzerine sıcak su dök ılıyınca iç, hiç süzmeden içtim tadıda ferah oluyor. Afiyet olsun

Sağol kuzumm taze biberiye bulursam yaparım.. reglinin 3. Gunu gitmem gerekiyo klomen baslicaz regl dısında gidersem baslamaz zateb suan iyiyim cok sukur bide boştayken gitmiyim bunaldim zaten
Sanirim anca kendine geldim diye dusunuyorum :)
Cok da karistirmadim bitki caylarindan sonra sogan kuru yaptim o da bitti zaten bi hafta 10 gune de heralde regl gelir.. amin insallah :)

Daha yeniymissiniz yahu evlilikte ikinci kutlama :)
Geçen hafta da biz kutladık 4 bitti :-/
Seneye temmuzda insallah 3kisi kutlariz .. Amin :)
Sizin de mutluluğunuz daim olsun canım inşallah seneye daha da kalabalıklaşır kadrolar:) biz biraz geç kaldık evlenmekte:)))

Şimdiden kutlu olsun canım sizin de... İnşallah canım Allahın izniyle seneye kadrolar genişleyecek.. Ben de bu sene çok hevesliydim bende evlilik yıldönümüne denk gelir diye ama nasip değilmiş demek ki... Olsun sana nasip olur inşallah

Glukofen kullanıyprum canım ben de gerçi benim hipoglisemim var zaten şifa olur inşş

LeYLa_21 maşallah 8 haftalık olmuşunuz ben 7 haftalıkken ilk kalp atışını dinlemiştim... Dr un garantici anlaşılan inşallah sonuna kadar sıkıntısız gidersiniz cnm..
Amin canım sağolasın kuzum... Aslında bu hafta gidecektik doktor izne ayrılacakmış.ondan dolayıda mecbur 6sına aldık mecburen...sen nasılsın canım?
Duamizdasin insaAllah abla...
MasaAllah ya ne çabuk 8 haftalık olmuş ..
Bende iyiyim doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum işte.. bakalım Rabbim hayırlısini versin ayın birinde ilk yumurta muayanesine gidecem...
Hadi bakalim inşallah sonucu olumlu olsun canım... Rabbim tez vakitte herkese nasip etsin inşallah gülüm...

Çok şükür cnm bugünümüze.
Geçmişe bakamadım umarım olumlu haberler vardır.

Allah analı babalı büyütsün, darısı başımıza inşallah.
Amin inşallah canım
3 sene mi Ikinci cocugu yaparsin 2sene sonra o zaman bir 3 senede öyke gecer emekli olursun
Benim arkadaş da öyle yaptı, kızı 1,5 yaşında şimdi ikinciye hamile o doğunca 3 sene yenileniyor :) ama ücretsiz izin, yani maddi durumumuz el verirse.

Cnm evde bulunsun diye alacaktım
Asi falan da oluyor. Takip için.
Anladım canım, inşallah uygun bir şey bulursunuz. Eee nasılsınız bakalım? Nasıl gidiyor kızınla ev hayatı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…