Kartanesi_26 evet canım bende yarın alayim diyorum uç tane yerim günde... arada adaçayı iciyordum,bugun hayitla karıştırdım iyi oldu yaa belki böyle içmeye devam ederim.. TaeYang öyle yaptım demişti sanırım..
diloyu ben de merak ediyorum ya
ay o soğan kürü ne mide bulandırıcıydı yaa.Soğan kürünü ihmal etme bence ben faydası olduguna inanıyorum ben 15 gün yaptım yarın son günüm bitiyo kür de ondan sonra da belki şu çörek otlu ballı karışımdan yaparım
Bende iceyim diyorum adetim bitene kadar faydası olur insaAllah canimevet canım, ben hayıt çok içmedim ama birkaç kez adaçayıyla birlikte içmiştim tadını daha güzel yapmıştı en azından.
düzenli içilirse işe yarar diye düşünüyorum.
diloyu ben de merak ediyorum ya
bence de iç canım,şifa olsun inşallah.Bende iceyim diyorum adetim bitene kadar faydası olur insaAllah canim
Canım soğan kurunden sonra incir kuru yapın demişti saracoglu ben oyle yaptım yumurtlamana gerçektende faydası var.. baltarcincorekotu bende yaptım iki ay kadar çok kilo yaptı azıcık ama neysee ne yapalım çocuk yolunda herşey değer
Cnm bu akşam yapayım bariiii, inşallah faydasını görürüz şahsen bir arkadaşım soğan kürünü yaptığı ay hamile kaldı, 2. Çocuk için uğraşıyordu belki vesile olmuştur... İnciri aç karnına sabah yersende çok faydası oluyormuşvesselam_
ay o soğan kürü ne mide bulandırıcıydı yaa.
bi de ben eğitime gidiyordum onu yaparken, sabahtan yapıp soğuk içmek zorunda kalıyordum
sıcakken yine gideri var.
bal tarçın çörekotu da karışım yapmıştım ama düzenli kullandın mı diye bi sor
Bal-tarçın-çörek otuna aman dikkat nedenini bilmiyorum ama bazı bünyelerde kist yaptığını duymuştumumutLatahzen eger yapacaksan iyice araştır cnm, kullanım şekli önemli olsa gerek
umutLatahzen aynen kuru incir cnm reglinin 2.yada 3. Günü başla ama..bende reglim gelsin die taze biberiye içine taze nane üstüne sıcak su hiç çıkarmadan bir kupa içiyordum.. Bilmiyorum faydası oldumu 3 kere içtim 4. Gün geldi belki faydası vardır
Cnm sen gelsede gelmesede bir görün bence... Bide acaba çok mu caydı kürdü fln karıştırdın üst üste? Aman dikkatli olmak gerekiyor...Kaynatip mi yapiyosun onu .. benim regl de bi sorun olmuyo aslinda.. hatta 15 gun arayla 2. Ye oldum normalde bugun yarin olacaktim ama coktaaan oldum bitti biledoktoru yakalayamadim tatildi diye simdi diger regl ne zaman gelir bilemiyorum beklemedeyim
Cnm sen gelsede gelmesede bir görün bence... Bide acaba çok mu caydı kürdü fln karıştırdın üst üste? Aman dikkatli olmak gerekiyor...
1 dal biberiye taze koparılmış, içine birkaç dal taze nane yi kupaya koy üzerine sıcak su dök ılıyınca iç, hiç süzmeden içtim tadıda ferah oluyor. Afiyet olsun
Sizin de mutluluğunuz daim olsun canım inşallah seneye daha da kalabalıklaşır kadrolar:) biz biraz geç kaldık evlenmekte:)))Daha yeniymissiniz yahu evlilikte ikinci kutlama :)
Geçen hafta da biz kutladık 4 bitti :-/
Seneye temmuzda insallah 3kisi kutlariz .. Amin :)
Şimdiden kutlu olsun canım sizin de... İnşallah canım Allahın izniyle seneye kadrolar genişleyecek.. Ben de bu sene çok hevesliydim bende evlilik yıldönümüne denk gelir diye ama nasip değilmiş demek ki... Olsun sana nasip olur inşallah@Al_piEbush_354
Kuzularımm evlilik yıl dönümleriniz kutlu olsun sizin dee :) ♡♡♡
Insallah seneye kalabalık aileler oluruz 3 kisi 4 kisi oluruuz
Benim de 2 ay sonra 2. senemiz dolacak belkim 2. Yıl dönümüne gelir süprizimiz diyodum ama yaklaştı artık tık yok bende....
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin hepimize..
Daha bez markalarını mama markalarını tartışıcaaaz.. daha aman onu yedirme ben yedirdim alerji oldu felanlar.. diş cıkarttı cok gazı var uyumuyolar.. aaah ah hayali bilem nası mutlu etti beni...
Glukofen kullanıyprum canım ben de gerçi benim hipoglisemim var zaten şifa olur inşşGzlim Bnm genel kontrol oldu, çok şükür temiz rahim içi ve bir sıkıntı görünmüyor... Glifor diye bir hap yazdı belki kullanan olmuştur aranızda ben ilk defa içecem,insülin direncini düzenliyormuş, pcoluların kullandığı bir hapmış... Dünde ihmal ettim almadım artık yarın başlarım. İnşallah şifa verir banadailgin için saol cnm Bnm, merak edip sorman büyük incelik
Amin canım sağolasın kuzum... Aslında bu hafta gidecektik doktor izne ayrılacakmış.ondan dolayıda mecbur 6sına aldık mecburen...sen nasılsın canım?LeYLa_21 maşallah 8 haftalık olmuşunuz ben 7 haftalıkken ilk kalp atışını dinlemiştim... Dr un garantici anlaşılan inşallah sonuna kadar sıkıntısız gidersiniz cnm..
Hadi bakalim inşallah sonucu olumlu olsun canım... Rabbim tez vakitte herkese nasip etsin inşallah gülüm...Duamizdasin insaAllah abla...
MasaAllah ya ne çabuk 8 haftalık olmuş ..
Bende iyiyim doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum işte.. bakalım Rabbim hayırlısini versin ayın birinde ilk yumurta muayanesine gidecem...
Canım gebelik var gibi gözüküyo yalnız rahim ağzına çok yakın bir yerde oluşmuş,
doktorum sağlıksız dedi, ilerlese bile sakat olur dedi..
1 hafta sonra gel bakayım tekrar durumuna dedi,
ist çok karışıktı ve doktorumun kliniğinin olduğu yer de çok karışıktı
gidemedim, şu an ne durumda bilmiyorum,
hayırlısı inşallah..
Doktora gitmeden emin olamıyorum,
1 hafta sonra tekrar bakalım dedi yaa,
aklım orada...
Çok sağol canım benim..
dualarınızın benimle olduğunu biliyorum..
sen nasılsın, bebişin nsl?
öperim,,
Şükür annen varmış da o bakmış sağolsun. İnşallah her şey düzene girer de evde kalmaya devam edersin.
Gülüm sen niye ateş ölçeceksin ki şimdiden?
Amin inşallah canımAllah analı babalı büyütsün, darısı başımıza inşallah.
Benim arkadaş da öyle yaptı, kızı 1,5 yaşında şimdi ikinciye hamile o doğunca 3 sene yenileniyor :) ama ücretsiz izin, yani maddi durumumuz el verirse.3 sene miIkinci cocugu yaparsin 2sene sonra o zaman bir 3 senede öyke gecer emekli olursun
Anladım canım, inşallah uygun bir şey bulursunuz. Eee nasılsınız bakalım? Nasıl gidiyor kızınla ev hayatı?Cnm evde bulunsun diye alacaktım
Asi falan da oluyor. Takip için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?