Hepsimi ücretsiz 3 yılın .. Ohoo ben ücretli sandım 3 yıl sonra ayrilmak daha zor gelir sen 1 sene sonra dön işe :)Amin inşallah canım
Benim arkadaş da öyle yaptı, kızı 1,5 yaşında şimdi ikinciye hamile o doğunca 3 sene yenileniyor :) ama ücretsiz izin, yani maddi durumumuz el verirse.
Anladım canım, inşallah uygun bir şey bulursunuz. Eee nasılsınız bakalım? Nasıl gidiyor kızınla ev hayatı?
İyi akşamlar canım iyiyim ben sen nasılsın ne yapıyorsunhayirli aksamlar herkese nasilsiniz kizlar
alpimm ben rüyamda seni gördüm. telefonuma bi mesaj geliyor bi kizdan diyorki sana alpinin selami var o hastanede cok hasta arkasindanda bi vidyo gönderiyor hastanede yatarken cekilmis. öyle üzülüyorum ki anlatamam, sonra vidyoya dikkatli bakiyorum demekki alpi komsumun kiziymis diyorum. ama o üzüntüyü anlatamam.. iyisin demiDaha yeniymissiniz yahu evlilikte ikinci kutlama :)
Geçen hafta da biz kutladık 4 bitti :-/
Seneye temmuzda insallah 3kisi kutlariz .. Amin :)
gittim canim iki yumurta var bi sagda bi solda biri 9 biri 11,5 olmus. e2 bakti ve ignemin dozunu artirdi carsamba tekrar gidecegim nasipse cumada yüksek ihtimalle asilama yapilir canim sen nasilsin..Kızlar selamn aleyküm..
Dün çok yogundum hic giremedim gece uykunun arasında girdim @Enyalios kuzum senin icin.. okudum ama yazamadim sevindim sagliksiz bi gebelik olmamasina.. Rabbim önce saglik sihhat nasip etsin sonra da en hayirli vakitte gönlümüzdekini insallah..
Saye- @Kartanesi_26
Kızlar sanki siz de gidecektiniz doktora ne yaptiniz..
Yanlis hatirliyo da olabilirim kusuruma bakmayın :)
Bu arada diger butun guzel arkadaslarim herkesler iyidir insallah nasilsiniizz .. ♡♡♡
gittim canim gayet iyi iki yumos var sükür carsamba tekrar kontrole gidecegim insallah. sende durumlar nasil.Saye- canım sen ne yaptın yumoslarin ne alemdeymis..
bende iyiyim canim misafirim vardi gitti cok uykum var sizlere bi bakayim istedim ,,İyi akşamlar canım iyiyim ben sen nasılsın ne yapıyorsun
bence güzel canım, kimin düğünü olacak?
esimin abisi evleniyor canim bide benim amca kizimbence güzel canım, kimin düğünü olacak?
Çok güzel canım yaa bayıldım
Şimdiden kutlu olsun canım sizin de... İnşallah canım Allahın izniyle seneye kadrolar genişleyecek.. Ben de bu sene çok hevesliydim bende evlilik yıldönümüne denk gelir diye ama nasip değilmiş demek ki... Olsun sana nasip olur inşallah
alpimm ben rüyamda seni gördüm. telefonuma bi mesaj geliyor bi kizdan diyorki sana alpinin selami var o hastanede cok hasta arkasindanda bi vidyo gönderiyor hastanede yatarken cekilmis. öyle üzülüyorum ki anlatamam, sonra vidyoya dikkatli bakiyorum demekki alpi komsumun kiziymis diyorum. ama o üzüntüyü anlatamam.. iyisin demi
gittim canim iki yumurta var bi sagda bi solda biri 9 biri 11,5 olmus. e2 bakti ve ignemin dozunu artirdi carsamba tekrar gidecegim nasipse cumada yüksek ihtimalle asilama yapilir canim sen nasilsin..
gittim canim gayet iyi iki yumos var sükür carsamba tekrar kontrole gidecegim insallah. sende durumlar nasil.
İlk senesi ücretli sadece. 1 sene sonra dönersem çocuğu ne yapacağım kuzum? :) bakıcıya vereceğim parayı kazanırım anca yarım gün çalışarak.Hepsimi ücretsiz 3 yılın .. Ohoo ben ücretli sandım 3 yıl sonra ayrilmak daha zor gelir sen 1 sene sonra dön işe :)
Çok güzelmiş canım güle güle giy, rengine bayıldım. Başörtünü de kemerinin renginde kullan bence.
gercekten mi cok kararsiz kalmistim canim alip almamaktaÇok güzel canım yaa bayıldım
amin canim insallah isteyen herkesle birlikte bizlere de nasip olsun hayirli saglikli evlatlar insallah...Amin kuzum amin insallah en hayirli zaman ne zamansa Allahim hayirlisiyla nasip etsin hepimiz icin..
Anladim canim benim insallah sag salim nasip eder sana da Mevlam hayirli evlatlar kuzum.. Elbise de cok guzel bu arada gule gule giy insallah..
günaydin canim sizin ne güzel iki senesi ücretli burda dogumdan sonra sadece 4 ay ücretli izin neye yetecekse.Günaydın kızlar
İlk senesi ücretli sadece. 1 sene sonra dönersem çocuğu ne yapacağım kuzum? :) bakıcıya vereceğim parayı kazanırım anca yarım gün çalışarak.
Çok güzelmiş canım güle güle giy, rengine bayıldım. Başörtünü de kemerinin renginde kullan bence.
Kuzum yok yanlis yazdim galiba, ya ilk sene maasinin %67'sini komple aliyorsun yada %67 yi iki seneye bölüyorsun.günaydin canim sizin ne güzel iki senesi ücretli burda dogumdan sonra sadece 4 ay ücretli izin neye yetecekse.
tamam canim gelsin insallah bakayim kemerin rengine renk olarak nasil uygun olur sizinlede paylasirim canim begenmene sevindim.
evet canim almanyadaki sistemi biliyorum insallah bizim ülkede bu konuda bi adim atar annelere gercekten cok zor kücücük bebegini birakip gitmek ..Kuzum yok yanlis yazdim galiba, ya ilk sene maasinin %67'sini komple aliyorsun yada %67 yi iki seneye bölüyorsun.
Türkiyede bu konuda eskiye ragmen gelisti, eminim ki ilerki yillarda daha da gelisecek.
Basörtünün kemerle ayni renkte olmasi bence daha uyumlu olur diye dedim sen yine gönlüne göre yap kuzum. Eminim ki cok yakisacak :)
Haklisin canim, kücücük bebegini bakiciya birakiyorsun ona da dünyanin parasini ödüyorsun, bakici icin calisiyorsun gibi bir sey olur. Parasini da gectim cocugunun en güzel zamanlarini, en cok seyi ögrendigi zamanlari kaciriyorsun maalesef.evet canim almanyadaki sistemi biliyorum insallah bizim ülkede bu konuda bi adim atar annelere gercekten cok zor kücücük bebegini birakip gitmek ..
elbise icin tavsiyeni dinleyecegim canim fotograf atarim sizlere de
benimde en cok düsündügüm o ilk adimlarini ilk kelimelerini duyamayacaksin mesela insan cok üzülüyor böyle düsününce. birde güvenilecek bakici bulmak da mesele canimHaklisin canim, kücücük bebegini bakiciya birakiyorsun ona da dünyanin parasini ödüyorsun, bakici icin calisiyorsun gibi bir sey olur. Parasini da gectim cocugunun en güzel zamanlarini, en cok seyi ögrendigi zamanlari kaciriyorsun maalesef.
O konuda da haklisin canim, güvenilecek insan bulmak cok zor. TV'lerde ettikleri iskenceleri görüyoruz süreklibenimde en cok düsündügüm o ilk adimlarini ilk kelimelerini duyamayacaksin mesela insan cok üzülüyor böyle düsününce. birde güvenilecek bakici bulmak da mesele canim
hele o haberleri gördükce icim aciyor resmen. belki o anne baba o bebegin nasip olmasi icin nelere katlandi maddi manevi ama birisi gelip canini yakmakta hic sakinca görmüyor cok aciO konuda da haklisin canim, güvenilecek insan bulmak cok zor. TV'lerde ettikleri iskenceleri görüyoruz sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?