Nasil kiyiyorlar degil mi el kadar bebeklerehele o haberleri gördükce icim aciyor resmen. belki o anne baba o bebegin nasip olmasi icin nelere katlandi maddi manevi ama birisi gelip canini yakmakta hic sakinca görmüyor cok aci
insanliktan nasibini almamis pislikler cok üzülüyorumNasil kiyiyorlar degil mi el kadar bebeklereinsanin ici sizlar...
Insanliktan cikmis varliklar, gücleri anca savunmasiz cocuklara yetiyor. Allah onlari bildigi gibi yapsin.
tesekkür ederim canimGünaydııııım herkeseeee
Saye- bende rengini çok sevdim bu yıl kuzenimin düğününde bu renk giymiştim dore rengiyle bütünle bencede sade&şık olursun,eminim sanada çok yakışacak...
Ayni benim gibi canlandirmissin gözünde :)Günaydııııım herkeseeee
Saye- bende rengini çok sevdim bu yıl kuzenimin düğününde bu renk giymiştim dore rengiyle bütünle bencede sade&şık olursun,eminim sanada çok yakışacak...
Allah öyle insanlarla karsilastirmasininsanliktan nasibini almamis pislikler cok üzülüyorum
Günaydin canım hayirdır insallah .. Iyiyim cok sükür hersey yolunda .. Insan görmedigi kisiyi rüyasinda görmezmis derler birde bak görülüyormuşalpimm ben rüyamda seni gördüm. telefonuma bi mesaj geliyor bi kizdan diyorki sana alpinin selami var o hastanede cok hasta arkasindanda bi vidyo gönderiyor hastanede yatarken cekilmis. öyle üzülüyorum ki anlatamam, sonra vidyoya dikkatli bakiyorum demekki alpi komsumun kiziymis diyorum. ama o üzüntüyü anlatamam.. iyisin demi
gittim canim iki yumurta var bi sagda bi solda biri 9 biri 11,5 olmus. e2 bakti ve ignemin dozunu artirdi carsamba tekrar gidecegim nasipse cumada yüksek ihtimalle asilama yapilir canim sen nasilsin..
gittim canim gayet iyi iki yumos var sükür carsamba tekrar kontrole gidecegim insallah. sende durumlar nasil.
Yok mu kimse bakacak .. 3 sene sonra kime birakacaksin :) Kayinvalide anne yaninda yakininda degil mi .. Tabi bakiciya birakacaksan calismamak en iyisi ben bakacak kisi vardir diye dedim :)Günaydın kızlar
İlk senesi ücretli sadece. 1 sene sonra dönersem çocuğu ne yapacağım kuzum? :) bakıcıya vereceğim parayı kazanırım anca yarım gün çalışarak.
Çok güzelmiş canım güle güle giy, rengine bayıldım. Başörtünü de kemerinin renginde kullan bence.
Cok guzel elbise canim .. Gule gule giy ..
Ikiside bana yakinlar bakmasina da bakarlar ama annem calisiyor gülüm, kayinvalidem calismiyor ama onlarda senenin yarisini türkiyede geciriyorlar. Dolayisiyla ben kendim bakacagim :)Yok mu kimse bakacak .. 3 sene sonra kime birakacaksin :) Kayinvalide anne yaninda yakininda degil mi .. Tabi bakiciya birakacaksan calismamak en iyisi ben bakacak kisi vardir diye dedim :)
amin canim iyi insanlarla karsilastirsin Allah insallahAyni benim gibi canlandirmissin gözünde :)
Allah öyle insanlarla karsilastirmasin
iyi ol canim gercek hayatta görüsmesekte kalbimiz birGünaydin canım hayirdır insallah .. Iyiyim cok sükür hersey yolunda .. Insan görmedigi kisiyi rüyasinda görmezmis derler birde bak görülüyormuş
sagolasin alpimCok guzel elbise canim .. Gule gule giy ..
fikirler icin tesekkürler canim gelince kemerin rengine göre bakayim insallah sala sizlerede resim atarim insallah..Saye- Tatlim bende kapaliyim böyle bir modeli tercih ederim yeşil en sevdiğim renk..
Kemerle aynı renk şal kullan bencede..
insaAllah bulabilirsin..
Aminnn :)Sizlere de tünaydın kızlar. Gününüz güzel geçsin inşallah.
Her yeni gün yeni bir umutla başlar
Akmasın artık gözlerimizdeki yaşlar
Burdaki hatunların salyalı bebişleri olsun
Bez paraları için babalarının cepleri dolsun
Gazı çıkmaz diye elma yağı sürcez
Tutupta ellerinden minik adımlarla gezcez
Ben yazdım bu çılgın maniyi
Herkes amin desin alsın bu maniden payı
aminn:))Sizlere de tünaydın kızlar. Gününüz güzel geçsin inşallah.
Amiiiiiiiin :)Sizlere de tünaydın kızlar. Gününüz güzel geçsin inşallah.
Iyidir tatlım sen nasilsingünaydın hanımlar nasılsınız?
ben de iyiyim canımcım şükür.Iyidir tatlım sen nasilsin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ....Sizlere de tünaydın kızlar. Gününüz güzel geçsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?