Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

hele o haberleri gördükce icim aciyor resmen. belki o anne baba o bebegin nasip olmasi icin nelere katlandi maddi manevi ama birisi gelip canini yakmakta hic sakinca görmüyor cok aci
Nasil kiyiyorlar degil mi el kadar bebeklere insanin ici sizlar...
Insanliktan cikmis varliklar, gücleri anca savunmasiz cocuklara yetiyor. Allah onlari bildigi gibi yapsin.

Nasil kiyiyorlar degil mi el kadar bebeklere insanin ici sizlar...
Insanliktan cikmis varliklar, gücleri anca savunmasiz cocuklara yetiyor. Allah onlari bildigi gibi yapsin.
insanliktan nasibini almamis pislikler cok üzülüyorum

Günaydııııım herkeseeee
Saye- bende rengini çok sevdim bu yıl kuzenimin düğününde bu renk giymiştim dore rengiyle bütünle bencede sade&şık olursun,eminim sanada çok yakışacak...
tesekkür ederim canim zaten kapali olunca sade elbise bulmak mümkün degil gibi bir sey heryer satafat yahuu

Günaydin canım hayirdır insallah .. Iyiyim cok sükür hersey yolunda .. Insan görmedigi kisiyi rüyasinda görmezmis derler birde bak görülüyormuş

Yok mu kimse bakacak .. 3 sene sonra kime birakacaksin :) Kayinvalide anne yaninda yakininda degil mi .. Tabi bakiciya birakacaksan calismamak en iyisi ben bakacak kisi vardir diye dedim :)

Yok mu kimse bakacak .. 3 sene sonra kime birakacaksin :) Kayinvalide anne yaninda yakininda degil mi .. Tabi bakiciya birakacaksan calismamak en iyisi ben bakacak kisi vardir diye dedim :)
Ikiside bana yakinlar bakmasina da bakarlar ama annem calisiyor gülüm, kayinvalidem calismiyor ama onlarda senenin yarisini türkiyede geciriyorlar. Dolayisiyla ben kendim bakacagim :)

Ayni benim gibi canlandirmissin gözünde :)

Allah öyle insanlarla karsilastirmasin
amin canim iyi insanlarla karsilastirsin Allah insallah
Günaydin canım hayirdır insallah .. Iyiyim cok sükür hersey yolunda .. Insan görmedigi kisiyi rüyasinda görmezmis derler birde bak görülüyormuş
iyi ol canim gercek hayatta görüsmesekte kalbimiz bir
Cok guzel elbise canim .. Gule gule giy ..
sagolasin alpim

Saye- Tatlim bende kapaliyim böyle bir modeli tercih ederim yeşil en sevdiğim renk..
Kemerle aynı renk şal kullan bencede..
insaAllah bulabilirsin..
fikirler icin tesekkürler canim gelince kemerin rengine göre bakayim insallah sala sizlerede resim atarim insallah..

Sizlere de tünaydın kızlar. Gününüz güzel geçsin inşallah.

Her yeni gün yeni bir umutla başlar
Akmasın artık gözlerimizdeki yaşlar
Burdaki hatunların salyalı bebişleri olsun
Bez paraları için babalarının cepleri dolsun
Gazı çıkmaz diye elma yağı sürcez
Tutupta ellerinden minik adımlarla gezcez
Ben yazdım bu çılgın maniyi
Herkes amin desin alsın bu maniden payı

Aminnn :)

aminn:))

Amiiiiiiiin :)

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…