Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aminnn..

Kocaman amin

allah bütün isteyenlere nasip etsin inşallah

ben de iyiyim canımcım şükür.
uyumuşum biraz.
eşim giderken uyanıyorum hep, sonra da uyuyakalıyorum böyle :)
Nöbetlerde seni yoruyor kuzum bide gebe olunca insanda hep bir uyku hali bol bol uyu :)

kızlar merhaba... doktor adet bıtımnde ofıs yaptrmamı ıstedı bılgısı olan varmı acılı uzun bıseymı bu

Amiiiiin

Amiiiiiin :) :)

kızlar merhaba... doktor adet bıtımnde ofıs yaptrmamı ıstedı bılgısı olan varmı acılı uzun bıseymı bu
Canım bak bir topicte K kuzu81 in yazısını alıntı yaptım. Sana yardımcı olurmu bilmem...
"cok uzattım neyse sızlere tavsıyem nekadar zor olsa bıle mutlaka dr runuza bu konuyu sorun.rahım fılmınde gozukmedı polıpler sadece ofıs hıstereskopısınde bellı olurmus.yanı ben artık asılamaya gecmek ıstedıgım ıcın bunu yaptırdım cunkı bosuna zaman kaybetmıyelım dedı dr rum.bu olmasaydı asılamamda tutmuycaktı hem madden hemde manenen coook yıpranacaktım.bu bılgılerı sızlerle paylasmak ıstedım.lutfen butun kontrollrınızı olduktan sonra tedavılere baslayın.daha fazla zaman kaybetmemek ıcın bu sart sanırım." böyle yazmış arkadaşlarım.desteğiniz.. K kuzu81 2009 da yaptırmış...

co sagol cnm ılgılendgn ıcın... bılgı vermemıs ama sunu anladım bı sorun varsada tanısı konur bosa beklememıs oluruz. hayrlısı bakalım

umudunu-kaybetme canım bursa konuştuğum bir arkadaş vardı.devletteki banada demişti ofis demisti onunla konuşmuştum..
Korkulacak bisey olmadığını,kamerayla rahme girip biseyler var mı diye bakiyorlarmis,anestezli yada anestezsiz o anki problemine bağlıymış hanı polip miyom sanırım onlar varsa anestezi aliyorsun.arkadasim rahim filmi çekiliyor gibisin biraz agriyor demişti,
Ben olmadım ofis bu arada baska doktor gelmsiti rahim filmine çevirdi o zaman rahim filmi çekildim...
Ne için istedi senden?

Bu ofisi ilk defa duydum e doktorlar neden hepsini birarada yapmıyor ki. Hep böyle taksit taksit madem rahim filminde görünmüyorsa o zaman uğraş dur hem manevi hem maddi zaman kaybı.
Bu arada benim doktorum pek konuşmuyor herkeste buna geliyor. Valla anlamıyorum insan bi konuşur çok hastası var bıktı mı artık nedir anlamadım ki ??? Sizin ki konuşuyor gene bu hiçbir şey demiyor iki kelim ediyor insan bi muhabbet eder üf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…