- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Bu ofisi ilk defa duydum e doktorlar neden hepsini birarada yapmıyor ki. Hep böyle taksit taksit madem rahim filminde görünmüyorsa o zaman uğraş dur hem manevi hem maddi zaman kaybı.
Bu arada benim doktorum pek konuşmuyor herkeste buna geliyor. Valla anlamıyorum insan bi konuşur çok hastası var bıktı mı artık nedir anlamadım ki ??? Sizin ki konuşuyor gene bu hiçbir şey demiyoriki kelim ediyor insan bi muhabbet eder üf
canım takdir edersin ki bütün testlerin aynı anda yapılması imkansız.Bu ofisi ilk defa duydum e doktorlar neden hepsini birarada yapmıyor ki. Hep böyle taksit taksit madem rahim filminde görünmüyorsa o zaman uğraş dur hem manevi hem maddi zaman kaybı.
Bu arada benim doktorum pek konuşmuyor herkeste buna geliyor. Valla anlamıyorum insan bi konuşur çok hastası var bıktı mı artık nedir anlamadım ki ??? Sizin ki konuşuyor gene bu hiçbir şey demiyoriki kelim ediyor insan bi muhabbet eder üf
Seninkide mi öyle.bızımkıde konsmuyo cnm merak etme cımbzl laf alıyorum dgru dzgnbı acıklama yok... ofıste rahm fılmı gbı bseyms bsey varmı yokmu kameraylaona bakılıyoms
Canım rahim ve ofis aynı şeye benziyor o açıdan söyledim. Önce kamerayla bakılıp pekala arkasından rahim içi sıvı mı neyse artık o verilebilir belki en azından ben söylenenler öyle bi şey anladım. Yapılış şekilleri farklıysa bilemem ama şu bir gerçek ki gerçekten bazen nedensiz yere oyalıyorlar. Mesela normalde 2-3 düşük varken pıhtılaşma bakıyorlar yani illa 2-3 tane düşük yapmak lazım onlara göre çok acımasız geliyor bunlar hep zaman kaybı. Hem de manevi açıdan çöküntü ben 1 taneden sonra gittim yaptırdım ve çıktı düşünsene bi kere daha hamile kalsam bu sebeple kaybedecektim belkide ha bu durumda da ilaçlı kaybedebilirim ama en azından elimden geleni yaptım vicdanım rahat olur.canım takdir edersin ki bütün testlerin aynı anda yapılması imkansız.
her şeyin bir algoritması vardır.
sırayla takip edilir.
canim ofis korkulacak bi sey degil eger doktorun uygun görmüsse cektir ...co sagol cnm ılgılendgn ıcın... bılgı vermemıs ama sunu anladım bı sorun varsada tanısı konur bosa beklememıs oluruz. hayrlısı bakalım
sagol zeynebim biraz önce gittiler yarin aksam son ignem canim carsamba kontrol dedi ama ben nöbetciyim yarin aksamüstü gitsem olur mu diye soracagim doktoruma yoksa sabah nöbetten cikan arkadas beni beklemek zorunda kalacak maalesefKolay gelsin canım gitti mi misafirlerin??
İğnelerin bitti mi dicektim..
günaydin canim nasilsingünaydın hanımlaar :)
günaydın haticecim iyiyim sen nasılsın?günaydin canim nasilsin
yok canim nöbet yarin bu gün evdeyim erkenden kalktim genegünaydın haticecim iyiyim sen nasılsın?
erkencisin nöbette misin yoksa :)
benim de yarın :)yok canim nöbet yarin bu gün evdeyim erkenden kalktim genesen nöbetcimisin
günaydın alpiş :)Bi günaydin da benden olsun :) Uyuyamiyorum niyeyse hergun ruyamda regl oldugumu goruyorum acaba niye ? :-/
hadi hayirlisi nöbet stresi bitecek artik...su ütü yapmaya bide ben baslasam yahuu kaldi gittibenim de yarın :)
inşallah son nöbetim olacak.
sonra idarede mesaiye geçiyorum hayırlısıyla :)
eşim giderken her sabah uyanıyorum onunla ben de ya.
ütü yaptım birkaç tane :)
günaydin alpimm insallah olmayacagina delalettir bu rüyalar... nasilsinBi günaydin da benden olsun :) Uyuyamiyorum niyeyse hergun ruyamda regl oldugumu goruyorum acaba niye ? :-/
hadi hayirlisi nöbet stresi bitecek artik...su ütü yapmaya bide ben baslasam yahuu kaldi gitti
günaydin alpimm insallah olmayacagina delalettir bu rüyalar... nasilsin
istasyona uğradım geçen, kalan eşyalarımı almamıştım da.hadi hayirlisi nöbet stresi bitecek artik...su ütü yapmaya bide ben baslasam yahuu kaldi gitti
inşallah 40 hafta olmazsın :)TaeYang düsünüyorum ama şöyle inşallah erken olurum da dügüne denk gelmez diye :)
Umut var ama kalbim kararmis sevdacim o yuzden olsun olmasin bile demiyorum :)
Aminnnn de 36ya baglayalim :)))inşallah 40 hafta olmazsın :)
ya alpim sen neden böyle umutsuz konusuyorsun ben üzülüyorum ama daha yorulmak icin cok erken degil mi sencede canimTaeYang düsünüyorum ama şöyle inşallah erken olurum da dügüne denk gelmez diye :)
Umut var ama kalbim kararmis sevdacim o yuzden olsun olmasin bile demiyorum :)
hadi bakalim dogum izninde tembellik yapma hem bebis bak hem tusa calis artik hem cocuk hem kariyer zamaniistasyona uğradım geçen, kalan eşyalarımı almamıştım da.
yelekleri montları filan bıraktım hep.
lazım olanların işine yarar diye.
dönmeyi düşünmüyorum oraya.
hayırlısıyla bir çalışıp kazanaydım iyiydi.
ütüyü ben de taksit taksit yapıyorum ya
tamam 36'da anlaştık o zaman :)Aminnnn de 36ya baglayalim :)))
Haftaya yanina geliyorum bi el sallarim gecerken havadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?