Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

bızımkıde konsmuyo cnm merak etme cımbzl laf alıyorum dgru dzgnbı acıklama yok... ofıste rahm fılmı gbı bseyms bsey varmı yokmu kameraylaona bakılıyoms

canım takdir edersin ki bütün testlerin aynı anda yapılması imkansız.
her şeyin bir algoritması vardır.
sırayla takip edilir.

bızımkıde konsmuyo cnm merak etme cımbzl laf alıyorum dgru dzgnbı acıklama yok... ofıste rahm fılmı gbı bseyms bsey varmı yokmu kameraylaona bakılıyoms
Seninkide mi öyle. İçim hiç rahatlamıyor
canım takdir edersin ki bütün testlerin aynı anda yapılması imkansız.
her şeyin bir algoritması vardır.
sırayla takip edilir.
Canım rahim ve ofis aynı şeye benziyor o açıdan söyledim. Önce kamerayla bakılıp pekala arkasından rahim içi sıvı mı neyse artık o verilebilir belki en azından ben söylenenler öyle bi şey anladım. Yapılış şekilleri farklıysa bilemem ama şu bir gerçek ki gerçekten bazen nedensiz yere oyalıyorlar. Mesela normalde 2-3 düşük varken pıhtılaşma bakıyorlar yani illa 2-3 tane düşük yapmak lazım onlara göre çok acımasız geliyor bunlar hep zaman kaybı. Hem de manevi açıdan çöküntü ben 1 taneden sonra gittim yaptırdım ve çıktı düşünsene bi kere daha hamile kalsam bu sebeple kaybedecektim belkide ha bu durumda da ilaçlı kaybedebilirim ama en azından elimden geleni yaptım vicdanım rahat olur.
Tabi bazen anlamadığımız şeylere de burnumuzu sokmuyor değiliz belki ikisi tamamen farklı şeyler böyle konuşup duruyorum işte doktoruma soracağım ama bu ikisi aynı anda yapılır mı diye
Benim misafirim geliyor görümcem buraya belki girip çok sık yazamam son anda oldu.
Öpüyorum sizi Allaha emanet olun canlar.
Hayırlı haberleriniz olur inşallah

co sagol cnm ılgılendgn ıcın... bılgı vermemıs ama sunu anladım bı sorun varsada tanısı konur bosa beklememıs oluruz. hayrlısı bakalım
canim ofis korkulacak bi sey degil eger doktorun uygun görmüsse cektir ...
Kolay gelsin canım gitti mi misafirlerin??
İğnelerin bitti mi dicektim..
sagol zeynebim biraz önce gittiler yarin aksam son ignem canim carsamba kontrol dedi ama ben nöbetciyim yarin aksamüstü gitsem olur mu diye soracagim doktoruma yoksa sabah nöbetten cikan arkadas beni beklemek zorunda kalacak maalesef

benim de yarın :)
inşallah son nöbetim olacak.
sonra idarede mesaiye geçiyorum hayırlısıyla :)
eşim giderken her sabah uyanıyorum onunla ben de ya.
ütü yaptım birkaç tane :)
hadi hayirlisi nöbet stresi bitecek artik...su ütü yapmaya bide ben baslasam yahuu kaldi gitti
Bi günaydin da benden olsun :) Uyuyamiyorum niyeyse hergun ruyamda regl oldugumu goruyorum acaba niye ? :-/
günaydin alpimm insallah olmayacagina delalettir bu rüyalar... nasilsin

hadi hayirlisi nöbet stresi bitecek artik...su ütü yapmaya bide ben baslasam yahuu kaldi gitti

günaydin alpimm insallah olmayacagina delalettir bu rüyalar... nasilsin
TaeYang düsünüyorum ama şöyle inşallah erken olurum da dügüne denk gelmez diye :)
Umut var ama kalbim kararmis sevdacim o yuzden olsun olmasin bile demiyorum :)

istasyona uğradım geçen, kalan eşyalarımı almamıştım da.
yelekleri montları filan bıraktım hep.
lazım olanların işine yarar diye.
dönmeyi düşünmüyorum oraya.
hayırlısıyla bir çalışıp kazanaydım iyiydi.

ütüyü ben de taksit taksit yapıyorum ya

TaeYang düsünüyorum ama şöyle inşallah erken olurum da dügüne denk gelmez diye :)
Umut var ama kalbim kararmis sevdacim o yuzden olsun olmasin bile demiyorum :)
ya alpim sen neden böyle umutsuz konusuyorsun ben üzülüyorum ama daha yorulmak icin cok erken degil mi sencede canim
hadi bakalim dogum izninde tembellik yapma hem bebis bak hem tusa calis artik hem cocuk hem kariyer zamani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…