dügün nerde bende haftaya dügüne gidiyorum alpii.. bu arada bu haftasonu da amca kizim evleniyor yogunluk devamAminnnn de 36ya baglayalim :)))
Haftaya yanina geliyorum bi el sallarim gecerken havadan
Daha da mi umutsuz olmayayim 4yil bitti hala tık yok :) Ben kabullendim gulum ya rabbim nasip edecekse er yada gec nasip eder zaten ..ya alpim sen neden böyle umutsuz konusuyorsun ben üzülüyorum ama daha yorulmak icin cok erken degil mi sencede canim
hadi bakalim dogum izninde tembellik yapma hem bebis bak hem tusa calis artik hem cocuk hem kariyer zamani
Kordinatlari veriyorum kına istanbul dügün izmit :)tamam 36'da anlaştık o zaman :)
düğüne mi geliyorsun :)
istanbul'a mı. havadan geçerken el sallarım deyince öyle çıkarım yaptım :)
ohooo benimde 4 yilin bitmesine 1,5 ay kaldi canim ama ben ugras verelim tefekkür edelim diyorum kendimce. daha hic tüp bebek bile denemedik ki 8-9 denemeden sonra bebegi olanlarda var pes etmek olur mu..Daha da mi umutsuz olmayayim 4yil bitti hala tık yok :) Ben kabullendim gulum ya rabbim nasip edecekse er yada gec nasip eder zaten ..
Kordinatlari veriyorum kına istanbul dügün izmit :)
Haftaya persembe cumartesi sevdacim bizimki bu hafta degil ..
anaa iyiymiş çok yakın olcaz? nerde olcak düğün?Daha da mi umutsuz olmayayim 4yil bitti hala tık yok :) Ben kabullendim gulum ya rabbim nasip edecekse er yada gec nasip eder zaten ..
Kordinatlari veriyorum kına istanbul dügün izmit :)
Haftaya persembe cumartesi sevdacim bizimki bu hafta degil ..
Canim benim tüp bebek şansım yok esim kesinlikle istemiyor üstelik aşılamayi bile istemiyordu zor ikna ettim ..ohooo benimde 4 yilin bitmesine 1,5 ay kaldi canim ama ben ugras verelim tefekkür edelim diyorum kendimce. daha hic tüp bebek bile denemedik ki 8-9 denemeden sonra bebegi olanlarda var pes etmek olur mu..
bizim iki dügünvar canim biride haftaya persembe kina cumartesi dügün esimin abisi evleniyor o zamanda
Amiiiiin :)Sizlere de tünaydın kızlar. Gününüz güzel geçsin inşallah.
Her yeni gün yeni bir umutla başlar
Akmasın artık gözlerimizdeki yaşlar
Burdaki hatunların salyalı bebişleri olsun
Bez paraları için babalarının cepleri dolsun
Gazı çıkmaz diye elma yağı sürcez
Tutupta ellerinden minik adımlarla gezcez
Ben yazdım bu çılgın maniyi
Herkes amin desin alsın bu maniden payı
Evet cok sükür gülüm, geri sayima basladik :) hayirlisiyla bitiririz insallah
Hayir olsun insallahBi günaydin da benden olsun :) Uyuyamiyorum niyeyse hergun ruyamda regl oldugumu goruyorum acaba niye ? :-/
Tam kordinatlari vermedim o yüzden basamazsin :) Merkeze 45dakika uzaklikta evimiz ismini tam vermeyeyimanaa iyiymiş çok yakın olcaz? nerde olcak düğün?
basayım mı
umutsuzluk kısmına gelince.
4 sene gerçekten uzun bir zaman, haklısın.
senin tedavi hikayeni bilmiyorum ama aşılama olmuştu, tüp bebek yapmış mıydınız?
artık günümüzde kadına bağlı faktörlerin tedavisi çok olumlu oluyor ya.
erkeğe bağlı olanlardan bile tek spermden embriyo elde edilebiliyor.
annemin alt komşusu 15 sene sonra ikizlere hamile.
tabi Allah o kadar bekletmesin hiç kimseyi.
bir şey daha diyeyim, çalıştığım yerde bir arkadaş vardı.
11 sene sonra tüp bebekle gebe kalmış.
diyabet, tansiyon, hipotriodi vardı, kiloluydu da biraz.
24-25 haftalıkken preeklampsi nedeniyle doğum yaptı, o zamana kadar bile bekletmeyeceklerdi de kendi istemedi.
bebeği yaşamadı maalesef
ne kadar üzücü bir durum, beterin beteri var gerçekten de.
neden ki acaba erkekler bu konuya hep mesafeli bakiyor benim esimde normal neden denemiyoruz diyor bende 3 sene denedik bana yeter de artar bile dedim konu kapandi ... alpim hayirlisi olsun o zaman ne diyelimCanim benim tüp bebek şansım yok esim kesinlikle istemiyor üstelik aşılamayi bile istemiyordu zor ikna ettim ..
Pes etmiyorum umudum da var artık çabam yok :)
Allah hayirli etsin insallah şu yaķın kisilerin dügünü de kötü tümden zarardayiz :)
Yeter diyor her tedavi sonucu senin vucudun hasar görüyor diyor zaten istemiyor her yolu kapatiyor .. Tüp bebegide hic dogal bulmuyor iki kere oldu olacaksa dogal olur diyor ..neden ki acaba erkekler bu konuya hep mesafeli bakiyor benim esimde normal neden denemiyoruz diyor bende 3 sene denedik bana yeter de artar bile dedim konu kapandi ... alpim hayirlisi olsun o zaman ne diyelim
Şifa bulayım hayırlısıyla evladım da olsun aminnnnn... :)Al_pi Bir kadının rüyasında adet olduğunu görmesi hayırlıdır. Şifa bulmaya ve evlat sahibi olmaya delalet eder.
Günaydın kuzum. Rüyan hayırlara vesile olsun. Regl olduğunu görmek iyidir diyorlarBi günaydin da benden olsun :) Uyuyamiyorum niyeyse hergun ruyamda regl oldugumu goruyorum acaba niye ? :-/
oh oh maşallah, kafa dinleyin biraz, iyi gelir.Tam kordinatlari vermedim o yüzden basamazsin :) Merkeze 45dakika uzaklikta evimiz ismini tam vermeyeyim10 gün kalacagim guzel bir tatil olacak dugunden sonra ..
Tüp bebegi hic dusunmedik zaten canim iki aşılama hakkim var ekimde belki yaptiririm birini o kadar .. Rabbim hayirlisimi nasip etsin istemek dilemek tamamda hayirlisiysa versin ..
Haydi hayırlısı ile kuzum. Evde bol bol dinlenirsin en azından
Amiiiiin :)
Evet cok sükür gülüm, geri sayima basladik :) hayirlisiyla bitiririz insallah
Hayir olsun insallah
Amin hayirlisi olsun kuzum ♥Şifa bulayım hayırlısıyla evladım da olsun aminnnnn... :)
Sivilceler cıktı walla bugun yarin olacak gibi insallah erken olurda dugune rahat giderim ;(
Buldugum firsatlari degerlendirecegim gülüm :) Bir sürü is beni bekliyor...Haydi hayırlısı ile kuzum. Evde bol bol dinlenirsin en azından
Amin canim insallahh ... Rabbim hepimize hayirlisiyla evlat nasip etsinGünaydın kuzum. Rüyan hayırlara vesile olsun. Regl olduğunu görmek iyidir diyorlar
Hic gidesim gelmiyor ordaki son hatiralar k.validenin rahatsizligi ölumü onun yoklugunu hissetmek beni mutsuz ediyoroh oh maşallah, kafa dinleyin biraz, iyi gelir.
biz gidemedik tatile
erkek milleti bize göre daha rahat ve gamsızlar ya.
benim eşim de yardımcı üreme tekniği istemiyordu.
neymiş çoğul gebelik olıyormuş, bir sürü komplikasyonu varmışmış da bilmem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?