canim ofis korkulacak bi sey degil eger doktorun uygun görmüsse cektir ...
sagol zeynebim biraz önce gittiler yarin aksam son ignem canim carsamba kontrol dedi ama ben nöbetciyim yarin aksamüstü gitsem olur mu diye soracagim doktoruma yoksa sabah nöbetten cikan arkadas beni beklemek zorunda kalacak maalesef
Iyiyim kuzum şükür anneme geldim köye.çok güzel bağ bahçe nefes aldımAmin hayirlisi olsun kuzum ♥
Buldugum firsatlari degerlendirecegim gülüm :) Bir sürü is beni bekliyor...
Sen nasilsin?
Allah kayınvalidenin mekanını cennet eylesin alpişim, bilmiyordum tabi benHic gidesim gelmiyor ordaki son hatiralar k.validenin rahatsizligi ölumü onun yoklugunu hissetmek beni mutsuz ediyorama hayat devam ediyor ..
sizde bebisinle gidersiniz insallah
ilk gün benim de ağrım ve kanamam olmuştu.LeYLa_21 canım hsg çektim haber ver demişti
canlar hsg çektirdim bi şey çıkmadı demiş doktor eşime. Aneztezili çektirdim. Gelince ağrım oldu biraz kanamam hala ağrı oluyor ama yarın düzelirim diye umut ediyorum.
Görümcem yanımda pek giremiyorum.
Yarın doktorumla detaylı görüşeceğim çünkü anesteziden sonra gitmişti öğlen arasıydı filan.
Allaha emanet olun öptü
Geçmiş olsun canım... Temiz çıkmasına sevindim.. Hadi gözün aydın... Inşallah herşey gönlünce olur canımcım....LeYLa_21 canım hsg çektim haber ver demişti
canlar hsg çektirdim bi şey çıkmadı demiş doktor eşime. Aneztezili çektirdim. Gelince ağrım oldu biraz kanamam hala ağrı oluyor ama yarın düzelirim diye umut ediyorum.
Yarın doktorumla detaylı görüşeceğim çünkü anesteziden sonra gitmişti öğlen arasıydı filan.
Allaha emanet olun öptü
Sağol kuzum teşekkür ederim. Ağrım oldu puding yedim geçti çok ilginçtiilk gün benim de ağrım ve kanamam olmuştu.
ağrı kesiciyle geçti.
kanama da leke şeklinde birkaç gün şeklinde gelmişti.
hadi geçmiş olsun bu da bitti gitti.
Sağol canımm Amin inşallah. İnşallah canım kafam rahatladıGeçmiş olsun canım... Temiz çıkmasına sevindim.. Hadi gözün aydın... Inşallah herşey gönlünce olur canımcım....
Evet canım hsg de tüpleri kapalı olan bile açıldığı söyleniyor.. Dolayısıyla gebe kalmayı kolaylaştırıyor...inşallah sende tez vakitte gebe kalırsın canım...Sağol canımm Amin inşallah. İnşallah canım kafam rahatladı
Çok iyi yapmışsın gülüm, meşgale olur sana. Ne kadar kalacaksın?Iyiyim kuzum şükür anneme geldim köye.çok güzel bağ bahçe nefes aldım
hayirlisi olsun canim ne yapalim artik elimizden geleni yapacagiz nasip Allah"tan..cektrcem mecbr canım bı asılamamız negatf oldu ıkncı ıcın gtmstm ofıs ıstedı.. bu vesıle olr belkı bısey vardr cıkcaktr tedavıı yapılacaktr falan. allah buyuk bakalm cuma gtcem kısmetse
hayirlisi olsun canim bi sey cikmamis sevindim insallah bebesinin gelmesine de vesile olur hsgLeYLa_21 canım hsg çektim haber ver demişti
Allaha emanet olun öptü
dualarım seninle haticem, inşallah ağustos uğurlu gelsin sanahayirli aksamlar kizlar ben doktora bu gün gittim yarin nöbetim var zor olacakti. iki yumurta biri 16 biri 19 olmus bu aksam gonal f in son dozunu yapacagim yarin gecede ovitrelle yapacagim insalalh cuma saat 11-.30 da asilama yapilacak canlar dualarinizi eksik etmeyin..
insallah canim sagolasin bebisinde sende dua et banadualarım seninle haticem, inşallah ağustos uğurlu gelsin sana
İnşallah canım İlaç kullanıyorum şu an kistim var. Dua edin canım.Evet canım hsg de tüpleri kapalı olan bile açıldığı söyleniyor.. Dolayısıyla gebe kalmayı kolaylaştırıyor...inşallah sende tez vakitte gebe kalırsın canım...
İnşallah canım inş senin bebişinde bu ay seni bulur canım dualarımdasın. Allahım yüzümüze baksın canımhayirlisi olsun canim ne yapalim artik elimizden geleni yapacagiz nasip Allah"tan..
hayirlisi olsun canim bi sey cikmamis sevindim insallah bebesinin gelmesine de vesile olur hsg
amin isteyen herkesle birlikte Allah insallah bizede nasip eder hayirli saglikli zamanda canim... sagolasinİnşallah canım İlaç kullanıyorum şu an kistim var. Dua edin canım.
İnşallah canım inş senin bebişinde bu ay seni bulur canım dualarımdasın. Allahım yüzümüze baksın canım
canım direkt güneş görmesin ama loş da olmasın.kizlar bu arada orkide bakimiyla ilgili bilgisi olan varsa bana yazabilir mi esim almis cift dal orkide nasil bakilacak bu insallah kurumaz
Benim var bir hafta yada 10gunde bir su veriyorum ama bir kabin icine suyu koyup onu icine oturtuyorum yarim saat 45 dakika kaliyor icinde sonra suzup aliyorum .. 4senedir benimle maşallah ikiside hala açıyor :) Bu sene bisi ögrendim onu yapiyorum yumurta hasladigim suyu biriktirip sulayacagim zaman onu kullaniyorum vitaminkizlar bu arada orkide bakimiyla ilgili bilgisi olan varsa bana yazabilir mi esim almis cift dal orkide nasil bakilacak bu insallah kurumaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?