Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Pinkten haber alan var mı nasıl iyiler mi gelmicek mi buralara ya özledik valla

cektrcem mecbr canım bı asılamamız negatf oldu ıkncı ıcın gtmstm ofıs ıstedı.. bu vesıle olr belkı bısey vardr cıkcaktr tedavıı yapılacaktr falan. allah buyuk bakalm cuma gtcem kısmetse

LeYLa_21 canım hsg çektim haber ver demişti
canlar hsg çektirdim bi şey çıkmadı demiş doktor eşime. Aneztezili çektirdim. Gelince ağrım oldu biraz kanamam hala ağrı oluyor ama yarın düzelirim diye umut ediyorum.
Görümcem yanımda pek giremiyorum.
Yarın doktorumla detaylı görüşeceğim çünkü anesteziden sonra gitmişti öğlen arasıydı filan.
Allaha emanet olun öptü

ilk gün benim de ağrım ve kanamam olmuştu.
ağrı kesiciyle geçti.
kanama da leke şeklinde birkaç gün şeklinde gelmişti.
hadi geçmiş olsun bu da bitti gitti.

Geçmiş olsun canım... Temiz çıkmasına sevindim.. Hadi gözün aydın... Inşallah herşey gönlünce olur canımcım....

ilk gün benim de ağrım ve kanamam olmuştu.
ağrı kesiciyle geçti.
kanama da leke şeklinde birkaç gün şeklinde gelmişti.
hadi geçmiş olsun bu da bitti gitti.
Sağol kuzum teşekkür ederim. Ağrım oldu puding yedim geçti çok ilginçti
Şimdi birad ağrım var ama dayanılmayacak gibi değil çok olursa alacağım bi tane bende canımm
En azından kafam rahatladı gerisi Rabbime kalmış

hayirli aksamlar kizlar ben doktora bu gün gittim yarin nöbetim var zor olacakti. iki yumurta biri 16 biri 19 olmus bu aksam gonal f in son dozunu yapacagim yarin gecede ovitrelle yapacagim insalalh cuma saat 11-.30 da asilama yapilacak canlar dualarinizi eksik etmeyin..

cektrcem mecbr canım bı asılamamız negatf oldu ıkncı ıcın gtmstm ofıs ıstedı.. bu vesıle olr belkı bısey vardr cıkcaktr tedavıı yapılacaktr falan. allah buyuk bakalm cuma gtcem kısmetse
hayirlisi olsun canim ne yapalim artik elimizden geleni yapacagiz nasip Allah"tan..
hayirlisi olsun canim bi sey cikmamis sevindim insallah bebesinin gelmesine de vesile olur hsg

dualarım seninle haticem, inşallah ağustos uğurlu gelsin sana

Evet canım hsg de tüpleri kapalı olan bile açıldığı söyleniyor.. Dolayısıyla gebe kalmayı kolaylaştırıyor...inşallah sende tez vakitte gebe kalırsın canım...
İnşallah canım İlaç kullanıyorum şu an kistim var. Dua edin canım.

hayirlisi olsun canim ne yapalim artik elimizden geleni yapacagiz nasip Allah"tan..

hayirlisi olsun canim bi sey cikmamis sevindim insallah bebesinin gelmesine de vesile olur hsg
İnşallah canım inş senin bebişinde bu ay seni bulur canım dualarımdasın. Allahım yüzümüze baksın canım

İnşallah canım İlaç kullanıyorum şu an kistim var. Dua edin canım.

İnşallah canım inş senin bebişinde bu ay seni bulur canım dualarımdasın. Allahım yüzümüze baksın canım
amin isteyen herkesle birlikte Allah insallah bizede nasip eder hayirli saglikli zamanda canim... sagolasin

kizlar bu arada orkide bakimiyla ilgili bilgisi olan varsa bana yazabilir mi esim almis cift dal orkide nasil bakilacak bu insallah kurumaz

kizlar bu arada orkide bakimiyla ilgili bilgisi olan varsa bana yazabilir mi esim almis cift dal orkide nasil bakilacak bu insallah kurumaz
canım direkt güneş görmesin ama loş da olmasın.
annem haftada bir 1-2 buz küpü koyuyormuş.
yerlerini beğendiler mi çok güzel açıyorlar :)
bir de havalanan bir yerde dursunlar diye duymuştum.

Benim var bir hafta yada 10gunde bir su veriyorum ama bir kabin icine suyu koyup onu icine oturtuyorum yarim saat 45 dakika kaliyor icinde sonra suzup aliyorum .. 4senedir benimle maşallah ikiside hala açıyor :) Bu sene bisi ögrendim onu yapiyorum yumurta hasladigim suyu biriktirip sulayacagim zaman onu kullaniyorum vitamin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…