Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

CANIM bize yazarsın son durumu
merak ederim..
bir kaç gündür yoğunluğum var
pek giremedim..
Bu ay senin için çok umutluyum
biliyorsun satust da gonalf yle
gebe kaldı dördüzlerine..
Rabbim nasip etsin. . .

Kuzum hayırlısıyla inşallah bu defa gelir bebişin :)

Canım geçmiş olsun şükür temiz çıkmış.inşallah gerisi gelsin bebişler dolsun göbişler

CANIM bize yazarsın son durumu
merak ederim..
bir kaç gündür yoğunluğum var
pek giremedim..
Bu ay senin için çok umutluyum
biliyorsun satust da gonalf yle
gebe kaldı dördüzlerine..
Rabbim nasip etsin. . .
Evet canim bende kullanmistim dogru ama dr benim direkt 150 doz ile basladi ondan boyle oldu cok yumurta cok bebis oldu :)) ve ne tesaduf ben de agustos ayinda gebe kaldim insallah sana da ugurlu gelir canim @hsevda beni de etiketle merak ediyorum

Günaydın kuzum sabah erken kaldırır,aksam erken yatırır öyle bir havası var..hele yaylaya gittiğimizde öyle oluyor mis hava güzel çarpıyor adama
He valla gülüm aylar sonra ilk kez kendimi çok iyi hissettim canı sıkılan yaylaya çıksın :))

Şekerim pıhtılaşma genetik testinde mi
çıktı? Nsl anlaşıldı??
Evet tatlım ben kürtajdan 40 gün sonra özeldeki doktorum bir kağıda yazdı ne yapılması gerektiğini ünv gittim kadın doğum doktorunun kapısında görevliye söyledim hiç muayene olmadan beni bu genetiğe bakan bölüme gönderdi. Orda kan alındı 1 ay sonra geldi hiç sormadılar kaç düşüğün var diye. Doktorum sorarlarsa 3 düşüğüm var dersin dedi gerek kalmadı. Faktörlerim bazıları heterozigot homozigot çıktı. Bana kalırsa canım herkesin yapması gereken bi test. Sonra doktoruma götürdüm şu an coraspin kullanıyorum.

Teşekkür ederim canımmm inşallah bitanem cümlemize versin Rabbim.
Canım geçmiş olsun şükür temiz çıkmış.inşallah gerisi gelsin bebişler dolsun göbişler
Canım benim inşallah bitanem. Mis gibi köy havası sana iyi gelir bitanem. İyi olmana sevindim canımmm benim. Allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin

çok şükür canım biraz ağrılı oldu ama çok şükür Rabbime.
Teşekkür ederim bitanem. İnş göbüşlerimiz bebişle dolsun canımmm benim.

Dualarımız seninle haticem...Rabbim inşallah sonucunu hayırlı etsin yüzünü güldürsün kuzunu sana göndersin tatlışım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…