Ay ben gene sisicem oyleSİZDE BU İLAÇLAR KİLO YAPIYORMU YA BEN AŞILAMA AYINDA İĞNELERDEN 1 HAFTADA 4 KİLO ALDIM SONRA VERDİM ERTESİ AY ŞAKA GİBİ DOKTORA SORDUM O KİLO DEĞİL ÖDEM YAPAR DEDİ:)
Onlar ne anlar peaahhhBENİDE EN İLGİNÇ DOKTORLAR BULUR HİÇBİRİNE GÜVENMİYORUM KENDİ SORUNUMU KENDİM ÇÖZDÜM ZATEN:):):)
Sağlıklı olsun da benim için önemli değil ama adama laf geçmiyor canım.ne var bu erkeklerde bilmem..İnşallah erkek olur yoksa erkek olana kadar bu adam benim başımın etini yerAllah bilir tabi de bence cin takvimine inat kiziniz olacak
Sence kaçıncı günde çatlar benim yumoş?ERTESİ GÜN SABAHTAN ÇALIŞMA YAPPP:):):):
İYİYİM CNM GİTTİĞİM DOKTORLARLA KONUŞURKEN DOKTOR BANA BAKIP BİDE EŞİME BAKIYOR KAÇ DOKTOR DEDİ SEMA BU İŞİ ÇÖZMÜŞ BİLMEDİĞİ HİÇBİŞİ YOK DEDİ:):)::)HEEE ÇÖZDÜM DE NE OLDU SANKİ HAMİLE KALDIM SİZİN GİBİ İŞ BİLMEZ DOKTOR YÜZÜNDEN ÇÖZMEK ZORUNDA KALDIM:)Onlar ne anlar peaahhh. Iyisin demi cnm sen
Kız kendi Dr git yer yer yemezse yemiş gibi yaparsın ben klmen de 10. Gün Dr gidiyordum ertesi gün yada bir sonraki gün iğne diyordu. Yer mi sence yok o herife gitmicem cnm devlette demet dr um var suratsiz beni özlemiştir ona gitcem b
EĞER 31 GÜN DESEN 17.GÜN ÇATLAR SENİN CNM YUMOŞUN HİSSETMİYOMUSUN ÇATLADIĞINI BEN BARİZ HİSSEDİYORUM YA :)Sence kaçıncı günde çatlar benim yumoş?
Yuh yani kağıdı kaybettim mantıklıKizlar adam elime kagit yazdi verdiokumam yok diyim gidiyim; )kagidi kaybettim diyim yada
KASIK AĞRILARIM FELAN VAR DE BİŞİ Mİ OLDU ENDİŞELENDİM AYYY ŞURACIKTA BAYILICAM DE:)Yuh yani kağıdı kaybettim mantıklı
Ayy Gülme krizine girdim Valla koptumCNM SEN GİT DEKİ PİS HERİF BIKTIM SENDEN Bİ BOK YAPACAĞIN YOK VER ŞU ULTRASON CİHAZINI EVDE BEN KENDİ İŞİMİ KENDİM HALLEDERİM ZATEN KULLANMASINI BİLMİYORSUN DEEE AYY KOPTUMMM SEN ÇOK TATLIISN YA YANAKLARINDAN ISIRASIM GELDİ HAHAHAHHA:)
Sağol canım....Cnm içi boş olanlar vaktinde ölçmediğin Değerler yada Ölçüm saatini yanlış girmiş olabilirsin bir kontrol et cnm
İYİYİM CNM GİTTİĞİM DOKTORLARLA KONUŞURKEN DOKTOR BANA BAKIP BİDE EŞİME BAKIYOR KAÇ DOKTOR DEDİ SEMA BU İŞİ ÇÖZMÜŞ BİLMEDİĞİ HİÇBİŞİ YOK DEDİ:):)::)HEEE ÇÖZDÜM DE NE OLDU SANKİ HAMİLE KALDIM SİZİN GİBİ İŞ BİLMEZ DOKTOR YÜZÜNDEN ÇÖZMEK ZORUNDA KALDIM:)
Ay âlemsin VallaEvet semacım çin takvimine göre bu ay kız gösteriyor.o yüzden doktora da gitmedik.eşimin takıntıları işte. Ben inanmıyorum çin takvimine falan...eşime diyecem çalışma yapalım diye oda yok çatlama olmuşsa falan derse daha olmadı test yapıyom diyecem..Bakalım ne olcak vaziyet....))
CNM BENDE KOPTUM YAAA BU PİNKK ÇOK TATLI TAM PİNKKK:)Ayy Gülme krizine girdim Valla koptum
Havamiz kaciyor birdenYapiyor canim ben bi sistim adim ayamiyordum 4 5 hamile gibi gibiydim ne guzeldi karnim ama ici bostu tabiader olunca pissssss diye söndüm
Valla artık bütün belirtiler bende karıştı gitti bazen akıntı yoğunlaşıyor hissediyorum bazende tık yokEĞER 31 GÜN DESEN 17.GÜN ÇATLAR SENİN CNM YUMOŞUN HİSSETMİYOMUSUN ÇATLADIĞINI BEN BARİZ HİSSEDİYORUM YA :)
Offf yaaa yarin 10.gin ama ilac daha bitmediki cnm yarin iki ilacim daha var sabah aksam adetin 5.gunu baslatti. O zamn 11.gun mu gideyimKız kendi Dr git yer yer yemezse yemiş gibi yaparsın ben klmen de 10. Gün Dr gidiyordum ertesi gün yada bir sonraki gün iğne diyordu
Dr da garanti yapmış Valla nasıl iş buOna dedim cnim hocam ben o tarihte gelemem once yada sonra geleyim dedim olmaz dedi. O yüzden ona gidemiyorum
HAHAHAHHAHHAHAHHAHH:) KOPTUM YAAAAAAAAAAAAIki tane gecirseydin agzina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?