Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

SİZDE BU İLAÇLAR KİLO YAPIYORMU YA BEN AŞILAMA AYINDA İĞNELERDEN 1 HAFTADA 4 KİLO ALDIM SONRA VERDİM ERTESİ AY ŞAKA GİBİ DOKTORA SORDUM O KİLO DEĞİL ÖDEM YAPAR DEDİ:)
Ay ben gene sisicem oyle sisince Moda giriyorum hamileymis gibi ne salak kizim

Allah bilir tabi de bence cin takvimine inat kiziniz olacak
Sağlıklı olsun da benim için önemli değil ama adama laf geçmiyor canım.ne var bu erkeklerde bilmem..İnşallah erkek olur yoksa erkek olana kadar bu adam benim başımın etini yer )) başka doğum çekemem artık....

Onlar ne anlar peaahhh . Iyisin demi cnm sen
İYİYİM CNM GİTTİĞİM DOKTORLARLA KONUŞURKEN DOKTOR BANA BAKIP BİDE EŞİME BAKIYOR KAÇ DOKTOR DEDİ SEMA BU İŞİ ÇÖZMÜŞ BİLMEDİĞİ HİÇBİŞİ YOK DEDİ:):)::)HEEE ÇÖZDÜM DE NE OLDU SANKİ HAMİLE KALDIM SİZİN GİBİ İŞ BİLMEZ DOKTOR YÜZÜNDEN ÇÖZMEK ZORUNDA KALDIM:)

. Yer mi sence yok o herife gitmicem cnm devlette demet dr um var suratsiz beni özlemiştir ona gitcem b
Kız kendi Dr git yer yer yemezse yemiş gibi yaparsın ben klmen de 10. Gün Dr gidiyordum ertesi gün yada bir sonraki gün iğne diyordu

Ayy Gülme krizine girdim Valla koptum

Iki tane gecirseydin agzina

Ay âlemsin Valla

EĞER 31 GÜN DESEN 17.GÜN ÇATLAR SENİN CNM YUMOŞUN HİSSETMİYOMUSUN ÇATLADIĞINI BEN BARİZ HİSSEDİYORUM YA :)
Valla artık bütün belirtiler bende karıştı gitti bazen akıntı yoğunlaşıyor hissediyorum bazende tık yok )))

Kız kendi Dr git yer yer yemezse yemiş gibi yaparsın ben klmen de 10. Gün Dr gidiyordum ertesi gün yada bir sonraki gün iğne diyordu
Offf yaaa yarin 10.gin ama ilac daha bitmediki cnm yarin iki ilacim daha var sabah aksam adetin 5.gunu baslatti. O zamn 11.gun mu gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…