Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sağol kuzum inşallah bu topikte çocuklarımızı gazından uyumamasından bahsedeceğimiz günler olur inşallah 

Canım çok geçmiş olsun çektirmişsin bişey çıkmamasına çok sevindim inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat getirir sana bu operasyon

Canım hadi inşallah çabaların boşa çıkmasın bebeğin gelsin

Buarada iyi akşamlar kızlar benim için son birkaç gündür çok üzücüydü. Üzücü şeyler yaşadım ve dr a gittim depresyon başlangıcındaymışım ilaç verdi. Benim yyumurta çatlayalıda 5 gün filan oldu ama ben mecburen ilacı içmeye başladım eğer hamilelik varsa bişey olurmu zaten bu ay da yoksa çocuk işine ara vereceğim çok üzülerek..

Kuzum depresyona girecek kadar niye hırpalıyosun kendini
Senin saglıgından önemli ne varki degiyomu acaba sagligini etkilemeye..
Uzuldum ilaca baslamana insallah tez zamanda atarsın o ilaci iyi olursun..
Doktoruna keske sorsaydin gebelikte zarari varmi diye canım yaa.. Rabbim huzur versin saglik versin hepimize..

Sorma canım insanı ne hallere sokuyolar işte böyle.. ilaç kullanmadan atlatabileceğimi düşünmüyorum içinde bulunduğum şartlar değişmedikçe ondan dolayı ilaç mecbur yani.. dr hamilelik ve çocuk isteyip istemediğimi sordu bende bu olay yaşanana kadar istiyoduk ama bu saatten sonra istemiyorum dedim he iyi ozaöan çünkü hamileyken kullanamazsın dedi. Bende dr a ya hamileysem diye soramadım 5 gün geçti daha yumurtlamadan yapsam da çıkmaz. Ne yapıcağımı bilmiyorum köşeye sıkışmış durumdayım.. duan içinde kocaman aminn diyorum canım Allah kimsenin sağlığını huzurunu alıp sınamasın

Amiin canim benim amin umarım özel hayatında ailenle alakalı bi sorun degildir.. Rabbim tez zamanda bol huzur nasip etsin

Gecmis olsun canim insallah seni bu kadar üzen durumlar en kisa zamanda cözülür ve derin bir nefes alip yoluna kaldigin yerden devam edersin. Canini skan sey nedir bilmiyorum ama inan kendini bu kadar yiprattigina degmez.

Amiin canim benim amin umarım özel hayatında ailenle alakalı bi sorun degildir.. Rabbim tez zamanda bol huzur nasip etsin

Gecmis olsun canim insallah seni bu kadar üzen durumlar en kisa zamanda cözülür ve derin bir nefes alip yoluna kaldigin yerden devam edersin. Canini skan sey nedir bilmiyorum ama inan kendini bu kadar yiprattigina degmez.

Desteğiniz için çok sağolun canlarım.. Benş bu kadar üzen olay maalesef boşverip geçebileceğim ve kolay kolay da ortadan kalkmayacak bir problem buralarda tanıdık çıkar parçaları birleştirip kimliğim belli olur diye yazamıyorum yoksa size anlatıp fikir almak destek almak tabiki çok isterdim Allah razı olsun ilgilendiğiniz için

Gülüm Allah yardimcin olsun, ne zaman konusmak dertlesmek istersen biz burdayiz. Insallah atlatacaksin bu zor günleri...

Günaydın hanımlar :)
Son nöbetimi tuttum ve çıktım şükür :)
Şimdi bi yere geldim kendi kendime kahvaltı keyfi yapcam

Amin canım inşallah Allahtan başka sığınacağım kim var ki ona sığındım yapacak bişey yok.. çok çok sağol canım benim desteğin için
Canım durumuna üzüldüm ama sonuçta önemli olan kendini toparlayabilmen.
Sen kendini iyi hisset de çocuk tekrar düşünürsünüz Nasıl olsa.

Canım çok sağol desteğin için şu durumda zaten çocuk olmuş olsa belki daha kötü olurdu her şerde bir hayır varmış.. sen sağlıkçısın bişey sorayım bilgin dahilinde yardımcı olursan sevinirim.. ben yumurtlayalı 5 gün olmuştu dün ilaca başladım olmaz olmaz ya bide hamileysem diye düşünüyorum ama hala sinirlerim düzelmediği için ilacı içmek zorundayım sakinleşemiyorum çünkü.. sence bir zararı olur mu eğer öyle bir durum varsa

Canım halkısın ama bu hale getiren etken atsan atılmaz satsan satılmaz derler ya kısmen öyle bir taraftan kaynaklandığı için insan bu hale geliyor.. yoksa ben kimseyle yüzgöz olan bi insan değilim kimse içinde kendimi bu kadar üzmem ama şuanda kendim için üzülüyorum zaten açıkçası

Amin canım inşallah Allahtan başka sığınacağım kim var ki ona sığındım yapacak bişey yok.. çok çok sağol canım benim desteğin için
Kuzum canını sıkan ve bu kadar sorun her neyse inşallah en kısa zamanda çözülür. Üzme kendini lütfen

hayrlı gunler kızlar bı sorum olacak. cocuk ısteyıpte olmadıgını esınzn aılesı blıyormu soylednzmı nasıl tepkı gordnz veya ne degstı . tavsıyenıze ıhtıyacım var esımn aılesıne yakn oturuyorz ve sık sık gorusuyorz blmelernı ıtemıyorum ama esımle atstık bu konuda anlamıyo benı ne yapmalym hakszmıyım szce

herkesin herşeyi bilmesine gerek yok canım ya...eşine baskımı yapıyor ailesi acaba...öyle yapıyorlarsa hayırlısı bakalım nasip deyip geçsin kenara...

sankı bdv ye yazar gıbı yazmısım ama cok bunaldm gerckten benm stresm bana yetıyo zatn bıde mılltn sorularylamı ugrasayım acıyan bakslarınamı katlanayım ne ıstıyo bu adam

herkesin herşeyi bilmesine gerek yok canım ya...eşine baskımı yapıyor ailesi acaba...öyle yapıyorlarsa hayırlısı bakalım nasip deyip geçsin kenara...

blmıyorum canım kmseye solmeyelm dıye konsmstuk esmle.. snra ben 2 halam var onlara syledım cnku bı akıl dansmak amaclı bıde erkkler kadnlar kadr etkılenmıyo bu durumdan kadın paylasacak bırını arıyo benıde halamlar buyuttugu ıcın paylastım ama ayda yılda bo gıderız halamlarada esım ıcın bı sakıncası yok ögrenmelerınn yanı.. ama esımn aılesı 100 mt uzagmzda bunu ögrendklerı zaman tum sulale ogrenr ve ben bugune kadr daha vaktı var dıyodum yanı su an ıstemıyorz gbı... kardesnn karısı yenı dogum yaptı teyzesnnn geını yenı dogum yaptıı .. ben smdı ne halde olcm hıc dsnmuyo benı ben uzuntmu bellı etmedn onlarn cocklarını sevıyorum hep nıye anlamıyo bu adam benı kac kerede konstuk bunu

soylemesekte anlıyolar zaten dıyo.. km ne anlıyosa anlasın dusunsun ya benm can sıkntım uzuntum bana yetıyo 3 sene oldu tek basımayım su ewde.. o kadr hastaneye tm kmsenn destegı olmadan kolaymı bunlar ceken bılır. bıde onlaın acıyan bakslaryla sorularylamı ugrasayım bılıyo sulalesınn huyunu bısey hemen duyulur bıde bunamı can sıkaym nıye anlmıyo yarn bıgun bayram gelıyo tum sulaleyı gezerz kardesglle her gtttgmz ewde bızede sorlsun nıye cocugunz olmuyo dıye bunumu ıstıyo walla kafayı yıcem ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…