Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

hayirli günler kizlar öyle bi nöbet tutum ki akillara zarar daha eve biraz önce gelebildim nasilsiniz..

canım direkt güneş görmesin ama loş da olmasın.
annem haftada bir 1-2 buz küpü koyuyormuş.
yerlerini beğendiler mi çok güzel açıyorlar :)
bir de havalanan bir yerde dursunlar diye duymuştum.
tesekkürler canim havadar ve az günes alan bi yere koydum
darisi basima insallah alpim 4 senede baya cokmus baya iyi bakmissin demek peki saksiyi tamamen mi batiriyorsun suyun icine ... yumurta suyu aklimda olsun bende biriktireyim canim
CANIM bize yazarsın son durumu
merak ederim..
bir kaç gündür yoğunluğum var
pek giremedim..
Bu ay senin için çok umutluyum
biliyorsun satust da gonalf yle
gebe kaldı dördüzlerine..
Rabbim nasip etsin. . .
zeynepcim tesekkür ederim ilgine canim haber veririm tabi ki sizlere.. insallah bizede nasip olur canim isteyen herkesle birlikte hayirli saglikli evlatlar.. öpüyorum
insallah canim nasip olurda burda hep birlikte paylasiriz sevincimi
Kuzum hayırlısıyla inşallah bu defa gelir bebişin :)
saadetim insallah canim insallah hepimize hayirli zamaninda nasip olsun
canim ben kullaniyorum 3 senedir günde iki kullaniyorum. vücudun ilaca alisana kadar bu tür yan etkiler görürsün ben 3 gün ara versem sil bastan yasiyorum bunlari ...
canimmm cok tesekkür ederim tabiki etiketlerim insallah nasip olursa... benim dr da ne kadar az yumurta o kadar iyi felsefesi var bide adam da hakli 25-30 yumurta var bi cosarlarsa önü alinmaz korkuyor insallah bu agustos sana oldugu gibi banada bebisler getirir duani eksik etme
Günaydın kızlar
Nöbete geldim yine sabah sabah sinir oldum ya.
Şu son nöbeti tutsam da kurtulsam artık
aaa beraber nöbetciymisiz zorlu bi nöbetti tekrari olmaz insallah canim... ohh son nöbeti tuttun artik hadi hayirlisi olsun. bu arada yakin olsan kahvaltina bende eslik ederdim
Dualarımız seninle haticem...Rabbim inşallah sonucunu hayırlı etsin yüzünü güldürsün kuzunu sana göndersin tatlışım....
amin ablacim insallah dualarinizi eksik etmeyin
Saye- Canım benim insallah cuma gununden sonra bebisini gormeye gidersin hastaneye insallah hayirli mutlu haberlerini verirsin bizlere :)
canim amin insallah hepimize nasip olsun senlensin topigimiz

Canım hadi inşallah çabaların boşa çıkmasın bebeğin gelsin
amin canim insallah... bu arada rabbim insallah sIKINtilarini gidersin gönlüne ve evine ferahlik versin

TaeYang sen bu kahvaltıyı çoktan hakettin afiyet olsun kuzum...
saol canım benim, tek başıma olduğu kadar işte :)
canım hangi ilacı kullanıyorsun?
genelde ya hep ya hiç kuralı işler. anomali varsa kendiliğinden tutunamaz düşer zaten. ama olur da gebe kalırsan yine bi hocaya danışmalı tabi.

aaa beraber nöbetciymisiz zorlu bi nöbetti tekrari olmaz insallah canim... ohh son nöbeti tuttun artik hadi hayirlisi olsun. bu arada yakin olsan kahvaltina bende eslik ederdim

valla ne güzel olurdu haticem karşılıklı iki çay kahve neyin içer, iki lafın belini kırardık :)
o taraflara gelme ihtimalim vardı ama izinler yalan olunca planlar da yalan oldu tabi

cok güzel olurdu yaa gelebilsen misafirim olurdun ne güzel.. hic sorma benim dügün icin il disina cikma durumumda sorun izin yazisi bulunmaliymis yanimda bashekimlige gidecegim ögleden sonra bakalim ne diyecekler

Kuzum canını sıkan ve bu kadar sorun her neyse inşallah en kısa zamanda çözülür. Üzme kendini lütfen
Amin canım inşallah.. psikolojik destek alıcam az önce randevu aldım yarın gidicem hakkımızda hayırlısı olsun artık..
Aminnn aminnn canım çoook ihtiyacım var şuanda duaya...
Canım ya hep ya hiç kuralına razıyım ama başka türlüsü beni düşündürüyor kullandığım ilacı burdan yazsam sorun olabilir sanırım c..r.m tamamını yazamadım anlayabilcen mi bilmiyorum depresyon başlangıcında veriliyomuş 6 gün yarım içiyorum sabahlar sonra 1 e çıkartıcam o zamanda kan testi yaptırırım ama 2 gündür içtiğime göre şuan 1 tam oldu ilaç

cok güzel olurdu yaa gelebilsen misafirim olurdun ne güzel.. hic sorma benim dügün icin il disina cikma durumumda sorun izin yazisi bulunmaliymis yanimda bashekimlige gidecegim ögleden sonra bakalim ne diyecekler
aah ah ne planlarım vardı
belki siz bu taraflara gelirsiniz belli mi olur?
nöbet arasında gitmene de mi yazı istiyorlar

valla çıkaramadım etken maddesini yazsana canım, onu yazmanda sorun olmaz.
genelde antidepresanlar b grubu oluyor ama şimdi ezbere konuşmak da istemem.

Aminnn aminnn canım çoook ihtiyacım var şuanda duaya...
dualarimizla yanindayiz canim her zaman icini dökebilecegin karsiliksiz dostluklar var burada unutma...
aah ah ne planlarım vardı
belki siz bu taraflara gelirsiniz belli mi olur?
nöbet arasında gitmene de mi yazı istiyorlar
evet canim yol kontrolü falan olursa problem oluyormus bende bilmiyordum ögrendim hayatimiz kisitlandi resmen

valla çıkaramadım etken maddesini yazsana canım, onu yazmanda sorun olmaz.
genelde antidepresanlar b grubu oluyor ama şimdi ezbere konuşmak da istemem.
Sitalopram canım 20 mg
dualarimizla yanindayiz canim her zaman icini dökebilecegin karsiliksiz dostluklar var burada unutma...

evet canim yol kontrolü falan olursa problem oluyormus bende bilmiyordum ögrendim hayatimiz kisitlandi resmen
Allah razı olaun canım buraya giriyorum da kafam dağılıyo biraz desteğinizle... ah bide tamamen içimi dökebilsem şu millet tanır korkum olmasa aah ahh

Sitalopram canım 20 mg

Allah razı olaun canım buraya giriyorum da kafam dağılıyo biraz desteğinizle... ah bide tamamen içimi dökebilsem şu millet tanır korkum olmasa aah ahh
keske bilseydik canim belki bi fikri olan olurdu ama iste dedigin gibide bi risk var maalesef rahat olamiyoruz

canım kusura bakmada senin eşin belliki anlayışsız...onlar bizim gibi düşünmüyor malesef...benim eşim şuan gebeliğimi bile gizliyor...kk dan başka bilen yok hamile olduğumu...bir müddet daha gizleyecem...karşına al ona duygularını anlat..kesinlikle kimsenin bilmesini istemiyorum ağzından falan kaçırma de...uyar eşini ya...herşey onların isteği gibi olmaz bunu anlasınlar artık...kızdım valla ya...seni böyle bir kabusun içine sokmaya hakkı yok...zaten insan psikolojik yıpranıyor....

Sitalopram canım 20 mg

canım insanlarda yapılan araştırma yok ama hayvanlarda anomali riski var. gebelik kategorisi c.
yapabilir de yapmayabilir de.
inşallah gebe değilsindir, gebeysen de sağlıklıdır.
önce senin sağlığın ama tabi ki.
bir süre kullan ilacını da rahatla biraz.

gecen anlattım daha bıyere gttgmde kadınn bırı gulerek sız nıye calsmıyosunuz szde calssanıza dedı bebegı ıma ederek.. herkes ıcın herseyn bı vaktı var onuu bız bılırız dedım daha kadın pişmiş kelle gıbı sırıtıyodu.. nasıl uzuldum ama orda bellı etmedım.a ksam esıme anlattım bunu aglayarak daha ne deyım ben ona.. anasına deynce herkes duyacak hergn gordgm kısıler benım psıkolojımı dusunmuyo anlatsında rahatlasın mılletede dedıkodu malzemesı cıksın.. bugune kadr dsnmuyorz daha dedımmıllet acısın bana rahatlasın oda . gelsn aynısını dıyecem acarsa konuyu

kendini üzme gülüm...insanların ağzını malesef kapatamıyorsun..düğün olana kadar düğün ne zaman diye habire sorarlar..düğün yaparsın çocuk ne zaman derler...çocuğu yaparsın 2.ci nerde derler...anlayacağın kimseye derdini anlatamazsın...bazen eşler bile insanı illet ediyor...o yüzden canını sıkma...Rabbim tez vakitte gözyaşlarını sevinç gözyaşlarına çevirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…