tesekkürler canim havadar ve az günes alan bi yere koydumcanım direkt güneş görmesin ama loş da olmasın.
annem haftada bir 1-2 buz küpü koyuyormuş.
yerlerini beğendiler mi çok güzel açıyorlar :)
bir de havalanan bir yerde dursunlar diye duymuştum.
darisi basima insallah alpim 4 senede baya cokmus baya iyi bakmissin demekBenim var bir hafta yada 10gunde bir su veriyorum ama bir kabin icine suyu koyup onu icine oturtuyorum yarim saat 45 dakika kaliyor icinde sonra suzup aliyorum .. 4senedir benimle maşallah ikiside hala açıyor :) Bu sene bisi ögrendim onu yapiyorum yumurta hasladigim suyu biriktirip sulayacagim zaman onu kullaniyorum vitamin
zeynepcim tesekkür ederim ilgine canimCANIM bize yazarsın son durumu
merak ederim..
bir kaç gündür yoğunluğum var
pek giremedim..
Bu ay senin için çok umutluyum
biliyorsun satust da gonalf yle
gebe kaldı dördüzlerine..
Rabbim nasip etsin. . .
insallah canim nasip olurda burda hep birlikte paylasiriz sevincimiGünaydın herkeseee
@Mor Seven gzlim bununla gecmiş olsun, o ağrı ve kanama bendede olmuştu,inşallah hmn arkasından gelir mucizen
Saye- ohhh çok şükür kurtuldun iğnelerden, ne gzl bir güne denk gelmiş aşılaman..hadi sıra geldi müjdeli hbrini vermene
saadetim insallah canim insallah hepimize hayirli zamaninda nasip olsunKuzum hayırlısıyla inşallah bu defa gelir bebişin :)
canim ben kullaniyorum 3 senedir günde iki kullaniyorum. vücudun ilaca alisana kadar bu tür yan etkiler görürsün ben 3 gün ara versem sil bastan yasiyorum bunlari ...Kızlar aranızda glifor hap kullanan var mı? 2 gündür sabahları sizlerden uzak olsun baş agrısı ile uyanıyorum,sersem gibiyim ilacın yan etkisidir diye düşündüm, gece yatmadan önce içiyorum... @Ebush_354 gzlim sen kullanıyordun dimi?
canimmm cok tesekkür ederim tabiki etiketlerim insallah nasip olursa... benim dr da ne kadar az yumurta o kadar iyi felsefesi var bide adam da hakli 25-30 yumurta var bi cosarlarsa önü alinmaz korkuyorEvet canim bende kullanmistim dogru ama dr benim direkt 150 doz ile basladi ondan boyle oldu cok yumurta cok bebis oldu :)) ve ne tesaduf ben de agustos ayinda gebe kaldim insallah sana da ugurlu gelir canimSaye- beni de etiketle merak ediyorum
aaa beraber nöbetciymisizGünaydın kızlar
Nöbete geldim yine sabah sabah sinir oldum ya.
Şu son nöbeti tutsam da kurtulsam artık
amin ablacim insallah dualarinizi eksik etmeyinDualarımız seninle haticem...Rabbim inşallah sonucunu hayırlı etsin yüzünü güldürsün kuzunu sana göndersin tatlışım....
canim amin insallah hepimize nasip olsun senlensin topigimizSaye- Canım benim insallah cuma gununden sonra bebisini gormeye gidersin hastaneye insallah hayirli mutlu haberlerini verirsin bizlere :)
amin canim insallah... bu arada rabbim insallah sIKINtilarini gidersin gönlüne ve evine ferahlik versinCanım hadi inşallah çabaların boşa çıkmasın bebeğin gelsin
saol canım benim, tek başıma olduğu kadar işte :)
canım hangi ilacı kullanıyorsun?Canım çok sağol desteğin için şu durumda zaten çocuk olmuş olsa belki daha kötü olurdu her şerde bir hayır varmış.. sen sağlıkçısın bişey sorayım bilgin dahilinde yardımcı olursan sevinirim.. ben yumurtlayalı 5 gün olmuştu dün ilaca başladım olmaz olmaz ya bide hamileysem diye düşünüyorum ama hala sinirlerim düzelmediği için ilacı içmek zorundayım sakinleşemiyorum çünkü.. sence bir zararı olur mu eğer öyle bir durum varsa
aaa beraber nöbetciymisizzorlu bi nöbetti tekrari olmaz insallah canim... ohh son nöbeti tuttun artik hadi hayirlisi olsun. bu arada yakin olsan kahvaltina bende eslik ederdim
cok güzel olurdu yaa gelebilsen misafirim olurdun ne güzel.. hic sorma benim dügün icin il disina cikma durumumda sorun izin yazisi bulunmaliymis yanimda bashekimlige gidecegim ögleden sonra bakalim ne diyeceklersaol canım benim, tek başıma olduğu kadar işte :)
canım hangi ilacı kullanıyorsun?
genelde ya hep ya hiç kuralı işler. anomali varsa kendiliğinden tutunamaz düşer zaten. ama olur da gebe kalırsan yine bi hocaya danışmalı tabi.
valla ne güzel olurdu haticem karşılıklı iki çay kahve neyin içer, iki lafın belini kırardık :)
o taraflara gelme ihtimalim vardı ama izinler yalan olunca planlar da yalan oldu tabi
Amin canım inşallah.. psikolojik destek alıcam az önce randevu aldım yarın gidicem hakkımızda hayırlısı olsun artık..Kuzum canını sıkan ve bu kadar sorun her neyse inşallah en kısa zamanda çözülür. Üzme kendini lütfen
Aminnn aminnn canım çoook ihtiyacım var şuanda duaya...tesekkürler canim havadar ve az günes alan bi yere koydum
darisi basima insallah alpim 4 senede baya cokmus baya iyi bakmissin demekpeki saksiyi tamamen mi batiriyorsun suyun icine ... yumurta suyu aklimda olsun bende biriktireyim canim
zeynepcim tesekkür ederim ilgine canimhaber veririm tabi ki sizlere.. insallah bizede nasip olur canim isteyen herkesle birlikte hayirli saglikli evlatlar.. öpüyorum
insallah canim nasip olurda burda hep birlikte paylasiriz sevincimi
saadetim insallah canim insallah hepimize hayirli zamaninda nasip olsun
canim ben kullaniyorum 3 senedir günde iki kullaniyorum. vücudun ilaca alisana kadar bu tür yan etkiler görürsün ben 3 gün ara versem sil bastan yasiyorum bunlari ...
canimmm cok tesekkür ederim tabiki etiketlerim insallah nasip olursa... benim dr da ne kadar az yumurta o kadar iyi felsefesi var bide adam da hakli 25-30 yumurta var bi cosarlarsa önü alinmaz korkuyorinsallah bu agustos sana oldugu gibi banada bebisler getirir duani eksik etme
aaa beraber nöbetciymisizzorlu bi nöbetti tekrari olmaz insallah canim... ohh son nöbeti tuttun artik hadi hayirlisi olsun. bu arada yakin olsan kahvaltina bende eslik ederdim
amin ablacim insallah dualarinizi eksik etmeyin
canim amin insallah hepimize nasip olsun senlensin topigimiz
amin canim insallah... bu arada rabbim insallah sIKINtilarini gidersin gönlüne ve evine ferahlik versin
Canım ya hep ya hiç kuralına razıyım ama başka türlüsü beni düşündürüyor kullandığım ilacı burdan yazsam sorun olabilir sanırım c..r.m tamamını yazamadım anlayabilcen mi bilmiyorum depresyon başlangıcında veriliyomuş 6 gün yarım içiyorum sabahlar sonra 1 e çıkartıcam o zamanda kan testi yaptırırım ama 2 gündür içtiğime göre şuan 1 tam oldu ilaçsaol canım benim, tek başıma olduğu kadar işte :)
canım hangi ilacı kullanıyorsun?
genelde ya hep ya hiç kuralı işler. anomali varsa kendiliğinden tutunamaz düşer zaten. ama olur da gebe kalırsan yine bi hocaya danışmalı tabi.
valla ne güzel olurdu haticem karşılıklı iki çay kahve neyin içer, iki lafın belini kırardık :)
o taraflara gelme ihtimalim vardı ama izinler yalan olunca planlar da yalan oldu tabi
aah ah ne planlarım vardıcok güzel olurdu yaa gelebilsen misafirim olurdun ne güzel.. hic sorma benim dügün icin il disina cikma durumumda sorun izin yazisi bulunmaliymis yanimda bashekimlige gidecegim ögleden sonra bakalim ne diyecekler
valla çıkaramadım etken maddesini yazsana canım, onu yazmanda sorun olmaz.Canım ya hep ya hiç kuralına razıyım ama başka türlüsü beni düşündürüyor kullandığım ilacı burdan yazsam sorun olabilir sanırım c..r.m tamamını yazamadım anlayabilcen mi bilmiyorum depresyon başlangıcında veriliyomuş 6 gün yarım içiyorum sabahlar sonra 1 e çıkartıcam o zamanda kan testi yaptırırım ama 2 gündür içtiğime göre şuan 1 tam oldu ilaç
dualarimizla yanindayiz canim her zaman icini dökebilecegin karsiliksiz dostluklar var burada unutma...Aminnn aminnn canım çoook ihtiyacım var şuanda duaya...
evet canim yol kontrolü falan olursa problem oluyormus bende bilmiyordum ögrendim hayatimiz kisitlandi resmenaah ah ne planlarım vardı
belki siz bu taraflara gelirsiniz belli mi olur?
nöbet arasında gitmene de mi yazı istiyorlar
Sitalopram canım 20 mgvalla çıkaramadım etken maddesini yazsana canım, onu yazmanda sorun olmaz.
genelde antidepresanlar b grubu oluyor ama şimdi ezbere konuşmak da istemem.
Allah razı olaun canım buraya giriyorum da kafam dağılıyo biraz desteğinizle... ah bide tamamen içimi dökebilsem şu millet tanır korkum olmasa aah ahhdualarimizla yanindayiz canim her zaman icini dökebilecegin karsiliksiz dostluklar var burada unutma...
evet canim yol kontrolü falan olursa problem oluyormus bende bilmiyordum ögrendim hayatimiz kisitlandi resmen
keske bilseydik canim belki bi fikri olan olurdu ama iste dedigin gibide bi risk var maalesef rahat olamiyoruzSitalopram canım 20 mg
Allah razı olaun canım buraya giriyorum da kafam dağılıyo biraz desteğinizle... ah bide tamamen içimi dökebilsem şu millet tanır korkum olmasa aah ahh
keske bilseydik canim belki bi fikri olan olurdu ama iste dedigin gibide bi risk var maalesef rahat olamiyoruz
Allah iyiliğini versin ebrum ya güldürdün beniu-mutlu lale anlatmak istersen konferans acayim kiz sana :)
canım kusura bakmada senin eşin belliki anlayışsız...onlar bizim gibi düşünmüyor malesef...benim eşim şuan gebeliğimi bile gizliyor...kk dan başka bilen yok hamile olduğumu...bir müddet daha gizleyecem...karşına al ona duygularını anlat..kesinlikle kimsenin bilmesini istemiyorum ağzından falan kaçırma de...uyar eşini ya...herşey onların isteği gibi olmaz bunu anlasınlar artık...kızdım valla ya...seni böyle bir kabusun içine sokmaya hakkı yok...zaten insan psikolojik yıpranıyor....soylemesekte anlıyolar zaten dıyo.. km ne anlıyosa anlasın dusunsun ya benm can sıkntım uzuntum bana yetıyo 3 sene oldu tek basımayım su ewde.. o kadr hastaneye tm kmsenn destegı olmadan kolaymı bunlar ceken bılır. bıde onlaın acıyan bakslaryla sorularylamı ugrasayım bılıyo sulalesınn huyunu bısey hemen duyulur bıde bunamı can sıkaym nıye anlmıyo yarn bıgun bayram gelıyo tum sulaleyı gezerz kardesglle her gtttgmz ewde bızede sorlsun nıye cocugunz olmuyo dıye bunumu ıstıyo walla kafayı yıcem ya
canım insanlarda yapılan araştırma yok ama hayvanlarda anomali riski var. gebelik kategorisi c.Sitalopram canım 20 mg
Allah razı olaun canım buraya giriyorum da kafam dağılıyo biraz desteğinizle... ah bide tamamen içimi dökebilsem şu millet tanır korkum olmasa aah ahh
Ciddi dedim kizAllah iyiliğini versin ebrum ya güldürdün beniyarın psikologa gidicem artık ona anlatırım derdimi napim buralar kamuya açık
Ciddi dedim kiz
Suraya da bir kamu spotu koyariz özel meseleler özel konusulur basligi altinda[/QUOTE
Bizim topicin konferansı vardıya ebrucum kapandımı o canım ya?
Bizim topicin konferansı vardı ya ebrucum kapandı mı o canım ya?Ciddi dedim kiz
Suraya da bir kamu spotu koyariz özel meseleler özel konusulur basligi altinda
canım kusura bakmada senin eşin belliki anlayışsız...onlar bizim gibi düşünmüyor malesef...benim eşim şuan gebeliğimi bile gizliyor...kk dan başka bilen yok hamile olduğumu...bir müddet daha gizleyecem...karşına al ona duygularını anlat..kesinlikle kimsenin bilmesini istemiyorum ağzından falan kaçırma de...uyar eşini ya...herşey onların isteği gibi olmaz bunu anlasınlar artık...kızdım valla ya...seni böyle bir kabusun içine sokmaya hakkı yok...zaten insan psikolojik yıpranıyor....
kendini üzme gülüm...insanların ağzını malesef kapatamıyorsun..düğün olana kadar düğün ne zaman diye habire sorarlar..düğün yaparsın çocuk ne zaman derler...çocuğu yaparsın 2.ci nerde derler...anlayacağın kimseye derdini anlatamazsın...bazen eşler bile insanı illet ediyor...o yüzden canını sıkma...Rabbim tez vakitte gözyaşlarını sevinç gözyaşlarına çevirsin...gecen anlattım daha bıyere gttgmde kadın bırı gulerek sız nıye calsmıyosunuz szde calssanıza dedı bebegı ıma ederek.. herkes ıcın herseyn bı vaktı var onuu bız bılırız dedım daha kadın pişmiş kelle gıbı sırıtıyodu.. nasıl uzuldum ama orda bellı etmedım.a ksam esıme anlattım bunu aglayarak daha ne deyım ben ona.. anasına deynce herkes duyacak hergn gordgm kısıler benım psıkolojımı dusunmuyo anlatsında rahatlasın mılletede dedıkodu malzemesı cıksın.. bugune kadr dsnmuyorz daha dedımmıllet acısın bana rahatlasın oda . gelsn aynısını dıyecem acarsa konuyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?