Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım prospektüsündede yazıyo riskleri ama aylarca olmadı ve şuanda benim ihtiyacım var olup olmadığını bilmediğim haldede tedaviyi olmamak çok zor olur.. çok sağol yardımın için canımm
u-mutlu lale canım konuyu bilmiyorum ama bu dünyada senden daha değerlisi yok kuzum...bunu unutma...kendini üzme..inşallah düzelecek bir konudur...
Düzelmesi için bazı taşların yerinden oynaması lazım sanki abla ya o taşlar yerinden oynıycak ya da ben tamamen kafayı üşütcem

Ciddi dedim kiz
Suraya da bir kamu spotu koyariz özel meseleler özel konusulur basligi altinda
Topiğin konferansı varmıl kız bende telefondakş konferanstan bahsediyon sandım ne iyiymiş

Canım muhtemelen ailesi eşine soruyodur bebek işini o da bişey diyemiyodur ama mümkün olduğunca bilmesinler daha iyi. İnşallah hemen olur ama olmadıkça iyi niyetli bile olsalar sana şunu ye şu dr a git şunu yap demeleri bile batıyo maalesef. Tabi birde bunu dedikodu malzemesi yapan aileler var o daha da kötü sizinki hangş türden bilmiyorum. Her ay hastalandın mı diye gözünün içine bakarlar çok zor yani. İster istemez herkesde duyuyo tabi durumu ama eşin anlamaz erkekler kadınları anlasa zaten hiç sorun kalmıycak ama bizim gibi düşünemiyolar bizim kafaya taktığımız birçok şey onlara mantıksız gereksiz geliyo yapıcak bişey yok savaşmaya devam

kız iyice merak ettirdin bizi valla canım ya..neymiş bu kadar önemli olan şey..kafayı bile sıyırtacak kadar....inşallah düzelir canım ya..kendini yıpratma...

Canım depresyon başlangıcı bende olmuştu bana da ilaç verdi psikiyatri ben kullanmamıştım. klinik psikologları var onlar iyi. Ben klinik psikoloğuna gittim. Her psikolog klinik psikoloğu olmuyor. Eşinle alakalıyda tavsiye ediyorum diye bi site var ordan psikoloğun çalışma alanlarını görebilirsin mesela aile danışmanı gibi eğitim alıyor ama hepsi değil. Ben de çok zor günler yaşadım ama psikoloğum çok iyiyidi 4-5 kez gittim çok iyi geldi. Eğer psikoloğun seni rahatlatmazsa başkasına git vazgeçme. Sana tavsiyem eşinle problemin varsa o da girsin terapiye.Zaten öyle alıyorlar. Evde oturma sevdiğin insanlarla zaman geçir sinema filan ne varsa sevdiğin onu yap. Bana tavsiyeleri bunlardı. Konuşamıyorsan yazı yaz. İnan ne hissettiğini anlıyorum güzelim. Hepsi geçecek. Sadece zaman lazım ve ifade etmen lazım. Ne zaman istersen sana yardımcı olurum.

Her ailenin dinamiği farklı. Eşinin ailesini sen tanıyorsun. Kayınvalden iyiyse ağzı sıkıysa söyle canım belki sana destek olur tek başına bu yükü çekmezsin. Benim eşimin annesi görümcem biliyor. Bana hep zamanı ne zamansa o zaman diyorlar ama bilmeselerdi eşime baskı yaparlardı net olarak çünkü ben başta çocuk istemiyordum ilk yıl neden çocuk yapmıyorsunuz diye eşimi sıkıştırıyorlardı. Ama şimdi öyle bi durum yok. O da onun annesi demek ki bi şey diyemiyor ve annesiyle arada kalıyor olabilir. Eşinin neden söylemek istediğini sor ne hissettiğini sor canım.

Mor Seven canım çok sağol desteğin için benim gibi süreçlerden geçmiş kişiyle konuşmak da çok iyi.. benim sorunum eşimle değil annesiyle ilgili açıkcası ve ben çok yıprandım artık dayanamıyorum.. Eşime kıyamıyorum ama ona da kızdığım nokta var bu konuda.. ilaç geçici bir çözüm benm nasıl davrancağımı ne yapacağımı bilir kişiye danışmam lazım.. arkadaşın olsa görüşmezsin iş yerinle ilgili olsa çıkar gidersin ama konu aile olunca içinden çıkamıyorum ve uzun süreli bir çözüme ulaşmam gerekiyor.. bende psikolog olrak kime gideceğimi bilemedim internette buldum bitane aradım sorunumu sordu kabataslak ve bana yardımcı olabileceğini söyledi yarın 12 ye randevu verdi inşallah faydası

Bizim topicin konferansı vardı ya ebrucum kapandı mı o canım ya?
Açıkta ekleme yapılmıyor abla
Sen iste ben senin için oldururum :)

u-mutlu lale cnm yanlış anlama ama bence o üzgün yazısı kaldır... Neden üzgün olacakmışsın Kı, inşallah hep çok ama çok iyi olacaksın kayınvalide sorunları ciddi sorunlardır... Bende inan bazen eşimin ailesinde bir kac yakın akraba ile anlaşamıyorum kendi ailemde çöl sevdiklerimle paylaşıp ben şimdi Nasıl bir yol izleyim? Cvp verip bozuyum mu? Politik mi davranacam? Bana akıl verin diyorum... Gercekten zor ne atabiliyorsun ne unutabiliyorsun Dr fikrin çok iyi olmuş bir kac seansta çözersin inşallah, ama hep Mutlu ve umutlu ol

umudunu-kaybetme ahhhh ahhh o aileler! Biz önce saklayacaktık testte yeni öğrenmiştim,bize gelmek istediler yatılı eşime öle bir laf etmiş ki annesi onunda zoruna gitmiş eşim hamile demiş düşünebiliyor musun? Sonuç ne oldu? Ben herkesle yüz göz oldum kürtaj sonrası saçma sapan teselliler! Şimdi başladılar sormaya bende 6 ay yasaklı dönemdeyiz diyorum acık acık... Ve inan Rabbim bir daha nasip ederse 3 ay saklayacam...

Üzgünün yerinde mutlu sonsuz vardı bende biliyosundur belki şuanki durumuma bunu yakıştıramadım çöktüm gerçekten herkea beni güçlü bilirdi ama ya güçsüzdüm ya da gücüm tükendi bende bilmiyorum.. senin ailenden o şekilde danışabilceğin birileri olması çok güzel ama benim yok maalesef ondan dolayı en isi psikolog dedim

Bizim bir komşumuz vardı kadın gelir saatlerce tüm özelini sorunlarını anlatırdı eşiyle olan,çocuklarını, onların evlilik sorunlarını ben çok şaşırırdım en özelleri ama düşün... Birinde yine anlattı anlattı tam giderken kapıda şimdi piskologa gitsem bunları anlatsam bide üstüne para verirdim,bu en gzli Dedi tabi o şanslıydı bizden hiç laf çıkmıyordu... Bazen ya en yakınına yada aileni tanımayan biriyle sohbet etmek gercekten işe yarıyor... Tabi sen en doğrusunu yapmışsın, uzman ile görüşmek çok iyi bir fıkır...

Sizin komşu hem akıllı hem şanslıymış valla canım ama ben öyle kimseye anlatamam detaylı birde beni yönlendirmesi lazım şuan çünkü ben napcağımı bilmez durumdayım arkadaş ua da komşu tavsiyesiyle aşılacak durum değil keşke öyle olsa

Canım çok geç gördüm msjını kusuruma bakma... Glukofen kullanıyorum ben yan etkileri var maalsef alışamadıysan henüz ondan yapıyordur baş ağrısı... Ayrıca dediğin gibi sersemletiyor biraz bir de midene de vurabilir

En sevdiğim yanı sabah ilk işim wc ye koşmak normalde sıkıntı yaşayanlardandım... Bugün daha az agrıdı başım @hsevda sölemişti sanırım alışıyor vücut..yahu aklım almıyor okadar Dr gittim ilk defa bu Dr bu ilacı verdi. Neye kime inanacagımızıda şaşırdık

@hsevda canım yarın için bol şanslar hayırlısıyla güzel geçer inş her şey...
Mor Seven canım hsg n temiz çıkmış ne güzel.. Bu ay vesilen olur inş

u-mutlu lale canım öncelikle çok çok geçmiş olsun seni teselli etmek isterdim ama kelin ilacı olsa başına sürermiş... Burada çok dile getirmek istemedim ama aynı dertten muzdaribim ben de hatta geçen hafta salı günü gittim hastaneye daha uygun olur diye mazhar osman ruh ve sinir hastalıklarına gittim... Ama inan hiç mi hiç memnun kalmadım... Ergenlik döneminde maskeli depresyon geçirmiştim sonrasında 3-4 yıl öncesine kadar anksiyete tedavisi gördüm... Şu anda da hiç mi hiç iyi hissetmiyorum kendimi ciddi ataklarım başladı gitmek istedim yardım almak istedim hele bu negatif sonuç belki de bu yüzdendir diye düşündüm kadına o kadar şey anlattım ama sonucunda ne oldu biliyor musun tamam dedi suratıma bile bakmadan reçeteye bir ilaç yazdı bunu kullan 1 ay sonra kontrole gel dedi sadece bu kadar... Teşhisimi reçeteden öğrendim depresyon.. Verdiği ilaç da efexor xr netten baktım biraz ohooo.... Demem o ki eğer imkanın varsa psikoterapi tarzı bir yardım al sadece bu tarz anlattığım bir muayenenin sonucu olan ilacı kullanma.. Ben reçeteyi bile almadım evet kötüyüm gerçekten ama o ilacı kullansam daha da kötü olacağımı hissettim

Evet bir yandan iyi olmuş desene canım:) günden güne alışacaksın canım düşük doz başlatmış sanırım doktorun. Vallahi ben artık neye ne kadar inanacağımı bir türlü çözemedim... Sende pcos vardı ama değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam, bu tarz insülin direnciyle ilgili ilaçlar pcosluların tedavisinde gerçekten yardımcı oluyor.. Belki de bu sefer gerçekten doğru doktora rastlamışsındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…