- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Canım prospektüsündede yazıyo riskleri ama aylarca olmadı ve şuanda benim ihtiyacım var olup olmadığını bilmediğim haldede tedaviyi olmamak çok zor olur.. çok sağol yardımın için canımmcanım insanlarda yapılan araştırma yok ama hayvanlarda anomali riski var. gebelik kategorisi c.
yapabilir de yapmayabilir de.
inşallah gebe değilsindir, gebeysen de sağlıklıdır.
önce senin sağlığın ama tabi ki.
bir süre kullan ilacını da rahatla biraz.
Düzelmesi için bazı taşların yerinden oynaması lazım sanki abla ya o taşlar yerinden oynıycak ya da ben tamamen kafayı üşütcemu-mutlu lale canım konuyu bilmiyorum ama bu dünyada senden daha değerlisi yok kuzum...bunu unutma...kendini üzme..inşallah düzelecek bir konudur...
Topiğin konferansı varmıl kız bende telefondakş konferanstan bahsediyon sandım ne iyiymişCiddi dedim kiz
Suraya da bir kamu spotu koyariz özel meseleler özel konusulur basligi altinda
Canım muhtemelen ailesi eşine soruyodur bebek işini o da bişey diyemiyodur ama mümkün olduğunca bilmesinler daha iyi. İnşallah hemen olur ama olmadıkça iyi niyetli bile olsalar sana şunu ye şu dr a git şunu yap demeleri bile batıyo maalesef. Tabi birde bunu dedikodu malzemesi yapan aileler var o daha da kötü sizinki hangş türden bilmiyorum. Her ay hastalandın mı diye gözünün içine bakarlar çok zor yani. İster istemez herkesde duyuyo tabi durumu ama eşin anlamaz erkekler kadınları anlasa zaten hiç sorun kalmıycak ama bizim gibi düşünemiyolar bizim kafaya taktığımız birçok şey onlara mantıksız gereksiz geliyo yapıcak bişey yok savaşmaya devamgecen anlattım daha bıyere gttgmde kadınn bırı gulerek sız nıye calsmıyosunuz szde calssanıza dedı bebegı ıma ederek.. herkes ıcın herseyn bı vaktı var onuu bız bılırız dedım daha kadın pişmiş kelle gıbı sırıtıyodu.. nasıl uzuldum ama orda bellı etmedım.a ksam esıme anlattım bunu aglayarak daha ne deyım ben ona.. anasına deynce herkes duyacak hergn gordgm kısıler benım psıkolojımı dusunmuyo anlatsında rahatlasın mılletede dedıkodu malzemesı cıksın.. bugune kadr dsnmuyorz daha dedımmıllet acısın bana rahatlasın oda . gelsn aynısını dıyecem acarsa konuyu
kız iyice merak ettirdin bizi valla canım ya..neymiş bu kadar önemli olan şey..kafayı bile sıyırtacak kadar....inşallah düzelir canım ya..kendini yıpratma...Canım prospektüsündede yazıyo riskleri ama aylarca olmadı ve şuanda benim ihtiyacım var olup olmadığını bilmediğim haldede tedaviyi olmamak çok zor olur.. çok sağol yardımın için canımm
Düzelmesi için bazı taşların yerinden oynaması lazım sanki abla ya o taşlar yerinden oynıycak ya da ben tamamen kafayı üşütcem
Topiğin konferansı varmıl kız bende telefondakş konferanstan bahsediyon sandım ne iyiymiş
İnşallah ablacım sağolasınkız iyice merak ettirdin bizi valla canım ya..neymiş bu kadar önemli olan şey..kafayı bile sıyırtacak kadar....inşallah düzelir canım ya..kendini yıpratma...
Canım depresyon başlangıcı bende olmuştu bana da ilaç verdi psikiyatri ben kullanmamıştım. klinik psikologları var onlar iyi. Ben klinik psikoloğuna gittim. Her psikolog klinik psikoloğu olmuyor. Eşinle alakalıyda tavsiye ediyorum diye bi site var ordan psikoloğun çalışma alanlarını görebilirsin mesela aile danışmanı gibi eğitim alıyor ama hepsi değil. Ben de çok zor günler yaşadım ama psikoloğum çok iyiyidi 4-5 kez gittim çok iyi geldi. Eğer psikoloğun seni rahatlatmazsa başkasına git vazgeçme. Sana tavsiyem eşinle problemin varsa o da girsin terapiye.Zaten öyle alıyorlar. Evde oturma sevdiğin insanlarla zaman geçir sinema filan ne varsa sevdiğin onu yap. Bana tavsiyeleri bunlardı. Konuşamıyorsan yazı yaz. İnan ne hissettiğini anlıyorum güzelim. Hepsi geçecek. Sadece zaman lazım ve ifade etmen lazım. Ne zaman istersen sana yardımcı olurum.Buarada iyi akşamlar kızlar benim için son birkaç gündür çok üzücüydü. Üzücü şeyler yaşadım ve dr a gittim depresyon başlangıcındaymışım ilaç verdi. Benim yyumurta çatlayalıda 5 gün filan oldu ama ben mecburen ilacı içmeye başladım eğer hamilelik varsa bişey olurmu zaten bu ay da yoksa çocuk işine ara vereceğim çok üzülerek..
Her ailenin dinamiği farklı. Eşinin ailesini sen tanıyorsun. Kayınvalden iyiyse ağzı sıkıysa söyle canım belki sana destek olur tek başına bu yükü çekmezsin. Benim eşimin annesi görümcem biliyor. Bana hep zamanı ne zamansa o zaman diyorlar ama bilmeselerdi eşime baskı yaparlardı net olarak çünkü ben başta çocuk istemiyordum ilk yıl neden çocuk yapmıyorsunuz diye eşimi sıkıştırıyorlardı. Ama şimdi öyle bi durum yok. O da onun annesi demek ki bi şey diyemiyor ve annesiyle arada kalıyor olabilir. Eşinin neden söylemek istediğini sor ne hissettiğini sor canım.hayrlı gunler kızlar bı sorum olacak. cocuk ısteyıpte olmadıgını esınzn aılesı blıyormu soylednzmı nasıl tepkı gordnz veya ne degstı . tavsıyenıze ıhtıyacım var esımn aılesıne yakn oturuyorz ve sık sık gorusuyorz blmelernı ıtemıyorum ama esımle atstık bu konuda anlamıyo benı ne yapmalym hakszmıyım szce
Açıkta ekleme yapılmıyor ablaBizim topicin konferansı vardı ya ebrucum kapandı mı o canım ya?
Sen iste ben senin için oldururum :)Canım prospektüsündede yazıyo riskleri ama aylarca olmadı ve şuanda benim ihtiyacım var olup olmadığını bilmediğim haldede tedaviyi olmamak çok zor olur.. çok sağol yardımın için canımm
Düzelmesi için bazı taşların yerinden oynaması lazım sanki abla ya o taşlar yerinden oynıycak ya da ben tamamen kafayı üşütcem
Topiğin konferansı varmıl kız bende telefondakş konferanstan bahsediyon sandım ne iyiymiş
Anladım canım...Açıkta ekleme yapılmıyor abla
Sen iste ben senin için oldururum :)
Açıkta ekleme yapılmıyor abla
Sen iste ben senin için oldururum :)
Üzgünün yerinde mutlu sonsuz vardı bende biliyosundur belki şuanki durumuma bunu yakıştıramadım çöktüm gerçekten herkea beni güçlü bilirdi ama ya güçsüzdüm ya da gücüm tükendi bende bilmiyorum.. senin ailenden o şekilde danışabilceğin birileri olması çok güzel ama benim yok maalesef ondan dolayı en isi psikolog dedimu-mutlu lale cnm yanlış anlama ama bence o üzgün yazısı kaldır... Neden üzgün olacakmışsın Kı, inşallah hep çok ama çok iyi olacaksın kayınvalide sorunları ciddi sorunlardır... Bende inan bazen eşimin ailesinde bir kac yakın akraba ile anlaşamıyorum kendi ailemde çöl sevdiklerimle paylaşıp ben şimdi Nasıl bir yol izleyim? Cvp verip bozuyum mu? Politik mi davranacam? Bana akıl verin diyorum... Gercekten zor ne atabiliyorsun ne unutabiliyorsun Dr fikrin çok iyi olmuş bir kac seansta çözersin inşallah, ama hep Mutlu ve umutlu ol
Bizim bir komşumuz vardı kadın gelir saatlerce tüm özelini sorunlarını anlatırdı eşiyle olan,çocuklarını, onların evlilik sorunlarını ben çok şaşırırdım en özelleri ama düşün... Birinde yine anlattı anlattı tam giderken kapıda şimdi piskologa gitsem bunları anlatsam bide üstüne para verirdim,bu en gzli DediÜzgünün yerinde mutlu sonsuz vardı bende biliyosundur belki şuanki durumuma bunu yakıştıramadım çöktüm gerçekten herkea beni güçlü bilirdi ama ya güçsüzdüm ya da gücüm tükendi bende bilmiyorum.. senin ailenden o şekilde danışabilceğin birileri olması çok güzel ama benim yok maalesef ondan dolayı en isi psikolog dedim
Sizin komşu hem akıllı hem şanslıymış valla canım ama ben öyle kimseye anlatamam detaylı birde beni yönlendirmesi lazım şuan çünkü ben napcağımı bilmez durumdayım arkadaş ua da komşu tavsiyesiyle aşılacak durum değil keşke öyle olsaBizim bir komşumuz vardı kadın gelir saatlerce tüm özelini sorunlarını anlatırdı eşiyle olan,çocuklarını, onların evlilik sorunlarını ben çok şaşırırdım en özelleri ama düşün... Birinde yine anlattı anlattı tam giderken kapıda şimdi piskologa gitsem bunları anlatsam bide üstüne para verirdim,bu en gzli Deditabi o şanslıydı bizden hiç laf çıkmıyordu... Bazen ya en yakınına yada aileni tanımayan biriyle sohbet etmek gercekten işe yarıyor... Tabi sen en doğrusunu yapmışsın, uzman ile görüşmek çok iyi bir fıkır...
Canım çok geç gördüm msjını kusuruma bakma... Glukofen kullanıyorum ben yan etkileri var maalsef alışamadıysan henüz ondan yapıyordur baş ağrısı... Ayrıca dediğin gibi sersemletiyor biraz bir de midene de vurabilirKızlar aranızda glifor hap kullanan var mı? 2 gündür sabahları sizlerden uzak olsun baş agrısı ile uyanıyorum,sersem gibiyim ilacın yan etkisidir diye düşündüm, gece yatmadan önce içiyorum...Ebush_354 gzlim sen kullanıyordun dimi?
En sevdiğim yanı sabah ilk işim wc ye koşmakCanım çok geç gördüm msjını kusuruma bakma... Glukofen kullanıyorum ben yan etkileri var maalsef alışamadıysan henüz ondan yapıyordur baş ağrısı... Ayrıca dediğin gibi sersemletiyor biraz bir de midene de vurabilir
Evet bir yandan iyi olmuş desene canım:) günden güne alışacaksın canım düşük doz başlatmış sanırım doktorun. Vallahi ben artık neye ne kadar inanacağımı bir türlü çözemedim... Sende pcos vardı ama değil mi? Yanlış hatırlamıyorsam, bu tarz insülin direnciyle ilgili ilaçlar pcosluların tedavisinde gerçekten yardımcı oluyor.. Belki de bu sefer gerçekten doğru doktora rastlamışsındırEn sevdiğim yanı sabah ilk işim wc ye koşmaknormalde sıkıntı yaşayanlardandım... Bugün daha az agrıdı başım @hsevda sölemişti sanırım alışıyor vücut..yahu aklım almıyor okadar Dr gittim ilk defa bu Dr bu ilacı verdi. Neye kime inanacagımızıda şaşırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?