Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ah ebuşum ahhhh gel şöyle yanıma neler çektiğini çok iyi anlıyorum bende devlet hast pskyatriye gittim dinlemeyecğini bildiğim için konuyu değil aadece yaşadığım krizi ve durumumu aöyledim o da ona göre ilaç yazdı 2 gündür içiyorum yarında psikoloğa gidicem sadece ilaçla kalkmayacak bu cenaza yerden bunu biliyorum.. imkanın varsa sende git bence insanın keyfi olmayınca hayatın tadı yokmuş istersen altın suyunda pişmiş yemek ye pırlantalar tak köşklerde yaşa olmuyo

umudunu-kaybetme canım imkanın varsa eğer eşinle aran çok bozulmayacaksa saklayabildiğin kadar sakla... Çünkü çoğu erkek ailesi -illa ki arada anlayışlılar da vardır- bu konuda anlayışsız/baskıcı oluyor.. Biz de tedaviden fln hiç bahsetmedik.. Çünkü onlar ister istemez beklenti içine giriyorlar sen de stres olabiliyorsun... Ben de çok zaman bilirim içim kan ağlaya ağlaya bebek niye yapmıyorsunuz dediklerinde kısmet vakti var dediğimi...

Evet sağlam hemde pcoluyum cnm 1000 lık kullanıyorum günde 1 tane... İnşallah şifa olur cnm... Sen de pcolusun dimi? Kac aydır kullanıyorsun cnm?

Çok çok iyi anlaıyorum canım seni yaşadıklarını hissettiklerini.. Ama giden yine senden gidiyor ben gerçekten çok çektim aklımı yitirme noktasına kadar geldim ama sonra Allah yardım etti döndüm o uçurumun eşiğinden ama hala kalıntılarıyla uğraşıyorum ve sanırım ömrüm boyunca da uğraşacağım... Canım inşallah güzel bir doktora rastlarsın dediğim gibi kesinlikle terapi al yoksa ilaçlar daha da salak yapıyor insanı... Birkaç kez terapi denedim ama maalesef madden külfet oldu doğru bir psikoterapist bulmaya çalışıyorum eşim zaten direk karşı çıktı ilacı kullanmama... Gerçekten bu konuda insanlar doktorlardan çok muzdarip devlettekiler direk ilaç yazıyor özel kliniği olanlar da soyup soğana çeviriyor.. Umarım yarın güzel haberlerle, kendini biraz daha toparlayabilmiş olarak dönersin canım..

Evet sağlam hemde pcoluyum cnm 1000 lık kullanıyorum günde 1 tane... İnşallah şifa olur cnm... Sen de pcolusun dimi? Kac aydır kullanıyorsun cnm?
Aynen canım ben de sabah yarım akşam yarım ama tabi tüp bebekte bırakmak zorunda kaldım ilacı transferden sonra doktor kullandırmadı ben de daha bir türlü başlayamadım.. Ben yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum canım ama dönem dönem düzensiz de kullandım gerçi benim insülin direncimle alakalı problemim olduğu için başlandı hipoglisemiyim.. Ama pcos için de vesile oldu... Hem de ne pcolu olmak benimkisi..

Bende neye göre seçeceğimi bilmiyorum ama gidicem bakalım inşallah iyidir.. kaç seans gitmem gerekecek ne olcak bilmiyorum tabiki bişey ama iyi olmak istiyorum tabiki terapi iyi gelirse ilacı bırakırım belki gerçi telde psikologla ön görüşme yaparken ilaçla birlikte olması daha iyi dedi ama bakalım.. insanlar çok acımasız maalesef... herkes bir anne babanın yavrusu insanlar bunu unutuyor

Zaten gittiğinde bunu hissedersin illaki aradaki elektrik seni bir şekilde yönlendirir.. İnşallah sonucu güzel olacak canım öyle düşün.. O üzen insanlar gerçekten nasıl hesap verecekler çok merak ediyorum.. Yazıktır günahtır kalp kırmak ah almak inan büyük günah

Allah karşıma kul hakkıyla gelme demiş ama insanlar yarın birgün ölüp hesap vereceğini unutuyor maalesef.. Allaha havale ediyorum onları

glifor pco icin cok iyi bi ilac canim al cekinme hic doktorun dogru olani yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…