sanada hayırlı cumalar ebrucum.....Hayırlı cumalar güzel yürekli dostlarım
dualarımız seninle ablacım...Rabbim emeklerinizi zayi etmesin inşallah....hayirli cumalar kizlar bugün benim icin büyük gün dualariniza talibim
canim cok tesekkür ederim insallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün. seninde gönlünü ferahlatsin icini huzura erdirsin insallah..Hayırlı Cumalar kızlar herkese
Canım şu mübarek günün hürmetine Rabbim çıktığın yoldan boş döndürmesin hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
minn saadetim insallah hepimizeRabbim gönlüne göre versin inşallah
amin canim bebreklerinizle birlikte sizlerinde duasini aldim ne güzelSaye- canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim yüzünü guldursun inşallah Ol desin ve melegin gelsin Allahın izniyle
bu sefer acayip olumluyum leylos abla insallah hersey güzel olacak
tesekkürler ablacim amin insallahdualarımız seninle ablacım...Rabbim emeklerinizi zayi etmesin inşallah....
insallah canim hepimize güzel haberler vermek nasip olsunGünaydın herkeslere canlarım..
Hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul eylesin..
Saye- canım benim insallah sonunda güzel haberlerini verirsin bize hayırlısı olsun hakkımızda
ebrucumm amin canim insallah hayirlisi olurSaye- hayırlısı olsun hakkında canım güzel haberlerle dönersin inşallah bundan sonra
aminn canim ikiside bebis olursa sana bi ayicik tulumu benden olsunSaye- işlemden çıkmıştır şimdi herhalde.
2 yumurtan da Bebek olsun inşallah, kalan 38 haftada da senle dursunlar, güzel haberlerini alalım inşallaah, amiiiinn.
amin canim insallah emeklerimiz zayi olmaz Allah büyüksize de hayırlı cumalar kızlar
Saye- canim inaniyorum insallah yumisler bebisle dolacak. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
amin canım inşallah...hepimiz 2017 yılında doğuralım Allahın izniyle....canim cok tesekkür ederim insallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün. seninde gönlünü ferahlatsin icini huzura erdirsin insallah..
minn saadetim insallah hepimize
amin canim bebreklerinizle birlikte sizlerinde duasini aldim ne güzel
bu sefer acayip olumluyum leylos abla insallah hersey güzel olacak
tesekkürler ablacim amin insallah
insallah canim hepimize güzel haberler vermek nasip olsun
ebrucumm amin canim insallah hayirlisi olur
aminn canim ikiside bebis olursa sana bi ayicik tulumu benden olsun
amin canim insallah emeklerimiz zayi olmaz Allah büyük
insallah ablacim belki bulusma bile yapabiliriz nasip olursa hep birlikteamin canım inşallah...hepimiz 2017 yılında doğuralım Allahın izniyle....
kizlariyi dilekleriniz icin tesekkür ederim iyiki varsinizislem 11:40 da oldu 12:20 ye kadar yattim arkadasim yanimdaydi ciktik onunla ne zamandir kumpir yemek istiyorduk ayalimizi gerceklestirdik kumpir yedik biraz dolasip eve geldik. hersey güzel gecti doktorumda herseyin iyi oldugunu söyledi Allah nasip ederse güzel haberler bekliyorum dedi insallah dedik ayrildik... crinone jel verdi eve gelince ilkini yaptim. artik nasipten ötesi yok bekleyecegiz insallah Allah nasip etmistir...
amin canim insallah sizinde güzel haberlerinizi aldigimiz günler yakindir insallah hep birlikte mutlu oluruzAmiiin amin insallah canım benim insallah aynı mutlulukla güzel haberlerini de verirsin bizlere :) ♡
Canım depresyon başlangıcı bende olmuştu bana da ilaç verdi psikiyatri ben kullanmamıştım. klinik psikologları var onlar iyi. Ben klinik psikoloğuna gittim. Her psikolog klinik psikoloğu olmuyor. Eşinle alakalıyda tavsiye ediyorum diye bi site var ordan psikoloğun çalışma alanlarını görebilirsin mesela aile danışmanı gibi eğitim alıyor ama hepsi değil. Ben de çok zor günler yaşadım ama psikoloğum çok iyiyidi 4-5 kez gittim çok iyi geldi. Eğer psikoloğun seni rahatlatmazsa başkasına git vazgeçme. Sana tavsiyem eşinle problemin varsa o da girsin terapiye.Zaten öyle alıyorlar. Evde oturma sevdiğin insanlarla zaman geçir sinema filan ne varsa sevdiğin onu yap. Bana tavsiyeleri bunlardı. Konuşamıyorsan yazı yaz. İnan ne hissettiğini anlıyorum güzelim. Hepsi geçecek. Sadece zaman lazım ve ifade etmen lazım. Ne zaman istersen sana yardımcı olurum.
Her ailenin dinamiği farklı. Eşinin ailesini sen tanıyorsun. Kayınvalden iyiyse ağzı sıkıysa söyle canım belki sana destek olur tek başına bu yükü çekmezsin. Benim eşimin annesi görümcem biliyor. Bana hep zamanı ne zamansa o zaman diyorlar ama bilmeselerdi eşime baskı yaparlardı net olarak çünkü ben başta çocuk istemiyordum ilk yıl neden çocuk yapmıyorsunuz diye eşimi sıkıştırıyorlardı. Ama şimdi öyle bi durum yok. O da onun annesi demek ki bi şey diyemiyor ve annesiyle arada kalıyor olabilir. Eşinin neden söylemek istediğini sor ne hissettiğini sor canım.
Canım muhtemelen ailesi eşine soruyodur bebek işini o da bişey diyemiyodur ama mümkün olduğunca bilmesinler daha iyi. İnşallah hemen olur ama olmadıkça iyi niyetli bile olsalar sana şunu ye şu dr a git şunu yap demeleri bile batıyo maalesef. Tabi birde bunu dedikodu malzemesi yapan aileler var o daha da kötü sizinki hangş türden bilmiyorum. Her ay hastalandın mı diye gözünün içine bakarlar çok zor yani. İster istemez herkesde duyuyo tabi durumu ama eşin anlamaz erkekler kadınları anlasa zaten hiç sorun kalmıycak ama bizim gibi düşünemiyolar bizim kafaya taktığımız birçok şey onlara mantıksız gereksiz geliyo yapıcak bişey yok savaşmaya devam
umudunu-kaybetme ahhhh ahhh o aileler! Biz önce saklayacaktık testte yeni öğrenmiştim,bize gelmek istediler yatılı eşime öle bir laf etmiş ki annesi onunda zoruna gitmiş eşim hamile demiş düşünebiliyor musun? Sonuç ne oldu? Ben herkesle yüz göz oldum kürtaj sonrası saçma sapan teselliler! Şimdi başladılar sormaya bende 6 ay yasaklı dönemdeyiz diyorum acık acık... Ve inan Rabbim bir daha nasip ederse 3 ay saklayacam...
Hadi hayırlısı, Allah güzel haberlerini almayı nasip etsin canım.kizlariyi dilekleriniz icin tesekkür ederim iyiki varsinizislem 11:40 da oldu 12:20 ye kadar yattim arkadasim yanimdaydi ciktik onunla ne zamandir kumpir yemek istiyorduk ayalimizi gerceklestirdik kumpir yedik biraz dolasip eve geldik. hersey güzel gecti doktorumda herseyin iyi oldugunu söyledi Allah nasip ederse güzel haberler bekliyorum dedi insallah dedik ayrildik... crinone jel verdi eve gelince ilkini yaptim. artik nasipten ötesi yok bekleyecegiz insallah Allah nasip etmistir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?