Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hayırlı Cumalar kızlar herkese

Canım şu mübarek günün hürmetine Rabbim çıktığın yoldan boş döndürmesin hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
canim cok tesekkür ederim insallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün. seninde gönlünü ferahlatsin icini huzura erdirsin insallah..
Rabbim gönlüne göre versin inşallah
minn saadetim insallah hepimize
Saye- canım hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim yüzünü guldursun inşallah Ol desin ve melegin gelsin Allahın izniyle
amin canim bebreklerinizle birlikte sizlerinde duasini aldim ne güzel
Saye- inşallah pozitifi göreceksin canım....hep olumlu düşün olur mu....
bu sefer acayip olumluyum leylos abla insallah hersey güzel olacak
dualarımız seninle ablacım...Rabbim emeklerinizi zayi etmesin inşallah....
tesekkürler ablacim amin insallah
Günaydın herkeslere canlarım..
Hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul eylesin..
Saye- canım benim insallah sonunda güzel haberlerini verirsin bize hayırlısı olsun hakkımızda
insallah canim hepimize güzel haberler vermek nasip olsun
Saye- hayırlısı olsun hakkında canım güzel haberlerle dönersin inşallah bundan sonra
ebrucumm amin canim insallah hayirlisi olur
Saye- işlemden çıkmıştır şimdi herhalde.
2 yumurtan da Bebek olsun inşallah, kalan 38 haftada da senle dursunlar, güzel haberlerini alalım inşallaah, amiiiinn.
aminn canim ikiside bebis olursa sana bi ayicik tulumu benden olsun
size de hayırlı cumalar kızlar
Saye- canim inaniyorum insallah yumisler bebisle dolacak. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
amin canim insallah emeklerimiz zayi olmaz Allah büyük

kizlariyi dilekleriniz icin tesekkür ederim iyiki varsiniz islem 11:40 da oldu 12:20 ye kadar yattim arkadasim yanimdaydi ciktik onunla ne zamandir kumpir yemek istiyorduk ayalimizi gerceklestirdik kumpir yedik biraz dolasip eve geldik. hersey güzel gecti doktorumda herseyin iyi oldugunu söyledi Allah nasip ederse güzel haberler bekliyorum dedi insallah dedik ayrildik... crinone jel verdi eve gelince ilkini yaptim. artik nasipten ötesi yok bekleyecegiz insallah Allah nasip etmistir...

amin canım inşallah...hepimiz 2017 yılında doğuralım Allahın izniyle....

Amiiin amin insallah canım benim insallah aynı mutlulukla güzel haberlerini de verirsin bizlere :) ♡

soylemesekte zaten anlıolar artık dıyo cnm.. blmıyorum belkı gzleeme stresı ortadan kalkar ögrenrlerse napıyım yorldum artık.. pazartesı gnu anestezyle hısteroskopı yatrcam zaten hastanedeym bı ıkı gun haberlerı olr artık heralde

walla canm sakladım 3 yıl oldu.. esımde dıyo zaten anlıyolar demesekte dıyo. bıde byere gıderken onlarn ewın öönnden gecıyorz göuyolar ıster ıstemez falan. pazartesı anestezyle hısteroskopı yaptrcam duyarlar artık soyerm olmazsa kmsenn haberı olmasn dıye kaynanaya blmıyorum artık nolur arkası gelrmı bunaltrmı blmıyorum sanmıyorum ama ınsallah daha fzla bekletmez rabbım her tahlılı testı cekıyorum korka korka nasıp etck olan rabbım artk

blmıyorum walla cnm anlatamadım bı trlude ogrenrler herlde artık pazartesı ufak bı ıslem yaplcak rahım ıcıne baklcak anestezyle bı ıkı gun gıder gelrım ögrenrler artık nasıl olr blmıyorum. bunaltmasndan korkuyorum bırılerıde duyarsa yayılr gıder mıllete hesap vermk ıstemıyorumm.. terslesem onnda lafı olr gelde anlat esıme.. ona kalsa km ne derse desın dnleme duyma der

Hadi hayırlısı, Allah güzel haberlerini almayı nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…