tesekkürler ebrum inslalah güzel haber vermek nasip olurHadi hayırlısı, Allah güzel haberlerini almayı nasip etsin canım.
Kv aran iyiyse olgun biriyse söyle canım. Tabi o da ayrı bir stres etkeni. Belki destek olur. Kv destek olursa eşinde rahatlar. Eşin rahatlar sen rahatlarsın. Konuşup dersin anne ben başkasının duymasınına şu an hazır değilim ama siz benim annemsinix sizden rica ediyorum aramızda kalsın gibi konuşursan ben inanıyorum ki aklı başındaysa kendi oğlunu da düşünüp sağa sola anlatmaz yani. Ben her zaman konuşmadan yanayım sürekli insanın aklında şöyle olsa böyle yaparım diye komplo teorileri geçip kendi kendimizi kuruyoruz psikolojik olarak sıkıntı yaşıyoruz.soylemesekte zaten anlıolar artık dıyo cnm.. blmıyorum belkı gzleeme stresı ortadan kalkar ögrenrlerse napıyım yorldum artık.. pazartesı gnu anestezyle hısteroskopı yatrcam zaten hastanedeym bı ıkı gun haberlerı olr artık heralde
canim cok tesekkür ederim insallah Allah hepimizin yüzünü güldürsün. seninde gönlünü ferahlatsin icini huzura erdirsin insallah..
minn saadetim insallah hepimize
amin canim bebreklerinizle birlikte sizlerinde duasini aldim ne güzel
bu sefer acayip olumluyum leylos abla insallah hersey güzel olacak
tesekkürler ablacim amin insallah
insallah canim hepimize güzel haberler vermek nasip olsun
ebrucumm amin canim insallah hayirlisi olur
aminn canim ikiside bebis olursa sana bi ayicik tulumu benden olsun
amin canim insallah emeklerimiz zayi olmaz Allah büyük
walla canm sakladım 3 yıl oldu.. esımde dıyo zaten anlıyolar demesekte dıyo. bıde byere gıderken onlarn ewın öönnden gecıyorz göuyolar ıster ıstemez falan. pazartesı anestezyle hısteroskopı yaptrcam duyarlar artık soyerm olmazsa kmsenn haberı olmasn dıye kaynanaya blmıyorum artık nolur arkası gelrmı bunaltrmı blmıyorum sanmıyorum ama ınsallah daha fzla bekletmez rabbım her tahlılı testı cekıyorum korka korka nasıp etck olan rabbım artk
umudunu-kaybetme canım kaga dalgın alıntı yapmışım cevap yazmamışım kusura bakma.. kendini o kadar bunaltma bencede tembihle güzel bi dille başkalarına sölemesin diye Saye- nın da dediği gibi siz benim annemsiniz diye girersen belki sölemez kimselere.. söylese de ucunda ölüm yok bak çocuğu olmayan ne çok kişiyiz burda ne ilksin be sonsun bırak mana bulan kendine bulsun umrunda bile olmasın
Kv aran iyiyse olgun biriyse söyle canım. Tabi o da ayrı bir stres etkeni. Belki destek olur. Kv destek olursa eşinde rahatlar. Eşin rahatlar sen rahatlarsın. Konuşup dersin anne ben başkasının duymasınına şu an hazır değilim ama siz benim annemsinix sizden rica ediyorum aramızda kalsın gibi konuşursan ben inanıyorum ki aklı başındaysa kendi oğlunu da düşünüp sağa sola anlatmaz yani. Ben her zaman konuşmadan yanayım sürekli insanın aklında şöyle olsa böyle yaparım diye komplo teorileri geçip kendi kendimizi kuruyoruz psikolojik olarak sıkıntı yaşıyoruz.
Yine de Kendini nasıl rahat edeceksen öyle olsun canım.Seçimlerimiz belirliyor hayatımızı.
Dediğin Hsg oluyor değil mi? Ben açılımına bakmadım hiç.
Ben yaptırdım salı günü anestezili korkma canım hiç,ped götür yanında. Şu an lekelenmeler oluyo bende ilk gün ağrım oldu. Puding yedim geçti ilginçti artık nasıl bi aç kalıp şekersiz kaldıysam.
amin canim insallah ikizlerim olsa ne güzel olur cok sevinirimAminn canım işlemin olmuş başarılı geçmiş çok çok sevindim inşallah ikiz istiyosan iki tek istiyosan tek versin rabbim hayırlı sağlıklı evlat olsunlar
insallah canim bakalim iki haftaya kadar belli olur kavustular mi yoksa kavusmadilar mi insallah kavusmuslardir bu seferSaye- gzliiiim inşallah buluşmuş,kaynaşmışlardır Rabbim gönlüne göre versin, geri sayım başladı inşallah Mutlu hbrini alırız cnm
sagol canim insallah hayirlisiyla bizlerede nasip olurSaye- canım benim iki yumos İnsaAllah güzel haberler vermeyi nasip eder Mevlam...
Güzel düşün güzel olsun.. duamdasin..
sagol canim amin insallah hayirlisiyla güel haberler vermek nasip olur, seninde bulantlarin tez zamanda gecer insallahSaye- canım Rabbim çok kısa sürede hayirli haberler vermeni nasip etsin inşallah,dua edeceğim bol bol..
Bu arada herkes iyidir umarım. Kusurabakmayın okadar rahatsızımki kendimden acizim kızlar. Ne yersem atıyorum mide bulantısıyla uyuyup uyanıyorum oyüzden takatim yok buraya yazmaya bile.
Hepinizi seviyorum Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder inşallah..
günaydin ebrucum sanadaHayırlı haftasonları güzeller :)
Günaydın kızlar nasılsınız?
Hastaneye geldim detaylı usg için bekliyorum.
Bizden sonraki da bir çift geldi kadını hamile sandım içimden. Sonra aşılama için geldiklerini söyledi sekretere.
Sanki kendim gelmişim gibi hissettim üzüldüm kadın adına.
Yaşamayan anlamaz gerçekten.
inşallah tutar aşılaması da bi sonraki gelişi gebelik kontrolü için olur.
alpim sagolasin canim insallah hersey güzel olur hayirlisiylaGünaydin herkese bu aralar biraz yogunum msjlarinizi okuyorum ama cvp yazamiyorum..Saye- canim hakkinda hayirlisi olsun insallah 2haftaya guzel haberler aliriz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?