- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
sağol canım, sen de göreceksin inşallah 10 hafta sonra filan detaylı detaylı :)
gördüm canım, şimdilik gelişimi iyiymiş şükür :)TaeYang oğluşunu gördün mü? İnş sağlıklı mutlu ömürleri olur.
Ben de her gittiğimde tüp bebek tarafı kalabalık oluyor aşılama yaptıran da oluyor Allah dayanma gücü versin kimsenin umutlarını boşa çıkarmasın.
İnşallah canım. Seninde gözünaydın sağlıkla sıhhatle gelsin inşallahgördüm canım, iyiymiş çok şükür :)
detaylıyı da atlattık şükür.
sağol canım, sen de göreceksin inşallah 10 hafta sonra filan detaylı detaylı :)
benim de çok mide bulantım oluyordu, hala da oluyor ama tolere edebiliyorum artık en azından.
bi de hiç geçmeyen iğrenç bir ağız tadı var maalesef
gördüm canım, şimdilik gelişimi iyiymiş şükür :)
amin inşallah sağlıklı hayırlı olsun.
Allah inşallah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın, amiin.
Allah gönlüne göre versin canım sağlıklı hayırlı ikiz tatlımı tatlı evlatlar versin inşallah bu ay bize güzel haberi verirsinamin canim insallah ikizlerim olsa ne güzel olur cok sevinirimhayirli saglikli tarafindan insallah
insallah canim bakalim iki haftaya kadar belli olur kavustular mi yoksa kavusmadilar mi insallah kavusmuslardir bu sefer
sagol canim insallah hayirlisiyla bizlerede nasip olur
İnşallah canım. Seninde gözünaydın sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah
Peki baş ağrısı oldumu hiç? 2 gündür hiç iyi değilim
TaeYang canım çok şükür oğluşun sağlıklıymış çok sevindim Allah gününğ tamamladığında hayırlısıyla sağlıkla gelmeyi ve kucağına almayı nasip etsin
amin canim insallah hepimizin gönlüne göre versin AllahAllah gönlüne göre versin canım sağlıklı hayırlı ikiz tatlımı tatlı evlatlar versin inşallah bu ay bize güzel haberi verirsin
Ben pek baş ağrısı yaşamadım canım, hamilelikte normal olduğunu biliyorum ve anne adayını bedenen yorduğunu da biliyorum. Çok geçmiş olsun. Böyle şakaklara sürmek için rahatlatıcı yağlar oluyor onlardan denesen?
Yaşamadığına sevindim çok zor.sağol canım evet gerçekten psikolojik olarak bile çöküyor insan.Ben pek baş ağrısı yaşamadım canım, hamilelikte normal olduğunu biliyorum ve anne adayını bedenen yorduğunu da biliyorum. Çok geçmiş olsun. Böyle şakaklara sürmek için rahatlatıcı yağlar oluyor onlardan denesen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?