Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yaşamadığına sevindim çok zor.sağol canım evet gerçekten psikolojik olarak bile çöküyor insan.
Nane yağı sürüyorum bazen yine sürerim şimdi. Bugünler hemen geçse keşke
Benim bitmek bilmeyen bulantılarım bana yetiriyor :)
Her halimize binlerce kez şükürler olsun, bunlar hep gelip geçici şeyler deranım. Pozitif düşün, beterin beteri var. Hamd olsun zor da olsa bebeğin seninle.

ewet kızlar o agrı sızıların bıle kıymetını bılın bakın bız hala ugrasıyoruz. rabbım sızınde yardmcnz olsun bızım gıbı bekleyenlerınde ınsaallahh..
Amin Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah canım.

Gunaydin herkese..
Canim ben yogunum bu aralar dügüne gidecegim hazirlik yapiyorum :) 2hafta ara ara bakarim firsat bulursam cvp yazarim Eve dönünce aktiflesirim
Bu arada bende dün regl oldum bir ay daha silindi :-/

Gunaydin herkese..
Canim ben yogunum bu aralar dügüne gidecegim hazirlik yapiyorum :) 2hafta ara ara bakarim firsat bulursam cvp yazarim Eve dönünce aktiflesirim
Dun regl gunu sanırım ben de dun regl oldum Alpim..Düğün hazırlıkları hem zevkli hem de yorucudur. Kolay gelsin

Gunaydin herkese..

Hiii doğru ya kuzum sen dugune gidecektin hatırladım.. olsun ara ara girmeye çalış bi gün olmasanız merak ediyorum..
Bu arada regl olmana hic takılma bırak olsun napalım olamamak da bi dert.. bunlar hem hep iyiye isaret yumoşlar tıkır tıkır calisiyo.. bigün bebise donusecek insallah.. suan ezan da okunuyo Rabbim dualarımızı kabul eylesin ezanlar yüzü suyu hürmetine..
Hepimizi guldürsün güzel Mevlam... ♡♡♡♡

Benim bitmek bilmeyen bulantılarım bana yetiriyor :)
Her halimize binlerce kez şükürler olsun, bunlar hep gelip geçici şeyler deranım. Pozitif düşün, beterin beteri var. Hamd olsun zor da olsa bebeğin seninle.
Bendede var maalesef mide bulantıları.
Aynen geçici biliyorum çok bekledim bugünleri. İşte Çok hasta olunca mantıklı düşünemiyor insan maalesef.
Rabbim dermansız dert vermesin hiçbirimize canım

Aminn canim.. Aman gelsin be ya alıştım hatta dua ediyorum bari erken gel diye :)) Tedavi gorurken sıkıntı cekiyorum cok erken oluyorum lekeler geliyor son iki aydir oturdu eski düzeni masallah :)
Düzenim bozulmasin artik cok zor olmamak tabiki..

günaydın kızlar herkesler iyi mi?

Günaydın iyi pazarlar kızlar, keyfiniz bol olsun
TaeYang ohhh maşallah herşey yolundaymış... Bnm içinde sev ogluşunu maşallah

çok sağol canım, şükür bir sıkıntı yokmuş.
hayırlısıyla doğsun da inşallah ısırırım senin için çok çok

Gunaydin hanimlar mutlu pazarlar..
TaeYang canim gozun aydin masallah bebise saglikla dunyaya gelicegi gunleri de gorecegiz ins.
Saye- canim surecin hayirli ugurlu olsun.. Guzel haberlerini en kisa surede aliriz ins.

mutlu pazarlar özlemcim.
çok sağolasın, amin inşallah, burda seneye gaz sancıları, verilemeyen doğum kilolarını vs konuşacağız hep birlikte inşallah.

Canım iyi olmana sevindim oh ne güzel misafirlerin gelmiş yorucudur ama güzeldir arkadaşları ağırlamak daha güzel gör inşallah..

Canım hayırdır özleminin nedeni bebek mi yoksa aile özlemi filan mı gurbette misin

Evet aynen oyle duzenimiz sagligimiz yerinde olsun yeterki geridi Rabbimden hayirlisi..

En başta bebek.. kafama taktıklarım..
Ve ailem tabiki evet kuzum gurbetteyim ailem bursada..

Her ay geliyor her ay gelme diyoruz geliyor Evet zevkli masraflı Uzakta olunca hazira konuyorsun yorucu kısmında olmuyorsun .. Ben kendimi giydirmekten yoruldum
Sağlıklı olalım da canım gelsin regler bekleriz napalım yakında stil yarışmalarına katılacak kadar kiyafetin olacak desene.. Ben de bu gun indirim vardi 4 tane elbise aldim

Inşallah canımcim.. Sizin tecrubelerden faydalaniriz o zaman

4elbise mi Maşallah seninde benden kalir yanin yokmuş canim :)
Güle gule giy saglikli gunlerde ..

amca izimin dügününe gidemedim kizlar drum izin vermedi cok üzüldüm yalniz kalmistir o . gerci oda benim dügünümde benim yanimda olmadi hic sagolsun üni arkadaslari m ve is arkadaslarim ilgilendi herseyimle ama insan genede hüzünleniyor gitmek cok istemistim nasip olmadi... cok üzüldüm

Kuzum gözün aydın bebişin iyiymiş. Inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim :)

Kuzum meleklerin tutunsun sana sonra her türlü yanına gidersin. Bence iyi olmuş gitmemen dikkat et kendine. Düğünler bitmez

Kuzum meleklerin tutunsun sana sonra her türlü yanına gidersin. Bence iyi olmuş gitmemen dikkat et kendine. Düğünler bitmez
evet saadetim haklisinda iste insan buruluyor gercekten üzülüyor insalah evine ziyarete giderim bebeklerimle birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…