Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet aynen oyle duzenimiz sagligimiz yerinde olsun yeterki geridi Rabbimden hayirlisi..

En başta bebek.. kafama taktıklarım..
Ve ailem tabiki evet kuzum gurbetteyim ailem bursada..
Canım herşeyin hayırlısını istemek lazım olmuyorsa vardır bir hayır deyip elimizden geleni yapıp zamanını beklemek lazım elimizden geldiğince.. ailenin uzakta olması zor tabi ona bişey diyemem ama sağlıklı mutlu olduklarını bilmek çok önemli o olaun mesafelere katlanır insan.. Bursayı bilirim ve çok severim oranın büyüaü bir başka içime huzur doluyo sanki benimde yakınlarım var orda gidiyorum en az senede 1 kere orayıda özlersin ayrıca tahmin edebiliyorum
Canım keyiften değil ki düğüne gitmeme nedenin inşallah sana tutunmuş olan bebeklerinin rahatı için gitmedin ve bu yolun sonunda onlara kavuşursun da dediğin gibi ziyarete gidersiniz bebişlerinle

Evet canım benim aynen öyle..
Tabiki de hayırlısını istemek lazım.. Her şeyde bi hayır var buna zerre şüphem yok zaten. Şükürler olsun Rabbime sağlıgım sıhatim yerinde..
Ama insanız iste arada hayallere dalıp hüzünleniyo insan istemsiz olarak..

Ben artık çocuk duygularıma gem vurmayı öğreniyorum canım şuan olmasını istemediğim için dışarda bebek gördüğümde içim acısada o acıyı duymazlıktan geliyorum.. inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar sizlere nasip eder Allahım bekletmeden

evet saadetim haklisinda iste insan buruluyor gercekten üzülüyor insalah evine ziyarete giderim bebeklerimle birlikte
Bebeklerin gelsin Bak bakalım üzüntü kalıyor mu inşallah Rabbim nasip eder kuzumm

Inşallah tez zaman da gelir gülüm üzülme
Nereye gonderdin canim ? Cabucak zaman gecer insallah

Saolasınız kızlar... İzmir'e ailemin yanına gelmiştik. Biraz tatil yaptık. Eşimin izni bitti o geri döndü İstanbul'a. Ben biraz daha kalmak istedim burda zaten senede sayılı günler kalıyoruz bari iş güç yokken kalayım dedim.. Bir de 1 haftadır bayağı bir dolu dolu geçince o da bir anda gidince zor geldi bana

Ayrı kalmak iyidir uzun ayrilıklar olmadiktan sonra Iliski yenilenir özlem olur bencede kal firsati degerlendir ..

Günaydın kızlar
Bugün itibariyle haftaiçi her gün mesaiye başladım yeni yerde.
Çok felaket sıcak ama klima da yok resmen bayılıcam sıcaktan.

Kuzum gözün aydın bebişin iyiymiş. Inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim :)

Sağol canım benim, âmin inşallah

İyi geceler kızlar... Eşimi gönderdim bugün ben de biraz buruğum
Allah kavuştursun canım

Bendede var maalesef mide bulantıları.
Aynen geçici biliyorum çok bekledim bugünleri. İşte Çok hasta olunca mantıklı düşünemiyor insan maalesef.
Rabbim dermansız dert vermesin hiçbirimize canım
Seni çok iyi anlıyorum, moralini yüksek tutmaya çalış kendi kendine iyiyim ben hasta değilim de, pozitif düşün gerçekten faydası oluyor. Diğer türlü oram ağırıyor buram ağırıyor diye gezinince insan daha da çöküyor.
İyi geceler kızlar... Eşimi gönderdim bugün ben de biraz buruğum
Allah kavuştursun adaşım, azıcık birbirinizi özlemek ilişkinize güzel şeyler katacak bence.
Kolay gelsin canım, aman dikkat et tansiyonun falan düşmesin sıcaktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…