Saolasın kuzum amin inşallah.. Bu arada dikkatli ol canım gerçekten hava çok sıcakGünaydın kızlar
Bugün itibariyle haftaiçi her gün mesaiye başladım yeni yerde.
Çok felaket sıcak ama klima da yok resmen bayılıcam sıcaktan.
Sağol canım benim, âmin inşallah
Allah kavuştursun canım
Amin kuzum inşallah.. Bence de arada böyle şeyler iyi gelir.. Dolu dolu zaman geçirince bir an boşluğa düştümSeni çok iyi anlıyorum, moralini yüksek tutmaya çalış kendi kendine iyiyim ben hasta değilim de, pozitif düşün gerçekten faydası oluyor. Diğer türlü oram ağırıyor buram ağırıyor diye gezinince insan daha da çöküyor.
Allah kavuştursun adaşım, azıcık birbirinizi özlemek ilişkinize güzel şeyler katacak bence.
Kolay gelsin canım, aman dikkat et tansiyonun falan düşmesin sıcaktan.
Kıyamam asma yüzünü, sayılı gün çabuk geçer Allah'ın izniyle. Ne kadar ayrı kalacaksınız?Amin kuzum inşallah.. Bence de arada böyle şeyler iyi gelir.. Dolu dolu zaman geçirince bir an boşluğa düştümama olsun
Saolasın canım :) 1-2 hafta kadar kalmayı düşünüyorum kuzum gelmişken kalayım diye düşündümKıyamam asma yüzünü, sayılı gün çabuk geçer Allah'ın izniyle. Ne kadar ayrı kalacaksınız?
insallah canim hayirlisi olsun artikCanım herşeyin hayırlısını istemek lazım olmuyorsa vardır bir hayır deyip elimizden geleni yapıp zamanını beklemek lazım elimizden geldiğince.. ailenin uzakta olması zor tabi ona bişey diyemem ama sağlıklı mutlu olduklarını bilmek çok önemli o olaun mesafelere katlanır insan.. Bursayı bilirim ve çok severim oranın büyüaü bir başka içime huzur doluyo sanki benimde yakınlarım var orda gidiyorum en az senede 1 kere orayıda özlersin ayrıca tahmin edebiliyorum
Canım keyiften değil ki düğüne gitmeme nedenin inşallah sana tutunmuş olan bebeklerinin rahatı için gitmedin ve bu yolun sonunda onlara kavuşursun da dediğin gibi ziyarete gidersiniz bebişlerinle
Allah kavustursun ebrum merak etme sayili gün cabuk gecerİyi geceler kızlar... Eşimi gönderdim bugün ben de biraz buruğum
insallah saadetim insallahBebeklerin gelsin Bak bakalım üzüntü kalıyor muinşallah Rabbim nasip eder kuzumm
zeynepcim agustosun 13ünde 15 gün oluyor o gün test zamani dayanabilirsem ayin 10unda yaparim büyük ihtimalCanım nasılsın test günün ne zaman??
Zaman geçmez şimdi..
hayirli olsun canim yeni yerinde mutlu olursiun insallahGünaydın kızlar
Bugün itibariyle haftaiçi her gün mesaiye başladım yeni yerde.
Çok felaket sıcak ama klima da yok resmen bayılıcam sıcaktan.
Saolasın kuzum aynen geçecek gün inşallah:)insallah canim hayirlisi olsun artik
Allah kavustursun ebrum merak etme sayili gün cabuk gecer
insallah saadetim insallah
zeynepcim agustosun 13ünde 15 gün oluyor o gün test zamani dayanabilirsem ayin 10unda yaparim büyük ihtimal
hayirli olsun canim yeni yerinde mutlu olursiun insallah
İyi düşünmüşsün gülüm annenlerle doyasıya vakit geçirSaolasın canım :) 1-2 hafta kadar kalmayı düşünüyorum kuzum gelmişken kalayım diye düşündüm
Saolasınız kızlar... İzmir'e ailemin yanına gelmiştik. Biraz tatil yaptık. Eşimin izni bitti o geri döndü İstanbul'a. Ben biraz daha kalmak istedim burda zaten senede sayılı günler kalıyoruz bari iş güç yokken kalayım dedim.. Bir de 1 haftadır bayağı bir dolu dolu geçince o da bir anda gidince zor geldi bana
Aynen kuzummm iyi oldu bu mola:)İyi düşünmüşsün gülüm annenlerle doyasıya vakit geçir
Evet canım deşarj olacağız birazcık bu sayede:)Ben gecen yil esimden ayri 25 gub gecirmistim. Iyi olmustu ama.Inan zor gibi ama arada ozlem guzel oluyor.
tabii canim neden olmasinumutLatahzen Saye- TaeYang kızlar izniniz olursa kendi instagram hesabımdan takip etmek isterim.. Diğer hesabıma girmek istemiyorum bir süre malumunuz
Seni çok iyi anlıyorum, moralini yüksek tutmaya çalış kendi kendine iyiyim ben hasta değilim de, pozitif düşün gerçekten faydası oluyor. Diğer türlü oram ağırıyor buram ağırıyor diye gezinince insan daha da çöküyor.
Allah kavuştursun adaşım, azıcık birbirinizi özlemek ilişkinize güzel şeyler katacak bence.
Kolay gelsin canım, aman dikkat et tansiyonun falan düşmesin sıcaktan.
Saolasın kuzum amin inşallah.. Bu arada dikkatli ol canım gerçekten hava çok sıcak
Sağolun kızlar hepinize çok teşekkürlerinsallah canim hayirlisi olsun artik
Allah kavustursun ebrum merak etme sayili gün cabuk gecer
insallah saadetim insallah
zeynepcim agustosun 13ünde 15 gün oluyor o gün test zamani dayanabilirsem ayin 10unda yaparim büyük ihtimal
hayirli olsun canim yeni yerinde mutlu olursiun insallah
Tabi ebrucum neden olmasın :)umutLatahzen Saye- TaeYang kızlar izniniz olursa kendi instagram hesabımdan takip etmek isterim.. Diğer hesabıma girmek istemiyorum bir süre malumunuz
canim doktoruna bu ihtimalden bahsetseydin keske ona göre ilac baslardi. simdi test yapsan kan testi yani belki sana bi fikir olabilir. yada doktoruna ulasma sansin varsa arayip bu konuyu sorabilirsin...Kızlar iyi haftalar.. birşey danışmak istiyorum bileniniz vardı antidepresan kullanmaya başladım bugüne kadar yarım içiyodum bugünden sonra 1 adet içmeye başlıycam sat 8 temmuzdu tahmini olarak 23 temmuzda yumurtladım. Bat ise 6 ağustos yani 5 gün var bende ilacın miktarını artırıcam ama ya hamilelik filan varsa diye korkuyorum ne yapsam sizce bana bi akıl verir misiniz?
bu degere göre kesenin görünmesi gerekirdi canim ben böyle bi durum yasamadim ama baska bi doktora daha muayene olsan .. bide beta hcg degerin bu zamana kadar normal mi artti bi kere mi bakildi bu degereArkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 2 hafta önce cuma günü beta testi 8120 çıktı ama kese görünmedi doktor geç döllenme olabilir 10 gün sonra gel 6 haftalık hamile olmalısın dedi ama sat tarihime göre 7.5 hafta olması gerekiyor. Beni endişendiren evet geç döllenme olabilir ama beta testi bu kadar yüksek olup kese görünmeyen varmı? Bu durum bana hiç normal gözükmedi. Doktor kontrolüm bu akşam ve çok korkuyorum bu arada yaşım 39
Bi kere bakıldı Can'ım. 6 haftalık gözüküyor ama kese yok geç döllenme olabilir dedi. İyi de geç döllenme olsa bile bu değerde kese gözükmeliydi.canim doktoruna bu ihtimalden bahsetseydin keske ona göre ilac baslardi. simdi test yapsan kan testi yani belki sana bi fikir olabilir. yada doktoruna ulasma sansin varsa arayip bu konuyu sorabilirsin...
bu degere göre kesenin görünmesi gerekirdi canim ben böyle bi durum yasamadim ama baska bi doktora daha muayene olsan .. bide beta hcg degerin bu zamana kadar normal mi artti bi kere mi bakildi bu degere
degerin baya yüksek canim peki rahim duvari kalinligi falan nasil bu konuda bi sey söyledi mi..Bi kere bakıldı Can'ım. 6 haftalık gözüküyor ama kese yok geç döllenme olabilir dedi. İyi de geç döllenme olsa bile bu değerde kese gözükmeliydi.
Benim 2 gunde bir beta aliniyordu niye 1 kere alindi ki? Kac gub gecti. Istersen baska doktora git. Gec dollenme de belki gec olabilir kese kafani rahatlatmak istiyorsan eger problem olacaksa bu sana baska bir doktora git hem stres olmazsin bu kadarBi kere bakıldı Can'ım. 6 haftalık gözüküyor ama kese yok geç döllenme olabilir dedi. İyi de geç döllenme olsa bile bu değerde kese gözükmeliydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?