Erkek olana kadar devamSağlıklı olsun da benim için önemli değil ama adama laf geçmiyor canım.ne var bu erkeklerde bilmem..İnşallah erkek olur yoksa erkek olana kadar bu adam benim başımın etini yer)) başka doğum çekemem artık....
AynenDr da garanti yapmış Valla nasıl iş bu
AYNEN VALLA NAPALIM DALGA DA GEÇMEZSEK ZAMAN GEÇMİYECEK:)Erkek olana kadar devamhani kolay hamile kalabilen insanlar olsak firt firt dogur da o da yok ki bizde Durumumuzla dalga gececek noktaya eristik artik
Gülüm ekleyelim istersen seni de listeye sende bu zorlu süreci bizimle bekle :)
Rabbim hepimize hayırlısını versin inşallah
D3S1R3 ablacım yardımcı olabilirmisin bize?
Benim tedavisiz ayım mı var :)))) artık üzülmüyorum bile sinirden gülüyorum halime :)
Enaaaaa yalana bak yalana demesinKac sayfa atlamissiniz ama konunun özeti pink ve doktorkiz git doktoruna cok agrim var kasiklarimda sehir disina cikicagim yarin korktum geldim de !! Seni mi yiycek . Veson ablamda devlette cekildu iceri giren ayilip bayildi diyor hatta esi bosver gel ozele gidelim demis ablam hayir cekilecegim demis girmis iceri cekilmis ama cihaz hata vermis ikinciyi cekmisler .. sadece ilaci verirken bir sanci oldu o kadar hiccc abartilacak kadar bisi degildu diyor ..
BencedeAYNEN VALLA NAPALIM DALGA DA GEÇMEZSEK ZAMAN GEÇMİYECEK:)
Ozel devlet farketmez bencede. Tıkanıklık varsa agriyor yoksa hafif adet sancisi gibi agri herkes boyle diyor.Kac sayfa atlamissiniz ama konunun özeti pink ve doktorkiz git doktoruna cok agrim var kasiklarimda sehir disina cikicagim yarin korktum geldim de !! Seni mi yiycek . Veson ablamda devlette cekildu iceri giren ayilip bayildi diyor hatta esi bosver gel ozele gidelim demis ablam hayir cekilecegim demis girmis iceri cekilmis ama cihaz hata vermis ikinciyi cekmisler .. sadece ilaci verirken bir sanci oldu o kadar hiccc abartilacak kadar bisi degildu diyor ..
vallahi benim adet sancısı gibi bile ağrımamıştı:)hatta duyduklarımdan çok gerildim adam geldi başıma dediki vajinal muayene olamıyomusun dedi yooo dedim çokta rahat oluyorum e neden bukadar geriliyosun onunla aynı dedi.dedim anlatılanlar kötü hsg hakkında yok öle bişi bu ağrısız cihaz dedi dediği gibide oldu şimdi hiç yaptırmayan korkuyor ben çok iyi anlıyorum..Ozel devlet farketmez bencede. Tıkanıklık varsa agriyor yoksa hafif adet sancisi gibi agri herkes boyle diyor.
nerde yasiyorsun cok merak ettim baska ozel hast. Yok mu oralarda :) cumartesi gider hatta doktorunu degistirirdin .. Doktoruna topikce sinirlendik elimize gecerse yolacagiz onuEnaaaaa yalana bak yalana demesin
Cnm işte ben de 5. Gün başlıyordum 5 gün sabah akşam içip bitiriyordum ertesi gün kontrol genellikle Yum 18 falan oluyordu Dr Yum büyüklüğüne göre iğne vurulacağım günü söylüyordu sen iğne için mi gideceksin yoksa Yum Un büyüklüğünü Öğrenmek için mi? İlaç bitirip ertesi gün gitmek en mantıklısıOfff yaaa yarin 10.gin ama ilac daha bitmediki cnm yarin iki ilacim daha var sabah aksam adetin 5.gunu baslatti. O zamn 11.gun mu gideyim
ben şuan herhangi bir jinekolog görsem yolarım cnm şuan hepsini çok fitil durumdayım:)nerde yasiyorsun cok merak ettim baska ozel hast. Yok mu oralarda :) cumartesi gider hatta doktorunu degistirirdin .. Doktoruna topikce sinirlendik elimize gecerse yolacagiz onu
Bizde biraz keyfimize bakalimAYNEN VALLA NAPALIM DALGA DA GEÇMEZSEK ZAMAN GEÇMİYECEK:)
Hergun birkac defa yapilacakmis canim. Sayisi ya da suresi yok. Ayaklardan tutup cene/alin mumkun oldugunca yere degdirilmeye calisilacak. Vesile olur insallah
Cnm işte insan bilmediği şeyden korkar ya o hesap yoksa benim de Ağrı eşiğim yüksektirKac sayfa atlamissiniz ama konunun özeti pink ve doktorkiz git doktoruna cok agrim var kasiklarimda sehir disina cikicagim yarin korktum geldim de !! Seni mi yiycek . Veson ablamda devlette cekildu iceri giren ayilip bayildi diyor hatta esi bosver gel ozele gidelim demis ablam hayir cekilecegim demis girmis iceri cekilmis ama cihaz hata vermis ikinciyi cekmisler .. sadece ilaci verirken bir sanci oldu o kadar hiccc abartilacak kadar bisi degildu diyor ..
iki tane ozel hast bi tane devlet hast varnerde yasiyorsun cok merak ettim baska ozel hast. Yok mu oralarda :) cumartesi gider hatta doktorunu degistirirdin .. Doktoruna topikce sinirlendik elimize gecerse yolacagiz onu
Eninde sonunda bende cektircem ve korkuyorum tabi ama napcaaannn mecburrrvallahi benim adet sancısı gibi bile ağrımamıştı:)hatta duyduklarımdan çok gerildim adam geldi başıma dediki vajinal muayene olamıyomusun dedi yooo dedim çokta rahat oluyorum e neden bukadar geriliyosun onunla aynı dedi.dedim anlatılanlar kötü hsg hakkında yok öle bişi bu ağrısız cihaz dedi dediği gibide oldu şimdi hiç yaptırmayan korkuyor ben çok iyi anlıyorum..
O zaman ben cuma gideyim canim . Cnim iste ilaci kullandim yumurta buyumusmu buyumemismi igne verirse vericekti. Benim gittigim dr igne vermek istemiyor. Baska sansimizi oldurmeyelim 3kere igne hakkimiz var diyor.Cnm işte ben de 5. Gün başlıyordum 5 gün sabah akşam içip bitiriyordum ertesi gün kontrol genellikle Yum 18 falan oluyordu Dr Yum büyüklüğüne göre iğne vurulacağım günü söylüyordu sen iğne için mi gideceksin yoksa Yum Un büyüklüğünü Öğrenmek için mi? İlaç bitirip ertesi gün gitmek en mantıklısı
Gözlüğü var demek biz onları ona lens yaparız sen merak etme:))iki tane ozel hast bi tane devlet hast varbiri sehir merkezinde ben ona gidiyorum o tamamen kadin dogum hastanesi. Biride ozel ama jer bölüm var devket gibi yapmışlar orayi sevmedim bide sehrin girişinde oralra ben gidemem
Aksaraydayim (kimseye soyleme).valla bende cok gicik oldum goLzuklerini kirip eline vericem onu istiyo
Çatlatma iğnesinden mi bahsediyorsun cnm ben ard Arda 6 ay vurulduğumu biliyorumO zaman ben cuma gideyim canim . Cnim iste ilaci kullandim yumurta buyumusmu buyumemismi igne verirse vericekti. Benim gittigim dr igne vermek istemiyor. Baska sansimizi oldurmeyelim 3kere igne hakkimiz var diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?