- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Canım benim reglime 3 gün kala kan testinde çıkmıştı 10 gün geçmise çıkması lazım. Kadın doğum doktoruna sorabilirsin canım. Bence bi doktor müdahale etsin daha iyi. Ama daha önce antideprasan ilaç alıp daha sonra hamile olduğunu öğrenen bir kişi okumuştum burda. Bebeğide iyiydi.Saye- aslında bahsetmem gerekirdi ama ne biliyim ağzımı bile açasım gelmedi söyleyemedim o psikolojiyle şimdi test versem çıkarmı acaba döllenme olduysa 10 gün oldu regle de 5 gün var dr u arayamam çünkü devlette psikiyatra gittim. Tedaviyide yarım bırakmak istemiyorum bilmiyrm ne yapıcağımı
Sağol canım yorumun için bende kan testi yaptırsam diye düşünüyorum erken gebelik testi alsam da o kadar fazla güvenmem sanırım sonuca.. olduğunu sanmıyorum da neblim içim rahat etmiyo kanda çıkar mı sence?u-mutlu lale canım zaten şu anda antidepresan kullanıyorsun yani dozajın çok artmıyor yani çok değişen bir şey olmaz sanırım ama için rahat edecekse bence yarın baktır kanda öyle rahat edersin ya da erken gebelik testlerinden al adete 7-8 gün kala bile algılayanlar var
Bugün geçti zaten yaptıramadım ama yarın belki yaptırırım canım daha önce kullanmış birisinden verdiğin örnekde çok iyi olmuş sağol canım benim zaten varsa da bilmeden içilen ilacın bir zararı olmuyo diyolar hayırlısı bakalım. Olursa o zaman düşünürüz..Canım benim reglime 3 gün kala kan testinde çıkmıştı 10 gün geçmise çıkması lazım. Kadın doğum doktoruna sorabilirsin canım. Bence bi doktor müdahale etsin daha iyi. Ama daha önce antideprasan ilaç alıp daha sonra hamile olduğunu öğrenen bir kişi okumuştum burda. Bebeğide iyiydi.
4 ya da 3 gün kala gidip test yaptırabilirsin. Ya da 5 gün kala çıkar mı bilmiyorum???
Evet tatlım ama sen yine temkinli ol yarın ya da 3 gün kala git yaptır. İçin rahat eder.Bugün geçti zaten yaptıramadım ama yarın belki yaptırırım canım daha önce kullanmış birisinden verdiğin örnekde çok iyi olmuş sağol canım benim zaten varsa da bilmeden içilen ilacın bir zararı olmuyo diyolar hayırlısı bakalım. Olursa o zaman düşünürüz..
Sağol yardımların için canım benim yaa yarın yaptırabilirim belki duruma göreEvet tatlım ama sen yine temkinli ol yarın ya da 3 gün kala git yaptır. İçin rahat eder.
Kan testi zaten en kesin olanı canım zaten oluşmuşsa değer düşük de olsa bir şeyler çıkar.. İdrar testlerndense tabiki kan testi daha güvenilir..Sağol canım yorumun için bende kan testi yaptırsam diye düşünüyorum erken gebelik testi alsam da o kadar fazla güvenmem sanırım sonuca.. olduğunu sanmıyorum da neblim içim rahat etmiyo kanda çıkar mı sence?
Çok sağol canım yaa. Kan testi yaptırmak istiyorum ama kesin yoktur özelde o kadar para vercem boşuna diye de düşünüyorum bide varsa ve ilaca deva edersem vicdan azabı daha ağır olur diyorum arada kaldım buara hiç bişeye karar veremediğim gibi şu kadarcık bişeye bile karar veremiyorumKan testi zaten en kesin olanı canım zaten oluşmuşsa değer düşük de olsa bir şeyler çıkar.. İdrar testlerndense tabiki kan testi daha güvenilir..
degerin düsükte ola cikar canim bence madem süphen var yaptir icin rahat etsinSaye- aslında bahsetmem gerekirdi ama ne biliyim ağzımı bile açasım gelmedi söyleyemedim o psikolojiyle şimdi test versem çıkarmı acaba döllenme olduysa 10 gün oldu regle de 5 gün var dr u arayamam çünkü devlette psikiyatra gittim. Tedaviyide yarım bırakmak istemiyorum bilmiyrm ne yapıcağımı
Sonuçta istiyoduk canım herhangi bir önlem almamıştık olasılık var yani ama yaşadığım onca üzüntü strese göre olsa bile tutcağını sanmıyorum eşim ilacı içme diyo ama bende tedaviyi yarım bırakmak istemiyorum kararsızımdegerin düsükte ola cikar canim bence madem süphen var yaptir icin rahat etsin
tedavini tabiiki yarim birakma ama bi can dünyaya geleceke bizim basimiza ne gelsede fark etmez canim umutsuz olmaSonuçta istiyoduk canım herhangi bir önlem almamıştık olasılık var yani ama yaşadığım onca üzüntü strese göre olsa bile tutcağını sanmıyorum eşim ilacı içme diyo ama bende tedaviyi yarım bırakmak istemiyorum kararsızım
taktikler taktikleru-mutlu lale özelde çok pahalı değildir.
devlette de acile gidip idrar yolu enfeksiyonu taklidi yap ya da karın ağrısı ama gebelik şüphem de var de yaparlar
napak hayırlı bi iş için yalan söyleyecen artık :)
Bence yaptırmalısın canım eğer olursa da onun vicdan azabından dolayı iyicene kahrolursun şu an zaten her türlü olay seni etkilemeye müsaittir... Özelde ben 27 tl ye yaptırmıştım en son orta halli bir hastaneydiÇok sağol canım yaa. Kan testi yaptırmak istiyorum ama kesin yoktur özelde o kadar para vercem boşuna diye de düşünüyorum bide varsa ve ilaca deva edersem vicdan azabı daha ağır olur diyorum arada kaldım buara hiç bişeye karar veremediğim gibi şu kadarcık bişeye bile karar veremiyorum
u-mutlu lale canım 20-30 liradır. Varsa eğer bebeğin sağlığı daha önemli. İnşallah tabi. Sen vereceğin parayla huzuru satın alacaksın rahat edeceksin öyle düşün. Çok pahalı olmayan bi tık düşük özeller var. Test çok değişik değil ki her hastanede yapılır
u-mutlu lale özelde çok pahalı değildir.
devlette de acile gidip idrar yolu enfeksiyonu taklidi yap ya da karın ağrısı ama gebelik şüphem de var de yaparlar
taktikler taktikler
Öncelikle günaydınlar kızlar hepiniz yaptır diye fikir vermişsiniz bu kadar yorumun üstüne yaptırmamak olmaz zaten dün ilaç içmemiştim bu sabah bir yarım içtim toplam 3 adet içmiş oldum bugüne kadar.. benm yakınımdaki özelde sgk ya 40 tl ye yaptırıyodum düşük yaşadığımda hergün gidip yaptırıyodum meraktan duramıyodum da şuan umutsuz ve isteksizim ya herhalde ondan yaptırmak istemedim yoksa parayı konu etmezdim.. kendime inanamıyorum resmen sanki yıllardır isteyen ve uğruna çabalayan ben değilmişim gibi hissediyorum kendimi çok ilginç. Bu akşam iş çıkışı uğrar yaptırırım artık. Devlete gitmem için işten izin almam lazım onu yapmak istemiyorum taeyangcım ama taktik süper yani cepte dursun lazım olur belki bigünBence yaptırmalısın canım eğer olursa da onun vicdan azabından dolayı iyicene kahrolursun şu an zaten her türlü olay seni etkilemeye müsaittir... Özelde ben 27 tl ye yaptırmıştım en son orta halli bir hastaneydi
u-mutlu lale özelde çok pahalı değildir.
Canım devlet acile gideceksen işten izin almana gerek yok ki çıkarken git acile. 40 lira cokmus canim ne hastanesi kiz bu florence nightingale mi??? Töbe töbeÖncelikle günaydınlar kızlar hepiniz yaptır diye fikir vermişsiniz bu kadar yorumun üstüne yaptırmamak olmaz zaten dün ilaç içmemiştim bu sabah bir yarım içtim toplam 3 adet içmiş oldum bugüne kadar.. benm yakınımdaki özelde sgk ya 40 tl ye yaptırıyodum düşük yaşadığımda hergün gidip yaptırıyodum meraktan duramıyodum da şuan umutsuz ve isteksizim ya herhalde ondan yaptırmak istemedim yoksa parayı konu etmezdim.. kendime inanamıyorum resmen sanki yıllardır isteyen ve uğruna çabalayan ben değilmişim gibi hissediyorum kendimi çok ilginç. Bu akşam iş çıkışı uğrar yaptırırım artık. Devlete gitmem için işten izin almam lazım onu yapmak istemiyorum taeyangcım ama taktik süper yani cepte dursun lazım olur belki bigün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?