- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Ay güldürdün beni kız yok k. Kırık bi özel hastane işte. Normalde ben oraya dr a bile gitmiyorum güvenip de sadece test yaptırıyorum o da mecburiyetten.. devlet için sölediğin mantıklı aslında ama çıkışta bakcam artıkÇok iyi ya. Haha çok güldüm. İdrar enfeksyonu taklidi nasıl yapılıyor canım belki bir gün lazım olur??
Canım devlet acile gideceksen işten izin almana gerek yok ki çıkarken git acile. 40 lira cokmus canim ne hastanesi kiz bu florence nightingale mi??? Töbe töbe
Oyyyy maşallah yaa ne tatlılık böyle harika ama bir o kadar yorucu görünen bir tablo kaç kişi bakıyosun bebeklere acaba
Kavinvalide ile bakiyoruz canim cook yormuyorlar annesini kuuzlarim cok şükürOyyyy maşallah yaa ne tatlılık böyle harika ama bir o kadar yorucu görünen bir tablo kaç kişi bakıyosun bebeklere acaba
3 kiz 1 erkek :)) rabbim isteyen herkese kac tane istiyorsa o kadar versin :)Maşallah
Çok tatlı bunlar.
Kaç kız kaç erkek???
Allahım yerim sizi.
Allah hakkında hayırlısını versin canım. Hamileysen halay çek birden dersin idrar enfeksiyonum düzeldi...Ay güldürdün beni kız yok k. Kırık bi özel hastane işte. Normalde ben oraya dr a bile gitmiyorum güvenip de sadece test yaptırıyorum o da mecburiyetten.. devlet için sölediğin mantıklı aslında ama çıkışta bakcam artık
3 kiz 1 erkek :)) rabbim isteyen herkese kac tane istiyorsa o kadar versin :)
Amiin amiin Allah razi olsun canimAllahım sağlıkla ana babasıyla büyütsün inşallah. Güzel insanlarla karşılaştırsın hep. Hayırlı evlatlar olsunlar inş.
Maşallah canlarım benim.
Amin inş bize de nasip eder.
4 tane bakamam ama 1-2 olur inşallah.
Maşallah Allah bağışlasın:) sağlıkla büyüsünler inşallah
Amiiin cok tesekkur ederim size de en kısa zamanda kucaginza almayi nasip etsin saglikla inşallahMaşallah Allah bağışlasın:) sağlıkla büyüsünler inşallah
Aminn çok sağol inşallahAmiiin cok tesekkur ederim size de en kısa zamanda kucaginza almayi nasip etsin saglikla inşallah
MasaAllah Rabbim sağlıkla büyütmeti nasip etsin cok tatlılar
Canım benim Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatsin hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin insaAllah.. çok heyecanlı ve güzel bir surectesin masaAllah bir prenses geliyorTünaydın kızlar herkesler iyidir umarım.
Sabah doktora gittim ense ölçümü için,bebeğim size el salladı "Annecim teyzelerime söyle en yakın zamanda onlarda bu sevinci yaşayacak dedi :) o dedi bende duydum inşallah sizlerede nasip etsin Rabbim.
Cinsiyet tahmini kız dedi eve geldim ağlıyorum hala baya duygulandım
Amin canım sağol:),Rabbim sizleredeCanım benim Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşatsin hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin insaAllah.. çok heyecanlı ve güzel bir surectesin masaAllah bir prenses geliyor
Canım yaşadıklarını hissettiklerini çok iyi anlıyorum biliyorsun yaşadım bende.Kızlar herkese selam.. insallah iyidir herkesler.. Ben bugun doktora gittim..
Bugün reglinin 4. Günü.. (kısmen lekelenme seklinde gibi) doktora gittim muayne oldum..
4-5 kilo vermistim 1 ay icerisinde ama bi degisiklik olmamis hala yumurtaliklarim yavas yani..
Neyse gel gelelim doktor zayiflamam gerektigini soyledi bu birincisi..
İkincisi de klomen verdi baslayalım bakalım dedi 3 ay icerisinde gebe kalamazsan tedaviye baslarız dedi..
Klomen 3 ay etki ediyomus doktor böyle söyledi..
Eger olmazsa nası bi tedavi dedim sanırım diane35 ve glikofor ile 6 aylık bi tedavi gorcekmisim eger bu surecte gebe kalmazsam.. Bu arada inifolic combi de icicem doktor al demedi ama icebilirsin bi zarari yok dedi..
Yani suan klomen baslayacagi icin sevinip umutlanamiyorum bile nedense burugum üzgünüm.. kendimi tamamen kusurlu ve bu eksikligin sebebi kendim oldugu icin de buyuk oranda suclu goruyorum..
Rabbim saglık sıhhat huzur nasip etsin hepimize.. şifa olsun Şâfi adi yuzu suyu hürmetine insallah.. Aratmasın Mevlam evlat isteyenlere icine serinlik versin tez zamanda da evlatlarini nasip etsin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?