- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.188
- 208
söylerim teyzesi sağol.zaten Allahın izniyle o olana kadar sizinde güzel haberleriniz gelecek inşallah.derandiren sende kuzuya slm söyle saglikla gelsin teyzeleri onu dort gozle bekliyor de
Bir prenses daha geliyor desene topige :)
Canım yaşadıklarını hissettiklerini çok iyi anlıyorum biliyorsun yaşadım bende.
Ama bak şu an gebeyim,demekki imkansız birşey değilmiş,zamanı varmış.
Kendini üzme nasipten ötesi yok gerçekten,kendinide suçlama tekrar diyorum bak zamanı geldiğinde önünde hiçbir engel duramayacak inşallah
söylerim teyzesi sağol.zaten Allahın izniyle o olana kadar sizinde güzel haberleriniz gelecek inşallah.
Evet prensesim geliyor,nasıl iyi geldi
Anlatamam,tüm ağrılarım geçti bir anda. Eşimde diyor bundan sonra hastalanınca
Seni ultrasona koyacağım iyileşiyorsun:)
Sizlerede dermanınızı meleğinizi tez zamanda göndersin Rabbim,ultrasonda gördüğüm an hasta insanlara ve size
Dua ettim. Rabbim kabul etsin
Amin canim inşallah sanirim senin kadar dua eden kimse olmadi .. Her iki lafindan biri sizlerede nasip olsun ..söylerim teyzesi sağol.zaten Allahın izniyle o olana kadar sizinde güzel haberleriniz gelecek inşallah.
Evet prensesim geliyor,nasıl iyi geldi
Anlatamam,tüm ağrılarım geçti bir anda. Eşimde diyor bundan sonra hastalanınca
Seni ultrasona koyacağım iyileşiyorsun:)
Sizlerede dermanınızı meleğinizi tez zamanda göndersin Rabbim,ultrasonda gördüğüm an hasta insanlara ve size
Dua ettim. Rabbim kabul etsin
Canım bende başladım tedaviye serephone verdi doktor .. dün gittim ilk muayaneye 11.gunumdu yumurtam daha istenilen boyuta gelmemiş cuma bir daha gidecem sonra ilişki dicekmis:)Kızlar herkese selam.. insallah iyidir herkesler.. Ben bugun doktora gittim..
Bugün reglinin 4. Günü.. (kısmen lekelenme seklinde gibi) doktora gittim muayne oldum..
4-5 kilo vermistim 1 ay icerisinde ama bi degisiklik olmamis hala yumurtaliklarim yavas yani..
Neyse gel gelelim doktor zayiflamam gerektigini soyledi bu birincisi..
İkincisi de klomen verdi baslayalım bakalım dedi 3 ay icerisinde gebe kalamazsan tedaviye baslarız dedi..
Klomen 3 ay etki ediyomus doktor böyle söyledi..
Eger olmazsa nası bi tedavi dedim sanırım diane35 ve glikofor ile 6 aylık bi tedavi gorcekmisim eger bu surecte gebe kalmazsam.. Bu arada inifolic combi de icicem doktor al demedi ama icebilirsin bi zarari yok dedi..
Yani suan klomen baslayacagi icin sevinip umutlanamiyorum bile nedense burugum üzgünüm.. kendimi tamamen kusurlu ve bu eksikligin sebebi kendim oldugu icin de buyuk oranda suclu goruyorum..
Rabbim saglık sıhhat huzur nasip etsin hepimize.. şifa olsun Şâfi adi yuzu suyu hürmetine insallah.. Aratmasın Mevlam evlat isteyenlere icine serinlik versin tez zamanda da evlatlarini nasip etsin insallah..
Amin Rabbim kabul eylesin.Çok sağol canım. Allah büyüktür gönlünü ferah tut doğurmakla anne olunmuyor maalesef canım:)hepimiz anneyiz zaten. Herşeyin zamanı var olacak inşallahCanım benim tekrardan hayırlı olsun prensesin :)
Allahım razı olsun duaların icin kabul etsin Rabbim insallah..
Amin canım...Bu mesajını görünce gözümden yaşAmin canim inşallah sanirim senin kadar dua eden kimse olmadi .. Her iki lafindan biri sizlerede nasip olsun ..
Rabbim dualarini kabul etsin hayirlisiyla evladina kavusmak nasip olsun .. Görmek varligini hissetmek tabiki iyi gelir unutursun acini agrini
Canım bende başladım tedaviye serephone verdi doktor .. dün gittim ilk muayaneye 11.gunumdu yumurtam daha istenilen boyuta gelmemiş cuma bir daha gidecem sonra ilişki dicekmis:)
Oda değilde ne güzel soruyorsun burda sorulmuyor kaç mm olmuş diyom daha gelişmemiş diyor:)
Hele doktoru gorsen asistandi sanırım 15 gün sonra mi gelsin diyor sekretere sekretere olur mu öyle şey 15.gun gelecek diyo :)
ayy Allahim okumuş ama boşa okumuş boyle doktorlar..
Benimde pek umudum yok açıkçası.. icimden öyle geliyor.hayırlısı herseyin ne yapalım kısmet.. sanki doktorların görmediği bir sorun var gibime geliyor
Bakalım ne olacak
Amin Rabbim kabul eylesin.Çok sağol canım. Allah büyüktür gönlünü ferah tut doğurmakla anne olunmuyor maalesef canım:)hepimiz anneyiz zaten. Herşeyin zamanı var olacak inşallah
Amin canım...Bu mesajını görünce gözümden yaş
Süzüldü:) sizleri çok iyi anlıyorum ayni şeyleri yaşadım ve hep dua etmek istiyorum Rabbim kabul buyurur inşallah hayırlısıyla canım. Gönlümden sizin içi geçeni Rabbim biliyor:)
Bende anlamış değilim şok oldum bundan önceki asistan doktor cok iyiydi yaa cok tatlıydi konuşkandi.tek infertilite bölümü var surekli asistan,stajer doktorla var,asıl doktoru sadece aşılama falan yapıyor sanırım o yok masada.gormedim konusmadim hiç.Hadi hayirlisi kuzum cuma gunu insallah istenilen boyuta gelmis olur.. Keske daha da iyi bi doktora denk gelmis olsaydin o ne demek bilmeyen doktor nasi oluyo acaba branşımı farklıydı ki sasirdim suan..
RABBIM hayirlisini nasip etsin hakkimiz da evlat isteyen herkese Mevlam hayirli zamanda evlatlar nasip etsin aratmasın kurban oldugum
Bende anlamış değilim şok oldum bundan önceki asistan doktor cok iyiydi yaa cok tatlıydi konuşkandi.tek infertilite bölümü var surekli asistan,stajer doktorla var,asıl doktoru sadece aşılama falan yapıyor sanırım o yok masada.gormedim konusmadim hiç.
İnsaAllah canim benim kimsenin kucağını boş koymasin.
Mevlam neyler neylerse güzel eyler..
Hayırlısı İnsaAllah...
Masallah maşallah
Gözün aydın canım. . Sağlıkla dünyaya da gelir burdan bize el sallayan fotolarıni da gonderirsin insallah.. Basta sağlıklı olsunlar ama kiz evladi bir baska ya cok vefalı oluyorlar sanslisin canimTünaydın kızlar herkesler iyidir umarım.
Sabah doktora gittim ense ölçümü için,bebeğim size el salladı "Annecim teyzelerime söyle en yakın zamanda onlarda bu sevinci yaşayacak dedi :) o dedi bende duydum inşallah sizlerede nasip etsin Rabbim.
Cinsiyet tahmini kız dedi eve geldim ağlıyorum hala baya duygulandım
Öperim teeyzesi opmem mi amin tedavin hayirla sonuclansin inşallah rabbim gonlune göre versin cnmMasaAllah Rabbim sağlıkla büyütmeti nasip etsin cok tatlılar
Bizim op hepsini..
Sağol alpim allah razi olsun 3 kiz o fazla yanaşmıyor cogunluk onlarda ben az uzak durim diyor oğlan agir abi o :)))four dahlia ayy bize yolla ara ara böyle mucizelerin fotolarini .. Yalniz ikinci fotoda erkek dışlanmış kızlar kapmis guzel yeri erkek haliya dogru gitmis ..
Çok eglenceli bir evin var Rabbim nazarlardan kem gözlersen korusun seni ve aileni .. Amin..
Amiin amiin canim benim evlat hasreti ile yanan yüreğinizin yanginina evlat vererek son versin rabbim tez zamanda inşallah aratmasin aglatmasinMasallah ya kurban olduklarım.. Rabbim saçlarının teline zarar verdirtmesin hep iyiliklerle hayırlarla karsilastirsin size bagislasin evlatlarinizi canim benim..
Çok sağol canım,darısı seninde başına en yakın zamanda.tabiiki yollayacağım teyzesi:)Masallah maşallahCok guzeller.. Ne kadar da buyumusler annesi.. Yalnız soldan ikincisi baya bi rahatina düşkün duruyor
Gözün aydın canım. . Sağlıkla dünyaya da gelir burdan bize el sallayan fotolarıni da gonderirsin insallah.. Basta sağlıklı olsunlar ama kiz evladi bir baska ya cok vefalı oluyorlar sanslisin canim
Öperim teeyzesi opmem mi amin tedavin hayirla sonuclansin inşallah rabbim gonlune göre versin cnm
Sağol alpim allah razi olsun 3 kiz o fazla yanaşmıyor cogunluk onlarda ben az uzak durim diyor oğlan agir abi o :)))
Sizlere de nasip etsin rabbim sabrınızın sonu selamete varsin insallah
Amiin amiin canim benim evlat hasreti ile yanan yüreğinizin yanginina evlat vererek son versin rabbim tez zamanda inşallah aratmasin aglatmasin
Masallah maşallahCok guzeller.. Ne kadar da buyumusler annesi.. Yalnız soldan ikincisi baya bi rahatina düşkün duruyor
Evet cnm cok şükür 6 kilo civarindalar öyle öyle benim sipalar pek bi ehlikeyif masallah
Ay çok güzel yaa bir taşla 4 kuş yakalamışsın sağlıkla büyüsünlerKavinvalide ile bakiyoruz canim cook yormuyorlar annesini kuuzlarim cok şükür
Amin canim ins. Sagolasin. O konuyla ilgili güzel bi karikatür vardi. Dogum yapmis kadının yaninda esi ve kayinvalidesi var. Gelin diyor ki esine bi y kromozumu verip de oglan doguramadim diyor. Kayinvalide de ogluna ben sana dediydim okumus kadın alma diye simdi biz ona kızıyorduk.. Sizinki de o hesap. Ogluna desin o zamanÇok sağol canım,darısı seninde başına en yakın zamanda.tabiiki yollayacağım teyzesi:)
Evet kız evlat bir başkadır,ben çok sevindim.lakin kaynanamların pek sevineceklerini sanmıyorum,ay bir oğlun olaydı falan diye saçmalamaya başlayacaklar işte maksat Konuşmak:))
Allah hakkında hayırlısını versin canım. Hamileysen halay çek birden dersin idrar enfeksiyonum düzeldi...
Değilsen de iyileşmeyi düşün. Kendini düşün.bir sürü ay gördüm de bu ayı kendine hediye et canım. Sağlığına hediye et.
Ayy canım ya kızını öperim yanaklarından ne güzel bir haber.. her zaman bir kadının kızı olmalı derim ve olduğunu duyunca çok sevinirim.. tabi Allah sağlıklı ve hayırlı olmayı nasip etsin inşallah.. erkek isteyen akrabalara da selam söylüyo size torununuz de benceTünaydın kızlar herkesler iyidir umarım.
Sabah doktora gittim ense ölçümü için,bebeğim size el salladı "Annecim teyzelerime söyle en yakın zamanda onlarda bu sevinci yaşayacak dedi :) o dedi bende duydum inşallah sizlerede nasip etsin Rabbim.
Cinsiyet tahmini kız dedi eve geldim ağlıyorum hala baya duygulandım
Canım içinde olduğun psikolojiyi anlayabiliyorum ama eşinde de sorun olabilirdi o zaman sen onun kendini suçlamasını istermiydin istemezdin. Onun için sende kendini suçlama ve yoluna bak tedavine başla inşallah sonunda bebeğine kavuşursun. İmkansız denen insanların çocukları oluyo senin problemin çok yaygın ve çocuğa kesin engel oluncak bir durum değil çok şükür.. inşallah olacak..Kızlar herkese selam.. insallah iyidir herkesler.. Ben bugun doktora gittim..
Bugün reglinin 4. Günü.. (kısmen lekelenme seklinde gibi) doktora gittim muayne oldum..
4-5 kilo vermistim 1 ay icerisinde ama bi degisiklik olmamis hala yumurtaliklarim yavas yani..
Neyse gel gelelim doktor zayiflamam gerektigini soyledi bu birincisi..
İkincisi de klomen verdi baslayalım bakalım dedi 3 ay icerisinde gebe kalamazsan tedaviye baslarız dedi..
Klomen 3 ay etki ediyomus doktor böyle söyledi..
Eger olmazsa nası bi tedavi dedim sanırım diane35 ve glikofor ile 6 aylık bi tedavi gorcekmisim eger bu surecte gebe kalmazsam.. Bu arada inifolic combi de icicem doktor al demedi ama icebilirsin bi zarari yok dedi..
Yani suan klomen baslayacagi icin sevinip umutlanamiyorum bile nedense burugum üzgünüm.. kendimi tamamen kusurlu ve bu eksikligin sebebi kendim oldugu icin de buyuk oranda suclu goruyorum..
Rabbim saglık sıhhat huzur nasip etsin hepimize.. şifa olsun Şâfi adi yuzu suyu hürmetine insallah.. Aratmasın Mevlam evlat isteyenlere icine serinlik versin tez zamanda da evlatlarini nasip etsin insallah..
Amin canim ins. Sagolasin. O konuyla ilgili güzel bi karikatür vardi. Dogum yapmis kadının yaninda esi ve kayinvalidesi var. Gelin diyor ki esine bi y kromozumu verip de oglan doguramadim diyor. Kayinvalide de ogluna ben sana dediydim okumus kadın alma diye simdi biz ona kızıyorduk.. Sizinki de o hesap. Ogluna desin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?