Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

derandiren sende kuzuya slm söyle saglikla gelsin teyzeleri onu dort gozle bekliyor de
Bir prenses daha geliyor desene topige :)
söylerim teyzesi sağol.zaten Allahın izniyle o olana kadar sizinde güzel haberleriniz gelecek inşallah.
Evet prensesim geliyor,nasıl iyi geldi
Anlatamam,tüm ağrılarım geçti bir anda. Eşimde diyor bundan sonra hastalanınca
Seni ultrasona koyacağım iyileşiyorsun:)
Sizlerede dermanınızı meleğinizi tez zamanda göndersin Rabbim,ultrasonda gördüğüm an hasta insanlara ve size
Dua ettim. Rabbim kabul etsin

Biliyorum kuzum anlıyorum da ama icimdeki hali bogazımdaki dügümü suan tarif bile edemem.. insanın zoruna gidiyo iste..
Yoksa herseyin farkindayim.. olan da olmayan da Rabbimden nasipten öteye gecemeyiz.. inancım sabrim tam sükürler olsun.. Ama diyorum ya iste şuan ki hissettiklerim....

Canım benim tekrardan hayırlı olsun prensesin :)
Allahım razı olsun duaların icin kabul etsin Rabbim insallah..

Amin canim inşallah sanirim senin kadar dua eden kimse olmadi .. Her iki lafindan biri sizlerede nasip olsun ..
Rabbim dualarini kabul etsin hayirlisiyla evladina kavusmak nasip olsun .. Görmek varligini hissetmek tabiki iyi gelir unutursun acini agrini

Canım bende başladım tedaviye serephone verdi doktor .. dün gittim ilk muayaneye 11.gunumdu yumurtam daha istenilen boyuta gelmemiş cuma bir daha gidecem sonra ilişki dicekmis:)
Oda değilde ne güzel soruyorsun burda sorulmuyor kaç mm olmuş diyom daha gelişmemiş diyor:)
Hele doktoru gorsen asistandi sanırım 15 gün sonra mi gelsin diyor sekretere sekretere olur mu öyle şey 15.gun gelecek diyo :)
ayy Allahim okumuş ama boşa okumuş boyle doktorlar..
Benimde pek umudum yok açıkçası.. icimden öyle geliyor.hayırlısı herseyin ne yapalım kısmet.. sanki doktorların görmediği bir sorun var gibime geliyor
Bakalım ne olacak

Canım benim tekrardan hayırlı olsun prensesin :)
Allahım razı olsun duaların icin kabul etsin Rabbim insallah..
Amin Rabbim kabul eylesin.Çok sağol canım. Allah büyüktür gönlünü ferah tut doğurmakla anne olunmuyor maalesef canım:)hepimiz anneyiz zaten. Herşeyin zamanı var olacak inşallah
Amin canım...Bu mesajını görünce gözümden yaş
Süzüldü:) sizleri çok iyi anlıyorum ayni şeyleri yaşadım ve hep dua etmek istiyorum Rabbim kabul buyurur inşallah hayırlısıyla canım. Gönlümden sizin içi geçeni Rabbim biliyor:)

Hadi hayirlisi kuzum cuma gunu insallah istenilen boyuta gelmis olur.. Keske daha da iyi bi doktora denk gelmis olsaydin o ne demek bilmeyen doktor nasi oluyo acaba branşımı farklıydı ki sasirdim suan..
RABBIM hayirlisini nasip etsin hakkimiz da evlat isteyen herkese Mevlam hayirli zamanda evlatlar nasip etsin aratmasın kurban oldugum

Amiiin amin canım benim insallah..
Mevlam isteyen herkese nasip etsin tez zamanda
Bizim icin ve bizim yasadigimiz durumlar icin dua eden her kim varsa onların da Rabbim dualarını kabul etsin..
Mevlam hayirli zamanda hepimize dualarimizi yasamayi nasip etsin insallah..

Bende anlamış değilim şok oldum bundan önceki asistan doktor cok iyiydi yaa cok tatlıydi konuşkandi.tek infertilite bölümü var surekli asistan,stajer doktorla var,asıl doktoru sadece aşılama falan yapıyor sanırım o yok masada.gormedim konusmadim hiç.
İnsaAllah canim benim kimsenin kucağını boş koymasin.
Mevlam neyler neylerse güzel eyler..
Hayırlısı İnsaAllah...

Amin canım benim amin..
Insallah bidahaki gittiginde doktorla da karsilasirsin onla da bi konusursun belli mi olur.. Hakkimizda hayirlisi her zaman..

Masallah maşallah Cok guzeller.. Ne kadar da buyumusler annesi.. Yalnız soldan ikincisi baya bi rahatina düşkün duruyor

Gözün aydın canım. . Sağlıkla dünyaya da gelir burdan bize el sallayan fotolarıni da gonderirsin insallah.. Basta sağlıklı olsunlar ama kiz evladi bir baska ya cok vefalı oluyorlar sanslisin canim

MasaAllah Rabbim sağlıkla büyütmeti nasip etsin cok tatlılar
Bizim op hepsini..
Öperim teeyzesi opmem mi amin tedavin hayirla sonuclansin inşallah rabbim gonlune göre versin cnm

Sağol alpim allah razi olsun 3 kiz o fazla yanaşmıyor cogunluk onlarda ben az uzak durim diyor oğlan agir abi o :)))
Sizlere de nasip etsin rabbim sabrınızın sonu selamete varsin insallah
Masallah ya kurban olduklarım.. Rabbim saçlarının teline zarar verdirtmesin hep iyiliklerle hayırlarla karsilastirsin size bagislasin evlatlarinizi canim benim..
Amiin amiin canim benim evlat hasreti ile yanan yüreğinizin yanginina evlat vererek son versin rabbim tez zamanda inşallah aratmasin aglatmasin

Çok sağol canım,darısı seninde başına en yakın zamanda.tabiiki yollayacağım teyzesi:)
Evet kız evlat bir başkadır,ben çok sevindim.lakin kaynanamların pek sevineceklerini sanmıyorum,ay bir oğlun olaydı falan diye saçmalamaya başlayacaklar işte maksat Konuşmak:))

Amiiin canım benim amin hepimizin dualarını kabul eylesin..
Burda öyle güzel insanlar tanıdım ki.. iyiki varsınız.. meleklerinin hepsini de ayri ayri kokulu kokulu öpüyorum.. mmmm mis kokuyolardır şimdik :) ♡

Amin canim ins. Sagolasin. O konuyla ilgili güzel bi karikatür vardi. Dogum yapmis kadının yaninda esi ve kayinvalidesi var. Gelin diyor ki esine bi y kromozumu verip de oglan doguramadim diyor. Kayinvalide de ogluna ben sana dediydim okumus kadın alma diye simdi biz ona kızıyorduk.. Sizinki de o hesap. Ogluna desin o zaman

ilahi canım ya çok iyi geliyosunuz bana gerçekten yaa halay he tam da o durumdayım şuan ben herhalde para verip özelde baktırrım devlete gitmem için araca binmem gerekiyo bide tiyatro yapmam lazım özel yolumun üstü olmazsa da dediğin çok doğru 2 yıldır ben onu bekliyorum herşeyime dikkat ediyorum birkaç ay da o beni beklesin bakalım

Ayy canım ya kızını öperim yanaklarından ne güzel bir haber.. her zaman bir kadının kızı olmalı derim ve olduğunu duyunca çok sevinirim.. tabi Allah sağlıklı ve hayırlı olmayı nasip etsin inşallah.. erkek isteyen akrabalara da selam söylüyo size torununuz de bence

Canım içinde olduğun psikolojiyi anlayabiliyorum ama eşinde de sorun olabilirdi o zaman sen onun kendini suçlamasını istermiydin istemezdin. Onun için sende kendini suçlama ve yoluna bak tedavine başla inşallah sonunda bebeğine kavuşursun. İmkansız denen insanların çocukları oluyo senin problemin çok yaygın ve çocuğa kesin engel oluncak bir durum değil çok şükür.. inşallah olacak..

ay çok iyiymiş.. yıllarca cahil insanlar gelinlere neler yapmışlar erkek doğurmadı diye ne kadar acı dimi sonuçta erkeğinde bi suçu yok ki Alah öyle yazmış öyle nasip olmuş.. cahillik kötü bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…