Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

u-mutlu lale dogru diyorsun..Erkegin de sucu yok tamamen nasip isi. Yıllarca kadınlara soylendiler. Azcik da ogullarina soylensinler. Ama ogullarina da kiyamazlar böylece sorun çözülür

Insallah canim benim aynen dedigin gibi evet imkansiz denen insanlarin bebegi oluyor her sey Rabbimden.. Mevlam en guzel en hayirli zamanda nasip etsin isteyen herkese.. sagolun destekleriniz yorumlariniz icin.. her zamanki gibi yanimdasiniz..

u-mutlu lale dogru diyorsun..Erkegin de sucu yok tamamen nasip isi. Yıllarca kadınlara soylendiler. Azcik da ogullarina soylensinler. Ama ogullarina da kiyamazlar böylece sorun çözülür
Çoook doğru bir noktaya parmak basmışsın canım cici oğullarına kıyamazlar

Insallah canim benim aynen dedigin gibi evet imkansiz denen insanlarin bebegi oluyor her sey Rabbimden.. Mevlam en guzel en hayirli zamanda nasip etsin isteyen herkese.. sagolun destekleriniz yorumlariniz icin.. her zamanki gibi yanimdasiniz..
Canım burası gerçekten çok güzel bir ortam insanlar birbirini tanımadan karşılık beklemeden fikir veriyor yardımcı oluyor derdini dinleyip rahatlamanı sağlıyor. Hepimiz birbirimizin halinden anlıyoruz ve n güzel ki herşeyimizi paylaşabiliyoruz

Hahah:)) çok güzelmiş gerçekten bende öyle diyeceğim. Ama dedim ya maksat bir kulp takmak olduğu için,şimdiye kadar çocuğu olmuyor diyorlardı şimdide kızıma saracaklar:)

Sağol teyzesi kızımda sizleri öper kocaman:) darısı sizlerin başına en yakın zamanda. Ay yok erkek istediklerinden değil kendi kafalarınca kız doğurmak eksiklik diye kulp takmaya çalışacaklar:))
Ne gelirse başımıza cahillikten geliyor maalesef

Hahah:)) çok güzelmiş gerçekten bende öyle diyeceğim. Ama dedim ya maksat bir kulp takmak olduğu için,şimdiye kadar çocuğu olmuyor diyorlardı şimdide kızıma saracaklar:)
Aman boş ver canım ya.. Saracak insan her zaman bir bahane bulur.. Sen tadını çıkar bu güzel haberin

Evet gercekten oyle en yakinindakilerle paylasamayacagin seyleri paylasabiliyosun ve asil onemlisi en yakinindakinin bile olmadigi kadar yaninda ve dualarinda oluyo burdaki arkadaslarimiz.. ♡

Onlarda annelerinin kızları olduğunu unutmasa bu kaynanalar o zaman onların anneleri de mi eksik. Kızlar olmasa erkekler napcak pardon daa. Ben hep derim erkekler kadınlar olmadan bi işe yaramıyo ama kadınlar çok şükür her işini hallediyo erkeğe ihtiyaç duymuyo. Para kazanıyo işini yapıyo kendine bakıyo artık çocuk bile doğuruyo e daha ne

slm kızlar... dun ultrasona grmıstım 22 mm domınant folıkul ızlendı yazılmstı. bugun aklıma takldı baktım catlamaya hazırlanan yumrta oluyomus dun adetmn 10. gnydu bugunden ıtıbaen degerlendrmek azm sanırım hayrlısı bakalm cok tuhaf bı aydı bu ay sansmz olmaz dıyodum ama vardr bndada bı hayr bakalım

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Duaların için amin.

Benim kv kapı komşusu vardı çok kiloluydu canım pko vardı. işte benimde gitmemi önerdikleri doktor. Ona gitti ilk ayda hamile kaldı. Ben inanıyorum canım sen de kalacaksın inş. Süreç biraz uzun ama kendine hobi filan bulsan daha çabuk geçecek. Benim gibi yapbuhün aç yünleri açtım havalandırdım 2 cam sildim perdw yıka astım. Tekrar yünleri doldurdum. Saçma sapan ne iş varsa yaptım. Bugün benim annemin vefat yıldönümü. Bugün babamın komşusunun kız kardeşi 40 yaşlarında kansersen vefat etti dün bi abim vardı onun annesi vefat etti. Hayat böyle geçiyor. Üzüntünü anlıyorum ama kaderden ötesinw geçilmez vakti gelmeden olmuyor. Rabbimin yarattığı ruhuna üflediği bir varlık eksik olamaz canım. Ancak yüreğinde merhamet olmayanlar eksiktir.
Tedavin hayırlı olsun canım. İnşşallah Rabbim yüzünü güldürür

İnsanları neşelendirmeyi severim. Güldüğüne göre iyisin canım. Hayırlısını versin Rabbim.

Canım benim ne guzel yazmissin aynen dedigin gibi Allah sizden razi olsun oyle asiri kilolu da degilim aslinda yani normalde olsa zayiflamaya ugrasmam normal bi kilodayim boyuma posuma gore ama iste..
Bu arada ben de hergum bi is cikariyorum kendime aynen bi gun camlari sildim bigun mutfaga giristim evdeysem illaki bise cıkarıyorum yani durduk yere

@SaTu ST Allah ömürlerini, bahtlarını hayırlı güzel eylesin inşallah maşallah...

derandiren canım gözün aydın güzel haberler varmış... Prensesin geliyormuş.. Allahım kucağına sağlık sıhhatle almayı nasip etsin.. Sen o laf söyleyenlere kulak asma dalgaya al hatta boşver illa ki laf söyleyecek bir şey bulurlar..

Mor Seven Allah rahmet eylesin canım anneciğine mekanı cennet, kabri nur olsun...

u-mutlu lale yaptırdın mı canım testini?

vesselam_ canım tedavin hayırlı olsun inş cuma günü güzel haberlerle gelirsin

umutLatahzen canım sakın öyle düşünme Allaha çok şükür ki eşlerimiz anlayışlı insanlar ya onlar tam tersi olsaydı bu konuda eziyet etselerdi hiç katlanılamazdı.. Ya da şöyle de düşün canım en azından tedavisi bir şekilde bulunuyor ya hiç olmasaydı tedavisi?? O yüzden hiç kendini yıpratma tedavine yoğunlaş sen kısmetinde varsa olur mutlaka.. Ben kendimi bildim bileli kiloluyum ama bir sürü kilolu kişi de anne olabiliyor buna ben de dahildim olmaz denen zaman da olmuştu ama kimyasaldı.. Ha bu demek değil ki aman kiloyu sallayalım ama sadece bu düşünceyle sadece kendini yıpratırsın sen elinden geleni yap gerisi takdir-i ilahi

Senden de razı olsun canım
Evet ben de öyleyim evdeyim bi şey çıkartıyorum kendine sürekli. İyi geliyor
Bak kilonda iyiymiş o zaman gelir bebişin inş canım. Gördün mü eksik değilsin gayet her şeyin iyi.

Yarına da işim hazır. Evde 7 muhabbet kuşu var şu an 2 si yavru onlarla ilgileniyorum. 7 tane bebeğim var
Zaman geçip gidiyor.
Ebush_354 Allah razi olsun canim amin tum olmuslerimizin ins

Aynen oyle kuzucum aynen oyle.. kilo mu versek tedavi mi olsak yoksam kafalari mi toplasak neetsek
Allahin izniyle guzel gunler de gelecek varsın biraz daha boyle dertleselim biz bize :) ♡♡♡♡

benim de baliklarim var.. muhabbet kusu da almak istiyoruz ama cesaret edemedim ben bakamam diye guzel oluyomu ki bakimi felan nasil kuzum

Aynen oyle kuzucum aynen oyle.. kilo mu versek tedavi mi olsak yoksam kafalari mi toplasak neetsek
Allahin izniyle guzel gunler de gelecek varsın biraz daha boyle dertleselim biz bize :) ♡♡♡♡
Aynen yahu biz de dert 1 değil ki:) deliye vuralım bence eninde sonunda su akar yolunu bulur:)))

benim de baliklarim var.. muhabbet kusu da almak istiyoruz ama cesaret edemedim ben bakamam diye guzel oluyomu ki bakimi felan nasil kuzum
Bakimi cabuk hasta oluyorlar canim dikkat etmek lazim. Ceryan yapan bir yerde olmayacak ne sicak ne soguk yazin. Kisinda sicak bir yerde. Ben hayvanlari cok seviyorum zaten. Allahin isimleri tecelli etmis her birimize bende dw hayvanlara karsi cok merhamet var cok sukur. Kuslari da baska seviyorum cok seviyorum. Balik severim ama dokunup minciklanmadigi icin bendeki elektrigi almiyor. Ama kuslarimi sevip opuyorum. Cok iyi geliyorlar insana canim. Etraf biraz yem oluyor ben rahatsi degilim
Supururum hep. Onlar da bizim
Gibi farkli farkli karakterleri var. almak istersen ben sana yardimci olurum.
Telden yaziyorum bazen kelimeler eksik ya da buyuk harfle basliyor kusura bakma canim. Ama seviyorsan al iyi gelir sana.

@deeploneliness Allah razı olsun canım. Tüm ölmüşlerimizin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…