- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Canım değerlendirin tabi 2 günde 1 kaçırmayın mutlaka.. tutat inşallah..slm kızlar... dun ultrasona grmıstım 22 mm domınant folıkul ızlendı yazılmstı. bugun aklıma takldı baktım catlamaya hazırlanan yumrta oluyomus dun adetmn 10. gnydu bugunden ıtıbaen degerlendrmek azm sanırım hayrlısı bakalm cok tuhaf bı aydı bu ay sansmz olmaz dıyodum ama vardr bndada bı hayr bakalım
Daha iyiyim sanki canım hem sizin sayenizde hemde işte daha iyi oldum kafam dağılıyo evde kurup duruyorum.. annenin vefat yıldönümüymüş canım mekanı cennettir inşallah nurlar içinde yatsın geride kalanlara sabır versin..İnsanları neşelendirmeyi severim. Güldüğüne göre iyisin canım. Hayırlısını versin Rabbim.
@SaTu ST Allah ömürlerini, bahtlarını hayırlı güzel eylesin inşallah maşallah...
derandiren canım gözün aydın güzel haberler varmış... Prensesin geliyormuş.. Allahım kucağına sağlık sıhhatle almayı nasip etsin.. Sen o laf söyleyenlere kulak asma dalgaya al hatta boşver illa ki laf söyleyecek bir şey bulurlar..
Mor Seven Allah rahmet eylesin canım anneciğine mekanı cennet, kabri nur olsun...
u-mutlu lale yaptırdın mı canım testini?
vesselam_ canım tedavin hayırlı olsun inş cuma günü güzel haberlerle gelirsin
umutLatahzen canım sakın öyle düşünme Allaha çok şükür ki eşlerimiz anlayışlı insanlar ya onlar tam tersi olsaydı bu konuda eziyet etselerdi hiç katlanılamazdı.. Ya da şöyle de düşün canım en azından tedavisi bir şekilde bulunuyor ya hiç olmasaydı tedavisi?? O yüzden hiç kendini yıpratma tedavine yoğunlaş sen kısmetinde varsa olur mutlaka.. Ben kendimi bildim bileli kiloluyum ama bir sürü kilolu kişi de anne olabiliyor buna ben de dahildim olmaz denen zaman da olmuştu ama kimyasaldı.. Ha bu demek değil ki aman kiloyu sallayalım ama sadece bu düşünceyle sadece kendini yıpratırsın sen elinden geleni yap gerisi takdir-i ilahi
Bakimi cabuk hasta oluyorlar canim dikkat etmek lazim. Ceryan yapan bir yerde olmayacak ne sicak ne soguk yazin. Kisinda sicak bir yerde. Ben hayvanlari cok seviyorum zaten. Allahin isimleri tecelli etmis her birimize bende dw hayvanlara karsi cok merhamet var cok sukur. Kuslari da baska seviyorum cok seviyorum. Balik severim ama dokunup minciklanmadigi icin bendeki elektrigi almiyor.Ama kuslarimi sevip opuyorum. Cok iyi geliyorlar insana canim. Etraf biraz yem oluyor ben rahatsi degilim
Supururum hep. Onlar da bizim
Gibi farkli farkli karakterleri var. almak istersen ben sana yardimci olurum.
Telden yaziyorum bazen kelimeler eksik ya da buyuk harfle basliyor kusura bakma canim. Ama seviyorsan al iyi gelir sana.
@deeploneliness Allah razı olsun canım. Tüm ölmüşlerimizin inşallah.
Senin ki iyiymiş benimki 0,60 dı. Oh şimdi iç ilacı rahat rahat. Bebişler iyileşince gelsin.Canım değerlendirin tabi 2 günde 1 kaçırmayın mutlaka.. tutat inşallah..
Daha iyiyim sanki canım hem sizin sayenizde hemde işte daha iyi oldum kafam dağılıyo evde kurup duruyorum.. annenin vefat yıldönümüymüş canım mekanı cennettir inşallah nurlar içinde yatsın geride kalanlara sabır versin..
Canım yaptım ben 1.20 yani negatif benm o rakam hiç değişmez çakılıdır orada negatifse.. en azından kafamdan gitmiş oldu ilacımı içerim rahatla
Tamam canımcım istediğin zaman sorabilirsin.Tamam kuzum almaya kalkarsam haber veririm senden bilgi alirim gercekten oyle baliklari elleyemiyosun enerjini veremiyosun.. akvaryumu izliyorum iste napiim :)
Orası öyle canım pireyi deve yapıyoruz ama bizden kötüleri de var... Hatta bugün şunu bile dedim birilerini duyunca sözüm meclisten dışarı... Bazılarının sınavı eldekilerine edemediği şükrü, bazılarınınkisi de elde edemeklerine ettiği şükrü...Aynen oyle deliye vuralım bosver dert degil bizdekiler ama iste bize dert geliyo :))
Aynen canım en azından şüphe ortadan kalktı rahatlıkla tedavine devam edersin.. Yine iyiymiş benim en son 0,0 dıCanım değerlendirin tabi 2 günde 1 kaçırmayın mutlaka.. tutat inşallah..
Daha iyiyim sanki canım hem sizin sayenizde hemde işte daha iyi oldum kafam dağılıyo evde kurup duruyorum.. annenin vefat yıldönümüymüş canım mekanı cennettir inşallah nurlar içinde yatsın geride kalanlara sabır versin..
Canım yaptım ben 1.20 yani negatif benm o rakam hiç değişmez çakılıdır orada negatifse.. en azından kafamdan gitmiş oldu ilacımı içerim rahatla
Allah razı olsun darısı başınıza olsun canımAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Duaların için amin.
Benim kv kapı komşusu vardı çok kiloluydu canım pko vardı. işte benimde gitmemi önerdikleri doktor. Ona gitti ilk ayda hamile kaldı. Ben inanıyorum canım sen de kalacaksın inş. Süreç biraz uzun ama kendine hobi filan bulsan daha çabuk geçecek. Benim gibi yapbuhün aç yünleri açtım havalandırdım 2 cam sildim perdw yıka astım. Tekrar yünleri doldurdum. Saçma sapan ne iş varsa yaptım. Bugün benim annemin vefat yıldönümü. Bugün babamın komşusunun kız kardeşi 40 yaşlarında kansersen vefat etti dün bi abim vardı onun annesi vefat etti. Hayat böyle geçiyor. Üzüntünü anlıyorum ama kaderden ötesinw geçilmez vakti gelmeden olmuyor. Rabbimin yarattığı ruhuna üflediği bir varlık eksik olamaz canım. Ancak yüreğinde merhamet olmayanlar eksiktir.
Tedavin hayırlı olsun canım. İnşşallah Rabbim yüzünü güldürür
çok teşekkür ederim canım inan size dua ettim o sevindiğim an Rabbim kabul etsin hayırlısıyla.@SaTu ST Allah ömürlerini, bahtlarını hayırlı güzel eylesin inşallah maşallah...
derandiren canım gözün aydın güzel haberler varmış... Prensesin geliyormuş.. Allahım kucağına sağlık sıhhatle almayı nasip etsin.. Sen o laf söyleyenlere kulak asma dalgaya al hatta boşver illa ki laf söyleyecek bir şey bulurlar..
Mor Seven Allah rahmet eylesin canım anneciğine mekanı cennet, kabri nur olsun...
u-mutlu lale yaptırdın mı canım testini?
vesselam_ canım tedavin hayırlı olsun inş cuma günü güzel haberlerle gelirsin
umutLatahzen canım sakın öyle düşünme Allaha çok şükür ki eşlerimiz anlayışlı insanlar ya onlar tam tersi olsaydı bu konuda eziyet etselerdi hiç katlanılamazdı.. Ya da şöyle de düşün canım en azından tedavisi bir şekilde bulunuyor ya hiç olmasaydı tedavisi?? O yüzden hiç kendini yıpratma tedavine yoğunlaş sen kısmetinde varsa olur mutlaka.. Ben kendimi bildim bileli kiloluyum ama bir sürü kilolu kişi de anne olabiliyor buna ben de dahildim olmaz denen zaman da olmuştu ama kimyasaldı.. Ha bu demek değil ki aman kiloyu sallayalım ama sadece bu düşünceyle sadece kendini yıpratırsın sen elinden geleni yap gerisi takdir-i ilahi
yaaa ben bunları yerim maşallah ne tatlı olmuşlar daha dün gibi doğdukları Allah bağışlasın canım hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah bu fotoları favorilerime ekledim
hayırlı olsun canım kız çocuk has çocuktur çok severim kız çocuklarını hayırşı sağlıklı gelsin inşallah annesineTünaydın kızlar herkesler iyidir umarım.
Sabah doktora gittim ense ölçümü için,bebeğim size el salladı "Annecim teyzelerime söyle en yakın zamanda onlarda bu sevinci yaşayacak dedi :) o dedi bende duydum inşallah sizlerede nasip etsin Rabbim.
Cinsiyet tahmini kız dedi eve geldim ağlıyorum hala baya duygulandım
Hayırlısı olsun Ebrucum..Daha vakti var demek ki.. Ilkinden haberim vardi. Belki ikinci olmuştur diye dusunmustum. 2 embriyo daha vardi sanırım. Ama ara vermek iyi olmuştur. Kafanı toparlarsin yola daha dinc devam edersin canım. .30 haziran da olmuştum canım negatif oldu maalesef2. Yi denemedik biraz ara verdik
İyiyiz valla canim haber izliyoruz uyanık olduğumuz vakit süresince ne yapalım...hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ben nöbetteyim
Benim değer sabit bunda nedense çok komik ne aşağı ne yukarı hamilelik dışında artmadı hiç bi zamanda aşağı düşmedi ama bi işe yaradığıda yokSenin ki iyiymiş benimki 0,60 dı. Oh şimdi iç ilacı rahat rahat. Bebişler iyileşince gelsin.
Annem içinde Allah razı olsun canım. Amin inş.
Tamam canımcım istediğin zaman sorabilirsin.
Evet canm yarndan itibaren 1 adete çıkartıcam geç bile kaldım 2 gün önemli olan benm iyi hissetmem şuan çocuk zaten Allah yazdıysa olur zamanı gelince.. ben hiç 0 görmedim değerde ama mor sevene de dediğim gibi bi işe yaramıyoAynen canım en azından şüphe ortadan kalktı rahatlıkla tedavine devam edersin.. Yine iyiymiş benim en son 0,0 dı
Hayırlı nöbetler canım kolay gelsin sizler olmasanız biz rahat uyuyamayız. Ben ambulans sesini duyduğumda ağlamaklı olan insanım kime ne oldu kimlerin canı yandı diyehayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ben nöbetteyim
Sağol canımcım amin inşallah.Siz hamile kalana kadar söylicem işte darısı en yakın zamanda sizlerin başına:) bende çok severim kız çocuklarını candır kızlaryaaa ben bunları yerim maşallah ne tatlı olmuşlar daha dün gibi doğdukları Allah bağışlasın canım hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah bu fotoları favorilerime ekledim
hayırlı olsun canım kız çocuk has çocuktur çok severim kız çocuklarını hayırşı sağlıklı gelsin inşallah annesine
Orası öyle canım pireyi deve yapıyoruz ama bizden kötüleri de var... Hatta bugün şunu bile dedim birilerini duyunca sözüm meclisten dışarı... Bazılarının sınavı eldekilerine edemediği şükrü, bazılarınınkisi de elde edemeklerine ettiği şükrü...
Klomen tok karnina inofolic aç karnına canim..Kızlar bu arada gece gece kafama takıldı doktora sormayı unuttum acikcasi cok arastirmaktan da kafam bulandi suan..
Klomen ve inofolic combi icicem yarin basliyorum bunlar nası iciliyodu ac karnina tok karnina icilmesi ozellikle farkediyomu bilen varmııı ?
Saolasın canım amin inşallahh:) dediğin gibi evlat sizin boşver onları kız çocuk berekettir:)Allah razı olsun darısı başınıza olsun canım
çok teşekkür ederim canım inan size dua ettim o sevindiğim an Rabbim kabul etsin hayırlısıyla.
Yok tabiki takmayacağım evlat
Benim evladım:) kime ne maksatları konuşup bir eksiklik aramak işte
Saolasın canım aynen öyle vakti var demek ki demekten başka bir tesellim yok sadece hayırlısı olan buymuş diyorum çünkğ hep öyle dua ettim hala da öyle.. 2. İçin gerçekten biraz beklememiz gerekiyor belki de öyle olunca daha da kolay olur her şey..Hayırlısı olsun Ebrucum..Daha vakti var demek ki.. Ilkinden haberim vardi. Belki ikinci olmuştur diye dusunmustum. 2 embriyo daha vardi sanırım. Ama ara vermek iyi olmuştur. Kafanı toparlarsin yola daha dinc devam edersin canım. .
Aynen canım Allah şifanı versin sen iyi ol toparlan bebiş de hediye olarak gelir o zamanBenim değer sabit bunda nedense çok komik ne aşağı ne yukarı hamilelik dışında artmadı hiç bi zamanda aşağı düşmedi ama bi işe yaradığıda yokbu arada bebişler derkennn herkes bana ikizin olsun diye dua eder de ben korkarım hep hayırlısını Allah bilir tabiki ama ikiz zor gibi Allah isteyene versin sizlere versin inşallah..
Evet canm yarndan itibaren 1 adete çıkartıcam geç bile kaldım 2 gün önemli olan benm iyi hissetmem şuan çocuk zaten Allah yazdıysa olur zamanı gelince.. ben hiç 0 görmedim değerde ama mor sevene de dediğim gibi bi işe yaramıyoha 0 ha 1.20
Hayırlı nöbetler canım kolay gelsin sizler olmasanız biz rahat uyuyamayız. Ben ambulans sesini duyduğumda ağlamaklı olan insanım kime ne oldu kimlerin canı yandı diyesiz tabi alışmışsınızdır mecburen ama yine de Allah kolaylık versin işiniz zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?