Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım değerlendirin tabi 2 günde 1 kaçırmayın mutlaka.. tutat inşallah..

İnsanları neşelendirmeyi severim. Güldüğüne göre iyisin canım. Hayırlısını versin Rabbim.
Daha iyiyim sanki canım hem sizin sayenizde hemde işte daha iyi oldum kafam dağılıyo evde kurup duruyorum.. annenin vefat yıldönümüymüş canım mekanı cennettir inşallah nurlar içinde yatsın geride kalanlara sabır versin..

Canım yaptım ben 1.20 yani negatif benm o rakam hiç değişmez çakılıdır orada negatifse.. en azından kafamdan gitmiş oldu ilacımı içerim rahatla

Tamam kuzum almaya kalkarsam haber veririm senden bilgi alirim gercekten oyle baliklari elleyemiyosun enerjini veremiyosun.. akvaryumu izliyorum iste napiim :)

Senin ki iyiymiş benimki 0,60 dı. Oh şimdi iç ilacı rahat rahat. Bebişler iyileşince gelsin.
Annem içinde Allah razı olsun canım. Amin inş.
Tamam kuzum almaya kalkarsam haber veririm senden bilgi alirim gercekten oyle baliklari elleyemiyosun enerjini veremiyosun.. akvaryumu izliyorum iste napiim :)
Tamam canımcım istediğin zaman sorabilirsin.

Aynen oyle deliye vuralım bosver dert degil bizdekiler ama iste bize dert geliyo :))
Orası öyle canım pireyi deve yapıyoruz ama bizden kötüleri de var... Hatta bugün şunu bile dedim birilerini duyunca sözüm meclisten dışarı... Bazılarının sınavı eldekilerine edemediği şükrü, bazılarınınkisi de elde edemeklerine ettiği şükrü...

Aynen canım en azından şüphe ortadan kalktı rahatlıkla tedavine devam edersin.. Yine iyiymiş benim en son 0,0 dı

Allah razı olsun darısı başınıza olsun canım
çok teşekkür ederim canım inan size dua ettim o sevindiğim an Rabbim kabul etsin hayırlısıyla.
Yok tabiki takmayacağım evlat
Benim evladım:) kime ne maksatları konuşup bir eksiklik aramak işte

yaaa ben bunları yerim maşallah ne tatlı olmuşlar daha dün gibi doğdukları Allah bağışlasın canım hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşallah bu fotoları favorilerime ekledim
hayırlı olsun canım kız çocuk has çocuktur çok severim kız çocuklarını hayırşı sağlıklı gelsin inşallah annesine

30 haziran da olmuştum canım negatif oldu maalesef 2. Yi denemedik biraz ara verdik
Hayırlısı olsun Ebrucum..Daha vakti var demek ki.. Ilkinden haberim vardi. Belki ikinci olmuştur diye dusunmustum. 2 embriyo daha vardi sanırım. Ama ara vermek iyi olmuştur. Kafanı toparlarsin yola daha dinc devam edersin canım. .

Senin ki iyiymiş benimki 0,60 dı. Oh şimdi iç ilacı rahat rahat. Bebişler iyileşince gelsin.
Annem içinde Allah razı olsun canım. Amin inş.

Tamam canımcım istediğin zaman sorabilirsin.
Benim değer sabit bunda nedense çok komik ne aşağı ne yukarı hamilelik dışında artmadı hiç bi zamanda aşağı düşmedi ama bi işe yaradığıda yok bu arada bebişler derkennn herkes bana ikizin olsun diye dua eder de ben korkarım hep hayırlısını Allah bilir tabiki ama ikiz zor gibi Allah isteyene versin sizlere versin inşallah..
Aynen canım en azından şüphe ortadan kalktı rahatlıkla tedavine devam edersin.. Yine iyiymiş benim en son 0,0 dı
Evet canm yarndan itibaren 1 adete çıkartıcam geç bile kaldım 2 gün önemli olan benm iyi hissetmem şuan çocuk zaten Allah yazdıysa olur zamanı gelince.. ben hiç 0 görmedim değerde ama mor sevene de dediğim gibi bi işe yaramıyo ha 0 ha 1.20
hayırlı akşamlar kızlar nasılsınız ben nöbetteyim
Hayırlı nöbetler canım kolay gelsin sizler olmasanız biz rahat uyuyamayız. Ben ambulans sesini duyduğumda ağlamaklı olan insanım kime ne oldu kimlerin canı yandı diye siz tabi alışmışsınızdır mecburen ama yine de Allah kolaylık versin işiniz zor

Sağol canımcım amin inşallah.Siz hamile kalana kadar söylicem işte darısı en yakın zamanda sizlerin başına:) bende çok severim kız çocuklarını candır kızlar

Aynen dedigin gibi ne guzel de yazmissin Rabbim sabirla imtihanimizi gecmeyi nasip etsin kuzum.. amiin insallah :)

Kızlar bu arada gece gece kafama takıldı doktora sormayı unuttum acikcasi cok arastirmaktan da kafam bulandi suan..
Klomen ve inofolic combi icicem yarin basliyorum bunlar nası iciliyodu ac karnina tok karnina icilmesi ozellikle farkediyomu bilen varmııı ?

Klomen tok karnina inofolic aç karnına canim..

Saolasın canım amin inşallahh:) dediğin gibi evlat sizin boşver onları kız çocuk berekettir:)

Saolasın canım aynen öyle vakti var demek ki demekten başka bir tesellim yok sadece hayırlısı olan buymuş diyorum çünkğ hep öyle dua ettim hala da öyle.. 2. İçin gerçekten biraz beklememiz gerekiyor belki de öyle olunca daha da kolay olur her şey..

Aynen canım Allah şifanı versin sen iyi ol toparlan bebiş de hediye olarak gelir o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…