Aminn canım inşallahh sınavımızı hayırlısıyla vermek nasip olurAynen dedigin gibi ne guzel de yazmissin Rabbim sabirla imtihanimizi gecmeyi nasip etsin kuzum.. amiin insallah :)
sagol canim alistik artik zaten sogukkanli olmazsak hastayada bi faydamiz olmaz ...Hayırlı nöbetler canım kolay gelsin sizler olmasanız biz rahat uyuyamayız. Ben ambulans sesini duyduğumda ağlamaklı olan insanım kime ne oldu kimlerin canı yandı diyesiz tabi alışmışsınızdır mecburen ama yine de Allah kolaylık versin işiniz zor
amin canim sagolasinSağol canımcım amin inşallah.Siz hamile kalana kadar söylicem işte darısı en yakın zamanda sizlerin başına:) bende çok severim kız çocuklarını candır kızlar
canim klomeni hergün ayni saatte icmeyede dikkat et tokken al inofolic ackenKızlar bu arada gece gece kafama takıldı doktora sormayı unuttum acikcasi cok arastirmaktan da kafam bulandi suan..
Klomen ve inofolic combi icicem yarin basliyorum bunlar nası iciliyodu ac karnina tok karnina icilmesi ozellikle farkediyomu bilen varmııı ?
Klomen tok karnina inofolic aç karnına canim..
Aminn canım inşallahh sınavımızı hayırlısıyla vermek nasip olur
hayirli günler kizlar
sagol canim alistik artik zaten sogukkanli olmazsak hastayada bi faydamiz olmaz ...
amin canim sagolasin
canim klomeni hergün ayni saatte icmeyede dikkat et tokken al inofolic ackenAl_pi minde dedigi gibi
Amin canım inşallah. Teşekkür ederim.Mor Seven basın sağolsun canım Rabbim cennetine almıştır insaAllah anacigini..
Bu sayede bir Fatiha insAllah..
Ben de korkuyorum ama hiç gelmemesinden daha iyi canım. Hayırlısını versin Rabbim. Bir gün işe yaracak değerlerin değişecek inanıyorum canımBenim değer sabit bunda nedense çok komik ne aşağı ne yukarı hamilelik dışında artmadı hiç bi zamanda aşağı düşmedi ama bi işe yaradığıda yokbu arada bebişler derkennn herkes bana ikizin olsun diye dua eder de ben korkarım hep hayırlısını Allah bilir tabiki ama ikiz zor gibi Allah isteyene versin sizlere versin inşallah..
Evet canm yarndan itibaren 1 adete çıkartıcam geç bile kaldım 2 gün önemli olan benm iyi hissetmem şuan çocuk zaten Allah yazdıysa olur zamanı gelince.. ben hiç 0 görmedim değerde ama mor sevene de dediğim gibi bi işe yaramıyoha 0 ha 1.20
Hayırlı nöbetler canım kolay gelsin sizler olmasanız biz rahat uyuyamayız. Ben ambulans sesini duyduğumda ağlamaklı olan insanım kime ne oldu kimlerin canı yandı diyesiz tabi alışmışsınızdır mecburen ama yine de Allah kolaylık versin işiniz zor
Amin canım inşallah sağol.. ben iyileşene kadar sizlerin olsun ben iyileştikten sonra da benimAynen canım Allah şifanı versin sen iyi ol toparlan bebiş de hediye olarak gelir o zaman
Allah verdikten sonra illa ki bildiği var canım inşallah hayırlısını verir rabbim önce size sonra banaBen de korkuyorum ama hiç gelmemesinden daha iyi canım. Hayırlısını versin Rabbim. Bir gün işe yaracak değerlerin değişecek inanıyorum canım
İyiyim canım sen nasılsınSlm kızlar nasılsınız
Hayırlı yolculuklar canım bol bol eğlenin inşallah dikkat et kendine dekizlar biz nasip olursa bu aksam yola cikiyoruz dügün icin pazar günü geri gelecegiz insallah o zamana kadar pek ugrayamam kendinize dikkat edin öpüyorum hepinizi
Kazasız belasız gidip gel inşallah canım..kizlar biz nasip olursa bu aksam yola cikiyoruz dügün icin pazar günü geri gelecegiz insallah o zamana kadar pek ugrayamam kendinize dikkat edin öpüyorum hepinizi
tesekkürler kizlarHayırlı yolculuklar canım bol bol eğlenin inşallah dikkat et kendine de
umutLatahzen canım inofolic i arkadaşlarında dediği gibi içmeni tavsiye ederim çok faydalı. Ben toz olanını içmiştim pembe kutu o bile çok faydalı 4 ay içtim farklı zamanlarda 2 kullandığım ayda hamile olduğumu öğrenmiştim. Klomenle büyüyen yumurtan inofolicle daha da kaliteli olur inşallah
kizlar biz nasip olursa bu aksam yola cikiyoruz dügün icin pazar günü geri gelecegiz insallah o zamana kadar pek ugrayamam kendinize dikkat edin öpüyorum hepinizi
Slm kızlar nasılsınız
umutLatahzen ben senin kullandığını hiç almadım ben ilk başladığımda tozu vardı diğeri yoktu ona başldım diye hep ondan aldım ama bira zahmetli oluyo suya karıştıryosun içiyosun filan.. fayda olarak hangisi daha faydalı bilmiyorm ama.. yarasın inşallah sana
Aminn canımŞifamızı Rabbim versin insallah faydasını görürüm kuzum.. Rabbim hepimize sağlık sihhat huzur versin gönlümüzdeki muratlarımızı yasamamızı nasip etsin insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?