Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

sagol canim alistik artik zaten sogukkanli olmazsak hastayada bi faydamiz olmaz ...
Sağol canımcım amin inşallah.Siz hamile kalana kadar söylicem işte darısı en yakın zamanda sizlerin başına:) bende çok severim kız çocuklarını candır kızlar
amin canim sagolasin
canim klomeni hergün ayni saatte icmeyede dikkat et tokken al inofolic acken Al_pi minde dedigi gibi

Klomen tok karnina inofolic aç karnına canim..

Alpim sağol kuzumm tamam öyle yapacam.. :) ♡
Aminn canım inşallahh sınavımızı hayırlısıyla vermek nasip olur

Amiiiin amin canım benim Rabbim herseyin en hayirlisini yasamamizi nasip eylesin..

hayirli günler kizlar

sagol canim alistik artik zaten sogukkanli olmazsak hastayada bi faydamiz olmaz ...

amin canim sagolasin

canim klomeni hergün ayni saatte icmeyede dikkat et tokken al inofolic acken Al_pi minde dedigi gibi

Sağol kuzucumm tamam evet gecen sefer beni mahveden doktor ( yaklasik 9 ay once)
Hic bu detaylari soylememisti.. sagolsun..

BU ARADA HERKESE HAYIRLI HUZURLU Bİ GÜN OLMASINI NASİP ETSİN RABBİM SEVIYORUM SIZLERI.. ♡

Ben de korkuyorum ama hiç gelmemesinden daha iyi canım. Hayırlısını versin Rabbim. Bir gün işe yaracak değerlerin değişecek inanıyorum canım

Aynen canım Allah şifanı versin sen iyi ol toparlan bebiş de hediye olarak gelir o zaman
Amin canım inşallah sağol.. ben iyileşene kadar sizlerin olsun ben iyileştikten sonra da benim
Ben de korkuyorum ama hiç gelmemesinden daha iyi canım. Hayırlısını versin Rabbim. Bir gün işe yaracak değerlerin değişecek inanıyorum canım
Allah verdikten sonra illa ki bildiği var canım inşallah hayırlısını verir rabbim önce size sonra bana

umutLatahzen canım inofolic i arkadaşlarında dediği gibi içmeni tavsiye ederim çok faydalı. Ben toz olanını içmiştim pembe kutu o bile çok faydalı 4 ay içtim farklı zamanlarda 2 kullandığım ayda hamile olduğumu öğrenmiştim. Klomenle büyüyen yumurtan inofolicle daha da kaliteli olur inşallah

Ben bunu bildigim icin bunu aldim ama bittiginde toz olanini alip devam etsemmi diye düsünüyorum aslında.. bugun oyle yaptim evet ac karnina ictim sifa Rabbimden insallah..

kizlar biz nasip olursa bu aksam yola cikiyoruz dügün icin pazar günü geri gelecegiz insallah o zamana kadar pek ugrayamam kendinize dikkat edin öpüyorum hepinizi

Canım benim hayirli yolculuklar sen de Allaha emanet ol..

Slm kızlar nasılsınız

Ben de iyiyim tatlim cok sukur sen nasilsiin..

umutLatahzen ben senin kullandığını hiç almadım ben ilk başladığımda tozu vardı diğeri yoktu ona başldım diye hep ondan aldım ama bira zahmetli oluyo suya karıştıryosun içiyosun filan.. fayda olarak hangisi daha faydalı bilmiyorm ama.. yarasın inşallah sana

Şifamızı Rabbim versin insallah faydasını görürüm kuzum.. Rabbim hepimize sağlık sihhat huzur versin gönlümüzdeki muratlarımızı yasamamızı nasip etsin insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…