Günaydın Hanımlar
Ben de bu ay hamile kalamazsam inofolice başlamayı düşünüyorum. Şase kullanmıştım önceden. Ben de Terslale gibi kullandığım ikinci ay hamile kalmıştım. Şase bulabilmiştim o zaman. Combi her yerde yok. Spariş verirsem getireceklerdi. Şu an multivitaminlerle devam ediyorum.. Bakalım..
Aynen canım takviye aslında. İçinde folik asit ve inositol var. Ben de pko yok ama gebeliği kolaylaştırıyor. O yüzden herkes kullanabilir. Dozu değişiyordur muhtemelen kişiden kişiye . Önümüzdeki 5 aylık planımı netledim gebelik için. Umarım o kadar bekletmez bebişler biziInsallah vitaminler ise yarar kuzum sofa versin Rabbim hepimize.. gerci inofolic de ilac sayilmaz takviye vitamin gibi bi nevi icilmesi lazim aslinda.. oooy nerden medet umacagimizi bilemiyoz bazenRabbim yardimcimiz olsun..
Aynen canım takviye aslında. İçinde folik asit ve inositol var. Ben de pko yok ama gebeliği kolaylaştırıyor. O yüzden herkes kullanabilir. Dozu değişiyordur muhtemelen kişiden kişiye . Önümüzdeki 5 aylık planımı netledim gebelik için. Umarım o kadar bekletmez bebişler bizi
Ne plan yaptın kuzum gebelik icin 5 aylık..
Bu arada bende de pko yoktu kac tane doktora gittim bebis icin sorun yok dedi yolladi hepsi 2 yil dolacak evliligimde ben daha 1 ay once ogrendim pco sendromu dedi doktor :/
Allah yardimcimiz olsun O'ndan gayrisi yalan..
Planların çok güzel canım ama inşallah o kadar beslemezsin sondaki evcil hayvan fikrinde kendimi buldum ben köpek istiyorum çocuk olmazsa diyorum hep hatta şimdş bile istiyorum da cesaret edemiyorum bakımına çalıştığım içinAmin canım..Önümüzdeki iki ay boyunca inofolic kullanırım, sonra rahim filmi çekilmeyi düşünüyorum, sonraki ayda denerim, ondan sonraki ayda dr gidip artık klomen türü bir alaca başlarım.. Yine olmazsa 2-3 yıl sonra tüp bebek deneriz. Yine olmazsa evcil bir hayvan besleriz eşimle napalım. Bu arada 5 aylık plan değil 3 yıllık planımı anlatmış oldum :)
E-brulim beğenip beğenip kaçıyorsun.. Bir ses ver ne yapıyorsun. İzne ayrıldın mı ?
Amin canım..Önümüzdeki iki ay boyunca inofolic kullanırım, sonra rahim filmi çekilmeyi düşünüyorum, sonraki ayda denerim, ondan sonraki ayda dr gidip artık klomen türü bir alaca başlarım.. Yine olmazsa 2-3 yıl sonra tüp bebek deneriz. Yine olmazsa evcil bir hayvan besleriz eşimle napalım. Bu arada 5 aylık plan değil 3 yıllık planımı anlatmış oldum :)
E-brulim beğenip beğenip kaçıyorsun.. Bir ses ver ne yapıyorsun. İzne ayrıldın mı ?
Benim bir tane 3 yaşına yakın bir kedim var. Ama evlenince annem onu bana vermedi simdi ona can yoldasi oldu. Benim bir hayalim de barınaklara gidip hayvanları beslemek onlari sevmek. Su an sokaktaki kediciklere elimden geldigince yem veriyorum. Hayvanları cok seviyorum. . Sen de bebeğine kopeciginle beraber bakarsin ilerde belli mi olur..Planların çok güzel canım ama inşallah o kadar beslemezsin sondaki evcil hayvan fikrinde kendimi buldum ben köpek istiyorum çocuk olmazsa diyorum hep hatta şimdş bile istiyorum da cesaret edemiyorum bakımına çalıştığım için
Hayırlısı olsun canım hakkında.Teşekkür ederim canım yorumun için. dün yaptım fotosunu çekmedim ama biraz daha koyuydu. erken mi geç mi ovulasyon oluşuyor onu bulmaya çalışıyorum. Ondan erken başladım zaten bide ilkini biraz acemilikten yanlış oldu bu sefer tam oldu bakalım hayırlısı olsun hakkımızda inşallah canım kucağımız daha fazla boş kalmaz..
Nasıl yeni öğrendin canım. Önceden vardı ve doktorlar bi şey yok mu dedi sana ??? Peki nasıl anlaşıldı. Düzensizlik varmıydı???Ne plan yaptın kuzum gebelik icin 5 aylık..
Bu arada bende de pko yoktu kac tane doktora gittim bebis icin sorun yok dedi yolladi hepsi 2 yil dolacak evliligimde ben daha 1 ay once ogrendim pco sendromu dedi doktor :/
Allah yardimcimiz olsun O'ndan gayrisi yalan..
Hayırlısı olsun canım hakkında.
Nasıl yeni öğrendin canım. Önceden vardı ve doktorlar bi şey yok mu dedi sana ??? Peki nasıl anlaşıldı. Düzensizlik varmıydı???
E-brulim canım ben de merak ediyorum. Ne yapıyorsun. İnşallah iyisindir
3 yıllık alışkanlıktan sonra ayrılmak çok zor olmuştur senin için ama annenin yanında kalması daha iyi olmuş senin yokluğunda onunla avunuyodur.. Barınaktaki hayvanlara bende çok üzülüyorum ne iyi bişey gidip bakabilsek ihtiyaçlarını karşılayabilsek.. benm bi köpeğim vardı eskiden bahçeli evdeyken sonra normal daireye taşındığımızda birine vermek zorunda kaldım ama ağlaya ağlaya ayrıldım.. Şimdi edinmek istiyorum ama sorumluluğundan korkuyorum.. ama bana çok iyi geleceğini terapi olacağını da biliyorum hayvanlar öyle çünkü.. bak hemen gidip alasım geldi bi minnak köpüşBenim bir tane 3 yaşına yakın bir kedim var. Ama evlenince annem onu bana vermedi simdi ona can yoldasi oldu. Benim bir hayalim de barınaklara gidip hayvanları beslemek onlari sevmek. Su an sokaktaki kediciklere elimden geldigince yem veriyorum. Hayvanları cok seviyorum. . Sen de bebeğine kopeciginle beraber bakarsin ilerde belli mi olur..
Evet canım. . Hayvan bakimi sorumluluk gerektiriyor. Onların da duyguları var. Bir zaman sonra en ufak hareketinden bile anlıyorsun ne demek istediğini. Köpek bakimi da zor gunde iki kere dolastirmak gerekiyor. Ilgi istiyor. Oyun istiyor. Cocuk gibi yani..Calismasak daha kolay olur eminim. Ama öyle bir enerjileri var ki. Dedigin gibi terapi resmen3 yıllık alışkanlıktan sonra ayrılmak çok zor olmuştur senin için ama annenin yanında kalması daha iyi olmuş senin yokluğunda onunla avunuyodur.. Barınaktaki hayvanlara bende çok üzülüyorum ne iyi bişey gidip bakabilsek ihtiyaçlarını karşılayabilsek.. benm bi köpeğim vardı eskiden bahçeli evdeyken sonra normal daireye taşındığımızda birine vermek zorunda kaldım ama ağlaya ağlaya ayrıldım.. Şimdi edinmek istiyorum ama sorumluluğundan korkuyorum.. ama bana çok iyi geleceğini terapi olacağını da biliyorum hayvanlar öyle çünkü.. bak hemen gidip alasım geldi bi minnak köpüş
Anladım canım. Bende de bazen kist çıkıyor. Hormon testi yapıyor. E2 sanırım 70 lerde çıkıyor. Neden kist oluşuyor dedim. Regl dönemi uzayınca kist olabilirmiş ya da kist olduğundan uzayabilirmiş. Yani her ikisi de geçerli dedi. Ben bu ay darbe zamanına denk geldi çok stres oldum kist oluştu bi ilaç kullanıyorum o bitince regl döneminde onu da atıyor.Yoktu :)
Yabi herseye bakiliyodu hormondu ultrasyondu vs ama her seferinde bisey yok deniyodu.. 1 doktor degil bunu 3 5 doktor soyledi bide.. gebe kalmamak.icin hic bi sorunun yok git daha yeni evlisin yasinda genc.... yuzlerce kere duydum nerdeyse bu cumleleriEn son da adet donemimde tuhaf bi agriyla acile gittigimde yonlendirdikleri doktor soyledi 1 1bucuk ay once.. Artik sonradan mi olduuuu nedir Allah bilir.. Hayirlisi olsun hakkimizda..
Canım yaptklarn çok güze gerçekten Allah razı olsun senden.. onlar dilsizker dertlerini anlatamıyolar yardıma muhtaçlar.. sen ne güzel düşünüp yapıyosun.. ben hayvan sevdiğimde pozitif enerji doluyorum bütün sıkıntımı alıyolar en çok da ondan dolayı istiyorum@deeplonelinessu-mutlu lale @
Kızlar ben de hayvanları çok seviyorum çocukluğumdan beri. Ben şu an köpek kedi besleyemem. Hem işe gidiyorum hem ev eşim çok geç geliyor ev sorumluluğu bende ayrıca babamla da ilgileniyorum.
Ama ben her ay hayvan ya da yetim öğrencilerime yardım yaparım. Facebookta güvendiğim insanlar var. Bunlara internetten mama gönderirim. Sokakta hasta hayvanları bulup ameliyat ettirdiklerinde veteriner ismi ve hesağ numarası verirler ki arayıp sorun diye 20-40 bazen elde çok olunca daha fazla yardım yaparım. Bazıları hayvan veteriner giderleri için çanta, kupa gibi hediyelik eşya satar onları alırım. Bu sayede Türkiyede sahiplenilmeyen sokak köpeklerini bir kız arkadaşım Almanyay götürüp sahiplendiriyor. Bu işin piyasasında yalancı dolandırıcı çok ama ben bir kaç yıldır yaptığım için tanıyorum. Siz de isterseniz sadaka yerine bazen bu şekilde yapabilirsiniz. Benim ortak olupta iyileştiğini gördüğüm ya da mama yolladığımda sevinçle mamasını yiyen çok kedi köpek gördüm. İnanın bu da beslemek kadar güzel bir mutluluk. Size de tavsiye ederim besleyemeseniZde bu şekilde yardımcı olabilirsiniz.
Anladım canım. Bende de bazen kist çıkıyor. Hormon testi yapıyor. E2 sanırım 70 lerde çıkıyor. Neden kist oluşuyor dedim. Regl dönemi uzayınca kist olabilirmiş ya da kist olduğundan uzayabilirmiş. Yani her ikisi de geçerli dedi. Ben bu ay darbe zamanına denk geldi çok stres oldum kist oluştu bi ilaç kullanıyorum o bitince regl döneminde onu da atıyor.
Ama çok ilginç geldi yani sonradan olduysa bi şey demem ama başta anlamadılarsa ilginç ???
İnşallah dediğin gibidir canım kuşlarda çok gğzel maşallah yavruları da anneleri kadar olmuşEki Görüntüle 1866421
Anne mubiş ve yavruları. Maşallah
@deeplonelinessu-mutlu lale
Sizlerden de Allah razı olsun canlarım
Sizin de kalbiniz ne güzel. Hayvanlara merhamet eden insanların kalplerini çok seviyorum. Kimseye zarar gelmez bizden
Rabbim beni böyle yaratmış içimde hayvan merhametiyle çocukluğumdan itibaren böyleyim çok şükür. Derler ki Allah insanları yarattığında ruhlarına üflediğinde kendi isimleri tecelli etmiştir. Bizlere de Er-Rahman ve El-Latif isimleri tecelli etmiştir inş. Bu bilgi doğrumu bilmiyorum ama inanıyorum.
Onun için sizlerden de Allahım bin kere razı olsun. Biz merhamet edelim ki Allah ta bize merhamet etsin.
İnsanı hep mutlu ediyorlar. Çok şükür.
Amannn... bunlar ne guzelmis hepsi dip dibe ♡ Benim kuzum daEki Görüntüle 1866421
Anne mubiş ve yavruları. Maşallah
@deeplonelinessu-mutlu lale
Sizlerden de Allah razı olsun canlarım
Sizin de kalbiniz ne güzel. Hayvanlara merhamet eden insanların kalplerini çok seviyorum. Kimseye zarar gelmez bizden
Rabbim beni böyle yaratmış içimde hayvan merhametiyle çocukluğumdan itibaren böyleyim çok şükür. Derler ki Allah insanları yarattığında ruhlarına üflediğinde kendi isimleri tecelli etmiştir. Bizlere de Er-Rahman ve El-Latif isimleri tecelli etmiştir inş. Bu bilgi doğrumu bilmiyorum ama inanıyorum.
Onun için sizlerden de Allahım bin kere razı olsun. Biz merhamet edelim ki Allah ta bize merhamet etsin.
İnsanı hep mutlu ediyorlar. Çok şükür.
biz de 6 yil japon baligi besledik. Cok tombik olduklarindan cogaltamadik:)Mor Seven benim eşimde balık hastası akvaryumda tatlı su balıkları besliyoruz bebek gibi bakıyo eşim onlara izliyoruz hayatlarını belgesel gibi yavru yapıyolar ağızlarında taşıyolar sonra doğurtuyoruz onları filan zevkli iş hayvan beslemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?