Amin canim cok sagolasin. Hep hayatimizda olsun bu guzel canlilar. Sen diyince baktim ben de simdi facedenu-mutlu lale ay canım benim Amin. Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz öyle koyun koyuna uyuruz. Ben evladımla dünyayı gezmek istiyorum. İnşallah Rabbim hepimizin dileklerini kabul etsin. Balıkları da seviyorum.sadece mıncıklayamıyorum. Cikletleri çok seviyorum ben. Mavi mavi.
@deeploneliness ay maşallah canım ya. Yerim seni ben yerim. Biraz önce facebookta unimetre var orda bazı kedilere Gps takılmış bir rotalarına baksaydın nerelere gitmişler
Kedileri çok seviyorum çok komikler. İnşallah sağlıklı olsun hep Annenin ve senin hayatında olsun
Amin canım..Önümüzdeki iki ay boyunca inofolic kullanırım, sonra rahim filmi çekilmeyi düşünüyorum, sonraki ayda denerim, ondan sonraki ayda dr gidip artık klomen türü bir alaca başlarım.. Yine olmazsa 2-3 yıl sonra tüp bebek deneriz. Yine olmazsa evcil bir hayvan besleriz eşimle napalım. Bu arada 5 aylık plan değil 3 yıllık planımı anlatmış oldum :)
E-brulim beğenip beğenip kaçıyorsun.. Bir ses ver ne yapıyorsun. İzne ayrıldın mı ?
evet canin anlat olsun da insallah o kadar uzun planlarini yapamazsin da bebis gelir hayirlisiylaa :)
E-brulim evet kuzum nerelerdesin napiyosun
Hayırlısı olsun canım hakkında.
Nasıl yeni öğrendin canım. Önceden vardı ve doktorlar bi şey yok mu dedi sana ??? Peki nasıl anlaşıldı. Düzensizlik varmıydı???
E-brulim canım ben de merak ediyorum. Ne yapıyorsun. İnşallah iyisindir
Kızlar sormayın sürekli koşuşturmaca içerisindeyim, doktoruydu, kağıt kürek işleriydi, fayans seçmesiydi derken akşam eve pert geliyorum, genelde okurken uyuya kalıyorum :) İyiyim hamd olsun, sizler nasılsınız bakalım?
Hayırlı cumalar Ebrum İyi olmana sevindim canım. Allah kolaylık versin. Ne vakittir yoktun merak ettik.Kızlar sormayın sürekli koşuşturmaca içerisindeyim, doktoruydu, kağıt kürek işleriydi, fayans seçmesiydi derken akşam eve pert geliyorum, genelde okurken uyuya kalıyorum :) İyiyim hamd olsun, sizler nasılsınız bakalım?
Ay ben sizin kediciğinizle o tatlı kuşlarınızı yerim :)
Takipteyim kuzum okuyorum ama yazmaya elim ermedi. Aklım hep sizlerde :) hayvanlar Rabbim nasil güzel yaratmış, bazı insanlardan daha vefalı oldukları kesin.Hayırlı cumalar Ebrum İyi olmana sevindim canım. Allah kolaylık versin. Ne vakittir yoktun merak ettik.
Senin yavrunda bir kuş ,bir minik kedi annesi.
Yeterli büyüklükte ise gerek duymamistir canim..Gunlerimiz ayni gibi..Insallah bu ay sonu güzel haberleri veririz burdanHayırlı cumalar kızlar..
Bugün doktor kontrulum iyi geçti gelişmiş iki yumos varmış 12sine kadar birlikte ol dedi.
Catlatma iğnesi falan vermedi ama..
Herşeyin hayırlısı bakalım ne olacak..
Sağol gülüm Allah razı olsun. Darısı sizlere inşallahHayırlı cumalar hanimlar♥
E-brulim canım kolay gelsin. Yeni ev, bebis yuvaniza uğur getirsin.. Normalde bile zor olur tadilat isleri, bir de hamileligin son ayları. ..Yine de cok yorma canım kendini.. Önce kendini düşün. .Gec olsun güç olmasın. Ben de bugun arazideydim yine. Havalar bu ara baya sıcak. .Zaman cabuk gecti iyi oldu yine de
Takipteyim kuzum okuyorum ama yazmaya elim ermedi. Aklım hep sizlerde :) hayvanlar Rabbim nasil güzel yaratmış, bazı insanlardan daha vefalı oldukları kesin.
Hadi rast gelsin bakalım o zamam değerlendirin dr un dediği tarihleriHayırlı cumalar kızlar..
Bugün doktor kontrulum iyi geçti gelişmiş iki yumos varmış 12sine kadar birlikte ol dedi.
Catlatma iğnesi falan vermedi ama..
Herşeyin hayırlısı bakalım ne olacak..
İyi olmana sevindim canım ne güzel işlerle uğraşıyosun ama çok yorucudur dikkat et kendine ve bebişe yorulmayınKızlar sormayın sürekli koşuşturmaca içerisindeyim, doktoruydu, kağıt kürek işleriydi, fayans seçmesiydi derken akşam eve pert geliyorum, genelde okurken uyuya kalıyorum :) İyiyim hamd olsun, sizler nasılsınız bakalım?
Ay ben sizin kediciğinizle o tatlı kuşlarınızı yerim :)
Sağolasın gülüm çok teşekkür ederimEvet canım çoğu insandan daha iyiler.
Ev taşıyormuşsun kolay gelsin canım. İnşallah işlerin kolaylaşır. Allah sana güç kuvvet versin
vesselam_ canım hayırlı haberlerini alırız inş.
Amin cümlemize inşallah kuzum
Allah razı olsun canım darısı sizlere inşallahİyi olmana sevindim canım ne güzel işlerle uğraşıyosun ama çok yorucudur dikkat et kendine ve bebişe yorulmayınAllah sağlıkla huzurla bebeğinizle yaşamayı nasip etsin yuvanızda inşallah.. bende iyiyim yuvarlanıp gidiyoruz işte canımcım
Sende iyi ki varsın canım.. evet burda gerçekten herkes birbirine sonsuz destek ve yakınlık gösteriyo yardımcı oluyo Allah razı olsun herkesdenSağolasın gülüm çok teşekkür ederim
Amin cümlemize inşallah kuzum
Allah razı olsun canım darısı sizlere inşallah
İyiki varsınız kızlar, bazen bana yanımdaki insanlardan daha yakınsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?