Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hahahah kopardın beni ya, tabi bak tüm geleceği görmüş komşun daha ne istiyon Adana tarafınada bekliyorum o komşuyu ne şanslı hatunsun hamile kal gerisini bırak kocana

TaeYang italya ya damdan,kapıdan,pencereden girmiş olabilir mi acaba

kızlar nasılsınız?
ben buharlaşmakla meşgulüm.
aşırı sıcak ya ölüyorum.
uyuyamıyorum zaten doğru düzgün.
bir de artık her gün işe git gel yoruluyorum.

kızlar nasılsınız?
aşırı sıcak ya ölüyorum.
Allah yardımcın olsun sıcaklığı sen daha fazla hissediyorsundur... Burasıda fena,bunaldık çok kötü...günde 2 soda kesin içiyorum,bol bol sıvı tüket cnm bnmm

Hahahah kopardın beni ya, tabi bak tüm geleceği görmüş komşun daha ne istiyon Adana tarafınada bekliyorum o komşuyu ne şanslı hatunsun hamile kal gerisini bırak kocana
Hem göndereyim canım komşumun ablası ,balkondan balkona konuştuk. Tüm apartman artık kaç çocuğum olacağını duydu
Evet canım çok şanslıyım ineklerle aynı ultrason cihazını kullanmak zorunda kalabilirim ( biraz dışkılı oluyor da) ineklerde de aşılama var canım eşim yapıyor. Çok güzel hayvanlar.

kızlar nasılsınız?
aşırı sıcak ya ölüyorum.
İyiyim canım merak ettim sesin çıkmıyordu pek? Hamilelik son aylar Zor canım hava sıcak. Ne zaman iznin başlayacak

Günaydın hanımlar musmutlu bir haftasonu bizimle olsun

LeYLa_21 canım güzel haberlerini bekliyoruz..Bizi de haberdar et.. Bu gun kontrolün vardi♥

Öncelikle merak ettiğiniz için çok teşekkür ederim kızlar.... Doktor acil ameliyata girmişti.1saat bekledik. Doktor geldi muayene etti 7+5 günlük dedi... Kalp atışlarını gördük çok şükür ama kalp atışı 107 dedi doktor biz 150 olmasını bekleriz dedi... Iki hafta sonra tekrar gel kalp atışlarını netleştirelim içimiz rahat etsin dedi... Gözümle gördüm atışları güzeldi ama doktor öyle deyince biraz moralim bozuldu açıkcası... Dualarınızı bekliyorum inşallah atışlar hızlanır ya...şimdilik böyle canlarım...

Allah yardımcın olsun sıcaklığı sen daha fazla hissediyorsundur... Burasıda fena,bunaldık çok kötü...günde 2 soda kesin içiyorum,bol bol sıvı tüket cnm bnmm
sağol canım.
valla hamileliğin etkisi var mıdır bilmiyorum da yanıyorum resmen.
habire duşa giriyorum soğuğa yakın suyla yıkanıyorum.
ben de tam maden suyu almıştım içiyordum :)

İyiyim canım merak ettim sesin çıkmıyordu pek? Hamilelik son aylar Zor canım hava sıcak. Ne zaman iznin başlayacak
sağol canım, iyiyim şükür sen nasılsın bakem?
sıcaktan bayıldım valla.
iznim en erken eylülün sonunda başlayacak.
32 hafta dolunca yani.
daha çok var

leylacım hiç moral bozma.
sonuçta gayet yüksek kalp atışı var şu anda.
inşallah sağlıklıdır ve seninle kalır canım.

Ne güzel pıt pıtlar. Maşallah canım
Bozma moralini hemen canım sen kendini iyi hissediyorsan bebekte iyidir. İnş canım bebişin seninle olsun. Rabbim beraber olmayı nasip etsin
TaeYang canım iyiyim çok şükür bi gün cam siliyorum bi güb yün açıyorum. Böyle geçiyor işte. Hafta içi teyzemleri misafirliğe alacam teyzoşum memur oldu atandı. Çok üzülüyorum ondan ayrılacağım için. Böyle geçiyor zaman
Daha var eylüle canım inş havalar serinler sende rahat edersin canım benim. Allah yardımcın olsun

Amin gülüm Allah razı olsun canım benim.. Doktor da aynı şeyi söyledi... Kendine dikkat et. Kese gayet güzel bebek te burda bak dedi.. Bir iki hafta sonra tekrar gel içimiz rahat etsin dedi... Duanızı eksik etmeyin gülüm... Rabbim herkese nasip etsin inşallah canım benim içindede sizlere... Aminnnnnnn...

Canim moralini hic bozma su an her sey yolunda. Ilk haftalarda gun farki hep oluyor zamanla kapatir...

Amin canım inşallah... Sağolasın gülüm... Haftası erken olduğu için böyle olduğunu düşünüyorum... Doktor kese gayet güzel bak bebek te burda.. Canını sıkma dedi... Ben kendimi ve yavrumu Rabbime emanet ettim. Biliyorum ki Rabbim asla üzülmemi istemez... Hergününe ve bize verdiği tüm nimetlere şükürler olsun.... Aminnnnnnn

Canim moralini hic bozma su an her sey yolunda. Ilk haftalarda gun farki hep oluyor zamanla kapatir...
Amin özlemcim inşallah... Benim doktor da tam garantici çıktı başıma... Adam çişe şıkısık gel dedi. Acil ameliyata girmişti.1saat sıkışık halde doktoru bekledim. Adam muayene ederken bastırıyordu nerdeyse altıma kaçıracaktım.doktor kendini rahat bırak diyor. Adam bilmiyorki altıma edecem. güzel sözlerin moral oldu hemşerim sağolasın gülüm.. Sen nasılsın canım?

Iyiyim Leyla ablacim sagolasin..Bildigin gibi ben de henüz bir degisiklik yok. Senin dr bir de karindan baktiysa mm farkından hafta oynar..Bazi drlar dinletmiyor bile kalp atisini sadece ultrosondan gosteriyor. Senin dr hakikaten garantici çıkmış kalp atışı sayimina kadar O yuzden Leyla abla hic dert etme bebisin seninle doguma kadar gidip kucagina saglikla yerlesecek Insallah

Amin canım inşallah. Rabbim darısı başınıza olsun özlemcim... İnan hepinizin hamile kalmasını çok istiyorum canım... Güzel duaların için Allah razı olun gülüm.. Doğru söylüyorsun.. Birde benim uterusum biraz gerideymiş normal doğum yaptığım için. Herseferinde adam keseyi bulmak için çaba sarfediyor eşime başka doktora gidelim dedim kabul etmedi. Bu adam iyi diyor kafaları uyuştu doktor la... bende yavrumun sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Sonuçta değer yüksek ve her bebekte aynı değer çıkacak diye bişey yok.Rabbim sağlıkla kucaklamayıda nasip etsin bana ve tüm hamişlere... Bebek isteyen herkese de Rabbim bebiş nasip etsin hemşerim içindede sizlere inşallah ablacım....

Amin ablacim.Sagolasin guzel duan icin .Allahim isteyen herkese saglikcakla yavrusunu kucagina almayi nasip etsin. Cok mücadele verdin. Cok sabrettin. Rabbim biliyor görüyor bunlari..Sonu da güzel olacak ins..

Amin ablacim.Sagolasin guzel duan icin .Allahim isteyen herkese saglikcakla yavrusunu kucagina almayi nasip etsin. Cok mücadele verdin. Cok sabrettin. Rabbim biliyor görüyor bunlari..Sonu da güzel olacak ins..
Amin gülüm Allah razı olsun bitanem... Gerçekten artık çok yorulmuştum. Rabbime şükürler olsun ki mübarek günlerde yüzümüzü güldürdü Yüce Mevlam... Rabbim herkese nasip etsin kimsenin emeğini zayi etmesin güzel Rabbim inşallah özlemcim.. Hayırlısı ile sizlerinde hamiş haberlerinizi alacaz... Sende çok yıprandın üzüldün biliyorum.. Rabbim inşallah tekrardan yüzünü güldürsün ablacım... Bir müminin diğer bir mümine ettiği dualar kabul olurmuş.. Inşallah Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin canım benim...

LeYLa_21 gzlim bununla gecmiş olsun, maşallah darısı diğer sonuçlarına olsun... Sen beslenmene dikkat et,kendini yorma Allah'ın izniyle birşeycik olmaz
Sağol canım amin. Allah razı olsun gülüm. Doktor canın ne istiyorsa ye dedi... Rabbim ne derse o olur. Kendimi ve yavrumu Rabbime emanet ettim o yüzden içim çok rahat... Allaha şükürler olsun sonsuz kere... Güzel dualarınada yürekten aminnnn diyorum bitanem.. Rabbim sizlerinde yüzünü güldürsün canım benim...

Canım işe gitmek daha iyi geldi bana havam değişti kafam dağıldı. Kullandığım ilaç ve psk da iyi geldi. Bugün o beklenilen konuşma oldu herkes eteğindeki taşları güzelce döktü şimdi iyiyiz konuşuyoruz filan inşallah böyle devam eder.. sen nasılsın iş yapıyomuşsun evde kolay gelsin buarada

LeYLa_21 abla gözün aydın kalp atışlarını duymuşsun bugününüze çok şükür. Herşey yolunda sonuçta kalp atışıda belki öyle önemsz bi nedenden dah azdır belki daha küçük belki uyuyodur filan dert etme Allah korur onu bugüne geldiniz hayırlısıyla. Kendine dikkat et yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…