Amin canım sağolasın kuzum... Rabbime emanet hayırlısıyla canım benim... 2 hafta sonra kaç çıkacak bakalım...duanızı eksik etmeyin gülüm.... Rabbim herkese nasip etsin inşallah canım...LeYLa_21 abla gözün aydın kalp atışlarını duymuşsun bugününüze çok şükür. Herşey yolunda sonuçta kalp atışıda belki öyle önemsz bi nedenden dah azdır belki daha küçük belki uyuyodur filan dert etme Allah korur onu bugüne geldiniz hayırlısıyla. Kendine dikkat et yeter
Dualarımdasın canım Rabbim sizin kalplerinizi ellerinizi uzun zaman beraber kılsın.Amin gülüm Allah razı olsun canım benim.. Doktor da aynı şeyi söyledi... Kendine dikkat et. Kese gayet güzel bebek te burda bak dedi.. Bir iki hafta sonra tekrar gel içimiz rahat etsin dedi... Duanızı eksik etmeyin gülüm... Rabbim herkese nasip etsin inşallah canım benim içindede sizlere... Aminnnnnnn...
Çok sevindim canım iyi olmana. Konuşmakla en güzeli yapmışsın. Çözümler ancak bu şekilde oluyor. Evet ben de idare eder canım bugün bi ortaokul arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim. 4 yıl önce trafikte yer verme yüzünden bıçaklamışlar. Biraz hüzünlüyüm canım. Çok güler yüzlü bir insandı.Canım işe gitmek daha iyi geldi bana havam değişti kafam dağıldı. Kullandığım ilaç ve psk da iyi geldi. Bugün o beklenilen konuşma oldu herkes eteğindeki taşları güzelce döktü şimdi iyiyiz konuşuyoruz filan inşallah böyle devam eder.. sen nasılsın iş yapıyomuşsun evde kolay gelsin buarada
Allah razı olsun canım bundan sonra ben de yasin okuduğum bunu da okurum. İnş Rabbim dualarımızı kabul etsin.Günaydın kızlar hayırlı pazarlar
Dün katıldığım bir mevlüd'de öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum sizinle. Biliyorsunuz ki yasin kuran-i kerimin kalbi, bu dua o nedenle çok etkiliymiş. Açken okuyanın karnı doyar, susuz okuyanın susuzluğu giderilir, çıplak (okumaya müsait bir şekilde) okuyan giydirilir, haceti olanın haceti giderilir dedi hoca hanım... Yasin suresinde 7 defa "mübin" geçiyor. Yasin'i kolay okuyanlar her "mübin'den" sonra mübin duasını okuyup yasini baştan okumaya başlamalıymış. Böylece yasini 7 defa okumuş gibi oluyormuşsun. Kişi Yasin'in bitiminde de 3 yada 7 kere mübin duasını okuyup dileğini allahtan arz etmeyliymiş.
Yasini okurken zorluk çekenler de her "mübin'den" sonra sadece 3 veya 7 kere mübin duasını okuyup kaldıkları yerden devam edebilirlermiş.
Umarım anlatabilmişimdir :)
https://mektebun.wordpress.com/2015/02/25/mubin-duasi-ile-allah-celle-celaluhutan-isteme/
Bu linkte de değişik okuma şekilleri açıklanmış burayı da öyle araştırırken buldum...
Allah dertlerinize deva olsun, belki dileklerimizin kabûlüne vesile olur diye paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 1867240
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim...Dualarımdasın canım Rabbim sizin kalplerinizi ellerinizi uzun zaman beraber kılsın.
Çok sevindim canım iyi olmana. Konuşmakla en güzeli yapmışsın. Çözümler ancak bu şekilde oluyor. Evet ben de idare eder canım bugün bi ortaokul arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim. 4 yıl önce trafikte yer verme yüzünden bıçaklamışlar. Biraz hüzünlüyüm canım. Çok güler yüzlü bir insandı.
Evde işlerle uğraşıyorum canım,kışlıkları yapıyorum. Hergün bi şey yapıyorum zaman geçsin diye güzelim.
Allah razı olsun canım bundan sonra ben de yasin okuduğum bunu da okurum. İnş Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Allahın izniyle 9 ayı dolduğunda sağlıkla alcaksın bebeğini kucağına ablacım içini ferah tut..Amin canım sağolasın kuzum... Rabbime emanet hayırlısıyla canım benim... 2 hafta sonra kaç çıkacak bakalım...duanızı eksik etmeyin gülüm.... Rabbim herkese nasip etsin inşallah canım...
Günaydın kızlar hayırlı pazarlar
Dün katıldığım bir mevlüd'de öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum sizinle. Biliyorsunuz ki yasin kuran-i kerimin kalbi, bu dua o nedenle çok etkiliymiş. Açken okuyanın karnı doyar, susuz okuyanın susuzluğu giderilir, çıplak (okumaya müsait bir şekilde) okuyan giydirilir, haceti olanın haceti giderilir dedi hoca hanım... Yasin suresinde 7 defa "mübin" geçiyor. Yasin'i kolay okuyanlar her "mübin'den" sonra mübin duasını okuyup yasini baştan okumaya başlamalıymış. Böylece yasini 7 defa okumuş gibi oluyormuşsun. Kişi Yasin'in bitiminde de 3 yada 7 kere mübin duasını okuyup dileğini allahtan arz etmeyliymiş.
Yasini okurken zorluk çekenler de her "mübin'den" sonra sadece 3 veya 7 kere mübin duasını okuyup kaldıkları yerden devam edebilirlermiş.
Umarım anlatabilmişimdir :)
https://mektebun.wordpress.com/2015/02/25/mubin-duasi-ile-allah-celle-celaluhutan-isteme/
Bu linkte de değişik okuma şekilleri açıklanmış burayı da öyle araştırırken buldum...
Allah dertlerinize deva olsun, belki dileklerimizin kabûlüne vesile olur diye paylaşmak istedim.
Eki Görüntüle 1867240
Dualarımdasın canım Rabbim sizin kalplerinizi ellerinizi uzun zaman beraber kılsın.
Çok sevindim canım iyi olmana. Konuşmakla en güzeli yapmışsın. Çözümler ancak bu şekilde oluyor. Evet ben de idare eder canım bugün bi ortaokul arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim. 4 yıl önce trafikte yer verme yüzünden bıçaklamışlar. Biraz hüzünlüyüm canım. Çok güler yüzlü bir insandı.
Evde işlerle uğraşıyorum canım,kışlıkları yapıyorum. Hergün bi şey yapıyorum zaman geçsin diye güzelim.
Allah razı olsun canım bundan sonra ben de yasin okuduğum bunu da okurum. İnş Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Aminnn abla hayırlısıyla inşallah.. sen iki canlısın melek taşıyosun duaların kabul olur inşallah..Amin gülüm inşllh canım. Rabbim sizlerin evinide bebiş cıvıltılarıyla süslesin inşallah canım benim... Güzel duaların için Allah razı olsun ablacım.darısı başına olsun kuzum....
Amin canım sağolasın kuzum... Darısı başınıza olsun inşallah gülüm...hayirli geceler kizlar evime aksam geldim sükür dügün güzel gecti sizler nasilsiniz....
LeYLa_21 ablacim kalp atislarini duymussun hayirlisi olsun kucagina aldigin günleride görelim insallah....
_Verda_ canim iyiyim 4 gündür esimin memleketindeydik bende ugrayamadim sen nasilsin. bu gün 10. günüm artik bakalim nasipte ne var
Amin gülüm...Allah razı olsun canım benim...Rabbim darısı sizlere olsun inşallah...sizlerin müjdeli haberlerini almayıda nasip etsin Allahım...aminnnnnnnnnnnnnn..Günaydınlar hanımlar
LeYLa_21 ablam Bebisin kalp atışını duymuşsun çok sevindim Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin,hayirlisiyla kucağına alırsın insaAllah..
Saye- canım ne çabuk geçmiş zaman yada bana öyle geliyor.. Rabbim yüzünü güldürsün insaAllah hayırlı haberler verirsin bizlere.
Al_pi geldin mi kız düğünden :)
_Verda_ iyiyim canım ben bildiğin gibi devam ediyor hayat iş güç.. sen nasılsın ne yoğunluğun var hayırdır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?