Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Amin canım sağolasın kuzum... Rabbime emanet hayırlısıyla canım benim... 2 hafta sonra kaç çıkacak bakalım...duanızı eksik etmeyin gülüm.... Rabbim herkese nasip etsin inşallah canım...

Günaydın kızlar hayırlı pazarlar
Dün katıldığım bir mevlüd'de öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum sizinle. Biliyorsunuz ki yasin kuran-i kerimin kalbi, bu dua o nedenle çok etkiliymiş. Açken okuyanın karnı doyar, susuz okuyanın susuzluğu giderilir, çıplak (okumaya müsait bir şekilde) okuyan giydirilir, haceti olanın haceti giderilir dedi hoca hanım... Yasin suresinde 7 defa "mübin" geçiyor. Yasin'i kolay okuyanlar her "mübin'den" sonra mübin duasını okuyup yasini baştan okumaya başlamalıymış. Böylece yasini 7 defa okumuş gibi oluyormuşsun. Kişi Yasin'in bitiminde de 3 yada 7 kere mübin duasını okuyup dileğini allahtan arz etmeyliymiş.

Yasini okurken zorluk çekenler de her "mübin'den" sonra sadece 3 veya 7 kere mübin duasını okuyup kaldıkları yerden devam edebilirlermiş.

Umarım anlatabilmişimdir :)
https://mektebun.wordpress.com/2015/02/25/mubin-duasi-ile-allah-celle-celaluhutan-isteme/
Bu linkte de değişik okuma şekilleri açıklanmış burayı da öyle araştırırken buldum...

Allah dertlerinize deva olsun, belki dileklerimizin kabûlüne vesile olur diye paylaşmak istedim.

Dualarımdasın canım Rabbim sizin kalplerinizi ellerinizi uzun zaman beraber kılsın.
Çok sevindim canım iyi olmana. Konuşmakla en güzeli yapmışsın. Çözümler ancak bu şekilde oluyor. Evet ben de idare eder canım bugün bi ortaokul arkadaşımın vefat ettiğini öğrendim. 4 yıl önce trafikte yer verme yüzünden bıçaklamışlar. Biraz hüzünlüyüm canım. Çok güler yüzlü bir insandı.
Evde işlerle uğraşıyorum canım,kışlıkları yapıyorum. Hergün bi şey yapıyorum zaman geçsin diye güzelim.
Allah razı olsun canım bundan sonra ben de yasin okuduğum bunu da okurum. İnş Rabbim dualarımızı kabul etsin.

Amin gülüm Allah razı olsun canım benim...

Amin canım sağolasın kuzum... Rabbime emanet hayırlısıyla canım benim... 2 hafta sonra kaç çıkacak bakalım...duanızı eksik etmeyin gülüm.... Rabbim herkese nasip etsin inşallah canım...
Allahın izniyle 9 ayı dolduğunda sağlıkla alcaksın bebeğini kucağına ablacım içini ferah tut..

Canım çok düşüncelisin gerçekten verdiğin bilgi çok değerli her duanın hikmeti çok ama yasin suresinin hikmeti zaten tartışılmaz inşallah yapabiliriz dediğin gibi..

Canım başın sağolsun Allah geride kalanlara sağlıklı uzun ömürler versin. Maalesef bu trafik terörüne bir türlü dur denilemiyor kimse kimseye yan bakmayacak artık kimden silah bıçak çıkacağı belli değil. Sensin abi diyip geçiceksin yoksa canlar yanıyo.. kendini oyala zamanını geçir kendini üzme canım benim.. bende konuştum kurtuldm bitti geçti çok şükür inşallah tekrarı yaşanmaz.. benimde dün regl günümdü olmadım hala acaba stresten mi diyorum?

Amin gülüm inşllh canım. Rabbim sizlerin evinide bebiş cıvıltılarıyla süslesin inşallah canım benim... Güzel duaların için Allah razı olsun ablacım.darısı başına olsun kuzum....

Amin gülüm inşllh canım. Rabbim sizlerin evinide bebiş cıvıltılarıyla süslesin inşallah canım benim... Güzel duaların için Allah razı olsun ablacım.darısı başına olsun kuzum....
Aminnn abla hayırlısıyla inşallah.. sen iki canlısın melek taşıyosun duaların kabul olur inşallah..

hayirli geceler kizlar evime aksam geldim sükür dügün güzel gecti sizler nasilsiniz....
LeYLa_21 ablacim kalp atislarini duymussun hayirlisi olsun kucagina aldigin günleride görelim insallah....
_Verda_ canim iyiyim 4 gündür esimin memleketindeydik bende ugrayamadim sen nasilsin. bu gün 10. günüm artik bakalim nasipte ne var

Amin canım sağolasın kuzum... Darısı başınıza olsun inşallah gülüm...

Günaydınlar hanımlar
LeYLa_21 ablam Bebisin kalp atışını duymuşsun çok sevindim Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşamayı nasip etsin,hayirlisiyla kucağına alırsın insaAllah..
Saye- canım ne çabuk geçmiş zaman yada bana öyle geliyor.. Rabbim yüzünü güldürsün insaAllah hayırlı haberler verirsin bizlere.

Al_pi geldin mi kız düğünden :)

Amin gülüm...Allah razı olsun canım benim...Rabbim darısı sizlere olsun inşallah...sizlerin müjdeli haberlerini almayıda nasip etsin Allahım...aminnnnnnnnnnnnnn..

_Verda_ iyiyim canım ben bildiğin gibi devam ediyor hayat iş güç.. sen nasılsın ne yoğunluğun var hayırdır canım

İyiyim canım misafir yoğunluğum vardı,
bir de kv kp taşındı memlekette ev aldılar,
2 evleri olucak biraz burada biraz orada zaman geçiricekler..
Onlarla uğraştık, iyi olmana sevindim canım.

Size de hayirli gunler canlar
Umarim iyisindir.
Okulun baslamasını istiyorum artık evde temizlik yapmaktan artık gına geldi.
Siz ne yapıyorsunuz? İnş güzel haberler gelir kızlar bu ay sizlerden. Ben ilaç kullanıyorum beklemiyorum ama inşallah hayırlı haberler gelir buraya bu ay.
öpüyorum sizi Allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…