Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

kızlar bu ilaçlar size sivilce yapıyormu anam benim aşılama ayı yapmadı bu ay kocaman sivilcerim oldu ki ben ergenliğimde bile sivilcce yaşamadım:)

ben klomen kullanmadım merional iğne kullanmıştım aşılama ayında o ay sivilce yapmadı bu ay sivilce oldu ne manyak vucut var len bende:)
Strestende olmus olabilir canim. Yada aklina yeni gelmis sivilce portleetmek

Bu ay tedavi başladın mı cnm
yok cnm ben ocakta tüp bebek düşünüyorum. ozamana kadar olursa olur tedavi düşünmüyorum açıkçası hsg çekileceğim işte bu ay aldığımvitaminlere devam ediyorum.bide çörek otu bal tarçın karanfil ve maca tozuyla hazırlanmış karışşım yapmıştım geçen ay onu yerim bitsin okadar.

Ohh cnm insalalh olur

merhaba kızlar. bundan öncekı forumlarınızı da okudum. dertlerımız aynı. aranıza katılmak isterim:)
kendimden biraz bahsedeyım. 4,5 yıllık evliyim. yaklasık 2 yıldır bebek istiyoruz...bir fiil çalışmamız olmadı maalesef. araya sorunlar girdi. 4-5 ay düzenli çalısabildik. doktora çok gittim ve 2 sene önce pkoya yatkınlığım olduğunu öğrendim,şok oldum.evlenmeden önce adet düzensizliği nedir bilmezdim.evlendikten sonrada hiç doktora gitmedim. adette gecikmelerini strese bağladım. doktorlar çok üzerınde durmadı hamile kalırsın sen kafaya takma dediler ama olmadı 4 ay klomen kullandım olmadı.
şimdi şehir değiştirdik. hastane araştırdım. adet olunca gel dediler. adetım geçti ama yıne gecıkıyor biliyorum hsg çekılecek ve cok korkuyorum. zaten hsg yuzunden erteledim tedaviyi.
işte böyle benim hikayem...pişmanım bu kadar korunduğum için......ama hayırlısı

ÖNCELLİKLE CNM İNL EN KISA ZAMANDA GEBELİK HABERİNİ ALIRSIN AMA KORKMANIN Bİ ANLAMI YOK ANNELİK İÇİN DAHA NE ACILAR ÇEKECEĞİZ DOĞUM DENEN O MUCİZEYİ YAŞAYACAĞIZ MESELA HİÇ KORKMA GİT ÇEKTİR TEDAVİNE BAŞLA TEKRARZAMAN KAYBETME

Oncelikle hosgeldin aramiza .. bu ay 2 tane hsg miz vardi senle 3 oldu .. korkulacak kadar zor birsey degil fakat aci esigi dusuk cigirtkan kadinlar bizi korkutuyor .. umutlu bir topigiz biz sanada her konuda destek oluruz canim

pink love kizzz sen aksaraydamisin ... (sağir sultanda duysun ) ayyy ankaraya giderken o duz yolunuzu hic sevmiyorum git git bitmiyor

Hoşgeldin cnm Rabbim en kısa zamanda bir evlat verdin inşallah korkma korkma bak ben de kısmet olursa hsg çekileceğim bu ay

Oncelikle hosgeldin aramiza .. bu ay 2 tane hsg miz vardi senle 3 oldu .. korkulacak kadar zor birsey degil fakat aci esigi dusuk cigirtkan kadinlar bizi korkutuyor .. umutlu bir topigiz biz sanada her konuda destek oluruz canim
çok tşk ederim:)
adet olunca gel dediler ilk 5 gün içinde. bakalım bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…