Cok fenayiz cok pis birlik oluruz haberi yokGözlüğü var demek biz onları ona lens yaparız sen merak etme:))
Evet cnm yaaa manyakmi ne oyle diyor çatlatma ignesinden icin .Çatlatma iğnesinden mi bahsediyorsun cnm ben ard Arda 6 ay vurulduğumu biliyorum
Klomen mi cnmkızlar bu ilaçlar size sivilce yapıyormu anam benim aşılama ayı yapmadı bu ay kocaman sivilcerim oldu ki ben ergenliğimde bile sivilcce yaşamadım:)
ben klomen kullanmadım merional iğne kullanmıştım aşılama ayında o ay sivilce yapmadı bu ay sivilce oldu ne manyak vucut var len bende:)Klomen mi cnm
Sen en iyisi ilacı bitir ertesi gün git adam akıllı Yum larına baksınlar kaç milim olmuşlarEvet cnm yaaa manyakmi ne oyle diyor çatlatma ignesinden icin .
Bu ay tedavi başladın mı cnmkızlar bu ilaçlar size sivilce yapıyormu anam benim aşılama ayı yapmadı bu ay kocaman sivilcerim oldu ki ben ergenliğimde bile sivilcce yaşamadım:)
Strestende olmus olabilir canimben klomen kullanmadım merional iğne kullanmıştım aşılama ayında o ay sivilce yapmadı bu ay sivilce oldu ne manyak vucut var len bende:)
Oyle yapiyim cnm cok sagol. Cuma gidicem bakalim neler var neler yokSen en iyisi ilacı bitir ertesi gün git adam akıllı Yum larına baksınlar kaç milim olmuşlar
yok cnm ben ocakta tüp bebek düşünüyorum. ozamana kadar olursa olur tedavi düşünmüyorum açıkçası hsg çekileceğim işte bu ay aldığımvitaminlere devam ediyorum.bide çörek otu bal tarçın karanfil ve maca tozuyla hazırlanmış karışşım yapmıştım geçen ay onu yerim bitsin okadar.Bu ay tedavi başladın mı cnm
Ohh cnm insalalh oluryok cnm ben ocakta tüp bebek düşünüyorum. ozamana kadar olursa olur tedavi düşünmüyorum açıkçası hsg çekileceğim işte bu ay aldığımvitaminlere devam ediyorum.bide çörek otu bal tarçın karanfil ve maca tozuyla hazırlanmış karışşım yapmıştım geçen ay onu yerim bitsin okadar.
inşallahh cnmOhh cnm insalalh olur
AMH DEĞERİM 1,5 AŞILAMA YAPTIRDIĞIM TÜP BEBEK MERKEZİ ÇOK FAZLA BEKLEME DEDİOhh cnm insalalh olur
ÖNCELLİKLE CNM İNL EN KISA ZAMANDA GEBELİK HABERİNİ ALIRSIN AMA KORKMANIN Bİ ANLAMI YOK ANNELİK İÇİN DAHA NE ACILAR ÇEKECEĞİZ DOĞUM DENEN O MUCİZEYİ YAŞAYACAĞIZ MESELA HİÇ KORKMA GİT ÇEKTİR TEDAVİNE BAŞLA TEKRARZAMAN KAYBETMEmerhaba kızlar. bundan öncekı forumlarınızı da okudum. dertlerımız aynı. aranıza katılmak isterim:)
kendimden biraz bahsedeyım. 4,5 yıllık evliyim. yaklasık 2 yıldır bebek istiyoruz...bir fiil çalışmamız olmadı maalesef. araya sorunlar girdi. 4-5 ay düzenli çalısabildik. doktora çok gittim ve 2 sene önce pkoya yatkınlığım olduğunu öğrendim,şok oldum.evlenmeden önce adet düzensizliği nedir bilmezdim.evlendikten sonrada hiç doktora gitmedim. adette gecikmelerini strese bağladım. doktorlar çok üzerınde durmadı hamile kalırsın sen kafaya takma dediler ama olmadı4 ay klomen kullandım olmadı.
şimdi şehir değiştirdik. hastane araştırdım. adet olunca gel dediler. adetım geçti ama yıne gecıkıyor biliyorumhsg çekılecek ve cok korkuyorum. zaten hsg yuzunden erteledim tedaviyi.
işte böyle benim hikayem...pişmanım bu kadar korunduğum için......ama hayırlısı
Oncelikle hosgeldin aramiza .. bu ay 2 tane hsg miz vardi senle 3 oldu .. korkulacak kadar zor birsey degil fakat aci esigi dusuk cigirtkan kadinlar bizi korkutuyor .. umutlu bir topigiz biz sanada her konuda destek oluruz canimmerhaba kızlar. bundan öncekı forumlarınızı da okudum. dertlerımız aynı. aranıza katılmak isterim:)
kendimden biraz bahsedeyım. 4,5 yıllık evliyim. yaklasık 2 yıldır bebek istiyoruz...bir fiil çalışmamız olmadı maalesef. araya sorunlar girdi. 4-5 ay düzenli çalısabildik. doktora çok gittim ve 2 sene önce pkoya yatkınlığım olduğunu öğrendim,şok oldum.evlenmeden önce adet düzensizliği nedir bilmezdim.evlendikten sonrada hiç doktora gitmedim. adette gecikmelerini strese bağladım. doktorlar çok üzerınde durmadı hamile kalırsın sen kafaya takma dediler ama olmadı4 ay klomen kullandım olmadı.
şimdi şehir değiştirdik. hastane araştırdım. adet olunca gel dediler. adetım geçti ama yıne gecıkıyor biliyorumhsg çekılecek ve cok korkuyorum. zaten hsg yuzunden erteledim tedaviyi.
Hoşgeldin cnm Rabbim en kısa zamanda bir evlat verdin inşallah korkma korkma bak ben de kısmet olursa hsg çekileceğim bu aymerhaba kızlar. bundan öncekı forumlarınızı da okudum. dertlerımız aynı. aranıza katılmak isterim:)
çok tşk ederim:)Oncelikle hosgeldin aramiza .. bu ay 2 tane hsg miz vardi senle 3 oldu .. korkulacak kadar zor birsey degil fakat aci esigi dusuk cigirtkan kadinlar bizi korkutuyor .. umutlu bir topigiz biz sanada her konuda destek oluruz canim
2-6 normal değer sanırım YAŞ da önemli gerçiAMH DEĞERİM 1,5 AŞILAMA YAPTIRDIĞIM TÜP BEBEK MERKEZİ ÇOK FAZLA BEKLEME DEDİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?