Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ne ilacı kullaniyorsun canım benim

Canım hoşgeldin evine.. test ne zaman yapıyosun?

İyiyim canım misafir yoğunluğum vardı,
bir de kv kp taşındı memlekette ev aldılar,
2 evleri olucak biraz burada biraz orada zaman geçiricekler..
Onlarla uğraştık, iyi olmana sevindim canım.
Ooo ne güzel bi haber bu ne iyi yapmışlar orada ev almakla arada gitsinler tabi değişiklik iyidir
Canım tatilden sıkıldın mı inanamıyorum yaa bende öğretmenlerin tatiline özendiğim için formasyon almak istiyorum kpss yi kazancağımı bilsem hemen koşcam kadın için mükemmel bence ya bu arada inşallah beklemediğin bu zamanda hamilesindir sürpriz olur benm günümde 3 gün geçti hala gelen giden yok

Sanma ki seni üzenler kârda,
Sen zarardasın..
Bak ne diyor
Rabbi Rahim;"Sabredenlerin mükafatını yaptıklarının daha güzeliyle ödeyeceğiz.."

İyi canım valla ne olsun nemle boğuşuyoruz sende ist dasın bilirsin durulmuyo bile

Aynen canım terasta hava alıyoruz resmen..
Denize de çok yakın oturuyorum ben,
nem çok oluyo..
Neyse buralar çok sessiz,
hep ben yokken konuşuyo herkes )=

Aynen canım terasta hava alıyoruz resmen..
Denize de çok yakın oturuyorum ben,
nem çok oluyo..
Neyse buralar çok sessiz,
hep ben yokken konuşuyo herkes )=
Benimde teras var ama akşam esiyo anca gündüz esmiyo kii. İş yerinde iyi klimalı da dışarı çıkınca aman Allahımmm.. buaralar pek kimsenin sesi yok canım herkes bi görünüp kaçıyo kışın daha yoğun sanki

u-mutlu lale canım çocuk olsaydı istemezdim ama tekim evde sıkılıyorum bir sürü iş yapıyorum ama sıkılıyorum. Çocuklarımı öZledim okulda. Çok gülüyorum onlara.
Canım test yapsana neden yapmıyorsun? İdrar testi yapsana canım? Merak ettim ben de bak.
Benim 3 gün geçmişti kist oluşmuştu. 4. Gün adet oldum ama belli olur artık testte belki geç döllenme olmuştue. Ay hadi inş.
_Verda_ canım denk gelmiyoruz bir türlü. Ama bu aralar pek kimse yok gibi.

Saye- canım ne çabuk geçmiş zaman yada bana öyle geliyor.. Rabbim yüzünü güldürsün insaAllah hayırlı haberler verirsin bizlere.
evet canım ayın 11-12si gibi yaparım artık
Saye- test günün ne zamandı kuzum?hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah canımcım...
amin inşallah leyla ablacım..
Saye- Canım bir kaç gün sonra test yapabilirsin
Rabbim hayırlısını nasip etsin..
İnşallah peş peşe hamile kalırız şekerim..
amin zeynepcim inşallah 12si gibi test yaparım seninde hayırlı haberlerini almak nasip olur inşallah
Canım hoşgeldin evine.. test ne zaman yapıyosun?
12si gibi canım inşallah güzel haberler veririm

11 i perşembe günü yap canım... Inşallah senden müjdeli haberi alalım haticem...

Evet çocuk olsa oyalanırdın onunla inşallah gelecek yaz bebişinde olmuş olur da arkadaşlk eder sana. Eşinde çalıştığı için sıkılırsın tabi normal.. bugün aldım bi test canım eğer sabaha kadar gelmezse yapıcam ama umudum yok olsa testte çıkardı diyorum. Geç döllenme içinde huzursuzluktan fırsat olmadı ki ama yine de Allah'a göre güçlük yok

iyi geceler kızlar nöbwtçiyim bugün ancak girebildim
Kolay gelsin canım 12 sinde test sonucunu bekliyoruz inşallah güzel haberler verirsin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…