Ne ilacı kullaniyorsun canım benimSize de hayirli gunler canlar
Umarim iyisindir.
Okulun baslamasını istiyorum artık evde temizlik yapmaktan artık gına geldi.
Siz ne yapıyorsunuz? İnş güzel haberler gelir kızlar bu ay sizlerden. Ben ilaç kullanıyorum beklemiyorum ama inşallah hayırlı haberler gelir buraya bu ay.
öpüyorum sizi Allaha emanet olun
Kistim var onu adetle atmam lazım. Cyclo progynova kullanıyorum canım.Ne ilacı kullaniyorsun canım benim
Canım hoşgeldin evine.. test ne zaman yapıyosun?hayirli geceler kizlar evime aksam geldim sükür dügün güzel gecti sizler nasilsiniz....
LeYLa_21 ablacim kalp atislarini duymussun hayirlisi olsun kucagina aldigin günleride görelim insallah....
_Verda_ canim iyiyim 4 gündür esimin memleketindeydik bende ugrayamadim sen nasilsin. bu gün 10. günüm artik bakalim nasipte ne var
Ooo ne güzel bi haber bu ne iyi yapmışlar orada ev almakla arada gitsinler tabi değişiklik iyidirİyiyim canım misafir yoğunluğum vardı,
bir de kv kp taşındı memlekette ev aldılar,
2 evleri olucak biraz burada biraz orada zaman geçiricekler..
Onlarla uğraştık, iyi olmana sevindim canım.
Canım tatilden sıkıldın mı inanamıyorum yaa bende öğretmenlerin tatiline özendiğim için formasyon almak istiyorum kpss yi kazancağımı bilsem hemen koşcamSize de hayirli gunler canlar
Umarim iyisindir.
Okulun baslamasını istiyorum artık evde temizlik yapmaktan artık gına geldi.
Siz ne yapıyorsunuz? İnş güzel haberler gelir kızlar bu ay sizlerden. Ben ilaç kullanıyorum beklemiyorum ama inşallah hayırlı haberler gelir buraya bu ay.
öpüyorum sizi Allaha emanet olun
Ooo ne güzel bi haber bu ne iyi yapmışlar orada ev almakla arada gitsinler tabi değişiklik iyidir
Aynen canım öyle valla.. Nasıl geçti günün bakalım?
İyi canım valla ne olsun nemle boğuşuyoruz sende ist dasın bilirsin durulmuyo bile
Benimde teras var ama akşam esiyo anca gündüz esmiyo kii. İş yerinde iyi klimalı da dışarı çıkınca aman Allahımmm.. buaralar pek kimsenin sesi yok canım herkes bi görünüp kaçıyo kışın daha yoğun sankiAynen canım terasta hava alıyoruz resmen..
Denize de çok yakın oturuyorum ben,
nem çok oluyo..
Neyse buralar çok sessiz,
hep ben yokken konuşuyo herkes )=
evet canım ayın 11-12si gibi yaparım artıkSaye- canım ne çabuk geçmiş zaman yada bana öyle geliyor.. Rabbim yüzünü güldürsün insaAllah hayırlı haberler verirsin bizlere.
amin inşallah leyla ablacım..
amin zeynepcim inşallah 12si gibi test yaparım seninde hayırlı haberlerini almak nasip olur inşallahSaye- Canım bir kaç gün sonra test yapabilirsin
Rabbim hayırlısını nasip etsin..
İnşallah peş peşe hamile kalırız şekerim..
12si gibi canım inşallah güzel haberler veririmCanım hoşgeldin evine.. test ne zaman yapıyosun?
11 i perşembe günü yap canım... Inşallah senden müjdeli haberi alalım haticem...evet canım ayın 11-12si gibi yaparım artık
amin inşallah leyla ablacım..
amin zeynepcim inşallah 12si gibi test yaparım seninde hayırlı haberlerini almak nasip olur inşallah
12si gibi canım inşallah güzel haberler veririm
Evet çocuk olsa oyalanırdın onunla inşallah gelecek yaz bebişinde olmuş olur da arkadaşlk eder sana. Eşinde çalıştığı için sıkılırsın tabi normal.. bugün aldım bi test canım eğer sabaha kadar gelmezse yapıcam ama umudum yok olsa testte çıkardı diyorum. Geç döllenme içinde huzursuzluktan fırsat olmadı ki ama yine de Allah'a göre güçlük yoku-mutlu lale canım çocuk olsaydı istemezdim ama tekim evde sıkılıyorum bir sürü iş yapıyorum ama sıkılıyorum. Çocuklarımı öZledim okulda. Çok gülüyorum onlara.
Canım test yapsana neden yapmıyorsun? İdrar testi yapsana canım? Merak ettim ben de bak.
Benim 3 gün geçmişti kist oluşmuştu. 4. Gün adet oldum ama belli olur artık testte belki geç döllenme olmuştue. Ay hadi inş.
_Verda_ canım denk gelmiyoruz bir türlü. Ama bu aralar pek kimse yok gibi.
Kolay gelsin canım 12 sinde test sonucunu bekliyoruz inşallah güzel haberler verirsin bizeiyi geceler kızlar nöbwtçiyim bugün ancak girebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?